Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι γίνεται κορίτσια....περιμένουμε νέα από Κρίστυ...πωπω αντε αρχίσαμε. καλή αρχή!

Λενανεκ τι σου δωσε? Pulsatilla?

Ελπίζω να αποδώσει....καλή επιτυχία.

Εγώ από χτες έχω συνεχώς μια δυσσάρεστη αίσθηση ότι θέλω να πάω τουαλέτα.... όχι για πιπί....πήρα κ το γιατρό, φρίκαρε αρχικά γιατί αυτό σαν αίσθηση = γεννάς εντός ολίγου...πολύ ολίγου όμως!

Αλλά εγώ το χω όλη μέρα κ χτες σχεδόν κ σήμερα, χωρίς συσπάσεις....οπότε μάλλον το έντερό μου τα χει παίξει απτο ζούληγμα.

Πωπωπω τι διαφορετική εγκυμοσύνη αυτή από τη προηγούμενη!:shock:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ωραια τα δωματιακια σας!!! :-P Ωραια χρωματα και ηρεμα χωρις υπερβολες!

Διεκρινα και ενα φορμακι με την hello kitty η εκανα λαθος??? Ειμαι φαν!!!

Μονο που στα αγορακια δεν πανε! Θα με κραξουν!!!! :shock:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημερα σε ολες!!!

Κριστυ μου εφτασε η ωρα, περιμενουμε νεα σου!

Μελακι μου τελεια τα δωματιακια! Αληθεια, τις παντες τις βαζεις απο τη μια πλευρα μονο? Εγω τις εβαλα γυρω απο το προσκεφαλο.

Λενανεκ μου τις φατσουλες μπορει να τις δεις αν πατησεις το ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

Μαριλενακι περιμενουμε και απο σενα νεα!

Οσο για τα πεθερικα, υπομονη, με τον τροπο σας θα περασετε αυτοπου θελετε!! (εγω δεν εχω...)

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ από χτες έχω συνεχώς μια δυσσάρεστη αίσθηση ότι θέλω να πάω τουαλέτα.... όχι για πιπί....πήρα κ το γιατρό, φρίκαρε αρχικά γιατί αυτό σαν αίσθηση = γεννάς εντός ολίγου...πολύ ολίγου όμως!

Αλλά εγώ το χω όλη μέρα κ χτες σχεδόν κ σήμερα, χωρίς συσπάσεις....οπότε μάλλον το έντερό μου τα χει παίξει απτο ζούληγμα.

Μαλλον ειναι τα εντερα...και γω εχω διαφορα αν και δεν μπορω να παω ευκολα τουαλετα! Εχω και τις αιμοραιδες αστα..

Δεν πας μια βολτα να σε δει ο γιατρος απο κοντα???

Εμένα πάλι τα πεθερικά μου δεν ήταν εδώ όταν γεννήθηκε η κόρη μας.Έφυγαν για το χωριό τους μία εβδομάδα πριν γεννήσω γιατί είχαν προγραμματισμένες δουλειές σχετικά με ένα ξωκλήσι του Αγίου Νεκταρίου! Ο άντρας μου στεναχωρήθηκε γιατί είναι μοναχοπαίδι και πραγματικά τον άφησαν "αγγούρι" με την απόφαση τους! Εγώ από την άλλη ανακουφίστηκα αλλά δεν έπρεπε να το δείξω!

Νομιζω οτι ολες το ιδιο θα νιωθαμε!!! :tongue:

Ποπο θα γινω πολυ κακη πεθερα!!! Παρ'ολα αυτα που βλεπω νιωθω οτι θα γινω πολυ περιεργη πεθερα ρε γαμωτο!!!

