Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κριστυ εισαι μια γεννημενη χαζομαμα!

ωραια ρουχαλακια τελεια λεμε κ οικονομικα!!

Χρονια Πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα (εγω γιορταζω 15Αυγουστο)!!

Με το καλο να παρουμε τα νινακια μας στην αγκαλια μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετοιμασα τα ρουχα εξοδου της μπεμπας!!! Εχουν πολυ πλακα, της πηρα απο τα next ενα ροζ συνολο, φορεμα και κολαν, με μια φατσουλα γατας στο φορεμα. Ενα φουξια γουνακι παλτο, γουνινες ασπρες μποτες και σκουφι και γαντια ασορτι με το φορεμα, εχει μια γατουλα ροζ με μουστακια και αυτακια! Εχει πολυ πλακα οποιος το εχει δει εχει ξεκαρδιστει στα γελια! ειδικα με το γουνακι!

http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/4/5 (Συν το ασορτι σκουφι, που δεν το βρισκω σε λινκ)

http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/18/2 (το γουνακι σε φουξια)

Καλα το γουνακι ειναι ολα τα λεφτα!!! χαχαχαχαχαχα καλοφορετα κοπελαρα μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αααααα χρονια πολλα σε ολες τις Μαριες!!!

εγω γιορταζω 15 Αυγουστο γιατι ειμαι ταγμενη τοτε φιλακια πολλα σε ολες και και την Καλημερα μου!!

Κριστυ 3 και σημερα καλα τα λεω? :D:D:D:D:D

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κορίτσια μου καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν προλαβαίνω ούτε να για κατούρημα...... χαχαχαχαχα

ένα έχω να σας πω .................... από την παρασκευή το βράδυ είμαστε στο σπιτάκι μας σαν ολοκληρωμένη οικογένεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλά καταπληκτικό και με πολύ τρέξιμο!!!! αλλά ευχάριστο......

εύχομαι σε όλες να είστε καλά και να προσέχετε τις κοιλίτσες και το περιεχόμενό της!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

αχ τι τελεια νεα ειναι αυτα!!

ζουνιτσα μου μπραβο κ παλι μπραβο!

τωρα θα βρειτε τους ρυθμους σας και φυσικα φανταζομαι οτι δεν δεχεσε επισκεψεις?

μην αφησεις κανεναν κ τιποτα να σας ταραξει!

φιλακια στην ομορφη κορακλα!

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

σημερα πηγαμε σουπερ και τι επαθα κοριτσια: γλυστρισα στα λαχανικα και ευτυχως ηταν απο πισω η μαμα μου και κρατησε αντισταση ..ανοιξαν ομως τα ποδια μου και το ενα μπηκε κατω απο το ραφι...τρανταχτηκα βεβαια αλλα ευτυχως ολα καλα!

Μαριλενα καλο το harry? μπας κ παμε αυριο και το δουμε για να δω....

εμεις το αλλο σκ πρωτα ο Θεος θα στολισουμε!

Καλημερα Μαρία μου!!! Αμαν βρε τι επαθες? Ευτυχως που δεν επεσες και κατω να εχεις και αλλα... Αφου εισαι καλα εσυ και το μπεμπε μην το σκεφτεσαι. Παει περασε..

Ο ταινια ηταν καλη απλα ειχε παρα μα παρα πολυ κοσμο. Μαλλον πρεπει να βγαλετε εισητηρια απο πριν. Ειναι και Κυριακη σημερα και θα ειναι γεματο πιτσιρικια!!!

Ετοιμασα τα ρουχα εξοδου της μπεμπας!!! Εχουν πολυ πλακα, της πηρα απο τα next ενα ροζ συνολο, φορεμα και κολαν, με μια φατσουλα γατας στο φορεμα. Ενα φουξια γουνακι παλτο, γουνινες ασπρες μποτες και σκουφι και γαντια ασορτι με το φορεμα, εχει μια γατουλα ροζ με μουστακια και αυτακια! Εχει πολυ πλακα οποιος το εχει δει εχει ξεκαρδιστει στα γελια! ειδικα με το γουνακι!

http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/4/5 (Συν το ασορτι σκουφι, που δεν το βρισκω σε λινκ)

http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/18/2 (το γουνακι σε φουξια)

Καλα Κριστη εισαι τρελοχαζοκοριτσομανα!!! :tongue:

Ειμαι σιγουρη θα ειναι τελεια πανω στην μπεμπα σου!!! Σαν ζουζουνι μικρο θα ειναι!!! :P

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

κορίτσια μου καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν προλαβαίνω ούτε να για κατούρημα...... χαχαχαχαχα

ένα έχω να σας πω .................... από την παρασκευή το βράδυ είμαστε στο σπιτάκι μας σαν ολοκληρωμένη οικογένεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εύχομαι σε όλες να είστε καλά και να προσέχετε τις κοιλίτσες και το περιεχόμενό της!!!!

