Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω ξυριζομαι γουλι εδω και αρκετες μερες για να αποφυγω αυτη τη διαδικασια, δεν νομιζω οτι θα αισθανθω ανετα αν η δουλεια τους ειναι δεν τους κανει καμια αισθηση, το ξερω γιατι κι εγω του επαγγελματος ειμαι. Εμεις αισθανομαστε ασχημα που ξεγυμνωνομαστε....

Ζουζουνιτσα ευχομαι τα καλυτερα!!! Να βρειτε καταρχην γρηγορα τους ρυθμους σας και να τα αφησετε ολη αυτη τη ταλαιπωρια πισω σας!!! Να ειναι η μικρουλα σου γερη, τυχερη και δυνατη οπως ολο αυτο το καιρο!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια καλά είστε;

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τα καλά σε όλες μας!

christy28 τέλεια τα ρουχαλάκια σας, το πήρες από αυτό το σαιτ ή υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα; Αν τα πήρες από εκεί, στα έφεραν γρήγορα, πέρασαν από τελωνείο;

Μη με κοροιδέψετε αλλά το κλίσμα πώς γίνεται;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα!

Αντε Κρίστυ μου με το καλό!

Δε το πιστεύω!

Οταν πρωτομπήκα στο τόπικ μου φαινόντουσαν τόοοοοοοοσο μακρινές οι στιγμές αυτές!

Εύχομαι να ζήσεις τη κάθε στιγμή όσο πιο έντονα μπορείς! Αξίζει όπως και να είναι!

Το σύνδρομο καθαριότητας και τακτοποίησης είναι άκρως φυσιολογικό!

Ολες μας πιάνει!

Μακάρι να βάλεις το ίντερνετ να χουμε live τοκετό!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ελα βρε Μελένια....μην αγχώνεσαι κ συ για το κλίσμα....μιλάμε για 2 δευτερόλεπτα χωρίς υπερβολή (τουλάχιστον εγώ αυτό έζησα) και καθόλου δυσσάρεστη αίσθηση.

Ξαπλωμενη είσαι και γυρνάς λίγο κ σου βάζει ένα υγρό στον ποπό σου μωρέ....

Και μετά πας τουαλέτα.

Εγώ βέβαια δε πήγα καθότι από το άγχος μου το περασμένο βράδυ είχε φροντίσει η φύση ήδη!!

Καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε? Καλη εβδομαδα σε ολες μας και καλες γεννες!!! :tongue:

Λοιπον εγω ειμαι λιγακι αγχωμενη...σημερα μπαινω στην 39 εβδομαδα!!!

Βρε κοριτσια δεν εχω κανει ακομα τις εξετασεις για τον τοκετο. Δεν θα επρεπε? Πηρα τον γιατρο μου αλλα μου λεει να μην αγχωνομαι και οτι μπορουμε και μια μερα πριν να τις κανουμε. Μαλλον ειναι σιγουρος οτι θα με βαλει προγραμματισμενα. Αλλα σε περιπτωση που συμβει κατι πριν τι κανουμε??? :shock:

Θα παω αυριο το απογευμα να με δει... Βασικα οι γυρω-γυρω φταινε που με αγχωνουν! Μηπως λουρωδεσει το παιδι, μηπως το ενα μηπως το αλλο!!!

Οφφφουυυυυυυυυυ Θα με σκασουνε!!!

Εχει αρχισει και μενα και με πιανει το αγχος για ξυρισματα και κλισματα και τα λοιπα.. Ποιο πολυ σκεφτομαι την επισκληρηδιο!!! Μου ειπανε οτι ψιλοποναει και φοβαμαι λιγακι!!! :shock:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε Μελένια....μην αγχώνεσαι κ συ για το κλίσμα....μιλάμε για 2 δευτερόλεπτα χωρίς υπερβολή (τουλάχιστον εγώ αυτό έζησα) και καθόλου δυσσάρεστη αίσθηση.

Ξαπλωμενη είσαι και γυρνάς λίγο κ σου βάζει ένα υγρό στον ποπό σου μωρέ....

Και μετά πας τουαλέτα.

Εγώ βέβαια δε πήγα καθότι από το άγχος μου το περασμένο βράδυ είχε φροντίσει η φύση ήδη!!

Μελακι μου αρεσεις πολυ τελικα!!! Τα βλεπεις ολα θετικα!!! :D

Εκεινη την ωρα ελπιζω να σε σκεφτω και να μου βγει το χαμογελο οπως τωρα!!! :P Χωρις παρεξηγηση εεεεεε ;)

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Ελα βρε!

Εσύ πέρασες και την αγωνία σου στο κλίσμα θα κολλήσεις καλέ?

Δε τα βλέπω καθόλου όλα θετικά.

Πριν γεννήσω όλο το πάρεντς είχα διαβάσει που η καθεμιά λέει τα δικά της. Και για επισιοτομές, επισκληριδιους, κλίσματα, πόνους ράμματα, καισαρικές κλπ.

Χεσμ..... ήμουν.

Αλλά όπως τα έζησα ήταν πάααααρα πολύ εύκολα ρε συ....αλήθεια.

Και στην επισκληρίδιο ορκίζομαι δε κατάλαβα τίποτα.

Ενα τσικ και τέλος.

Ούτε παρενέργειες μετά ούτε τίποτα.

Απλά χαλαράααααααααααα.

Μη σφίγγεσαι!

Δε μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσέ το!

