Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ποιες εξετάσεις για το τοκετό λες??:confused:

πριν το τοκετο δεν κανουνε καποιες εξετασεις οπως καρδιογραφημα και για πηξη αιματος και τα λοιπα??? δεν ξερω ποιες αλλες ειναι ακριβως..

Γεια σας (αν και λίγο αργοπορημένα) και εγω μανουλα Δεκεμβριου με πιθανη ημερομηνια 28/12:D

Με το καλο Αναστασια μου το Χριστουγεννιατικο δωρακι σου!!!

Οσο για το ξυρισμα, πως βλεπετε βρε κοριτσια εκει κατω?? Δυσκολοοοοο!!! :shock::tongue:

Δεν βλεπουμε!!! Εγω βαζω πολυ σαπουναδα και μετα παιρνω το ξυραφι και αγιος ο θεος!!! Με το χερι καταλαβαινω που αφησα και τι!!! :tongue:

Γεια σας κορίτσια! Απο το δωμάτιο του μαιευτήριο, κάναμε εξετάσεις Σήμερα, η μπαμπά δεν έχει κατέβει ακόμη και απο συσπασεις ούτε δείγμα. Αύριο μπορει να μου βάλουν το υποθετο για να μαλακωσει ο τραχηλος, αν δεν κατέβει με τισ συσπασεις που θα προκαλέσει το υποθετο θα πάμε για καισαρικη.

Έχω ξεσηκωθεί με τα μωρακια θέλω κι εγω το δικό μου!

Υπομονη Κριστη μου οπου να' ναι θα εχεις και συ το μωρακι σου!!!

Και γω που πηγα την παρασκευη για το καρδιοτοκογραφημα δεν ειχα συσπασεις!!! Υποθετω και μενα θα με βαλει με ορο.. Θα σας πω αυριο.

Καλη τυχη αυριο και ολα θα πανε καλα!!! Φιλιααα

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να κοιμηθω!!! Αυπνιες πολλες λεμεεεεε

Και η φαση ειναι οτι αργοτερα θα θελω και δεν θα μπορω!!! :-P

Πηγα αποψε στην πεθερα μου και τα πραγματα εχουν ως εξης!!!

Νομιζουν οτι θα ειναι εκει που θα γεννησω!!! Δεν εχουν καταλαβει οτι θα ειμαι στην απομονωση...τουλαχιστον στο Μητερα δεν εχει κοντα κανεναν παρα μονο γιατρους και νοσηλευτες... (Και ο μπαμπας αν θελει)

Και μου λεει: Και μεις που θα ειμαστε?

Εγω: Στην καφετερια!!!

Πεθερα: Αμα δεν θελει ο γιος μου να μπει μεσα, θα μπω εγω!!!

Εγω: Μα τι ειναι αυτα που λετε? Ξεχαστε στο

Πεθερα: Και γω ποτε θα το πιασω? Δεν θα μας το φερουν αμεσως?

Εγω: Οχι!!! Θα περιμενετε να παω πρωτα εγω στο δωματιο και μετα θα το φερουν!!!

Καλα κοριτσια εχει να γινει πανικος!!! θα θελουν ολοι να το πιανουν και γω θα λυσσαξω!!! Τουλαχιστον θα σκεφτουν να πλυνουν τα χερια τους η θα τα παρω στο κρανιο??? :twisted:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Μαριλένα κοιμησου τώρα που μπορείς, ξέρω ότι Εχεις αϋπνία κι εγω τα ίδια αλλα Οπότε βρεις ευκαιρία πεσε για ύπνο ότι ώρα της ημέρας και να είναι. Στο δωμάτιο Εχουμε ένα αγοράκι 2 ημερών όλο το βράδυ δεν έχει σταματήσει νε κλαίει, η μαμά του έκανε καισαρικη κ δεν της το έφεραν την ίδια μέρα με αποτέλεσμα να του δώσουν συμπλήρωμα κ να γλυκαθει ο Κυριος. Τώρα παλεύει με το στήθος, πόλεμος γίνεται!

Πωπω είναι συγκλονιστικό όμως, να ξέρεις ότι ένα πλασματακι εξαρτάται απο σένα αποκλιστικα, είναι μαγικό , το ένστικτο της μητρότητας είναι συγκλονιστικό!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Όσο για τις επισκέψεις κι εγω φρικαρει προκαταβολικά, χθες πάνω απο την κοπέλα είχαν πέσει 8 άτομα και τις ελεγαν8 διαφορετικές γνώμες! Βάλτο στο στήθος.,δώσε συμπλήρωμα, βγαλε με θηλαστρο, όχι θηλαστρο θα κακομαθει κτλ ασε που το έπιαναν όλοι και είμασταν τόσα άτομα σε ένα κλειστό χώρο, ότι πρέπει για τις λοιμώξεις! Κάποια στιγμή δεν άντεξε η μαμά νευριασε κ βγήκε έξω το άφησε το μωρο με τις θείες. Εγω θα τις είχα πετάξει έξω!