Γεια σου Αννουλα!!! Πολυ ωραια τα νεα σας!!! Μπραβο αντε τελειωσαν τα δυσκολα!!! Τωρα ολα θα πανε καλα! Καλη ανατροφη ευχομαι και τελειες οικογενειακες στιγμες!!! Φιλιαααααα :tongue:

cfcIp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! Χρονια Πολλα σε ολους οσους εχετε και γιορταζουν! Σημερα ειναι μεγαλη γιορτη! Ευχομαι να μας βοηθησει ολες η παναγιτσα και να εχουμε ευκολες γεννες και υγειη μωρακια!!! :-D

Λοιπον εμεις χτες το βραδυ στολισαμε το δεντρο μας!!! Ηρθε η μαμα μου, η αδερφη μου, ο γαμπρος μου και ο ανηψιος μου και μας βοηθησανε.. Καλα ο μικρος ειναι τωρα 2.4 και ειναι αφασια!!! Και μια χαρα τα πηγε!!! Ουτε ζημιες ουτε τιποτα...Ειχε πολυ πλακα! Εγω δεν μπορεσα να κανω πολλα πραγματα αλλα εβαλα και γω τις μπαλιτσες μου! Το σπιτι τωρα θελει ενα γερο καθαρισμα!!!

Εφερε ο ανηψιος δωρακι στον μπεμπη ενα Χριστουγεννιατικο φορμακι! Ολο ελεγα θα παρω και δεν ειχα παρει ακομα! Ευτυχως με σκεφτηκαν αλλοι..:tongue:

Αντε στολιστε και σεις! Θα περασουμε ωραια ξενυχτια με τα μικια βλεποντας τα φωτακια!!! ;)

cfcIp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αύριο πάω σε ομοιοπαθητικό γιατρό να συζητήσω μαζί του το "γύρισμα" του παιδιού!

Θα κάνω ότι μου'ρχεται στο μυαλό.Αυτό το παιδί πρέπει να γυρίσει!!!!!!!!!!!!!!!!! (απο την 30η εβδομάδα και μετά είναι ισχυακό)

Επίσης θα ήθελα να επικοινωνήσω με κάποια μαία αλλά δεν έχω καμία ούτε στον κύκλο μου ξέρω κάποια.Αν κάποια από εσάς αισθάνετε πιο φιλικά με τη δικιά της μαία και μπορεί να αναφερθεί στο πρόβλημα μου και ύστερα να επικοινωνήσω εγώ μαζί της θα το ήθελα πολύ!

MarilenaAth και του χρόνου να είσαστε καλά και να στολίζετε μαζί με το παιδάκι σας!

Χρονια Πολλα σε ολους οσους εχετε και γιορταζουν! Σημερα ειναι μεγαλη γιορτη! Ευχομαι να μας βοηθησει ολες η παναγιτσα και να εχουμε ευκολες γεννες και υγειη μωρακια!!!

Ωραία ευχή και ανταποδίδω σε όλες!

Ζουνίτσα καλά τρεξίματα ύστερα από τα υπέροχα νέα!

mariaefi προσοχή!!!!! Κι εγώ προχθές μπήκα σε ένα ασανσερ σούπερ μάρκετ και πήγα να πέσω.Κάτι γλύστραγε κάτω και ήμουν μόνη.Και λέω Παναγια μου όχι τώρα τέτοια!!!!!!!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Α και είσης να πω αν και ντρέπομαι ολιγον.

Αλλά μας αφορά.

Εχθές ξύρισα όλη την περιοχή κόντρα ξυρισματάκι για να είμαι έτοιμη.

