Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κουκλες!

βλεπω ολα τα μωρα ειναι σε βαρος αψογο!

μπραβο γλυκιες μου!

οσο για το πρωτο μωρο αν κ εχει ερθει της ζουνιτσας μας(καλα εισαστε??)

τωρα θα περιμενουμε την Αγγελικουλα μας!

εμενα ηρθε η μαμα μου και θα χαλαρωσω πιστευω.

οι πονοι στην πλατη και αναμεσα στα ποδια απιστευτα ενντονοι!

Μπράβο Μαράκι μου φαντάζομαι τώρα που ήρθε η μανούλα σου θα ξεκουραστείς κιόλας έτσι? Τα πόδια μου με πονάνε και μένα πάρααααααα πολύυυυυυυυ και στον ύπνο! Λίγο υπομονή ακόμη...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τα νεα μας ειναι τα εξης : την δευτερα μπαινω για παρακολουθηση (να μου κανουν συχνα nst και doppler), να με δει ο ενδοκρινολογος του νοσοκομειο και την Τεταρτη 24/11 ταν τα ταν .......... θα μπω στην αιθουσα με προκληση! Ας ελπισουμε οτι η μπεμπα θα κατεβει γιατι κοντευει να μου βγει απο τον οισοφαγο!!!!!

Αρχικα αγχωθηκα με το τι θα πουμε σε συγγενεις (πεθερικα) και φιλους για την εισαγωγη 2 μερες πριν αλλα μου εβαλε ο αντρας μου τις φωνες και συνηλθα! Τους ειπαμε οτι απλα θα μπω για παρακολουθηση και να κοψουν το λαιμο τους!!! Καθομαι και αγχωνομαι με βλακιες αλλα το περιβαλλον μας ειναι λιγο αδιακριτο και πιεστικο!!!

Κριστι μου εφτασε η ωρα!!! :D

Την αλλη εβδομαδα θα κρατας το αγγελουδι σου αγκαλια!! Με το καλο κοριτσακι μου!! :D

5NEXp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!! Τι κανετε? Ελπιζω να εισαστε ολες πολυ καλα με τα μπεμπακια σας.. Χαθηκα λιγακι παλι αλλα ολο και κατι γινεται και δεν μπαινω στο internet..

Ειδα οτι σας ειπε η Μαρια οτι συναντηθηκαμε!!! :mrgreen:

Ανταποδιδω για τα γλυκά της λογια!!!:tongue: Ελπιζω τωρα να συναντιομαστε συχνοτερα. Και μενα μου εκανε καλο η βολτα με μια καινουργια φιλη!!!

Μακαρι να ειμασταν ολες κοντα να πηγαιναμε μαζι αν και θα ειχαμε την αισθηση οτι κατεβηκαμε απο το διαστημα.. Ο κοσμος τελικα ειναι πολυ περιεργος.. Εχω δει την περιεργια του κοσμου σε ατομα που με ειδικες αναγκες και πολλα αλλα, αλλα δεν φανταζομουν οτι θα κοιτανε περιεργα και μια εγκυο γυναικα.. :confused:

Προχτες το βραδυ πηγαμε και ειδαμε Harry Potter και ενιωσα παλι λες και ειμουν και γω δεν ξερω τι... Με κοιτουσανε ολα τα σκασμενα περιεργα λες και θελανε να μου πουν "Μα τι θες εσυ εδω?" ααααα δεν καταλαβα δηλαδη επρεπε να κατσω σπιτι μου?.. Θα τα παρω με τα μικια!!! :twisted:

Τα νεα μου με τον μπεμπη εχουν ως εξης.. Χτες το απογευμα πηγα στο Μητερα και ενα το ΝΣΤ... Κοριτσια ειχα πολυ αγχος...Ειχα δει την προηγουμενη το βραδυ στον υπνο μου οτι ειχα αιμα και οτι γεννουσα και επηρεαστηκα πολυ. Σκεφτομουν χτες οτι θα παω και θα με κρατησουν!!!

