Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Honey μου πες μου κάτι εσύ που έχεις εμπειρία :cool:

Οταν λένε παραμονή στο νοσοκομείο 5 μέρες ακριβολογούν? Θέλω να μπώ κάνεις εισαγωγή Δευτέρα και βγαίνεις Πέμπτη? ή Παρασκευή? :confused:

Επίσης συνήθως τι δίνουμε στις μαίες σαν φιλοδώρημα την ώρα που φέρνουν το μωρό?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μελακι τι λες εσυ που τα ξερεις θα κανουμε κατι που θα ζοριστω να το κανω? αληθεια ο αντρας σου θα ειναι μεσα στην αιθουσα τοκετου? σε ρωταω γιατι ακομα υπαρχει πιθανοτητα να γεννησω στο Λητω! την Πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπεμπουλα, φιλακια σε ολες!!!

Καλημέρα!

Αντε καλέ τι λες....πότε θα κανες μαθήματα στον 4ο?

Εννοείται να πας, είναι τόσο χρήσιμο και ενδιαφέρον, και εννοείται δε θα κάνετε τίποτα καλέ...στη θεωρία μόνο και στο περίπου.

Δε θα αρχίσεις να σπρώχνεις, προσομείωση θα κάνεις. Από τις αναπνοές να γεννήσεις....δε παίζει!

Ο άντρας μου πρώτα ο Θεός θα είναι και πάλι μέσα βέβαια!

Φέτος δε μασάει καθόλου!

Πέρσι φοβόταν λίγο πριν μπει αλλά στη πορεία ήταν μια χαρά αφού έβλεπε ότι δε τρέχει τίποτα.

Και έβγαλε και κάτι φωτό! Αλλο πράμα!

Φέτος λέει στο γιατρό ότι έχει πάρει φόρα και θα πάρει και κάμερα!]Εφριξε ο γιατρός!

Πάντως σςτο Λητώ δεν έχουν πρόβλημα με αυτό...φέρνουν εβέρτα μέσα μπαμπάδες.

Εκτός αν ο γιατρός έχει θέμα. Ο δικός μου δεν έχει.

Τόν έβγαλαν μόνο στην επισκληρίδιο.

Ε και όταν με κοίταζαν από κάτω ήταν ψηλά δίπλα στο κεφάλι μου και αν θυμάμαι καλά κοίταζε έξω από το παράθυρο!:lol:

Στο χειρουργειο ερχόταν τρέχοντας από πίσω με τη φωτογραφική ανά χείρας σα κινέζος τουρίστας. Πολύ πλάκα!

Λογοδιάρροια....είναι που τα θυμάμαι και χαίρομαι μωρέ....σόρι....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Honey μου πες μου κάτι εσύ που έχεις εμπειρία :cool:

Οταν λένε παραμονή στο νοσοκομείο 5 μέρες ακριβολογούν? Θέλω να μπώ κάνεις εισαγωγή Δευτέρα και βγαίνεις Πέμπτη? ή Παρασκευή? :confused:

Επίσης συνήθως τι δίνουμε στις μαίες σαν φιλοδώρημα την ώρα που φέρνουν το μωρό?

Καισαρική 5 νύχτες δηλ μπαίνεις Δευτέρα βγαίνεις Σάββατο πρωί.

Κάποιοι γιατροί επιτρέπουν να βγεις μετά από 4 νύχτες αν είσαι οκ και δώσουν και το οκ οι παιδίατροι για το μωρό.

Στον φτ 4 νύχτες. Εγώ μπήκα Παρασκευή πρωί και βγήκα Τρίτη πρωί.

Καλημέρα!

Αντε καλέ τι λες....πότε θα κανες μαθήματα στον 4ο?

Εννοείται να πας, είναι τόσο χρήσιμο και ενδιαφέρον, και εννοείται δε θα κάνετε τίποτα καλέ...στη θεωρία μόνο και στο περίπου.

Δε θα αρχίσεις να σπρώχνεις, προσομείωση θα κάνεις. Από τις αναπνοές να γεννήσεις....δε παίζει!

Ο άντρας μου πρώτα ο Θεός θα είναι και πάλι μέσα βέβαια!

Φέτος δε μασάει καθόλου!

Πέρσι φοβόταν λίγο πριν μπει αλλά στη πορεία ήταν μια χαρά αφού έβλεπε ότι δε τρέχει τίποτα.

Και έβγαλε και κάτι φωτό! Αλλο πράμα!