Ευτυχώς τα βλέπει κ ο άντρας μου κ συμφωνεί Γιατί με έλεγε περίεργη κ υπερβολική!Μ

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημέρα!

Κρίστυ μας είναι η μέρα σου σήμερα!

Με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!

Περιμένουμε νέα εναγωνίως!

Καλή τύχη!!

Ελπίζω να πάει καλά το υπόθετο και να κάνετε μωρέ υπομονή, θα κατέβει, θέλει χρόνο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Μριλένα για εξετάσεις πριν από προγραμματισμένη καισαρική ξέρω.....τι να σου πω τώρα....για κάτι άλλο δεν εχω ξανακούσει ούτε κάνει βεβαίως.

Οσο για τη πεθερά...να της πεις ότι αυτή είναι στιγμή των γονιών μόνο ο πατέρας δικαιούται να είναι παρών. Που κολλάει η πεθερά?

Καλά ούτως ή άλλως στο μαιευτήρια θα τη κράξουν τρελά αν κάνει καμιά νύξη να μπει!

Για τις επισκέψεις....επιμένω....αφήστε ρε σεις τις ευγένειες και κάντε αυτό που πρέπει για το μωρό.

Στο Λητώ δεν άφηνε το ίδιο το προσωπικό να αγγίξει κανείς το μωρό.

Η μαία μου έκραζε.

Εχω το βίντεο από τη στιγμή που τη δπάνε στο δωματιάκι μετά τη γέννα να τη δουν οι συγγενείς...και η κοπέλα που τη φέρνει με το πυρεξάκι μόλις ανοίγει το καπάκι φωνάζει "μακριά όλοι παρακαλώ από το παιδί μόνο φωτογραφίες αν θέλετε και χωρίς φλας!"

Και στα δωμάτια μετά ουδεποτε είδα κάποιον να κρατάει μωρό πέραν γονιών...τουλάχιστον όσο είδα εγώ, δεδομένου ότι ο κόσμος δεν έμπαινε στα δωμάτια ούτως ή άλλως!

Για καλό όλων!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα σας!

Καλά η honey έχει αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη των επίτοκων!

Μπράβο λοιπόν! Είναι πολύ ωραίο αυτό.

Εγώ να σας πω ότι είχα δύο διαφορετικές εμπειρίες τοκετού.Όμως ύστερα και από το μεγάλωμα των παιδιών έχω να πω πως ο τοκετός είναι μία φάση με πιο πολύ έντονα συναισθήματα.Αλλά οι δυσκολίες δεν μου προέκυψαν στους τοκετούς αλλά μετά! Στο μεγάλωμα.Η γέννα θα γίνει,όλα θα πάνε καλά και μόνο ψυχραιμία χρειάζεται.

Η τελευταία μου σκέψη πριν πάω να γεννήσω ήταν οι τόσες αμέτρητες γυναίκες που έχουν γεννήσει πριν από εμένα.Εγώ θα κολώσω???χαχα

(Άσχετο.Σας έχω πει ότι δεν μορώ να βάλω τις φατσούλες δίπλα στα γραφόμενα μου?Ούτε να επεξεργαστώ το κείμενο μου.Από τότε που άλλαξε το φόρουμγια τις παλιές-δεν τα έχω καταφέρει)

Eχθές λοιπόν πήγα σε ομοιοπαθητικό γιατρό και ύστερα από μία θεραπεία που θα διαρκέσει 9 ημέρες θα δω τι αποτελέσματα θα έχω σχετικά με την περιστροφή του μωρού.

Χωρίς να περιμένω πωσδήποτε κάτι είμαι καλά που κατάφερα να κάνω κάτι και να μην "πέσω αμαχητή"

Νίκελ εγώ με καθρέφτη κατάφερα το ξύρισμα.

Αναστασίαα με το καλό το μωρό σου! Κι εγώ στο Περιστέρι μένω και θα γεννήσω στο Αττικό.

Εσύ σε πια περιοχή είσαι?

Α, όσο για τις επισκέψεις,λάτρεψα το Αττικό.Το security ήταν πάντα σε ετοιμότητα τις λιγοστές ώρες του επισκεπτηρίου και πάντα ετοιμοπόλεμη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση καταλαβαίνοντας έστω και την έκφραση δυσφορίας μας! Και πάντα security γυναίκες!