Τελικα ολα πηγαν μια χαρα... Η καρδιακη λειτουργια του μπεμπη ειναι μια χαρα, το ιδιο και η κινητικοτητα του. Οσο για συσπασεις, μια ωρα που ηταν η εξεταση δεν ειχα τιποτα!!! Οποτε ο γιατρος μου ειπε οτι θα ξαναμιλησουμε την επομενη εβδομαδα.. Κοριτσια ετσι οπως παω τελικα θα φαμε ολον τον 9!!! :mrgreen: Ελπιζω μονο να την παλεψω γιατι τα βραδυα ζοριζομαι πολυ!!!

Οσο ειμουν ξαπλωμενη για την εξεταση, (με εβαλαν σε ενα δωματιο διπλα στο χειρουργιο) διπλα ειχαν γεννα την οποια και πετυχα!!! Καλα παρολιγο να βαλω τα κλαμματα οταν ακουσα το μωρο να κλαιει... Εσεις που εχετε μωρακια και το εχετε ζησει σιγουρα θα καταλαβαινετε, αλλα εμεις που θα το ζησουμε πρωτη φορα σας λεω κοριτσια οτι θα παθουμε την πλακα μας!!!

Ο χτεσινος μπεμπης γεννηθηκε 2860!!! Ακουσα και τα κιλα του.. :mrgreen:

Γενικα μου αρεσε που πηρα μια ιδεα απο τον χωρο εκει στο μαιευτηριο γιατι ελπιζω οταν θα παω να γεννησω οτι θα μου ειναι ποιο οικια ολα..

Αυτα τα νεα μας απο τον μπεμπη!!!

Το βραδυ εχουμε στολισμα δεντρου! Και απο Δευτερα καθαριοτητα!!! :wink:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

εμενα ηρθε η μαμα μου και θα χαλαρωσω πιστευω.

Μαρια μου καλως τη δεχτηκες τη μανουλα σου!!! Τωρα ειναι καιρος να χαλαρωσεις λιγακι και να ξεκουραστεις!!!

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τα νεα μας ειναι τα εξης : την δευτερα μπαινω για παρακολουθηση (να μου κανουν συχνα nst και doppler), να με δει ο ενδοκρινολογος του νοσοκομειο και την Τεταρτη 24/11 ταν τα ταν .......... θα μπω στην αιθουσα με προκληση! Ας ελπισουμε οτι η μπεμπα θα κατεβει γιατι κοντευει να μου βγει απο τον οισοφαγο!!!!!

Αρχικα αγχωθηκα με το τι θα πουμε σε συγγενεις (πεθερικα) και φιλους για την εισαγωγη 2 μερες πριν αλλα μου εβαλε ο αντρας μου τις φωνες και συνηλθα! Τους ειπαμε οτι απλα θα μπω για παρακολουθηση και να κοψουν το λαιμο τους!!! Καθομαι και αγχωνομαι με βλακιες αλλα το περιβαλλον μας ειναι λιγο αδιακριτο και πιεστικο!!!

Κριστη εφτασε η ωρα!!! Την Τεταρτη??? Αμαν αγχωθηκα!!! Δεν θα το πιστεψεις μεχρι να φτασει εκεινη η ωρα!!! Και γω δεν μπορω να το πιστεψω οτι εχω 2 εβδομαδες το πολυ ακομα!!! Χτες το βραδυ ξαπλωσα και ελεγα συνεχεια στον αντρα μου: "θα γινω μανα, θα γινεις πατερας" αλλα συνεχεια μιλαμε μπας και το συνηδητοποιησω!!!

Με το καλο να ερθει η μπεμπα σας!!! Και θα κατεβει η μικρη μην ανησυχεις..

ευχομαι καλη λευτερια και γρηγορη!!! :mrgreen:

Οσο για το τι θα πουν οι υπολοιποι μην σε απασχολει καθολου!!! Εσυ να σκεφτεσαι εσυ να εισαι καλα, η μπεμπα σου και ο αντρας σου. Οι υπολοιποι δεν μπορουν να "ζησουν" αυτες τις στιγμες οπως εσεις..

Φαντάζομαι την αγωνία σου...εδώ εμένα μου εμεινε 1 εβδομάδα και πάλι είμαι σε κατάσταση νιρβάνα.. Όλα μα όλα να σου πάνε δεξιά παναγία μου!!!!

