Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

Αγγελικη τι εγινε με τον γιατρο??

Εγω στην καισαρικη γεννησα Δευτερα κ Παρασκευη ημουν σπιτι πρωι ππρωι.

Αννια μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ ευχομαι ο νεος χρονος να σου φερει το πολυτιμο τριτο!!αυτη τη φορα ολα θα πανε καλα!!

εμενα με τσιμπησε αραχνη κ εχω βγαλει σπυρακια γμτ!

ολα στραβα μου πανε ....

κ ο αντρας μου θα δουλευει 12ωρα γιατι θα παραιτηθει ο υποδ/ντης του και να δω τι θα κανω με το νεογεννητο κ την Εφη ποιος θα την πηγαινει σχολειο!

μελακι εσυ πηγες γιατρο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Velissaki πως τα πας?

Μια χαρά είμαι nikel μου. Περίπου δηλαδή γιατί εδώ και τρεις μέρες είμαι συναχωμένη και έχω έχω καταναλώσει δεν ξέρω και εγώ πόσα κουτιά χαρτομάντηλα. Αλλά αφού λέει ο ντόκτορ ότι ο μπέμπης δεν επηρεάζεται, δεν με πειράζει, κάνω λίγο υπομονή και θα περάσει.

Καλώς την και τη ria. Με το καλό να έρθει το χριστουγεννιάτικο μωράκι σου.

Honey ευχαριστώ για την απάντηση, τη Δευτέρα έχω ραντεβού με τη μαία του γιατρού μου για nst και θα την ρωτήσω απ'έξω απ'έξω αν τα κάνει αυτά που λες. (Που μακάρι να τα κάνει όλα αυτά δηλαδή)

Mariaefi που σε βρήκε καλέ η αράχνη και σε τσίμπησε? Περαστικά σου.

Καλησπερα κοριτσια μου και μπεμπακια!!!

Μπηκα να σας χαιρετησω... Δεν μπορουσα να μην παρω την θετικη σας ενεργεια!!! :tongue:

Αυριο 7:30 το πρωι κανω εισαγωγη στο Μητερα..

Εκανα το μπανακι μου, ξυρησα οτι μπορουσα και τωρα λεω να παω να χαλαρωσω λιγακι.. Δεν ξερω αν ξεχναω κατι για αυριο αλλα λεω να μην αγχωθω για πραγματα και τα λοιπα..

Ελπιζω αυριο ολα να πανε καλα και να ειμαι μια ευτυχισμενη μαμα με ενα υγιεστατο μπεμπη!!! :-P

Θα προσπαθησω να σας ενημερωσω μεσω της Μαριας γιατι δεν θα εχω εκει internet..

Τα συναισθηματα ειναι περιεργα! Λιγο αγχος, λιγο φοβος λιγο απ'ολα!!!

Πανω απο ολα θελω να ειναι γερος ο μπεμπης μου..

Σας φιλω ολες στις κοιλιτσες!!!

Καλο βραδυ!!!.... :-P

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

Αννια μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ ευχομαι ο νεος χρονος να σου φερει το πολυτιμο τριτο!!αυτη τη φορα ολα θα πανε καλα!!

ολα στραβα μου πανε ....

κ ο αντρας μου θα δουλευει 12ωρα γιατι θα παραιτηθει ο υποδ/ντης του και να δω τι θα κανω με το νεογεννητο κ την Εφη ποιος θα την πηγαινει σχολειο!

μελακι εσυ πηγες γιατρο?

Μαράκι μου πήγα χτες στον γιατρό και όλα καλά ο μπέμπης είναι τώρα 3.075 περίπου! Γεννάω πρώτα ο θεός την Δευτέρα!!!!!!!!!!!!

Μπηκα να σας χαιρετησω... Δεν μπορουσα να μην παρω την θετικη σας ενεργεια!!! :tongue:

Εκανα το μπανακι μου, ξυρησα οτι μπορουσα και τωρα λεω να παω να χαλαρωσω λιγακι.. Δεν ξερω αν ξεχναω κατι για αυριο αλλα λεω να μην αγχωθω για πραγματα και τα λοιπα..