Ποιες εξετάσεις για το τοκετό λες??:confused:

Αναστασια με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!:D

Ζουνιτσα μου τι ωραια, τελειωσαν τα βασανα σας, ηρθε η ωρα να χαρειτε το μωρακι σας!:D

Οσο για το ξυρισμα, πως βλεπετε βρε κοριτσια εκει κατω?? Δυσκολοοοοο!!! :shock::tongue:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Έχετε δίκιο δεν πρέπει να αγχωνόμαστε για τέτοια αλλά για τα μωράκια μας και μόνο αλλά όσο πλησιάζει η ώρα περνάνε όλα από το μυαλό μου. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη.

Αυτό που σκέφτομαι πιο πολύ απ όλα και αν θέλετε πιστέψε με είναι όλοι οι επισκέπτες που θα έρθουν και οι δικοί μου και των άλλων κοριτσιών στο δωμάτιο.

Έμαθα ότι το Ιασω έχει κουρτίνες στο κρεβάτι δίπλα και κάπως απομονώνεσαι, στο

Μητέρα ξέρετε αν έχει;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Απ'όσο ξέρω το next δε στέλνει Ελλάδα.

Στο Μητέρα πήγα προσφάτως σε φίλη σε τρίκλινο αλλά δεν είδα παραβάν.

Να σου πω και στο Ιασώ κάμποσες φορές που χω πάει κουρτίνες δεν είδα...οπότε μπορεί να χει κ να μη τις χρησιμοποιούν και πολύ.

Εγώ προτείνω αν δείτε κορίτσια τις άλλες κοπέλες στο δωμάτιο νορμάλ και συνεργάσιμες να πείτε μεταξύ σας όλες να μη μπαίνει κόσμος μέσα, αλλά να βγαίνετε εσείς έξω.

Εγώ έτσι είχα κάνει πέρσι και όλα καλά.

Και συνεργάσιμες να μην είναι οι άλλες δηλαδή πάλι θα το ζητούσα.

Είναι θέμα υγείας ρε παιδιά...δεν είναι παραξενιά. Είναι πολύ ευαίσθητα τα μωρά λέμε! Μα δε το καταλαβαίνει ο κόσμος? Αν είναι δυνατόν πια.

Τι να σας πω....εγώ είμαι πολύ στριγγλα σε αυτά.

Σας λέω πέρσι κανείς δεν είδε το μωρό, μόνο ο άντρας μου.

Και 3-4 φίλοι που περίμεναν απέξω όταν γένναγα και την είδαν στο δωματιάκι.

Ούτε καν η πεθερά μου δε την είδε!

Αμ της είπα....ας ερχόσουν όταν γένναγα οχι το βράδυ!

Οι υπόλοιποι μέσω κινητού και φωτογραφικής.

Και στο σπίτι μετά 2-3 πολύ καλοί φίλοι....για καμιά ώρα επίσκεψη ο καθένας ξέχωρα...όχι όλοι μαζί.

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες σας!!!!! πολύ το τρέξιμο.... αυστηρά κάθε 2,5 ώρες τάισμα λόγω προωρότητας, πολύ ώρα μέχρι να φάει λόγω του ότι κουράζεται εύκολα και κοιμάται.... κατά τα υπόλοιπα είναι πολύ ήσυχη. κορίτσια μου δεν το πίστευα ποτι θα ήταν τόσο δυνατά τα συναισθήματα της μητρότητας!!!! όσο και να κουράζομαι, όσο και να νυστάζω τα ξεχνάω όλα μόλις βλέπω αυτό το πλασματάκι.....

και επειδή κλεφτά έχω διαβάσει τις ανησυχίες σας για τα κιλά, να σας πω ότι η μικρούλα είναι 2 κιλά και γεννημένη 1700. γι'αυτό μην φοβάστε, χαμογελάστε γιατί αυτό καταλαβαίνει το μωρό σας!!!!!

όσο για τον τρόπο που αντιμετώπισα όλο αυτό το γεγονός, μια μάνα βρίσκει και αντλεί τρελή δύναμη, αρκεί να κάνει το σωστό για το παιδί της. πάντως η λοχεία είναι πολύ περίεργο πράγμα, αν και δεν την έζησα έτσι όπως θα έπρεπε, αλλά εκεί που γελάω και είμαι χαρούμενη ξαφνικά κλαίω από χαρά. περίεργα πράγματα κάνουν οι ορμόνες.... γι'αυτό προετοιμάστε τους αντρες σας,, χαχαχαχαχαχαχαχα

σας φιλώ όλες αν και με τα νέα μέλη δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι σαν να τα έχουμε πει :wink:!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κορίτσια! Απο το δωμάτιο του μαιευτήριο, κάναμε εξετάσεις Σήμερα, η μπαμπά δεν έχει κατέβει ακόμη και απο συσπασεις ούτε δείγμα. Αύριο μπορει να μου βάλουν το υποθετο για να μαλακωσει ο τραχηλος, αν δεν κατέβει με τισ συσπασεις που θα προκαλέσει το υποθετο θα πάμε για καισαρικη.

Έχω ξεσηκωθεί με τα μωρακια θέλω κι εγω το δικό μου!

Ζουζουνιτσα με συγκινούν αυτά που περιγράψεις ανυπομονω να τα νιώσω!

Τα ρουχαλακια τα πήρα απο τα καταστήματα ΝΕΧΤ που έχουν ανοίξει εδω και λίγο καιρο στην Ελλάδα! Το σάιτ δεν στέλνει Ελλάδα. Εγω κοντά μου εχω το κατάστημα του Πειραιά και του Ρέντη. Αν το βαλετε στο google θΑ σας βγάλει τα καταστήματα στην Ελλάδα έχει ωραία πράγματα κ καλές τιμές!

Σας φιλω θα ξαναμπω να σας πω νεοτερα

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...