Μαριλενα μου απο τα νευρα σου δεν μπορεις να κοιμηθεις σε σκασανε αμαν πια!!! εμενα τα πεθερικα μου ακουσατε ακουσατε δεν ειναι για να ερθουν γιατι εχουν δουλειες στα χωραφια τους!!!!! εγω παντως δεν θα το εκανα ποτε αυτο στο παιδι μου, να μην πηγαινα την ωρα που θα γινοτανε πατερας απο χθες εχω συγχιστει αρκετα, κοριτσια δεν ξερω ειναι τοσο μ@λ@..ς που ή που θα σε πνιγουν ακους εκει να θελει να μπει μεσα και αυτη!!!!!! ή που θα ειναι τελειως αδιαφοροι, δεν ξερω τι αλλο να πω νευριαζω απιστευτα!:mad::-x:-x:-x:-x

Ναι μα ειδες? Η του υψους η του βαθους!!! Εγω παντος δεν θελω να σκεφτομαι αρνητικα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα δημιουργηθουν παρεξηγησεις.. Αφου ευχομαι να ειναι ο μπεμπης μαμακιας και να μην θελει αγκαλιες απο αλλους.. ;)

Βεβαια μετα ξερω οτι μπορει να ζοριστω και να μετανιωσω με αυτες τις σκεψεις που κανω αλλα τωρα αυτο μου βγαινει τι να κανω!!!

Εγω πιστευω οτι θα ερθουν τα πεθερικα σου. Δεν παιζει!!! Σιγα να μην σας αφησουν μονους! Εσυ να δειχνεις στον αντρα σου οτι τον θελεις μαζι σου και μην σε νοιαζει για τα υπολοιπα..

Μαριλένα κοιμησου τώρα που μπορείς, ξέρω ότι Εχεις αϋπνία κι εγω τα ίδια αλλα Οπότε βρεις ευκαιρία πεσε για ύπνο ότι ώρα της ημέρας και να είναι. Στο δωμάτιο Εχουμε ένα αγοράκι 2 ημερών όλο το βράδυ δεν έχει σταματήσει νε κλαίει, η μαμά του έκανε καισαρικη κ δεν της το έφεραν την ίδια μέρα με αποτέλεσμα να του δώσουν συμπλήρωμα κ να γλυκαθει ο Κυριος. Τώρα παλεύει με το στήθος, πόλεμος γίνεται!

Πωπω είναι συγκλονιστικό όμως, να ξέρεις ότι ένα πλασματακι εξαρτάται απο σένα αποκλιστικα, είναι μαγικό , το ένστικτο της μητρότητας είναι συγκλονιστικό!

Μα αυτο κανω Κριστη μου..κοιμαμαι μετα τις πρωινες ωρες.. Σημερα ξυπνησα 11:30 για παραδειγμα..

Ναι πρεπει να ειναι τελειο συναισθημα να νιωθεις οτι το μωρο σου θελει εσενα αποκλιστικα!!! Θα το βιωσουμε συντομα! Αν και πιστευω οτι προκαλει και μεγαλο αγχος κ ευθυνες...

Λοιπον περιμενουμε νεα σας ε!!! Με το καλο!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Νικελάκι τη πάντα στης Ζωής το κρεβατι την έχω στη μια μεριά γιατί σκοτώνεται στη συγκεκριμένη μεριά, κοπανιέται, κρεμάει πόδια κ χέρια απέξω και πονάει η χαζή!

Στης Δανάη το κρεβάτι την έχω κανονικά βάλει....δε φαίνεται στη φωτό.

Βασικά καλές και πρακτικές και για μετά είναι οι πάντες που πιάνουν όλο το κρεβάτι.

Αλλά είχα αυτές κ δε πήρα άλλες τώρα.

Ηταν και πανάκριβες.

Λοιπόν Margioula όποτε θες και σύντομα καφέ στο Ακραίον ή απέναντι στο edonces που είναι του κολλητού του άντρα μου!

Θα σου γράψω πμ!!!!

οκ. παμε οπου να ναι φιλακια πολλα!!!

Τι γίνεται κορίτσια....περιμένουμε νέα από Κρίστυ...πωπω αντε αρχίσαμε. καλή αρχή!