Φέτος λέει στο γιατρό ότι έχει πάρει φόρα και θα πάρει και κάμερα!]Εφριξε ο γιατρός!

Πάντως σςτο Λητώ δεν έχουν πρόβλημα με αυτό...φέρνουν εβέρτα μέσα μπαμπάδες.

Εκτός αν ο γιατρός έχει θέμα. Ο δικός μου δεν έχει.

Τόν έβγαλαν μόνο στην επισκληρίδιο.

Ε και όταν με κοίταζαν από κάτω ήταν ψηλά δίπλα στο κεφάλι μου και αν θυμάμαι καλά κοίταζε έξω από το παράθυρο!:lol:

Στο χειρουργειο ερχόταν τρέχοντας από πίσω με τη φωτογραφική ανά χείρας σα κινέζος τουρίστας. Πολύ πλάκα!

Λογοδιάρροια....είναι που τα θυμάμαι και χαίρομαι μωρέ....σόρι....

Είσαι πολύ τυχερή που σας αφήνουν!! Εμάς στο ΜΗΤΕΡΑ δεν μας αφήνουν...κλαψ κλαψ... βέβαια είναι και καισαρική και ίσως παίζει ρόλο κ αυτό τι να πώ.. Άντε άντε πολύ σύντομα θα ξαναζήσεις μαγικές στιγμές μελάκι μου!!!! :)

Καισαρική 5 νύχτες δηλ μπαίνεις Δευτέρα βγαίνεις Σάββατο πρωί.

Κάποιοι γιατροί επιτρέπουν να βγεις μετά από 4 νύχτες αν είσαι οκ και δώσουν και το οκ οι παιδίατροι για το μωρό.

Στον φτ 4 νύχτες. Εγώ μπήκα Παρασκευή πρωί και βγήκα Τρίτη πρωί.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία ειλικρινά αναρωτιώμουν.. οκ δηλαδή μόνο αν δουν οτι ειμαστε καλά υπάρχει περίπτωση να βγούμε Παρασκευή αν με το καλό μπούμε την Δευτέρα..

Με το χαρτζηλίκι στις μαίες τι παίζει?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Στη καισαρική νομίζω πουθενά δεν αφήνουν.

Α ξέχασα...οι μαίες δεν έπαιρναν τίποτα.

Πήγαν να δώσουν απότι μου παν 20ευρώ στη κοπέλα που φερε το μωρό να το δουν οι συγγενείς αλλά δε τα πήρε.

Και σε μια κοπέλα που με βοηθούσε πάρα πολύ με το θηλασμό πήγε ο άντρας μου να της δώσει άλλα 20 αλλά με τίποτα δε τα πήρε.

Εντέλει πήραμε 2 κούτες γλυκά και τα πήγαμε στο θάλαμο που ήταν οι κοπέλες και μια χαρά τα τσάκισαν!

Στη καισαρική νομίζω πουθενά δεν αφήνουν.

Α ξέχασα...οι μαίες δεν έπαιρναν τίποτα.

Πήγαν να δώσουν απότι μου παν 20ευρώ στη κοπέλα που φερε το μωρό να το δουν οι συγγενείς αλλά δε τα πήρε.

Και σε μια κοπέλα που με βοηθούσε πάρα πολύ με το θηλασμό πήγε ο άντρας μου να της δώσει άλλα 20 αλλά με τίποτα δε τα πήρε.

Εντέλει πήραμε 2 κούτες γλυκά και τα πήγαμε στο θάλαμο που ήταν οι κοπέλες και μια χαρά τα τσάκισαν!

Ε ναί να σου πώ την αλήθεια κάτι τέτοιο κατάλαβα κ εγώ.. δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλά κ ας μην γίνεται τι να κάνουμε..

Ααα για τέτοια ποσά λες δηλαδή έ? εγώ νόμιζα οτι δίνουμε 100 ευρώ!! :confused:

Μπράβο τους πάντως που δεν τα δέχτηκαν και έκανες πολύ καλά και πήρες γλυκάκια πιθανόν να κάνω το ίδιο!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ε τώρα άμα δώσεις 10ο ευρώ μπορεί και να τα πάρουν!

Εγώ θα τα παιρνα!:lol:

Μα είσαι καλά ρε συ 100??

Να ρθω εγώ να σε βοηθάω καλέ τότε!

Και σε ποιάν θα πρωτοδώσεις στο τέλος τέλος.

Αλλάζουν οι βάρδιες συνέχεια.

Πάρε κανά γλυκο...πολύ το είχαν εκτιμήσει!

