Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αύριο μπαίνω απισήμως στον 9ο και γωωωω πωπωωωωωωωω.

Από χτες έχω αρχίσει τα πλυντήρια επιτέλους...άλλα 2 αύριο και μετά σίδεροοοοοο και τέλος.

Καλέ δε χωράνε στις απλώστρες και δε μου φτανουν τα μανταλάκια.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε μωρέ...ναι...να δούμε τα φατσάκια τους...εσύ να δεις και τι είναι καλε!!

Χτες μιλάμε πήγα τουαλέτα (σόριιιιι) και 7 φορές.

Και σήμερα 2.

Και έφυγε αυτό το αίσθημα "γεννάω τώρα".

Μάλλον η μικρή πιέζει κάτι εκεί κατω...τι στο καλό όμως...ανεβοκατεβαίνει η κεφάλα της??:confused:

Τεσπα.

Τώρα με έχει πειράξει το χάπι και έκατσα λίγο.

Καθυστερώ την επίσκεψη στο γιατρό για να καθυστερήσω την εξέταση από κάτω.

οχι ότι λέει κάτι....πέρσι 3-4 φορές με είχε δει αλλά τίιιιποτα η Ζωή εκεί...και αιματάκι είχα δει και διαστολή είχα αλλά τίιιιιποτα.

Μου είπε να πάω όταν είμαι 36βδ + δηλαδή από Δευτέρα....λέω να πάω Σάββατο αν γίνεται που θα μια 37. Να δω και τη μαία μου επιτέλους!

Christy να σου ζήσει η μπέμπα! Να την χαίρεστε και να είστε μια ευτυχισμένη οικογένεια !!!

Marilena όλα καλά θα πάνε. Την Παρασκευή ο Άγιος Στυλιανός θα σας βοηθήσει και τους δύο και θα πάρεις αγκαλιά το μπεμπάκι σου! Τέλεια!

Honey κι εγώ μπαίνω στον ένατο και τη Δευτέρα θα δούμε κι εμείς τον μπέμπη μας, αλλά κάτι μου λέει ότι είμαστε μακριά ακόμα. Δεν έχω κανένα σημάδι, οπότε υπομονή....

Είμαι συναχωμένη οπότε δεν σας στέλνω φιλάκια για να μην σας κολλήσω:). Από μακριά λοιπόν, μάτς μούτς!

Αύριο μπαίνω απισήμως στον 9ο και γωωωω πωπωωωωωωωω.

Από χτες έχω αρχίσει τα πλυντήρια επιτέλους...άλλα 2 αύριο και μετά σίδεροοοοοο και τέλος.

Καλέ δε χωράνε στις απλώστρες και δε μου φτανουν τα μανταλάκια.

Honey από πλυντήρια δεν το συζητώ....τελειωμό δεν έχουν..εγώ τα τελείωσα ευτυχώς και το σίδερο και μου πήρε πολύ καιρό...είχα 2 απλώστρες και αναγκάστηκα να αγορασω άλλες δυο....και δεν στεγνώνουν κι εύκολα....εγω μπαίνω την τετάρτη στον 9ο κι ακόμα δεν το έχω συνηδειτοποιήσει.....φιλάκια!!

Διαφημίσεις

και εγω στον γιατρο θα παω αλλη μια φορα μετα μονο nst στην κλινικη και βουρ για το χειρουργειο!

αχ Κριστυ σε σκεφτομαι που θα εισαι μαζι με το κοριτσακι σου!!

καλοτυχο να ειναι ακομη μια φορα!!

Αγγελικη λες μην προλαβεις να στολισεις το δεντρο??

σε βλεπω να γεννας εψω προαισθημα!! χιχιχι!!

και εγω στον γιατρο θα παω αλλη μια φορα μετα μονο nst στην κλινικη και βουρ για το χειρουργειο!

αχ Κριστυ σε σκεφτομαι που θα εισαι μαζι με το κοριτσακι σου!!

καλοτυχο να ειναι ακομη μια φορα!!

Αγγελικη λες μην προλαβεις να στολισεις το δεντρο??

σε βλεπω να γεννας εψω προαισθημα!! χιχιχι!!

Άντε αγαπάκι μου μια φορά και μετά αγκαλίτσες το νινάκι!!!

Η κρίστυ τώρα δεν το συζητώ θα πετάει στα σύννεφα...:):):):):) εδώ πετάμε εμείς για εκείνη...

χΑχαχΑΧΑΧ καλέ λες να μείνω χωρίς δεντράκι τελικά? Η αλήθεια είναι οτι Πέμπτη πάω αν έβλεπε κάτι κουφό πιθανό θα ήταν να μου πει έλα την Παρασκευή...και όχι τπτ αλλο εχω κανονίσει και δουλειές την Παρασκευή..θα μου φέρουν το θήλαστρο και τον βρεφοζυγό που νοίκιασα...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Honey από πλυντήρια δεν το συζητώ....τελειωμό δεν έχουν..εγώ τα τελείωσα ευτυχώς και το σίδερο και μου πήρε πολύ καιρό...είχα 2 απλώστρες και αναγκάστηκα να αγορασω άλλες δυο....και δεν στεγνώνουν κι εύκολα....εγω μπαίνω την τετάρτη στον 9ο κι ακόμα δεν το έχω συνηδειτοποιήσει.....φιλάκια!!