Λενανεκ τι σου δωσε? Pulsatilla?

Ελπίζω να αποδώσει....καλή επιτυχία.

Μελακι μου και εγω υποφερω απο το εντερο μου!! καθε μεσημερι μετα το γευμα πριζομαι και νοιωθω οτι θελω να κανω κ...α!!

το βραδυ δεν τρωο ουτωσι αλλος ετσι μου ερχεται να σταματησω να τρωο και το μεσημερι!!!

τα δωματιακια σας τελεια!!!!

Αφου ευχομαι να ειναι ο μπεμπης μαμακιας και να μην θελει αγκαλιες απο αλλους.. :wink:

Βεβαια μετα ξερω οτι μπορει να ζοριστω και να μετανιωσω με αυτες τις σκεψεις που κανω αλλα τωρα αυτο μου βγαινει τι να κανω!!!

Εγω πιστευω οτι θα ερθουν τα πεθερικα σου. Δεν παιζει!!! Σιγα να μην σας αφησουν μονους! Εσυ να δειχνεις στον αντρα σου οτι τον θελεις μαζι σου και μην σε νοιαζει για τα υπολοιπα..

Μαριλενακι μου οσο ειναι μπεμπακι-παιδακι νομιζω οτι ειναι φυσικο συναισθημα αλλα οταν πια μεγαλωσουν τοσο και συνεχισουμε να το νοιωθουμε υπαρχει προβλημα!!! οσο για τα πεθερικα μου μακαρι να μας το φυλανε για εκπληξη αλλα δεν το βλεπω!!!

Εμεις κλωτσαμε ασυστολα με εχει ξετιναξει στην κλωτσια!! φιλακια σε ολες..

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Είπα να πω μια καλησπέρα στις μαμάδες.

Εμείς μια χαρά είμαστε και η κοιλίτσα πάει πέρα δώθε τα απογεύματα-βράδια από τις κινήσεις του μπέμπη μας :D. Όλα καλά.

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Κορίτσια γέννησαν μια μπουμπούκια φραπέ, Όπως είπε ο γιατρός μόλις την έβγαλε. Τελικά δεν κατέβηκε ούτε με τεχνητους πόνους κ στις 9 το βράδυ γέννησαν με καισαρικη το θαυματακι μου το οποίο μας κοψοχολιασε Γιατί ήταν σύμπτωση 2 φορές με τον λώρο στο λαιμό. Γι αυτο δεν κατεβαινε η ψυχούλα μου! Αύριο πρωί θα μου την φέρουν! Ο Μπαμπας της έχει τρελαθεί! Δεν έχει ξαναδεί πο ωραίο μωρό λέει! Ασε που όλοι είπαν ότι είναι ίδια εγω!σας φιλω νεότερα Αύριο! Μαρακι ενημέρωσε κ τα κορίτσια στο καφέ παλινδρομες αν μπορείς Γιατί δεν Μπορώ να μπω με ευκολία στο ΝΕΤ. Η κουκουβαγιομαμαμα παει για ύπνο Γιατί η μικρή απο τώρα ανεβάζει υψηλά ντεσιμπέλ! Άντε με το καλο και οι επόμενες!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κορίτσια γέννησαν μια μπουμπούκια φραπέ, Όπως είπε ο γιατρός μόλις την έβγαλε. Τελικά δεν κατέβηκε ούτε με τεχνητους πόνους κ στις 9 το βράδυ γέννησαν με καισαρικη το θαυματακι μου το οποίο μας κοψοχολιασε Γιατί ήταν σύμπτωση 2 φορές με τον λώρο στο λαιμό. Γι αυτο δεν κατεβαινε η ψυχούλα μου! Αύριο πρωί θα μου την φέρουν! Ο Μπαμπας της έχει τρελαθεί! Δεν έχει ξαναδεί πο ωραίο μωρό λέει! Ασε που όλοι είπαν ότι είναι ίδια εγω!σας φιλω νεότερα Αύριο! Μαρακι ενημέρωσε κ τα κορίτσια στο καφέ παλινδρομες αν μπορείς Γιατί δεν Μπορώ να μπω με ευκολία στο ΝΕΤ. Η κουκουβαγιομαμαμα παει για ύπνο Γιατί η μικρή απο τώρα ανεβάζει υψηλά ντεσιμπέλ! Άντε με το καλο και οι επόμενες!

