Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια γέννησαν μια μπουμπούκια φραπέ, Όπως είπε ο γιατρός μόλις την έβγαλε. Τελικά δεν κατέβηκε ούτε με τεχνητους πόνους κ στις 9 το βράδυ γέννησαν με καισαρικη το θαυματακι μου το οποίο μας κοψοχολιασε Γιατί ήταν σύμπτωση 2 φορές με τον λώρο στο λαιμό. Γι αυτο δεν κατεβαινε η ψυχούλα μου! Αύριο πρωί θα μου την φέρουν! Ο Μπαμπας της έχει τρελαθεί! Δεν έχει ξαναδεί πο ωραίο μωρό λέει! Ασε που όλοι είπαν ότι είναι ίδια εγω!σας φιλω νεότερα Αύριο! Μαρακι ενημέρωσε κ τα κορίτσια στο καφέ παλινδρομες αν μπορείς Γιατί δεν Μπορώ να μπω με ευκολία στο ΝΕΤ. Η κουκουβαγιομαμαμα παει για ύπνο Γιατί η μικρή απο τώρα ανεβάζει υψηλά ντεσιμπέλ! Άντε με το καλο και οι επόμενες!

Κριστη μου να σας ζησει η μπεμπα!!! Ευχομαι να ειναι παντα γερη και δυνατη!!!

Με το καλο να την παρεις αγκαλιτσα και με το καλο να πατε σπιτακι σας!!!

Δωσε και απο μενα ενα φιλακι στα πατουσακια της μικρης!!!

Φιλια πολλα και καλη ανατροφη ευχομαι!!! :P

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική τι έγινε κάνεις πρόβες και συ για ξυπνήματα?

Λογικό...το άγχος του υέλους....η υπερένταση....έχει όμως και αυτό τη χάρη του! Αλήθεια!

Το σύνδρομο της φωλιάς και συ ε?

Και γω...μανία τακτοποίησης και καθαριότητας και διεκπεραίωσης υποχρεώσεων κλπ.

Λογικό και αυτό!

Μεγεία για την αγορά!

Πίστεψέ με δε θα το μετανιώσεις.

Το χω ακούσει αυτό που λες...απτο Λητώ?

Να μου πεςι αν είναι καλό μετά να πάρω στη κουμπάρα μου.

Και τι σακούλες παίρνει για explain more.

Μη τυχόν πας γιατρό κ δε μας πεις νέα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κορίτσια γέννησαν μια μπουμπούκια φραπέ, Όπως είπε ο γιατρός μόλις την έβγαλε. Τελικά δεν κατέβηκε ούτε με τεχνητους πόνους κ στις 9 το βράδυ γέννησαν με καισαρικη το θαυματακι μου το οποίο μας κοψοχολιασε Γιατί ήταν σύμπτωση 2 φορές με τον λώρο στο λαιμό. Γι αυτο δεν κατεβαινε η ψυχούλα μου! Αύριο πρωί θα μου την φέρουν! Ο Μπαμπας της έχει τρελαθεί! Δεν έχει ξαναδεί πο ωραίο μωρό λέει! Ασε που όλοι είπαν ότι είναι ίδια εγω!σας φιλω νεότερα Αύριο! Μαρακι ενημέρωσε κ τα κορίτσια στο καφέ παλινδρομες αν μπορείς Γιατί δεν Μπορώ να μπω με ευκολία στο ΝΕΤ. Η κουκουβαγιομαμαμα παει για ύπνο Γιατί η μικρή απο τώρα ανεβάζει υψηλά ντεσιμπέλ! Άντε με το καλο και οι επόμενες!

Ελα ρε κλαιω!!!!! δεν το περιμενα ετσι!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!! να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη, απολαυστε η μια την αλλη οσο περισσοτερο μπορειτε, εγινες μανουλα!!!!! και δωστης ενα φιλακι στην πλατουλα απο εμας!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα κοριτσια μου..

Σημερα ειμαι ξυπνια παλι απο τις 6 παρα..και για καποιο ανεξηγητο λογο εχει πρηστει ο αστραγαλος μου και με ποναει!!! Τελος παντον...

Τα δικα μου νεα εχουν ως εξης.

Πηγα χτες στο γιατρο και μου εκανε υπερηχο. Ο μπεμπης δεν παιρνει βαρος και ειμαι πολυ αγχωμενη και στεναχωρημενη... :(

Η διαφορα ημερολογιακης κυησης με τον υπερηχο εχει μεγαλωσει..