Ελπιζω αυριο ολα να πανε καλα και να ειμαι μια ευτυχισμενη μαμα με ενα υγιεστατο μπεμπη!!! :-P

Καλή επιτυχία Μαριλένα μου ο θεός να είναι μαζί σου!! Ευχομαι η ευτυχία να ζωγραφίζεται στο προσωπό σου σήμερα :P Να φέρεις στον κόσμο εναν υγιέστατο μπέμπη τον 1ο της όμορφης αυτής παρεούλας!!!! Με το καλό κούκλα μου μ'έναν πόνο!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα!

Αντε καλέ τι λες....πότε θα κανες μαθήματα στον 4ο?

Εννοείται να πας, είναι τόσο χρήσιμο και ενδιαφέρον, και εννοείται δε θα κάνετε τίποτα καλέ...στη θεωρία μόνο και στο περίπου.

Δε θα αρχίσεις να σπρώχνεις, προσομείωση θα κάνεις. Από τις αναπνοές να γεννήσεις....δε παίζει!

Ο άντρας μου πρώτα ο Θεός θα είναι και πάλι μέσα βέβαια!

Φέτος δε μασάει καθόλου!

Πέρσι φοβόταν λίγο πριν μπει αλλά στη πορεία ήταν μια χαρά αφού έβλεπε ότι δε τρέχει τίποτα.

Και έβγαλε και κάτι φωτό! Αλλο πράμα!

Φέτος λέει στο γιατρό ότι έχει πάρει φόρα και θα πάρει και κάμερα!]Εφριξε ο γιατρός!

Πάντως σςτο Λητώ δεν έχουν πρόβλημα με αυτό...φέρνουν εβέρτα μέσα μπαμπάδες.

Εκτός αν ο γιατρός έχει θέμα. Ο δικός μου δεν έχει.

Τόν έβγαλαν μόνο στην επισκληρίδιο.

Ε και όταν με κοίταζαν από κάτω ήταν ψηλά δίπλα στο κεφάλι μου και αν θυμάμαι καλά κοίταζε έξω από το παράθυρο!:lol:

Στο χειρουργειο ερχόταν τρέχοντας από πίσω με τη φωτογραφική ανά χείρας σα κινέζος τουρίστας. Πολύ πλάκα!

Λογοδιάρροια....είναι που τα θυμάμαι και χαίρομαι μωρέ....σόρι....

Αχ πολυ χαιρομαι Μελακι μου γιατι θελω πολυ να παω και θελω πολυ αν ο γεννησω στο Λητω να ειναι και ο ανδρας μου μεσα πιστευω οτι θα ειναι κορυφαια η εμπειρια!!!

Καλημέρα κοριτσάκι :) τι ωραία που έχετε το μπαμπά σας εκεί και κάνετε δουλίτσες...εμένα είναι στην δουλειά και μου λείπει σνιφ σνιφ!

Άντε πλησιάζεις ...μπαίνεις στον 9ο σούπερ!!!!

Έγώ σήμερα επιτέλους πήγαίνω στον γιατρό μου να μου πει τι θα κάνουμε!!!!!!! Αγωνίααααααααααααααα

Αγγελικουλα μου καλα ητανε χθες τον επρηξα βαλε και αυτο εκει, ελα και πιασε και αυτο βαλτο λιγο πιο πισω αστα θα το σκεφτει μου φανεται να ξαναπαρει ρεπο!!!! χαχαχαχα τι εγινε ποτε γενναμε?

Ε τώρα άμα δώσεις 10ο ευρώ μπορεί και να τα πάρουν!

Εγώ θα τα παιρνα!:lol:

Μα είσαι καλά ρε συ 100??

Να ρθω εγώ να σε βοηθάω καλέ τότε!

Και σε ποιάν θα πρωτοδώσεις στο τέλος τέλος.

Αλλάζουν οι βάρδιες συνέχεια.

Πάρε κανά γλυκο...πολύ το είχαν εκτιμήσει!

Και εγω θα ερθω για βοηθεια αν επιμενεις να δινεις 100 ευρα!!!