Να σου ζήσει Κρίστυ μου!!! Είμαι τόσο χαρούμενη!

Ποιος να το φανταζόταν τότε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αααααααααα!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p

Συγχαρητήρια Χριστινάκι μου να σου ζήσει η κορούλα σου!!!!! Να είναι πάντοτε γερό το πουλάκι μου και ευτυχισμένο! Να την καμαρώνεις ως τα βαθειά σου γεράματα!!!!!!!!! Με έκανες πολύ ευτυχισμένη ειλικρινά σου μιλάω!!!!!!!!!!!! :P:p:p Χαίρομαι απίστευτα που όλα πήγαν καλά και απο αύριο που θα την έχεις αγκαλίτσα σου δώστης πολλά φιλάκια στα πατουσίνια απο μένα οκ?

Αν είναι ίδια εσύ τότε όντως θα είναι κουκλί!!! Θα κάψουμε καρδιές λέμεεεεεεε χαχαχαααα

Υ.Γ Το συμπεθεριό άνετα ισχύει!!!! χιχιιχιχχι :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κρίστυ τώρα θα χεις το νινί αγκαλιά!

Αντε να μάθουμε νέα.

Η Αγγελική εξαφανιζόλ πάλι???

Καλησπέρα ή καλημέρα όπως θέλει το βλέπει κανείς.. :? Μετά απο δύο χορταστικές μέρες ύπνου τα ξενύχτια επέστρεψαν και πάλι...πάνω που έλεγα οτι ξεφορτώθηκα τις αυπνίες και τουλάχιστον θα κοιμάμαι μέχρι να έρθει ο μπέμπης!!! Χάθηκα γιατί τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει το σύνδρομο "Θέλω όλα να είναι στην εντέλεια λες και θα περάσω επιθεώρηση ενα πράγμα.." Κάθε μέρα όλο κ κάτι ανακαλύπτω που πρέπει να γίνει! Τελικά πήγα και αγόρασα το Diaper champ που ειναι ενας κάδος για πάνες που όμως δεν χρειάζεται ανταλλακτικά ειδικά αλλά πέρνει απλές σακούλες σκουπιδιών μικρές! Μου είπαν οτι ειναι πολύ καλό, οικονομικό και δεν υπάρχουν μυρωδιές..θα δείξει!

Κατά τα άλλα... ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ....ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!

Περιμένω να έρθει επιτέλους η Πέμπτη να πάμε στον γιατρό να δούμε πότε θα μου μπεί να μπώ...Την τελευταία φορά είχαμε συζητήσει για 29 δηλαδή την Δευτέρα για να δούμε τι θα δούμε.. Δεν σας κρύβω οτι αυτες οι τελευταίες μέρες μου φαίνονται βουνό όλα..τα σάκχαρα..οι ενέσεις..ολααααα!!!! Απο την άλλη προσπαθώ να το δώ ως μια μετάβαση σε μια άλλη πραγματικότητα αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα... ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΖΗΣΩ?????????χααχαχαχαααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρες!

Ηρθα πρωί πρωί να δω τα ευχάριστα!

Κρίστυ μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Αντε τη βγάλατε τη μπουμπού με το καλό!

Να τη χαίρεσαι...να την ευχαριστηθείς....να τη φιλήσεις και να την αγκαλιάσεις πολύ!

Καλά να είναι πάντα το κοριτσάκι σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...