Χαχα είπα στη μάνα μου αύριο πρωί πρωί να μου φέρει ακόμα μία απλώστρα γιατί θέλω να τελειώνω ως παρασκευή!

Κυριακή θέλω να στολίσω και δε μπορώ να χω 2 μέτωπα ανοιχτά! Μουρλαίνομαι!

Εξάλλου θα μου χρειαζόταν. 1 μωρό ακόμα=1 πλυντήριο ακόμα τη βδομάδα!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου ειμαι η αννια ημουν απο τις πρωτες σε αυτο το καφε αλλα δυστυχως δεν εξελιχτηκαν καλα τα πραγματα....ευχομαι σε ολες μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου να εχετε ολες υγεια και να χαιρεστε την καθε στιγμη με την οικογενεια σας....

ειδα ξεκινησανε και τα γεννητουρια να σου ζησει κριστακι!!!!!!!!!

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Annia μου να χαιρεσαι τα αγγελουδια σου!!! ευχομαι ο Θεος να σου χαρησει πολυ γρηγορα τον Αγγελο που περιμενεις, σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες να εισαι παντα καλα και εσυ και ολη η οικογενεια σου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Θηρίο Αγγελική...νοίκιασες ήδη βρε?

Είσαι νομίζω τελείως προετοιμασμένη για όλα!

Χαχαχαχ είπαμε κοριτσάκι είναι να μην πάρω φόρα...φόρα κατηφόραα ΧΑΧαχαα

Ναι νοίκιασα γιατί το πρώτο 24ωρο δεν θα εχω τον μπέμπη δίπλα μου και θα ξεκινήσω την ενεργοποίηση στο στήθος! Επίσης να σου πώ οτι όσο καλά προετοιμασμένη νομίζεις οτι είσαι πάντα μα πάντα κάτι βγαίνει στην πορεία..άσε που..συνέχεια ψάχνομαι και αναρωτιέμαι τι μου λείπει...τι μου λείπει???

κοριτσια μου ειμαι η αννια ημουν απο τις πρωτες σε αυτο το καφε αλλα δυστυχως δεν εξελιχτηκαν καλα τα πραγματα....ευχομαι σε ολες μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου να εχετε ολες υγεια και να χαιρεστε την καθε στιγμη με την οικογενεια σας....

ειδα ξεκινησανε και τα γεννητουρια να σου ζησει κριστακι!!!!!!!!!

Annia μου τι κάνεις κούκλα μου΄? Φυσικά και σε θυμόμαστε! Πώς πάς τι κάνουν τα παιδάκια σου? Σ'ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές !! Ευχομαι πολύ γρήγορα να βιώσεις και πάλι το θαύμα της ζωής! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσακια καλημερα!!! ειμαστε πολυ καλα σημερα εχουμε και τον μπαμπα μας εδω και φτιαχνουμε διαφορα πραγματακια στο δωματιακι της μπεμπουλας, την αλλη Δευτερα εχω κλεισει 4 μαθηματα ανωδυνου τοκετου και ενα θηλασμου στο Ελενα και την Κυριακη μπαινω στο μηνα μου, μια φιλη μου, μου ειπε καλυτερα να μην παω γιατι μπορει και να γεννησω εκει ειναι πολυ αργα πια Μελακι τι λες εσυ που τα ξερεις θα κανουμε κατι που θα ζοριστω να το κανω? αληθεια ο αντρας σου θα ειναι μεσα στην αιθουσα τοκετου? σε ρωταω γιατι ακομα υπαρχει πιθανοτητα να γεννησω στο Λητω! την Πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπεμπουλα, φιλακια σε ολες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια καλημερα!!! ειμαστε πολυ καλα σημερα εχουμε και τον μπαμπα μας εδω και φτιαχνουμε διαφορα πραγματακια στο δωματιακι της μπεμπουλας, την αλλη Δευτερα εχω κλεισει 4 μαθηματα ανωδυνου τοκετου και ενα θηλασμου στο Ελενα και την Κυριακη μπαινω στο μηνα μου, μια φιλη μου, μου ειπε καλυτερα να μην παω γιατι μπορει και να γεννησω εκει ειναι πολυ αργα πια Μελακι τι λες εσυ που τα ξερεις θα κανουμε κατι που θα ζοριστω να το κανω? αληθεια ο αντρας σου θα ειναι μεσα στην αιθουσα τοκετου? σε ρωταω γιατι ακομα υπαρχει πιθανοτητα να γεννησω στο Λητω! την Πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπεμπουλα, φιλακια σε ολες!!!

Καλημέρα κοριτσάκι :) τι ωραία που έχετε το μπαμπά σας εκεί και κάνετε δουλίτσες...εμένα είναι στην δουλειά και μου λείπει σνιφ σνιφ!

Άντε πλησιάζεις ...μπαίνεις στον 9ο σούπερ!!!!

Έγώ σήμερα επιτέλους πήγαίνω στον γιατρό μου να μου πει τι θα κάνουμε!!!!!!! Αγωνίααααααααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...