Ο γιατρος ειπε οτι δεν εμπιστευεται και απολυτα τον ηπερηχο αλλα δεν αυτο δεν με παρηγορει καθολου. Βρε κοριτσια εχω κανει κατι λαθος? Γιατι αυτο με το βαρος? Τι λετε να φταιει???...:confused:

Εν τελη αποφασισαμε οτι δεν του κανει καλο να μενει παραπανω στην μητρα και κλεισαμε ραντεβου την Παρασκευη το πρωι για προκληση τοκετου.

Ελεγε να με βαλει την Δευτερα 29 του μηνα αλλα εγω του ειπα την Παρασκευη επειδη γιορταζει ο αντρας μου και ελπιζω ο Αγ. Στυλιανος να μας βοηθησει και ολα να πανε καλα..

Οι πιθανοτητες για καισαρικη-φυσιολογικο ειναι 60% - 40%...

Γιατι η γενικη εικονα μου δεν ειναι για φυσιολογικο τοκετο. Μου ειπε οτι μεχρι το μεσημερι αφου μου βαλουν τον ορο, θα φανει αν θα προχωρησει ο τοκετος. Επισης μου ειπε οτι τα μικρα μωρα ειναι δυσκολο να παρουν την σωστη θεση με το κεφαλι επειδη εχουν χωρο να κινηθουν..

Θα δουμε κοριτσια πως θα παει. Εχω ακομα 2 μερες αγχους...Πως θα περασουν.. :confused:

cfcIp3.png

Καλησπέρα ή καλημέρα όπως θέλει το βλέπει κανείς.. :? Μετά απο δύο χορταστικές μέρες ύπνου τα ξενύχτια επέστρεψαν και πάλι...πάνω που έλεγα οτι ξεφορτώθηκα τις αυπνίες και τουλάχιστον θα κοιμάμαι μέχρι να έρθει ο μπέμπης!!! Χάθηκα γιατί τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει το σύνδρομο "Θέλω όλα να είναι στην εντέλεια λες και θα περάσω επιθεώρηση ενα πράγμα.." Κάθε μέρα όλο κ κάτι ανακαλύπτω που πρέπει να γίνει! Τελικά πήγα και αγόρασα το Diaper champ που ειναι ενας κάδος για πάνες που όμως δεν χρειάζεται ανταλλακτικά ειδικά αλλά πέρνει απλές σακούλες σκουπιδιών μικρές! Μου είπαν οτι ειναι πολύ καλό, οικονομικό και δεν υπάρχουν μυρωδιές..θα δείξει!

Κατά τα άλλα... ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ....ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!

Περιμένω να έρθει επιτέλους η Πέμπτη να πάμε στον γιατρό να δούμε πότε θα μου μπεί να μπώ...Την τελευταία φορά είχαμε συζητήσει για 29 δηλαδή την Δευτέρα για να δούμε τι θα δούμε.. Δεν σας κρύβω οτι αυτες οι τελευταίες μέρες μου φαίνονται βουνό όλα..τα σάκχαρα..οι ενέσεις..ολααααα!!!! Απο την άλλη προσπαθώ να το δώ ως μια μετάβαση σε μια άλλη πραγματικότητα αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα... ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΖΗΣΩ?????????χααχαχαχαααα

Αγγελικουλα μου αλλες δυο μερουλες και θα πας στο γιατρο να σου πει ποτε θα παρεις στην αγκαλια σου τον μπεμπεκο σου!!! δικιολογειτε και η αϋπνια και το συνδρομο της φωλιας και ολα εισαι πολυ κοντα και εσυ κοπελαρα μου!!! μετα ακολουθει η Μαριλενα ή κανω λαθος?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου..

Σημερα ειμαι ξυπνια παλι απο τις 6 παρα..και για καποιο ανεξηγητο λογο εχει πρηστει ο αστραγαλος μου και με ποναει!!! Τελος παντον...

Πηγα χτες στο γιατρο και μου εκανε υπερηχο. Ο μπεμπης δεν παιρνει βαρος και ειμαι πολυ αγχωμενη και στεναχωρημενη... :(

Ο γιατρος ειπε οτι δεν εμπιστευεται και απολυτα τον ηπερηχο αλλα δεν αυτο δεν με παρηγορει καθολου. Βρε κοριτσια εχω κανει κατι λαθος? Γιατι αυτο με το βαρος? Τι λετε να φταιει???...:confused:

Εν τελη αποφασισαμε οτι δεν του κανει καλο να μενει παραπανω στην μητρα και κλεισαμε ραντεβου την Παρασκευη το πρωι για προκληση τοκετου.