Αυτά για την ώρα.Πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες σας!!!!! πολύ το τρέξιμο.... αυστηρά κάθε 2,5 ώρες τάισμα λόγω προωρότητας, πολύ ώρα μέχρι να φάει λόγω του ότι κουράζεται εύκολα και κοιμάται.... κατά τα υπόλοιπα είναι πολύ ήσυχη. κορίτσια μου δεν το πίστευα ποτι θα ήταν τόσο δυνατά τα συναισθήματα της μητρότητας!!!! όσο και να κουράζομαι, όσο και να νυστάζω τα ξεχνάω όλα μόλις βλέπω αυτό το πλασματάκι.....

και επειδή κλεφτά έχω διαβάσει τις ανησυχίες σας για τα κιλά, να σας πω ότι η μικρούλα είναι 2 κιλά και γεννημένη 1700. γι'αυτό μην φοβάστε, χαμογελάστε γιατί αυτό καταλαβαίνει το μωρό σας!!!!!

όσο για τον τρόπο που αντιμετώπισα όλο αυτό το γεγονός, μια μάνα βρίσκει και αντλεί τρελή δύναμη, αρκεί να κάνει το σωστό για το παιδί της. πάντως η λοχεία είναι πολύ περίεργο πράγμα, αν και δεν την έζησα έτσι όπως θα έπρεπε, αλλά εκεί που γελάω και είμαι χαρούμενη ξαφνικά κλαίω από χαρά. περίεργα πράγματα κάνουν οι ορμόνες.... γι'αυτό προετοιμάστε τους αντρες σας,, χαχαχαχαχαχαχαχα

σας φιλώ όλες αν και με τα νέα μέλη δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι σαν να τα έχουμε πει :wink:!!!!

Καλη δυναμη γλυκια μας μανουλα!!! οσο για τους αντρες μας οφειλουν να νοιωθουν αυτο που περναμε και να βοηθανε οσο μπορουνε!!

Γεια σας (αν και λίγο αργοπορημένα) και εγω μανουλα Δεκεμβριου με πιθανη ημερομηνια 28/12:D

Αναστασια καλως μας ηρθες με το καλο το μωρακι σου!! εχουμε ιδια ημερα πητ!!

Όσο για τις επισκέψεις κι εγω φρικαρει προκαταβολικά, χθες πάνω απο την κοπέλα είχαν πέσει 8 άτομα και τις ελεγαν8 διαφορετικές γνώμες! Βάλτο στο στήθος.,δώσε συμπλήρωμα, βγαλε με θηλαστρο, όχι θηλαστρο θα κακομαθει κτλ ασε που το έπιαναν όλοι και είμασταν τόσα άτομα σε ένα κλειστό χώρο, ότι πρέπει για τις λοιμώξεις! Κάποια στιγμή δεν άντεξε η μαμά νευριασε κ βγήκε έξω το άφησε το μωρο με τις θείες. Εγω θα τις είχα πετάξει έξω!

Ευτυχώς τα βλέπει κ ο άντρας μου κ συμφωνεί Γιατί με έλεγε περίεργη κ υπερβολική!Μ

Κριστυ μην μου λες τετοια αχ δεν αντεχω!!! αντε ολα καλα να πανε με το υποθετο περιμενουμε νεα με ανηπομονησια!!

Κοριτσια οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να κοιμηθω!!! Αυπνιες πολλες λεμεεεεε

Και η φαση ειναι οτι αργοτερα θα θελω και δεν θα μπορω!!! :-P

Πηγα αποψε στην πεθερα μου και τα πραγματα εχουν ως εξης!!!

Νομιζουν οτι θα ειναι εκει που θα γεννησω!!! Δεν εχουν καταλαβει οτι θα ειμαι στην απομονωση...τουλαχιστον στο Μητερα δεν εχει κοντα κανεναν παρα μονο γιατρους και νοσηλευτες... (Και ο μπαμπας αν θελει)

Και μου λεει: Και μεις που θα ειμαστε?

Εγω: Στην καφετερια!!!

Πεθερα: Αμα δεν θελει ο γιος μου να μπει μεσα, θα μπω εγω!!!

Εγω: Μα τι ειναι αυτα που λετε? Ξεχαστε στο

Πεθερα: Και γω ποτε θα το πιασω? Δεν θα μας το φερουν αμεσως?

Εγω: Οχι!!! Θα περιμενετε να παω πρωτα εγω στο δωματιο και μετα θα το φερουν!!!

