Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια ηρθαμε πηγα στο καπακι μετα τον γιατρο μια βολτα και να μαστε!! λοιπον η μπεμπουλα ειναι 2100 γρ, η θεση της σταθερη με το κεφαλι κατω, τα αμινιακο υγρο αρκετο, στις 28 μπαινω στον μηνα μου, θα το αφησουμε και οσο παει μου ειπε ο γιατρος!!!

Αγγελικουλα μου με το καλο κοριτσακι μου, καλη λευτερια, εφτασε η ωρα εσυ εισαι πολυ κοντα!!!

Μελακι μου θα τα χρησιμοποιησω αυτα που πηραμε και βλεπουμε να σου πω την αληθεια γενικοτερα παρολο που βρηκα παννες σε καλες τιμες δεν τις πηρα, γιατι ειναι λιγο ζαρια μπορει να παρεις τις καλυτερες και να πεταξει σπιθουρκια γι αυτο ειπα να ανακαλυψουμε σιγα σιγα τι μας ταιριαζει και προς Θεου ελπιζω να μην παρει απο εμενα ειμαι τρομερα αλλεργικη!!!

φιλακια σε ολες τις μανουλιτσες και τα μπεμπακια παω να ξεραθω ειμαι πτωμα!!!

Margioula μου μπράβο κοριτσάκι μου συγχαρητήρια για την μπουμπού σου!!! Μην νομίζεις περνάει ο καιρός που θα πάει πολύ γρήγορα θα την έχεις στην αγκαλιά σου! Στις 28 εσύ μπαίνεις στον μήνα μου στις 29 εγώ λογικά γεννάω.. πώ πώ τρελλό δεν είναι? Συμφωνώ με την λογική σου απόλυτα δοκιμάζουμε και βλέπουμε κανένα δέρμα δεν είναι ίδιο με το άλλο!

αν δεν σου κανει κοπο βρε αγγελικη στειλε μου το τηλ της. Ποτε να την παρω οταν γεννησω για ερθει προγραμματισμενα ή αν προκύψει καποιο προβλημα με τον θηλασμο οταν θα ερθουμε σπιτι? Αληθεια τι σου ειπε για την πρωτη μερα που το μωρο θα ειναι στην παρακολουθηση?

Εισαι πολυ γλυκια!!! Και η κοιλιτσα σου ειναι τελεια!!!

Εγω πηρα τα βιολογικα προϊοντα της weleda. Το αφρολουτρο/ σαμπουαν, το λαδακι και μια κρεμα για το συγκαμα.

Καλέ τι κόπο να μου κάνει φυσικά και θα στο στείλω με πμ. Αν έρθει προγραμματισμένα σίγουρα θα νιώθεις και πιο σίγουρη εσύ αλλά απο την άλλη μπορεί να πληρώσεις και τσάμπα γιατί υπάρχει πάντοτε μεγάλη περίπτωση να πιάσει αμέσως και σωστά το στήθος η μπέμπα σου. Εγώ μάλλον θα την έπερνα αν αντιμετώπιζα θέμα έτσι ώστε να ερχόταν στο σπίτι και να μου έδειχνε επιτόπου! Κάνε όπως νιώθεις εσύ σίγουρη άλλωστε αυτό ειναι το θέμα να έχουμε αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να τα καταφέρουμε σωστά κοριτσάκι ?;)

Και εσύ εισαι μια κούκλα φαντάζομαι και η μπέμπα σου θα βγεί θεάα!!!!! Χαλαρά συμπεθερευουμε θα έχουν και ελάχιστες μέρες διαφορά!!! χχαΑΑΧαΧα

Τα Weleda ειναι τέλεια πολύ καλή επιλογή!!! Εγώ είπα να ξεκινήσω με τα frezyderm κ αν κάτι δεν κάτσει καλά κ εγώ για weleda με βλέπω..

απο τις 21.00 μεχρι τις 23.30 ειχα καθε μιση ωρα συσπασεις. Αλλα εδω και μια ωρα τιποτα!

Τσαμπα χαρηκα, νομιζα οτι ξεκινησε ο τοκετος!!!!

Αμάν!!! Εγώ θα είχα κοψωχολιαστεί κοπελιά... Γράψε μου νέα σου σήμερα οκ?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ βρε που έχω κάθε 2-3-5-10 λεπτά τι να πω??

Οι συσπάσεις γέννας δεν είναι τόοοοσο απλές....μην αγχώνεστε...είπαμε, θα το καταλάβετε!

Καλημέρα είπα??