οχι Αγγελικουλα μου 10 το πολυ 20 ευρω απο εκει και περα, γλυκακια μια χαρα θα τους ειναι!!!

Και μιλώντας για μαίες. Η αμοιβή της μαίας πόσο θα πάει? Εννοώ της μαίας που θα βοηθήσει στον τοκετό. Ισχύει ένα 500ευρω που έχω ακούσει?
Μια χαρά είμαι nikel μου. Περίπου δηλαδή γιατί εδώ και τρεις μέρες είμαι συναχωμένη και έχω έχω καταναλώσει δεν ξέρω και εγώ πόσα κουτιά χαρτομάντηλα. Αλλά αφού λέει ο ντόκτορ ότι ο μπέμπης δεν επηρεάζεται, δεν με πειράζει, κάνω λίγο υπομονή και θα περάσει.

Η μαια του δικου μου γιατρου για το Αρεταιειο περνει 400!!

οποτε καπου εκει κυμαινεται η αμοιβη..

Περαστικα Βελισσακι μου!!! αφου το λεει ο γιατρος ετσι θα ειναι!!

Μαργιουλα υπαρχει περιπτωση να γεννησεις στο Ελενα? Και αν ναι, ποτε περιπου? Εμενα μου αλλαξανε ημερομηνια, μαλλον για 7/12 το βλεπουμε, γιατι η γιατρος μου θα κανει κι αυτη μια επεμβαση...κλαψ εχω κουραστει λεμε, θελω να γεννησω!

Νικελακι μου θα γεννησω ή στο Αρεταιειο ή στο Λητω, μονο μαθηματα θα κανω στο Ελενα, ελα κοντευει να φυγει ο μηνας λιγο υπομονη ακομα, παει ο γαϊδαρος ή ουρα εμεινε!!!

ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ...ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!!!

Καλως την Ρια, μην αγχωνεσαι καθολου Ρια μου απολαυσε το εισαι στο τελος τα δυσκολα πια περασανε!! που θα γεννησεις? ποτε εχεις πητ? εχεις κοριτσακι ή αγορακι?

γεια σας κοριτσια!

ολα στραβα μου πανε ....

μελακι εσυ πηγες γιατρο?

Ελα βρε Μαρακι μου!! και εμενα με εχει τσιμπησει στην αρχη της εγκυμοσυνης και μου ειχε δωσει ο γιατρος fucicort με τα χιλια ζορια βεβαια αλλα δεν γινοτανε αλλιως ειχα γεμισει ολη σπυθουρακια!! πρεαστικα καρδουλα μου, τωρα οσο για τον αντρα σου θα την βρειτε την ακρη σας μην προβληματιζεσαι και εμενα ο αντρας μου τον Ιανουαριο αλλαζει δουλεια και εχει να γινει χαμος!!!

Μαριλενα μου ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!! αντε περιμενουμε νεα!!!

Κριστυ μου φανταζομαι πως τα περνατε Σουπερ, θελω πληροφοριες για το νοσοκομειο φιλακια στην μπεμπουλα!!!!!

Εγω χθες ειχα συσπασεις αργα την νυχτα, μετα τιποτα, παντως εγω στις συσπασεις ποναω, εχω πονους ομοιους με αυτους της περιοδου κατα τα αλλα ολα καλα σημερα λεω να στολισω το δεντρακι στο δωματιο της μπεμπουλας και το σαββατο θα παμε να αγορασουμε ενα μεγαλο για το σπιτι, πωπω θα ειναι τα πιο μαγικα Χριστουγεννα της ζωης μου!!!! κουκλιτσες φιλακια πολλα Μαριλενα περιμενουμε νεα κοριτσακι μου, ολα καλα θα σας πανε μην αγχωνεσαι για τιποτα ο μπεμπακος σου θα ειναι υγιεστατος!!!!! Μακια σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια...