Και συ Αγγελικουλα τελειωνεις ε??? Ευχομαι ολα να πανε καλα με τον μπεμπη σου!!! Καλη λευτερια και μην ανησυχεις θα βγεις απο την Νιρβανα μολις παρεις αγκαλια τον μικρο σου!!! :mrgreen: Φιλια πολλα!!!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλενακι μου υπομονη, κοντα-κοντα θα γεννησουμε! Εγω 1/12.

Αποψε θελω κι εγω να στολισουμε το δεντρο αλλα ο αντρας μου λεει με νταλα ηλιο θα στολισουμε?? Θα τον ψησω ομως, που θα μου παει...

Πήγα Ζαρα και της πηρα φορμακι κοκκινο χριστουγεννιατικο! :D Φετος αυτο και του χρονου με το καλο θα της παρω κανονικη στολη αγιοβασιλακι!! :D

5NEXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Είμαι μια μανούλα από το καφέ Φεβρουαρίου!!

Σας διάβασα τώρα και συγκινήθηκα με τις αγωνίες σας και την ανυπομονησία να κρατήσετε τα αγγελουδάκια σας αγκαλίτσα!!

Σας εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας, να είστε ήρεμες, όλα θα είναι τέλεια και θα κρατάτε σύντομα τα μικρά σας θαυματάκια αγκαλίτσα!!

Γλυκιές μανουλίτσες, σας εύχομαι με έναν πόνο!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σας διάβασα τώρα και συγκινήθηκα με τις αγωνίες σας και την ανυπομονησία να κρατήσετε τα αγγελουδάκια σας αγκαλίτσα!!

Σας εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας, να είστε ήρεμες, όλα θα είναι τέλεια και θα κρατάτε σύντομα τα μικρά σας θαυματάκια αγκαλίτσα!!

Να είσαι καλά Ioanna!! Είσαι απο το Φεβρουάριο του '10 ή του '11 ;;

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!!!

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

ακουτε το μελακι εχει δικιο!!!!!! το ξερω κ εγω απο πρωτο χερι!!χαχαχα!!

σημερα πηγαμε σουπερ και τι επαθα κοριτσια: γλυστρισα στα λαχανικα και ευτυχως ηταν απο πισω η μαμα μου και κρατησε αντισταση ..ανοιξαν ομως τα ποδια μου και το ενα μπηκε κατω απο το ραφι...τρανταχτηκα βεβαια αλλα ευτυχως ολα καλα!

Μαριλενα καλο το harry? μπας κ παμε αυριο και το δουμε για να δω....

εμεις το αλλο σκ πρωτα ο Θεος θα στολισουμε!

καλησπερα!!

ακουτε το μελακι εχει δικιο!!!!!! το ξερω κ εγω απο πρωτο χερι!!χαχαχα!!

σημερα πηγαμε σουπερ και τι επαθα κοριτσια: γλυστρισα στα λαχανικα και ευτυχως ηταν απο πισω η μαμα μου και κρατησε αντισταση ..ανοιξαν ομως τα ποδια μου και το ενα μπηκε κατω απο το ραφι...τρανταχτηκα βεβαια αλλα ευτυχως ολα καλα!

Μαριλενα καλο το harry? μπας κ παμε αυριο και το δουμε για να δω....

εμεις το αλλο σκ πρωτα ο Θεος θα στολισουμε!

Προσεχε κοριτσακι μου προς Θεου!! εγω τις προαλες ειχα γλυστρησει σε μαλακτικο που ειχε πεσει κατω και τους εκανα μια φασαρια τρικουβερτη!

και εμεις το αλλο ΣΚ λεμε να στολισουμε!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ιωαννα να σαι καλα να χαιρεσαι το αγγελουδι σου!!

Μαριλενακι μου υπομονη, κοντα-κοντα θα γεννησουμε! Εγω 1/12.

Αποψε θελω κι εγω να στολισουμε το δεντρο αλλα ο αντρας μου λεει με νταλα ηλιο θα στολισουμε?? Θα τον ψησω ομως, που θα μου παει...