Χάλια νύχτα...είχα δυσπεψία (ένα τοστ που έφαγα).

Και η μικρή μου πάαααλι με τραπεζίτη επάνω αυτή τη φορά άρχισε κάθε μια-δυο ώρες κλαψούρισμα....κάθε δυο και λίγο λοιπόν εγερτήριο...άντε να ξανακοιμηθείς μετά για να ξαναξυπνήσεις σε μια ώρα.

Το κορίτσι μου μου κάνει πρόβες για να μη ξεχνιέμαι....πλησιάζει ο καιρός του τρελού ξενυχτιού πάλι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εγώ βρε που έχω κάθε 2-3-5-10 λεπτά τι να πω??

Οι συσπάσεις γέννας δεν είναι τόοοοσο απλές....μην αγχώνεστε...είπαμε, θα το καταλάβετε!

Καλημέρα είπα??

Χάλια νύχτα...είχα δυσπεψία (ένα τοστ που έφαγα).

Και η μικρή μου πάαααλι με τραπεζίτη επάνω αυτή τη φορά άρχισε κάθε μια-δυο ώρες κλαψούρισμα....κάθε δυο και λίγο λοιπόν εγερτήριο...άντε να ξανακοιμηθείς μετά για να ξαναξυπνήσεις σε μια ώρα.

Το κορίτσι μου μου κάνει πρόβες για να μη ξεχνιέμαι....πλησιάζει ο καιρός του τρελού ξενυχτιού πάλι!

Καλά εσύ δεν υπάρχεις κοπελιά.... Χαράς την ψυχραιμία σου εγώ κολικό ειχα πάθει και μου είχε πάει 3 και 1!!!!!

καλημέρεςςςςςςςςςςςςς

Δεν λες καλά που σε βοηθάει να μην χάνεις την φόρμα του ξενυχτιού?

Πάντως...ειλικρινά κ εγώ δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια.....λαλαλαλαλλα

Σηκώνομαι χωρίς υπερβολή το πολύ κάθε μια ώρα για πιπί και ενδιάμεσα πονάνε τόσο τα ισχύα μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ κανονικά, λαγοκοιμάμαι θα το έλεγα αυτό και κάποιες φόρες ούτε κάν! Ουσιαστικά κοιμάμαι απο τις 6 ως τις 8 το πρωί γιατί μετά με ξυπνάει ο άντρας μου για να μου κάνει την ένεση γκρ....και μετά γιοκ!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ποια φόρμα του ξενυχτιου...δε παλεύεται...εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος δε το αντέεεεχωωωωωω. Με πιάνουν κάτι νεύρα άλλο πράμα...δαγκώνω και ξεσπάω όπου βρω.

Καλά με τις συσπάσεις....το χω συνηθίσει.

Και έχουν γίνει τώρα...βαρβάτες...

Εμ και πέρσι έτσι γινόταν....

Και πάω στη 37η εβδ γιατρό και με κοιτάει από κάτω....χαμπάρι δε πήρα εντωμεταξύ που λένε πονάνε...μου λέει έτοιμη είσαι...με τέτοιες συσπάσεις τόσο καιρό ανοιχτή η πόρτα από κάτω.

Και κυκλοφορούσα 3 ολόκληρες βδομάδες με διαστολή ΝΑ τρελές συσπάσεις και πόνους και αιματάκι καμιά φορά και μωρό πουθενά. Εκείιιιιι πείσμα.

Ε έφαγε την ωκυτοκίνη της και βγήκε!

Τεσπά τις τελευταίες μέρες είμαι πολύ καλύτερα.

Οπότε έχω ψιλοξεθαρρέψει. Χαπακώνομαι βέβαια χαλαρά.

Χτες πήγα τη μικρή για εξετάσεις αίματος-ούρων....χαμός έγινε...πάει και αυτό.

Σημερα πρέπει να πάω ΚΕΠ για εξουσιοδοτήσεις στον άντρα μου για επίδομα λοχείας-τοκετού-οαεδ και για ληξιαρχκή πράξη γάμου.

Και σούπερ μάρκετ.

Και καθαριστήριο.

Και φούρνο.

Και φαρμακείο.

Αυτάααααααααα.

Διαφημίσεις

Ποια φόρμα του ξενυχτιου...δε παλεύεται...εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος δε το αντέεεεχωωωωωω. Με πιάνουν κάτι νεύρα άλλο πράμα...δαγκώνω και ξεσπάω όπου βρω.

Καλά με τις συσπάσεις....το χω συνηθίσει.

