Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κουκλες!

βλεπω ολα τα μωρα ειναι σε βαρος αψογο!

μπραβο γλυκιες μου!

οσο για το πρωτο μωρο αν κ εχει ερθει της ζουνιτσας μας(καλα εισαστε??)

τωρα θα περιμενουμε την Αγγελικουλα μας!

εμενα ηρθε η μαμα μου και θα χαλαρωσω πιστευω.

οι πονοι στην πλατη και αναμεσα στα ποδια απιστευτα ενντονοι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τα νεα μας ειναι τα εξης : την δευτερα μπαινω για παρακολουθηση (να μου κανουν συχνα nst και doppler), να με δει ο ενδοκρινολογος του νοσοκομειο και την Τεταρτη 24/11 ταν τα ταν .......... θα μπω στην αιθουσα με προκληση! Ας ελπισουμε οτι η μπεμπα θα κατεβει γιατι κοντευει να μου βγει απο τον οισοφαγο!!!!!

Αρχικα αγχωθηκα με το τι θα πουμε σε συγγενεις (πεθερικα) και φιλους για την εισαγωγη 2 μερες πριν αλλα μου εβαλε ο αντρας μου τις φωνες και συνηλθα! Τους ειπαμε οτι απλα θα μπω για παρακολουθηση και να κοψουν το λαιμο τους!!! Καθομαι και αγχωνομαι με βλακιες αλλα το περιβαλλον μας ειναι λιγο αδιακριτο και πιεστικο!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

2 εννοω μεσα στο νοσοκομειο! 4 ναι συνολο!

πωπω φανταζομαι ανυπομονεσια που εχεις!!!

α αυτο που λεγατε για το πλυσιμο θα συμφωνησω 100% με το μελακι! κοριτσια κατω απο την βρυση και πλυσιμο! εγω μαζευα λιγο τα πολλα με το μωρομαντηλο να μπορεσω να το πιασω το μωρο και μετα κατω απο την βρυση!

και αφρολουτρακι κ μετα λαδακι!

Διαφημίσεις

εγω πηρα τα μωρομαντιλα babycare που δεν εχουν paraden κτλ ειναι πιο ακριβα αλλα τα βρηκα σε καλη προσφορα. Δεν εχω αποφασισει αν θα παιρνω τα πολλα με το μωρομαντιλο και μετα θα το πλενω, σκεφτομαι να παιρνω τα πολλα πολλα με μαντιλακια απο βαμβακι της chicco βρεγμενα με νερακι και μετα να την πλενω με το βιολογικο αφρολουτρο για τα κακα και με σκετο νερο στα τσισα! Ειχα παρει τα pampers sensitive αλλα θα χρησιμοποιησω εγω μαλλον για ντεμακιγιαζ.

εσεις τι λετε?

ΥΓ φοβαμαι τα μωρομαντιλα για λενε οτι καθαριζουν ολους τους λεκεδες ακομη και στυλο απο τα ρουχα, φαντασου ποσο ισχυρα θα ειναι.

Ω ναι πίστεψέ με θα τα παίρνεις με μωρομάντηλο πρώτα!

Δε θες να δεις πως γίνεται το τετράγωνο βαμβάκι της κίκο με τα μπεμποκακά.

Εχεις δει μπεμποκακά? :D Αστο!

Απλά μετά το μωρομάντηλο βρύση και σαπουνάκι στάνταρ!

Αν το πας βρύση κατευθείαν....σε βλέπω με βουλωμένο σιφόνι γρήγορα!

Τα babycare παίρνω κ γω και πλέον το χρησιμοποιούμε κατά κόρον....πέραν των κακακιων....χέρια μούρη χαμός γίνεται όλη τη μέρα, στο φαγητό δε....α καλά εκεί να δεις! Χονδρικη χαρτοπετσετες και μωρομάντηλα πρέπει να παίρνω. Και χαρτοπετσέτα δε κάνει κάτι πολλές φορες, το θες το μωρομάντηλο.

Αντε βρε!

Με το καλό!

Κοντεύειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

χεχεχε!! μελακι μου αρεσει οπως τα λες!!!

Εγω πηρα τα μαντιλακια αλλα γι'αυτο λεω δεν ξερω τι θα βολεψει... Αν δω και πασαλιβομαστε με το μαντιλακι θα χρησιμοποιησω τα μωρομαντιλα και μετα πλυσιμο. εσυ την επλενες και στα τσισα? γιατι ακουω διαφορες αποψεις..

Μμμμ στα τσίσα μόνο νεράκι μωρέ.