Πήγα Ζαρα και της πηρα φορμακι κοκκινο χριστουγεννιατικο! :D Φετος αυτο και του χρονου με το καλο θα της παρω κανονικη στολη αγιοβασιλακι!! :D

Θελω και εγω!!!!!

Καλημερα κοριτσακια!!! Τι κανετε? Ελπιζω να εισαστε ολες πολυ καλα με τα μπεμπακια σας.. Χαθηκα λιγακι παλι αλλα ολο και κατι γινεται και δεν μπαινω στο internet..

Ειδα οτι σας ειπε η Μαρια οτι συναντηθηκαμε!!! :mrgreen:

Ανταποδιδω για τα γλυκά της λογια!!!:tongue: Ελπιζω τωρα να συναντιομαστε συχνοτερα. Και μενα μου εκανε καλο η βολτα με μια καινουργια φιλη!!!

Μακαρι να ειμασταν ολες κοντα να πηγαιναμε μαζι αν και θα ειχαμε την αισθηση οτι κατεβηκαμε απο το διαστημα.. Ο κοσμος τελικα ειναι πολυ περιεργος.. Εχω δει την περιεργια του κοσμου σε ατομα που με ειδικες αναγκες και πολλα αλλα, αλλα δεν φανταζομουν οτι θα κοιτανε περιεργα και μια εγκυο γυναικα.. :confused:

Προχτες το βραδυ πηγαμε και ειδαμε Harry Potter και ενιωσα παλι λες και ειμουν και γω δεν ξερω τι... Με κοιτουσανε ολα τα σκασμενα περιεργα λες και θελανε να μου πουν "Μα τι θες εσυ εδω?" ααααα δεν καταλαβα δηλαδη επρεπε να κατσω σπιτι μου?.. Θα τα παρω με τα μικια!!! :twisted:

Τα νεα μου με τον μπεμπη εχουν ως εξης.. Χτες το απογευμα πηγα στο Μητερα και ενα το ΝΣΤ... Κοριτσια ειχα πολυ αγχος...Ειχα δει την προηγουμενη το βραδυ στον υπνο μου οτι ειχα αιμα και οτι γεννουσα και επηρεαστηκα πολυ. Σκεφτομουν χτες οτι θα παω και θα με κρατησουν!!!

Τελικα ολα πηγαν μια χαρα... Η καρδιακη λειτουργια του μπεμπη ειναι μια χαρα, το ιδιο και η κινητικοτητα του. Οσο για συσπασεις, μια ωρα που ηταν η εξεταση δεν ειχα τιποτα!!! Οποτε ο γιατρος μου ειπε οτι θα ξαναμιλησουμε την επομενη εβδομαδα.. Κοριτσια ετσι οπως παω τελικα θα φαμε ολον τον 9!!! :mrgreen: Ελπιζω μονο να την παλεψω γιατι τα βραδυα ζοριζομαι πολυ!!!

Οσο ειμουν ξαπλωμενη για την εξεταση, (με εβαλαν σε ενα δωματιο διπλα στο χειρουργιο) διπλα ειχαν γεννα την οποια και πετυχα!!! Καλα παρολιγο να βαλω τα κλαμματα οταν ακουσα το μωρο να κλαιει... Εσεις που εχετε μωρακια και το εχετε ζησει σιγουρα θα καταλαβαινετε, αλλα εμεις που θα το ζησουμε πρωτη φορα σας λεω κοριτσια οτι θα παθουμε την πλακα μας!!!

Ο χτεσινος μπεμπης γεννηθηκε 2860!!! Ακουσα και τα κιλα του.. :mrgreen:

Γενικα μου αρεσε που πηρα μια ιδεα απο τον χωρο εκει στο μαιευτηριο γιατι ελπιζω οταν θα παω να γεννησω οτι θα μου ειναι ποιο οικια ολα..

Αυτα τα νεα μας απο τον μπεμπη!!!

Το βραδυ εχουμε στολισμα δεντρου! Και απο Δευτερα καθαριοτητα!!! :wink:

Μαριλενα μου ερχεται και η δικη μας η στιγμη!!!