Και έχουν γίνει τώρα...βαρβάτες...

Εμ και πέρσι έτσι γινόταν....

Και πάω στη 37η εβδ γιατρό και με κοιτάει από κάτω....χαμπάρι δε πήρα εντωμεταξύ που λένε πονάνε...μου λέει έτοιμη είσαι...με τέτοιες συσπάσεις τόσο καιρό ανοιχτή η πόρτα από κάτω.

Και κυκλοφορούσα 3 ολόκληρες βδομάδες με διαστολή ΝΑ τρελές συσπάσεις και πόνους και αιματάκι καμιά φορά και μωρό πουθενά. Εκείιιιιι πείσμα.

Ε έφαγε την ωκυτοκίνη της και βγήκε!

Τώρα σ' αυτό που λές θα συμφωνήσω μαζί σου...κι'εγώ με το ξενύχτι έχουμε μαλώσει χρόνια τώρα...φαντάσου ούτε σε μπουζούκια πλέον δεν μπορώ να πάω κοιμάμαι όρθια κατά τις 1.00 και το χειρότερο όλων είναι οτι ώρα κ αν κοιμηθώ το αργότερο στις 9.00 το πρωί πάντα ξυπνούσα..γενικώς το ξενύχτι ούτε εγώ δεν το έχω αλλά ήδη εδώ και 10 μέρες ξενυχτάω τρελλά καθημερινά μάλλον με προετοιμάζει ψυχολογικά ο μπέμπης ...

Ειναι πολύ σημαντικό που παραμένεις ψύχραιμη πάντως εγώ σε θαυμάζω ειλικρινά! Φαίνεται λοιπόν οτι η μήτρα σου έτοιμάζεται απο νωρίς για τον τοκετό! Ελπίζω αυτήν την φορά να μην σε τραβήξει παραπάνω απο τις 40 εβδομάδες και να σου πώ την αλήθεια πιστέυω οτι δεν πρόκειται να γίνει!! Λένε οτι στα 2α παιδάκια όλα μα όλα έρχονται πιο εύκολα απο το 1ο!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Τεσπά τις τελευταίες μέρες είμαι πολύ καλύτερα.

Οπότε έχω ψιλοξεθαρρέψει. Χαπακώνομαι βέβαια χαλαρά.

Χτες πήγα τη μικρή για εξετάσεις αίματος-ούρων....χαμός έγινε...πάει και αυτό.

Σημερα πρέπει να πάω ΚΕΠ για εξουσιοδοτήσεις στον άντρα μου για επίδομα λοχείας-τοκετού-οαεδ και για ληξιαρχκή πράξη γάμου.

Και σούπερ μάρκετ.

Και καθαριστήριο.

Και φούρνο.

Και φαρμακείο.

Αυτάααααααααα.

Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Να μην παίρνει βέβαια και πολύ αέρα ο ποπός σου έτσι??

Τα αποτελέσματα πότε θα τα πάρεις?

Για πες μου κατι αλήθεια.. Στην εξουσιοδότηση τι ακριβώς πρέπει να γράψουμε? Έγώ θα εξουσιοδοτήσω την μητέρα μου γιατί ο άντρας μου θα δουλέυει,

Σχετικά με την ληξιαρχική πράξη γάμου τι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Α πολύ μοιάζουμε στα ωράρια.

Εγώ από έφηβη φαντάσου ούτε κλαμπ ούτε εξόδους γούσταρα.....νύσταζα!

Στη 5ήμερη πέρασα χάλια!

Είμαι του σινεμά-φαγητό-στις 12 νάνι-στις 9 άντε λέμε 10 ξύπνημα.

Καλά τώρα το ξύπνημα είναι 7 στανταράκι άντε 8 άμα η Ζωή έχει κέφια!

Οσο για το τοκετό....

Ελπίζω να γεννήσω συμπληρωμένες 40εβδ όπως πέρσι.

Εχω μικρο μωρό και δε θέλω ιστορίες με βάρος κλπ.

Θα τη παλέψω μωρέ.

Μακάρι να κάνω και Χριστούγεννα σπίτι μου με τη μικρή μου.

Τώρα όπως θέλει ας έρθει απλά λέω ότι θα μου άρεσε να κλείσω πάλι τις 40 θα νιωθα πιο σίγουρη....και ας πάω με πρόκληση πάλι μετά την πητ. Μια χαρά μου κατσε πέρσι!

Ιδωμεν!

Ληξιαρχική πράξη γάμου που να φαίνεται το επώνυμο τέκνου θέλω για το μαιευτήριο. Οχι ότι είναι και απαραίτητο.