Ελεγε να με βαλει την Δευτερα 29 του μηνα αλλα εγω του ειπα την Παρασκευη επειδη γιορταζει ο αντρας μου και ελπιζω ο Αγ. Στυλιανος να μας βοηθησει και ολα να πανε καλα..

Γιατι η γενικη εικονα μου δεν ειναι για φυσιολογικο τοκετο. Μου ειπε οτι μεχρι το μεσημερι αφου μου βαλουν τον ορο, θα φανει αν θα προχωρησει ο τοκετος. Επισης μου ειπε οτι τα μικρα μωρα ειναι δυσκολο να παρουν την σωστη θεση με το κεφαλι επειδη εχουν χωρο να κινηθουν..

Θα δουμε κοριτσια πως θα παει. Εχω ακομα 2 μερες αγχους...Πως θα περασουν.. :confused:

Μαριλενακι μου ποσα κιλα ειναι το μωρακι σου? εγω νομιζω οτι τα καταφερνουν μια χαρα και αυτα!!! ακομα και αν χρειαστει να τον παρουνε με καισαρικη μην σε αγχωνει δεν θα υπαρχει προβλημα,κουκλα ηρεμισε ολα καλα θα πανε και προς Θεου μην τα ριχνεις στο εαυτο σου δεν εχεις κανει τιποτα λαθος!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

ο αστραγαλος μαλλον οφειλεται στο οτι εχει πεσει περισσοτερο το βαρος του μωρου σου ααααα καλα εκανεσ και ζητησες να βγει την ημερα του Αγιου Στυλιανου ειναι ο προστατης των παιδιων, ολα καλα θα σας πανε κουκλιτσα μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

ο αστραγαλος μαλλον οφειλεται στο οτι εχει πεσει περισσοτερο το βαρος του μωρου σου ααααα καλα εκανεσ και ζητησες να βγει την ημερα του Αγιου Στυλιανου ειναι ο προστατης των παιδιων, ολα καλα θα σας πανε κουκλιτσα μου!!!

Σ'ευχαριστω πολυ Μαργιουλα..

Δεν με αγχωνει αν γινει καισαρικη...με αγχωνει μηπως κατι δεν παει καλα με το μωρο. Κουφια η ωρα που το λεω..

Ο μπεμπης ειναι γυρω στα 2500 κιλα εδω και δυο εβδομαδες περιπου.

Και γω πιστευω οτι θα μας βοηθησει ο Αγ. Στυλιανος. Δεν το θυμομουν οτι ειναι προστατης των παιδιων, αλλα προτιμησα την συγκεκριμενη μερα παρα στις 29 του μηνος που δεν σημαινει κατι για μας. Ετσι θα γιορταζει ο συζηγος και θα εχει γενεθλια και ο μικρος!!! :P

cfcIp3.png

Σ'ευχαριστω πολυ Μαργιουλα..

Δεν με αγχωνει αν γινει καισαρικη...με αγχωνει μηπως κατι δεν παει καλα με το μωρο. Κουφια η ωρα που το λεω..

Ο μπεμπης ειναι γυρω στα 2500 κιλα εδω και δυο εβδομαδες περιπου.

Και γω πιστευω οτι θα μας βοηθησει ο Αγ. Στυλιανος. Δεν το θυμομουν οτι ειναι προστατης των παιδιων, αλλα προτιμησα την συγκεκριμενη μερα παρα στις 29 του μηνος που δεν σημαινει κατι για μας. Ετσι θα γιορταζει ο συζηγος και θα εχει γενεθλια και ο μικρος!!! :P

Σε καταλαβαινω ειναι λογικο να αγχωνεσαι αλλα ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου!! θα δεις την παρασκευη θα εχεις τον μπεμπακο σου στα χερια σου και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ μαλλον αυτο που δεν παιρνει βαρος οφειλεται στο οτι οσο περναει ο καιρος ο πλακουντας γερναει και σιγα σιγα μειωνεται η δυνατοτητα του να στειλει τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα στο μωρο, τωρα θα τον βγαλετε και θα τον ταιζεις εσυ και θα γινει ενας μπεμπαρος!!!!!!!!! ο Αγ Στυλιανος θα τον προστατεψει και να ξερεις οτι ο πατερας του θα ειναι ο προστατης του!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αγγελική τι έγινε κάνεις πρόβες και συ για ξυπνήματα?

Λογικό...το άγχος του υέλους....η υπερένταση....έχει όμως και αυτό τη χάρη του! Αλήθεια!