Κρίστυ μου συγχαρητήρια κοριτσάκι μου η ώρα η καλή να είναι!!! :)

Φαντάζομαι την αγωνία σου...εδώ εμένα μου εμεινε 1 εβδομάδα και πάλι είμαι σε κατάσταση νιρβάνα.. Όλα μα όλα να σου πάνε δεξιά παναγία μου!!!!

Αγγελικουλα εσυ θα μας βγαλεις τον πρωτοτοκο γιο απο οσο φαινεται!!!!

Εμεις σημερα φρεσκαραμε ολα τα ρουχα της μπεμπουλας σημερα μιλαμε επεσε πολυ δουλεια, τωρα εκατσα απο το πρωι χαιρομαι που ειστε ολες καλα, παω να ξαπλωσω μπας και ισιωσει η μεση μου φιλακια σε ολα τα μπεμπακια!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κρίστυ μου συγχαρητήρια κοριτσάκι μου η ώρα η καλή να είναι!!! :)

Κριστι μου εφτασε η ωρα!!! :D

Την αλλη εβδομαδα θα κρατας το αγγελουδι σου αγκαλια!! Με το καλο κοριτσακι μου!! :D

Κριστη εφτασε η ωρα!!! Την Τεταρτη??? Αμαν αγχωθηκα!!! Δεν θα το πιστεψεις μεχρι να φτασει εκεινη η ωρα!!! Και γω δεν μπορω να το πιστεψω οτι εχω 2 εβδομαδες το πολυ ακομα!!! Χτες το βραδυ ξαπλωσα και ελεγα συνεχεια στον αντρα μου: "θα γινω μανα, θα γινεις πατερας" αλλα συνεχεια μιλαμε μπας και το συνηδητοποιησω!!!

Με το καλο να ερθει η μπεμπα σας!!! Και θα κατεβει η μικρη μην ανησυχεις..

ευχομαι καλη λευτερια και γρηγορη!!! :mrgreen:

Οσο για το τι θα πουν οι υπολοιποι μην σε απασχολει καθολου!!! Εσυ να σκεφτεσαι εσυ να εισαι καλα, η μπεμπα σου και ο αντρας σου. Οι υπολοιποι δεν μπορουν να "ζησουν" αυτες τις στιγμες οπως εσεις..

Σας ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες!!! Τις αναποδιδω μεσα απο την καρδια μου!

Ευχομαι να γεννησουμε ολες ευκολα, γρηγορα και να ειναι γερα τα μωρα μας!!! Αμην Παναγια μου, ειναι και η Χαρη σου σημερα!

Χρονια Πολλα σε οποια κοπελα γιορταζει!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Αχ βρε κοριτσακι! κομανετσι εγινες τελευταια ωρα? επρεπε να τους βαλεις καμια φωνη... Εγω επειδη εχω χασει το κεντρο βαρους μου, οπως ολες φανταζομαι και περπαταω σαν βαρκα, οταν παω σουπερ μαρκετ κρατιεμαι απο το καροτσι, με βοηθαει πολυ! Διαφορετικα κραταω οποιον βρω, εχω γλιστρησει καποιες φορες αλλα ευτυχως κρατιομουν και με συγκρατησαν. Αγιο ειχες Μαρακι μου! Η μανουλα σου ειναι ο φυλακας αγγελος σου!

Ετοιμασα τα ρουχα εξοδου της μπεμπας!!! Εχουν πολυ πλακα, της πηρα απο τα next ενα ροζ συνολο, φορεμα και κολαν, με μια φατσουλα γατας στο φορεμα. Ενα φουξια γουνακι παλτο, γουνινες ασπρες μποτες και σκουφι και γαντια ασορτι με το φορεμα, εχει μια γατουλα ροζ με μουστακια και αυτακια! Εχει πολυ πλακα οποιος το εχει δει εχει ξεκαρδιστει στα γελια! ειδικα με το γουνακι!

http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/4/5 (Συν το ασορτι σκουφι, που δεν το βρισκω σε λινκ)

http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/18/2 (το γουνακι σε φουξια)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...