Καλα κοριτσια εχει να γινει πανικος!!! θα θελουν ολοι να το πιανουν και γω θα λυσσαξω!!! Τουλαχιστον θα σκεφτουν να πλυνουν τα χερια τους η θα τα παρω στο κρανιο??? :twisted:

Μαριλενα μου απο τα νευρα σου δεν μπορεις να κοιμηθεις σε σκασανε αμαν πια!!! εμενα τα πεθερικα μου ακουσατε ακουσατε δεν ειναι για να ερθουν γιατι εχουν δουλειες στα χωραφια τους!!!!! εγω παντως δεν θα το εκανα ποτε αυτο στο παιδι μου, να μην πηγαινα την ωρα που θα γινοτανε πατερας απο χθες εχω συγχιστει αρκετα, κοριτσια δεν ξερω ειναι τοσο μ@λ@..ς που ή που θα σε πνιγουν ακους εκει να θελει να μπει μεσα και αυτη!!!!!! ή που θα ειναι τελειως αδιαφοροι, δεν ξερω τι αλλο να πω νευριαζω απιστευτα!:mad::-x:-x:-x:-x

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

μου απο τα νευρα σου δεν μπορεις να κοιμηθεις σε σκασανε αμαν πια!!! εμενα τα πεθερικα μου ακουσατε ακουσατε δεν ειναι για να ερθουν γιατι εχουν δουλειες στα χωραφια τους!!!!! εγω παντως δεν θα το εκανα ποτε αυτο στο παιδι μου, να μην πηγαινα την ωρα που θα γινοτανε πατερας απο χθες εχω συγχιστει αρκετα, κοριτσια δεν ξερω ειναι τοσο μ@λ@..ς που ή που θα σε πνιγουν ακους εκει να θελει να μπει μεσα και αυτη!!!!!! ή που θα ειναι τελειως αδιαφοροι, δεν ξερω τι αλλο να πω νευριαζω απιστευτα!:mad::-x:-x:-x:-x

Εμένα πάλι τα πεθερικά μου δεν ήταν εδώ όταν γεννήθηκε η κόρη μας.Έφυγαν για το χωριό τους μία εβδομάδα πριν γεννήσω γιατί είχαν προγραμματισμένες δουλειές σχετικά με ένα ξωκλήσι του Αγίου Νεκταρίου! Ο άντρας μου στεναχωρήθηκε γιατί είναι μοναχοπαίδι και πραγματικά τον άφησαν "αγγούρι" με την απόφαση τους! Εγώ από την άλλη ανακουφίστηκα αλλά δεν έπρεπε να το δείξω!

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι τα πεθερικά μου δεν ήταν εδώ όταν γεννήθηκε η κόρη μας.Έφυγαν για το χωριό τους μία εβδομάδα πριν γεννήσω γιατί είχαν προγραμματισμένες δουλειές σχετικά με ένα ξωκλήσι του Αγίου Νεκταρίου! Ο άντρας μου στεναχωρήθηκε γιατί είναι μοναχοπαίδι και πραγματικά τον άφησαν "αγγούρι" με την απόφαση τους! Εγώ από την άλλη ανακουφίστηκα αλλά δεν έπρεπε να το δείξω!

Αληθεια υπαρχουν και αλλοι τοσο αδιαφοροι!!! να σου πω την αληθεια απο το να περναγαμε την λοχεια μαζι καλυτερα ετσι αλλα υπαρχει και η λυση να ερθουν για τις μερες που θα ειμαστε στο μαιευτηριο και μετα οταν γυρισουμε σπιτι εμεις φευγουνε!! τον βλεπω οτι τον πειραζει που δεν θα ερθουν και με ενοχλει ρε γμτ!! και εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στο περιστερι στον λοφο αξιωματικων αν εχεις υποψιν σου και εφυγα το 2006

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

και εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στο περιστερι στον λοφο αξιωματικων αν εχεις υποψιν σου και εφυγα το 2006

Κι εγώ στο λόφο μένω από το 2002!!!

Βρε μικρός που είναι ο κόσμος!

Κι εγώ στο λόφο μένω από το 2002!!!

Βρε μικρός που είναι ο κόσμος!

Αντε ρε συ!!! εγω εμενα τα 24 και ολο μου το σοϊ εκει ειναι!! εμενα κοντα στην καμελια το ζαχαροπλαστειο αν σου λεει τιποτα!! και ερχομαι αρκετα συχνα λογω της οικογενειας, προτεινω να πιουμε καφεδακι στα μερη σου, Αααα η καφετερεια το Ακραιον ειναι του πρωτου ξαδερφου του πατερα μου λογικα πρεπει να την ξερεις!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

και παραλιγο να γεννησουμε στο ιδιο νοσοκομειο!! αληθεια εσυ εισαι πολυ κοντα στο μαιευτηριο πολυ καλο αυτο!!!!

καλη επιτυχια με την θεραπεια του ομοιοπαθητικου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...