σας ευχαριστω κοριτσακια μου καλα ειναι τα παιδακια μου μεγαλωνουν και τα 2....με το καλο σας ευχομαι και εσας και με κανενα πονο!!!!καλε αγγελικη τι 100Ε πλακα κανεις 10Ε το πολυ 20Ε..οταν γεννησα την μαρια ετρεχε ο αντρας μου και μοιραζε 20Ε και δινει σε μια κοπελα και του λεει ευχαριστω εμενα μου εχετε δωσει...:lol:

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Ε τώρα άμα δώσεις 10ο ευρώ μπορεί και να τα πάρουν!

Εγώ θα τα παιρνα!:lol:

Μα είσαι καλά ρε συ 100??

Να ρθω εγώ να σε βοηθάω καλέ τότε!

Και σε ποιάν θα πρωτοδώσεις στο τέλος τέλος.

Αλλάζουν οι βάρδιες συνέχεια.

Πάρε κανά γλυκο...πολύ το είχαν εκτιμήσει!

ΧΑΧΑΧΑ υπερβολικό έ? Μα δεν ξέρω βρε κοπελιά γι αυτό κ σε ρωτάω για να μην μας πιάσουν τον ποπό!!!! :-P:-P:-P:-P

Γλυκάκια λοιπόν...σούπερ!!!!

σας ευχαριστω κοριτσακια μου καλα ειναι τα παιδακια μου μεγαλωνουν και τα 2....με το καλο σας ευχομαι και εσας και με κανενα πονο!!!!καλε αγγελικη τι 100Ε πλακα κανεις 10Ε το πολυ 20Ε..οταν γεννησα την μαρια ετρεχε ο αντρας μου και μοιραζε 20Ε και δινει σε μια κοπελα και του λεει ευχαριστω εμενα μου εχετε δωσει...:lol:

Οκ οκ κατάλαβα το πολύ 20Ε για την μαία που θα φέρει για πρώτη φορά το μωρό στον μπαμπά και στις υπόλοιπες γλυκά!!! Ευχαριστώ για τις συμβουλές κοριτσάκια!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Φαντάζπμαι αναλόγως τη μαία και το τι έχετε κάνει.

Εγώ έδωσα πέρσι 450.

Αλλά μέσα στη τιμή αυτή ήταν εκτός από τον τοκετό και

κάμποσες συναντήσεις για μαθήματα ανώδυνου, συμβουλές, συζήτηση κλπ.

Επίσης εννοείται πως κάθε μέρα της παραμονής στο νοσοκομείο ερχόταν και με έβλεπε, βοηθούσε κλπ.

Και τις πρώτες μέρες μετά...την είχα ζαλίσει στο τηλέφωνο.

Καλε τι ευχαριστα νεα εχουμε σιγα-σιγα!!

Κριστυ μου να σου ζησει η κορουλα σου!!! Με το καλο να την παρετε σπιτακι σας!!:D

Μαριλενακι η επομενη θα εισαι, ε?? Με το καλο κοριτσακι μου, περιμενουμε νεα σου!

Αννια μου και σενα να σου ζησουν τα παιδακια σου, και να μπαινεις να μας λες κανενα γεια, αλλωστε θα χρειαζομαστε συμβουλες απο δω και στο εξης! :tongue:

Μελακι στο Ελενα δεν μου εχουν πει κατι για μαιες, οποτε να υποθεσω οτι δεν πληρωνω καμια εξτρα..

Αγγελικουλα κι εγω νομιζα κανενα 50ευρω θα διναμε αλλα τωρα θα δωσουμε λιγοτερα.:P

Velissaki πως τα πας?

Μαργιουλα υπαρχει περιπτωση να γεννησεις στο Ελενα? Και αν ναι, ποτε περιπου? Εμενα μου αλλαξανε ημερομηνια, μαλλον για 7/12 το βλεπουμε, γιατι η γιατρος μου θα κανει κι αυτη μια επεμβαση...κλαψ εχω κουραστει λεμε, θελω να γεννησω!

5NEXp2.png

Χμμμ για μαία Νικελάκι δε θα σου πουν εκεί.

αν έχει ο γιατρός σου κάποια που συνεργάζεται μόνο.

η αν πάρεις μόνη σου κάποια.

Αφού θα κάνεις καισαρική όμως δε νομίζω ότι χρειάζεται σε κάτι η μαία.

Για το θηλασμό βρίσκεις και μετά αν χρειαστείς συμβουλή.

ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ...ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...