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Εγώ τώρα είμαι σε μια φάση περίεργη...Απο την μία χαίρομαι πολύ που θα τον σφίξω στην αγκαλιά μου απο την άλλη νιώθω πως κάτι τελειώνει στην ζωή μου, η καθημερινότητα μου, η σχέση σου με τον αντρούλη μου κτλ... ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ????? Μπαίνω την Δευτέρα στις 7 η ώρα το πρωί σας το είπα?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μαράκι μου πήγα χτες στον γιατρό και όλα καλά ο μπέμπης είναι τώρα 3.075 περίπου! Γεννάω πρώτα ο θεός την Δευτέρα!!!!!!!!!!!!

Αγγελικουλα μου απολαυστε οσο γινεται περισσοτερο, καθηστε αγκαλια και καντε ονειρα, στολιστε δεντρακι, θα περασει πολυ γρηγορα, περαστε σουπερ ειναι το τελευταιο!! ετοιμαστε τις τελευταιες λεπτομεριες με το καλο κοπελαρα μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Εγώ τώρα είμαι σε μια φάση περίεργη...Απο την μία χαίρομαι πολύ που θα τον σφίξω στην αγκαλιά μου απο την άλλη νιώθω πως κάτι τελειώνει στην ζωή μου, η καθημερινότητα μου, η σχέση σου με τον αντρούλη μου κτλ... ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ????? Μπαίνω την Δευτέρα στις 7 η ώρα το πρωί σας το είπα?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Οχι κοριτσακια μου δεν εισαι Τρελη και εγω τα ιδια σκεφτομαι!!! ειναι φυσικο, ειναι μεγαλη ανατροπη, κατι αγνωστο και ειναι λογικο να εχουμε φοβιες, εγω καθομαι και σκεφτομαι ουτε τουαλετα δεν θα μπορω να παω υσηχη!! χαχαχα αστο θα περασει ο φοβος και θα δεις θα ειναι τελεια!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Και εννοειται θα περιμενω μηνυμα!!! ολα καλα θα πανε σε 3 μερουλες θα εχει τον μπεμπακο σου αγκαλια, να σου πω οτι ζηλευω εγω πρεπει να περιμενω αρκετα ακομα, αλλα που θα παει θα περασει ο καιρος και για εμας!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες και νυν μανούλες!!!Σήμερα επιτέλους τελευταία μέρα στην δουλειά!!!δεν παλεύεται άλλο!!!!Κι όπως οι περισσότερες ειπά να ξεκινήσω να στολίσω το δέντρο αυτό το σ/κ!!!!αχ τι ωραία τα φετινά χριστούγεννα θα είναι τόσο διαφορετικα......

Ρία καλώς όρισες!!!!με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!όσο για το άγχος λογικό είναι..όσο πλσησιάζει ο καιρός και ειδικά αν είναι το πρώτο σου!!!

Δεν τελειώνει τίποτα βρε.

Αρχίζει απτην αρχή κάτι διαφορετικό απλά.

Δε θα πω ότι δεν αλλάζουν πράγματα! Σϊγουρα αλλάζουν...σε διαφορετικό μέτρο για το κάθε ζευγάρι. Εννοείται και θα υπάρξουν και δύσκολα.

Πότε όμως δεν υπάρχουν και δύσκολα?

Απλά τώρα θα υπάρχει και άλλο κίνητρο....πολύ πιο ουσιαστικό!

Η σχέση με τον άντρα σου δε τελειώνει...περνάει όμως σε άλλο επίπεδο, ε στην αρχή ιδίως θα παραγκωνιστούν τα εγώ σας κατά πολύ. Σιγά σιγά όμως θα επανέλθουν όλα.

Και πίστεψέ με....είναι ολοκλήρωση! Θα αλλάξετε σαν άνθρωποι, θα γίνετε καλύτεροι!

Μην αφεθειτε όμως....θέλει δουλειά!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αγγελικουλα μου απολαυστε οσο γινεται περισσοτερο, καθηστε αγκαλια και καντε ονειρα, στολιστε δεντρακι, θα περασει πολυ γρηγορα, περαστε σουπερ ειναι το τελευταιο!! ετοιμαστε τις τελευταιες λεπτομεριες με το καλο κοπελαρα μου!!!