Το σύνδρομο της φωλιάς και συ ε?

Και γω...μανία τακτοποίησης και καθαριότητας και διεκπεραίωσης υποχρεώσεων κλπ.

Λογικό και αυτό!

Μεγεία για την αγορά!

Πίστεψέ με δε θα το μετανιώσεις.

Το χω ακούσει αυτό που λες...απτο Λητώ?

Να μου πεςι αν είναι καλό μετά να πάρω στη κουμπάρα μου.

Και τι σακούλες παίρνει για explain more.

Μη τυχόν πας γιατρό κ δε μας πεις νέα.

Κάνω προπόνηση Μελάκι μου χαχαχαχα :D Ξύπνησα στις 4 έμεινα ξύπνια ως τις 7 και μετά ξανακοιμήθηκα ως τις 9... οτι να'ναι δηλαδή!!!

Φαντάζομαι όλες μας τώρα κάπως έτσι είμαστε φτάσαμε στην ουρά και καμιά φορά αυτή η ουρά είναι τεράστιααααααααααααααα

Το diaper champ το πήρα 60 ευρώ αλλά δεν ξαναδίνεις ούτε ενα ευρώ για ανταλλακτικά αφού πέρνει κανονικά τις σακουλίτσες σκουπιδιών που πουλάνε στο σουπερμαρκετ τις μικρές , που βάζουμε στο μπάνιο. βέβαια δεν τυλίγει μία-μία την πάνα όπως κάνει το δικό σου αλλά αυτό δεν εχει σημασία γιατί και πάλι δεν υπάρχουν μυρωδιές αφού απομονώνεται με ενα ειδικό σύστημα κ ετσι δεν μυρίζει. Στο τέλος που αλλάζεις την σακούλα υπάρχει μια περίπτωση κάτι ελάχιστο να σου έρθει αν και λένε πως οχι, και δίνουν και συμβουλές πως να το κάνεις για να μήν... Εγώ το πήρα απο τον ΔΗΜΑ στο Κορωπί όχι απο το Λητώ.

Καλημερα κοριτσια μου..

Μαριλενάκι μου μην στεναχωριέσαι κούκλα μου αν ο μπέμπης είναι ήδη 2.500 κιλά δεν κινδυνέυει απο τπτ απολύτως!! Ούτε καν θερμοκοιτίδα δεν θα μπει για μια μέρα! Σίγουρα αυτό οφείλετε σε ωρίμανση του πλακούντα και σε καμία περίπτωση δεν φταις εσυ σε τπτ! ¨Οσο για καισαρική τουλαχιστον ξέρεις οτι τότε είναι που δεν κινδυνέυει ο μπέμπης να ταλαιπωρηθεί κτλ..ατσαλάκωτος θα βγει! Και εμεις θα πάμε την Πέμπτη στον γιατρό και μάλλον για 29 θα μας βάλει αλλά εσύ καλύτερα να το κάνεις την Παρασκευή με το καλό του Αγ. Στυλιανού!!!!! Με το καλό να έρθει στον κόσμο το πρώτο αγόράκι του καφέ μας κούκλα μου και υπομονή θα περάσουν 2 μέρες έμειναν τπτ!!!!! :)

Αγγελικουλα μου αλλες δυο μερουλες και θα πας στο γιατρο να σου πει ποτε θα παρεις στην αγκαλια σου τον μπεμπεκο σου!!! δικιολογειτε και η αϋπνια και το συνδρομο της φωλιας και ολα εισαι πολυ κοντα και εσυ κοπελαρα μου!!! μετα ακολουθει η Μαριλενα ή κανω λαθος?

Καλημέρα Μαργιούλα μου γλυκειά!!!!!!! Ναι άλλες 2 μέρες αναμονής... θα σκάσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχ

Τελικά πήγα στο Jumbo που μου είπες και δεν εχει τελείωσαν! Οπότε πήρα ενα πολύ μικρό ψάθινο θα στο βγάλω φωτό να στο στείλω αλλά προτιμούσα το άλλο..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Για όσες θέλουν να ευχηθούν στην Κρίστυ28 μπορούν και εδώ...

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1980

Με το καλό όλες !:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου Κρίστυ!!!!Εύχομαι τα καλύτερα!!!!!:-D

Και Μαριλένα τελική, τελικότατη ευθεία.

Καλέ μην ανησυχείς...μια χαρά βάρος έχει το παιδί και ωριμότατο είναι τόσο καιρό εκεί μέσα.

Ολα καλά! Με το καλό!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...