Μου έχει μείνει ψυχολογικό το ξύρισμα από το πρώτο μου παιδί στο Μητέρα και από τότε υποσχέθηκα να μην δεχθώ τέτοιο εξευτελισμό! Εσείς το κάνετε?

Στην ΄κόρη μου στο Αττικό με ρώτησαν και είπα όχι ευχαριστώ το έχω ήδη κάνει!Και με ευχαρίστησαν για την απάντηση και έφυγαν.

Στο Μητέρα ήρθε μία φορτσάτη μου λέει άνοιξε τα πόδια.Όχι έτσι καλά καλά πρέπει να σε ξυρίσω! Της λέω το έχω κάνει ήδη.Και μου λέει εγώ πρέπει να το κάνω έτσι κι αλλιώς.Κουβέντα θα ανοίξουμε?Άσε με να δω!

Ψάρι,φοβισμένη το έκανα.

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ζουνίτσα τα καλύτερα νέα μας έφερες!

Τελος καλό όλα καλά λοιπόν....!

Μπράβο θέλω να σου πω και για το τρόπο που χειρίστηκες το όλο πράγμα όμως....πολλά μπράβο. Εύχομαι να ταν η πρώτη και τελευταία δυσκολία για σας.

Λενανεκ, ο δικός μου ομοιοπαθητικός πάντως το έχει κάνει αυτό.

Και ομοιοπαθητικός φίλης μου στη Κρήτη επίσης. Το μωράκι της γύρισε στην 38η εβδ 2 μέρες μετά την αγωγή της.

Καλή επιτυχία!

Εγώ τη μαία μου θα τη δω την άλλη βδομάδα μάλλον και θα τη ρωτήσω.

Τώρα αν τη δω τη μεθεπόμενη βδομάδα τελικά ελπίζω να μην είναι αργά!

Οπως και να χει όμως το θέμα είναι να γεννηθεί καλά το μωράκι. Μη τρελαίνεσαι. Είσαι τυχερή που έχει ζήσει τον ΦΤ ήδη 2 φορές!

Οσο για το άλλο...εγώ κάτι κάνω κάθε δυο κ λίγο...δε μου αρέσουν οι....θαμνοκαταστάσεις ούτως ή άλλως....:D....μη φανταστείς επαγγελματική δουλεία όμως ε! Τα πολλά πολλά!

Πέρσι που γέννησα στο Λητώ η κοπελίτσα ήταν ιδιαιτέρως διακριτική, είχα φορέσει εγώ το νυχτικάκι, με ξάπλωσε, άκουσε το μωρό, πήρε πίεση, έκανε καρδιογράφημα, μετά διακριτικότατα το κλισματάκι (καλέ τίποτα δεν είναι αλήθειααα!!) και έτσι όπως γύρναγα έριξε μια ματιά επίσης διακριτικότατη και λέει "α δε θέλουμε τίποτα άλλο, οκ!"

Οπότε βρε συ κάντο εκεί όταν σου βρίσκονται 2 λεπτά στο μπάνιο κ είσαι οκ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αντε με το καλο στο σπιτακι σας!!! να βρειτε τους ρυθμους σας και την ησυχια σας και ολα καλα να ερχονται απο εδω και περα!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! Χρονια Πολλα σε ολους οσους εχετε και γιορταζουν! Σημερα ειναι μεγαλη γιορτη! Ευχομαι να μας βοηθησει ολες η παναγιτσα και να εχουμε ευκολες γεννες και υγειη μωρακια!!! :-D

Λοιπον εμεις χτες το βραδυ στολισαμε το δεντρο μας!!! Ηρθε η μαμα μου, η αδερφη μου, ο γαμπρος μου και ο ανηψιος μου και μας βοηθησανε.. Καλα ο μικρος ειναι τωρα 2.4 και ειναι αφασια!!! Και μια χαρα τα πηγε!!! Ουτε ζημιες ουτε τιποτα...Ειχε πολυ πλακα! Εγω δεν μπορεσα να κανω πολλα πραγματα αλλα εβαλα και γω τις μπαλιτσες μου! Το σπιτι τωρα θελει ενα γερο καθαρισμα!!!