Ναι ψυχούλα μου έτσι λέμε να κάνουμε πρώτα ο θεός! Άυριο θα στολίσουμε το δεντράκι να ειναι έτοιμο θα βάλω και χριστουγεννιάτικα τραγούδια!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι αυτό που τόσα χρόνια ονειρευόμουν ήρθε η ώρα να το ζήσω...οχι δεν μπορώ...

Οχι κοριτσακια μου δεν εισαι Τρελη και εγω τα ιδια σκεφτομαι!!! ειναι φυσικο, ειναι μεγαλη ανατροπη, κατι αγνωστο και ειναι λογικο να εχουμε φοβιες, εγω καθομαι και σκεφτομαι ουτε τουαλετα δεν θα μπορω να παω υσηχη!! χαχαχα αστο θα περασει ο φοβος και θα δεις θα ειναι τελεια!!!!

Αχ βρε φιλενάδες μου..ευτυχώς που έχω κ εσας εδώ να μοιράζομαι τις σκέψεις μου γιατί ώρες ώρες νιώθω πως θα τρελαινόμουν ειλικρινά... Ένιωσα τύψεις που έφτασα στο σημείο να σκεφτώ έτσι..εγώ που για ένα παιδί με τον άντρα μου θα έδινα τα πάντα!!! Αχ άτιμες ορμόνες τι μου κάνουν....

Σ ευχαριστώ που μου λες οτι κ εσύ φοβάσαι αυτό τουλάχιστον με κάνει να πιστέυω οτι δεν ειμαι κακιά μανούλα..

Και εννοειται θα περιμενω μηνυμα!!! ολα καλα θα πανε σε 3 μερουλες θα εχει τον μπεμπακο σου αγκαλια, να σου πω οτι ζηλευω εγω πρεπει να περιμενω αρκετα ακομα, αλλα που θα παει θα περασει ο καιρος και για εμας!!!

Ναι θα σου στείλω μύνημα απο το νοσοκομείο στο υπόσχομαι!!! Αχ αγάπη μου δεν εχεις ιδέα πόσο γρήγορα θα φτάσεις εκεί που θέλεις...το ξέρω οτι ακούγεται αντιφατικό αυτό που λέω όμως ειναι αλήθεια...απο την τόση αγωνία και λαχτάρα να πάρουμε τα παιδιά μας αγκαλιά περνούν οι μέρες και στο τέλος θα λες...μα είναι δυνατόν? πέρασαν έτσι γρήγορα?

Δεν τελειώνει τίποτα βρε.

Αρχίζει απτην αρχή κάτι διαφορετικό απλά.

Δε θα πω ότι δεν αλλάζουν πράγματα! Σϊγουρα αλλάζουν...σε διαφορετικό μέτρο για το κάθε ζευγάρι. Εννοείται και θα υπάρξουν και δύσκολα.

Πότε όμως δεν υπάρχουν και δύσκολα?

Απλά τώρα θα υπάρχει και άλλο κίνητρο....πολύ πιο ουσιαστικό!

Η σχέση με τον άντρα σου δε τελειώνει...περνάει όμως σε άλλο επίπεδο, ε στην αρχή ιδίως θα παραγκωνιστούν τα εγώ σας κατά πολύ. Σιγά σιγά όμως θα επανέλθουν όλα.

Και πίστεψέ με....είναι ολοκλήρωση! Θα αλλάξετε σαν άνθρωποι, θα γίνετε καλύτεροι!

Μην αφεθειτε όμως....θέλει δουλειά!!

Μελάκι μου σ'ευχαριστώ που με εμψυχώνεις να σ εχει καλά ο θεός!! Καταβάθως ξέρω καλά οτι έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα..δεν τελειώνει κάτι απλά αρχίζει κάτι άλλο, ένα άλλο κεφάλαιο στην ζωή μου που σίγουρα θα είναι πιο ουσιαστικό..όμως νά που το σκέφτομαι τώρα! Πιστεύω όμως οτι μώλις τον πάρω αγκαλιά ο χρόνος θα σταματήσει εκεί σαν να μην υπάρχει τπτ μα τπτ άλλο.. αυτή η αναμονή είναι που παίζει περίεργα παιχνίδια στο μυαλό έτσι πιστεύω!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...