Και όταν την άλλαζα στη μέση της νύχτας πχ και δεν είχε κακά, μούσκευα ένα τέτοιο κίκο που λες και την έκανα τοπικά, τη σκούπιζα με τη πετσέτα κ τέλος.

Δε λέει να το ξεξυπνήσεις τελείως μέσα στη νύχτα για να το πλύνεις ντε κ σώνει.

Θυμάστε που σας έλεγα για ρύθμιση βιολογικού ρολογιού του μωρού?

Οχι τριλαλό και λογάκια και τραγουδάκια και φώτα και νερά και πολλά κουνήματα και περα δώθε τη νύχτα.

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ησυχία και χαμηλοί τόνοι.:!:

Α!

Και μη κάνετε το λάθος να πετάξετε στο καλάθι του μπάνιου ή ακόμα χειρότερα στο καλάθι του δωματίου κανα σκατομένο μωρομάντηλο ή πανάκι κλπ!

Μέσα στο πάμπερ τύλιγμα και κατευθείαν στον ειδικό κάδο για πάνες!

Τον οποιο ελπίζω να αγοράσατε!

Αλλιώς ελπίζω να σας αρέσουν τα δρομολόγια στη βεράντα για πέταμα σκουπιδιών15 φορές τη μέρα μέσα στο ψοφόκρυο!

Αν μείνει σκατοπάμπερ ή μωρομάντηλο εντός σπιτιού.....τη βάψατε!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τα νεα μας ειναι τα εξης : την δευτερα μπαινω για παρακολουθηση (να μου κανουν συχνα nst και doppler), να με δει ο ενδοκρινολογος του νοσοκομειο και την Τεταρτη 24/11 ταν τα ταν .......... θα μπω στην αιθουσα με προκληση! Ας ελπισουμε οτι η μπεμπα θα κατεβει γιατι κοντευει να μου βγει απο τον οισοφαγο!!!!!

Αρχικα αγχωθηκα με το τι θα πουμε σε συγγενεις (πεθερικα) και φιλους για την εισαγωγη 2 μερες πριν αλλα μου εβαλε ο αντρας μου τις φωνες και συνηλθα! Τους ειπαμε οτι απλα θα μπω για παρακολουθηση και να κοψουν το λαιμο τους!!! Καθομαι και αγχωνομαι με βλακιες αλλα το περιβαλλον μας ειναι λιγο αδιακριτο και πιεστικο!!!

Κριστυ μου με το καλο κοπελαρα μου!!! με εναν πονο και μην αγχωνεσαι για τιποτα και για κανεναν αστους να κουρευονται!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μargioula και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ετσι γεννησα λογω του πλακουντα που εχει παρει λιγο την κατω βολτα...οχι κατι ανησυχητικο αλλα αφου το βαρος του μωρου ειναι ικανοποιητικο δε θελω να αγχωνομαι και δεν το διακινδυνευει και ο γιατρος.

Ααααα Καταλαβα!!! ολα καλα θα σας πανε....... φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια ετσι και εγω κοιμαμαι με τις κοτες και οταν δεν μπορω να το κανω εχω κατι νευρα ξεσπαω σε ολο τον κοσμο!! για κλαμπ ουτε συζητηση καταρχας νευριαζω με ολα εκει μεσα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κρίστυ μου συγχαρητήρια κοριτσάκι μου η ώρα η καλή να είναι!!! :)

Φαντάζομαι την αγωνία σου...εδώ εμένα μου εμεινε 1 εβδομάδα και πάλι είμαι σε κατάσταση νιρβάνα.. Όλα μα όλα να σου πάνε δεξιά παναγία μου!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Α!

Και μη κάνετε το λάθος να πετάξετε στο καλάθι του μπάνιου ή ακόμα χειρότερα στο καλάθι του δωματίου κανα σκατομένο μωρομάντηλο ή πανάκι κλπ!

Μέσα στο πάμπερ τύλιγμα και κατευθείαν στον ειδικό κάδο για πάνες!

Τον οποιο ελπίζω να αγοράσατε!

Αλλιώς ελπίζω να σας αρέσουν τα δρομολόγια στη βεράντα για πέταμα σκουπιδιών15 φορές τη μέρα μέσα στο ψοφόκρυο!

Αν μείνει σκατοπάμπερ ή μωρομάντηλο εντός σπιτιού.....τη βάψατε!

Αχ δεν το πήρα ακόμα και το σκέφτομαι δεν είναι ακριβό? Πόσο το πήρες εσύ και πόσο κρατάει η κασέτα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...