Εφερε ο ανηψιος δωρακι στον μπεμπη ενα Χριστουγεννιατικο φορμακι! Ολο ελεγα θα παρω και δεν ειχα παρει ακομα! Ευτυχως με σκεφτηκαν αλλοι..:tongue:

Αντε στολιστε και σεις! Θα περασουμε ωραια ξενυχτια με τα μικια βλεποντας τα φωτακια!!! ;)

Αντε και του χρονου με το θυσαυρακι σου!!!! εγω να δεις τι δουλιες εχω να κανω!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Αύριο πάω σε ομοιοπαθητικό γιατρό να συζητήσω μαζί του το "γύρισμα" του παιδιού!

Θα κάνω ότι μου'ρχεται στο μυαλό.Αυτό το παιδί πρέπει να γυρίσει!!!!!!!!!!!!!!!!! (απο την 30η εβδομάδα και μετά είναι ισχυακό)

Επίσης θα ήθελα να επικοινωνήσω με κάποια μαία αλλά δεν έχω καμία ούτε στον κύκλο μου ξέρω κάποια.Αν κάποια από εσάς αισθάνετε πιο φιλικά με τη δικιά της μαία και μπορεί να αναφερθεί στο πρόβλημα μου και ύστερα να επικοινωνήσω εγώ μαζί της θα το ήθελα πολύ!.

Α και είσης να πω αν και ντρέπομαι ολιγον.

Αλλά μας αφορά.

Εχθές ξύρισα όλη την περιοχή κόντρα ξυρισματάκι για να είμαι έτοιμη.

Μου έχει μείνει ψυχολογικό το ξύρισμα από το πρώτο μου παιδί στο Μητέρα και από τότε υποσχέθηκα να μην δεχθώ τέτοιο εξευτελισμό! Εσείς το κάνετε?

Στην ΄κόρη μου στο Αττικό με ρώτησαν και είπα όχι ευχαριστώ το έχω ήδη κάνει!Και με ευχαρίστησαν για την απάντηση και έφυγαν.

Στο Μητέρα ήρθε μία φορτσάτη μου λέει άνοιξε τα πόδια.Όχι έτσι καλά καλά πρέπει να σε ξυρίσω! Της λέω το έχω κάνει ήδη.Και μου λέει εγώ πρέπει να το κάνω έτσι κι αλλιώς.Κουβέντα θα ανοίξουμε?Άσε με να δω!

Ψάρι,φοβισμένη το έκανα.

Λανανεκ εγω δεν εχω αμεση επαφη με την μαια του γιατρου μου!! αλλα καλο ειναι να παρεις και μια γνωμη απο τον ομοιοπαθητικο σου μπορει και να κανει δουλεια!

Καλησπέρα!

Ζουνίτσα τα καλύτερα νέα μας έφερες!

Τελος καλό όλα καλά λοιπόν....!

Μπράβο θέλω να σου πω και για το τρόπο που χειρίστηκες το όλο πράγμα όμως....πολλά μπράβο. Εύχομαι να ταν η πρώτη και τελευταία δυσκολία για σας.

Λενανεκ, ο δικός μου ομοιοπαθητικός πάντως το έχει κάνει αυτό.

Και ομοιοπαθητικός φίλης μου στη Κρήτη επίσης. Το μωράκι της γύρισε στην 38η εβδ 2 μέρες μετά την αγωγή της.

Καλή επιτυχία!

Εγώ τη μαία μου θα τη δω την άλλη βδομάδα μάλλον και θα τη ρωτήσω.

Τώρα αν τη δω τη μεθεπόμενη βδομάδα τελικά ελπίζω να μην είναι αργά!

Οπως και να χει όμως το θέμα είναι να γεννηθεί καλά το μωράκι. Μη τρελαίνεσαι. Είσαι τυχερή που έχει ζήσει τον ΦΤ ήδη 2 φορές!

Οσο για το άλλο...εγώ κάτι κάνω κάθε δυο κ λίγο...δε μου αρέσουν οι....θαμνοκαταστάσεις ούτως ή άλλως....:D....μη φανταστείς επαγγελματική δουλεία όμως ε! Τα πολλά πολλά!

Πέρσι που γέννησα στο Λητώ η κοπελίτσα ήταν ιδιαιτέρως διακριτική, είχα φορέσει εγώ το νυχτικάκι, με ξάπλωσε, άκουσε το μωρό, πήρε πίεση, έκανε καρδιογράφημα, μετά διακριτικότατα το κλισματάκι (καλέ τίποτα δεν είναι αλήθειααα!!) και έτσι όπως γύρναγα έριξε μια ματιά επίσης διακριτικότατη και λέει "α δε θέλουμε τίποτα άλλο, οκ!"

Οπότε βρε συ κάντο εκεί όταν σου βρίσκονται 2 λεπτά στο μπάνιο κ είσαι οκ!

Οσο για το ξυρισμα της περιοχης πιστευω οτι ναι μεν μπορουμε να το κανουμε και μονες μας αλλα, οκ και αν εκεινη η στιγμη μας βρει απροετοιμαστες και τι εγινε βρε κοριτσια, μιση ντροπη δικη μου μιση ντροπη δικη της! δεν ξερω μπορει να υπαρχουν και αγενεστατες επαγγελματιες αλλα δεν εχουμε κανενα λογο να ντραπουμε, υπαρχουν και εκτακτες καταστασεις!! παρολα αυτα οποια θελει και μπορει οπως λεει το Μελακι να το ψιλοκανει και μονη της δυο λεπτακια υποθεση ειναι, ειναι και θεμα υγιεινης!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μαριλενα δεν πηγαμε τελικα μαλλον θα το κατεβασουμε απο το ιντερνετ...

με γεια το φορμακι!! σε βλεπω να του το φορας κ εσυ διπλα στο δεντρο!!

οσο για το ξυρισμα εγω προσωπικα δεν εχω θεμα αλλωστε δουλεια τους ειναι! ενταξει δεν ειναι θαμνος εκει κατω αλλα δεν θα κατσω να κανω κ σπαγγατο!

οτι μπορω κανω!

Ααααααααχ πονάω λέμε....σα βάρκα πάω, η λεκάνη μου υποφέρει.

Ειλικρινά οι πόνοι γέννας και after γέννα ράμματα κλπ ήταν μακράν καλύτεροι από τούτο. Απαπαπαπα.

Καλέ ναι μη τρελαίνεστε...

Κλίσματα ξυρίσματα κλπ σάχλες είναι 2 λεπτά θέμα...έχουν κάνει αυτές ουουουουουου μυριάδες από δαύτα σε μυριάδες ετοιμόγεννες. Σιγά τα λάχανα!

Εκείνη την ώρα της προετοιμασίας γενικώς εγώ πάντως σκεφτόμουν "τι κάνω εγώ εδώ τώρα καλέ, θα βγάλω μωρό, ναι καλά, αποκλείεται!"

Σα θεατής πέρασα τη διαδικασία όλη...χαμένη στο διάστημα.

Τι ορούς, τι κοίταγμα από κάτω, τι σπάσιμο νερών, τι επισκληρίδιο, σα να βλεπα ταινία.

Γι'αυτό όταν επιτέλους ένιωσα τη πιεση κάτω....εκείνη την απίστευτη πίεση, και μου πε η μαία μου "έχει μαλλί για κοτσίδα το μωρό σου" αμόλησα ένα κλάμα άλλο πράμα, τότε συνειδητοποίησα τι συμβαίνει!

Πωπωωω μεγάλες στιγμές!

Αντε βρε!

Κρίστυ σου ρχεται!

Με το καλό.

Ο άντρας σου θα ναι μαζι μέσα?

Αν ναι οπωσδήποτε φωτογραφική μαζί!

Εχω τις πιο συγκλονιστικές φωτό της ζωής μου από εκείνες τις στιγμές.

Κρίμα που δε μπορώ να τις εμφανίσω εδώ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κοριτσακια ετοιμαζα το σπιτι ολη μερα και τα πραγματα μου, λες και θα παω στον πολεμο. Εβαλα πλυντηρια, λες και θα λειπω κανενα χρονο και δεν θα εχει σωβρακο να βαλει ο αντρας μου.... Το καθαρισα λες και το μωρο οταν θα ερθει σπιτι θα κανει επιθεωτηση καθαριοτητας! Κανονισα να ερθει και μια κυρια να το καθαρισει μια μερα πριν γυρισω, μην με πει βρωμιαρα το μωρο (αρε μουρλα που με δερνει!!!) Γεμισα μουσικη το τηλεφωνο και θα προσπαθησω να βαλω και ιντερνετ για να μπορω να σας μιλαω. Θα εχετε on line ανταποκριση απο το δωματιο των ωδινων!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...