Στην εξουσιοδότηση γράφεις

"εγώ η τάδε με ΑΤ τάδε και ΑΜΑ τάδε εξουσιοδοτώ τον τάδε με ΑΤ τάδε και ΑΜΑ ταδε να εισπράξει εκ μέρους μου από την υπηρεσια του ΙΚΑ το επίδομα λοχείας και το βοήθημα τοκετού"

για οαεδ τα ίδια αλλά "από την υπηρεσία του οαεδ την συμπληρωματική παροχή μητρότητας"

Αποτελέσματα για το μικρό μου το απόγευμα-βραδάκι.

Πιστεύω καλά θα ναι μωρέ....

Αφού τώρα συνήλθε και τρώει και χοροπηδάει σα κατσίκι όλη μέρα....γελάει και χορεύει. Καλά είναι!

Φάση ήταν....ε είναι και ολίγον βιτσιόζα και πείσμα...

Αυτά τα χουμε ακόμα φυσικά δε πέρασαν!

Και ετοιμαζόμαστε όπως είπα για 2ο γύρο....ωχωχωχ....

Α πολύ μοιάζουμε στα ωράρια.

Εγώ από έφηβη φαντάσου ούτε κλαμπ ούτε εξόδους γούσταρα.....νύσταζα!

Στη 5ήμερη πέρασα χάλια!

Είμαι του σινεμά-φαγητό-στις 12 νάνι-στις 9 άντε λέμε 10 ξύπνημα.

Καλά τώρα το ξύπνημα είναι 7 στανταράκι άντε 8 άμα η Ζωή έχει κέφια!

Οσο για το τοκετό....

Ελπίζω να γεννήσω συμπληρωμένες 40εβδ όπως πέρσι.

Εχω μικρο μωρό και δε θέλω ιστορίες με βάρος κλπ.

Θα τη παλέψω μωρέ.

Μακάρι να κάνω και Χριστούγεννα σπίτι μου με τη μικρή μου.

Τώρα όπως θέλει ας έρθει απλά λέω ότι θα μου άρεσε να κλείσω πάλι τις 40 θα νιωθα πιο σίγουρη....και ας πάω με πρόκληση πάλι μετά την πητ. Μια χαρά μου κατσε πέρσι!

Ιδωμεν!

Ληξιαρχική πράξη γάμου που να φαίνεται το επώνυμο τέκνου θέλω για το μαιευτήριο. Οχι ότι είναι και απαραίτητο.

Στην εξουσιοδότηση γράφεις

"εγώ η τάδε με ΑΤ τάδε και ΑΜΑ τάδε εξουσιοδοτώ τον τάδε με ΑΤ τάδε και ΑΜΑ ταδε να εισπράξει εκ μέρους μου από την υπηρεσια του ΙΚΑ το επίδομα λοχείας και το βοήθημα τοκετού"

για οαεδ τα ίδια αλλά "από την υπηρεσία του οαεδ την συμπληρωματική παροχή μητρότητας"

Όντως ταιριάζουμε Μελάκι!! Εγώ τρελαίνομαι για σινεμαδάκι στο Mall, βολτίτσες για ψώνια και φαγητό!!! Σιχαίνομαι τα club, τα τσιγάρα κτλ!!!!

Χμ.. με μπέρδεψες τώρα με την ληξιαρχική πράξη γάμου..Εγώ πήγα και πήρα απο τον Δήμο Γλυφάδας αντίγραφο της πράξης γάμου αλλά δεν είδα πουθενά οτι φαίνεται και το επώνυμο...τι πρέπει να κάνω?

Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν 2 είδη πράξεις γάμου γι'αυτό.

Μην ασχοληθείς παραπάνω...εφόσον το μωρό θα πάρει το επώνυμο του πατέρα και έχετε κ οι δυο ταυτότητες όλα καλά.

Και μας πέρσι δε μας τη ζήτησαν τελικά.

Απλά απτο τηλ μου χαν πει τη θέλουν αλλά μάλλον το λένε για το τυπικό ξέρω γω....

Πάρε αν θες τηλ στο Μητέρα να ρωτήσεις.

Γράψε λάθος Μελάκι...το γράφει για το επώνυμο άρα οκ!!! :P

Σίγουρα κ εγώ προτιμώ και εύχομαι να γεννήσεις με το καλό όταν έρθει η σωστή ώρα η οποία σαφέστατα είναι στις 40 εβδ. και όχι νωρίτερα!! Ευχομαι να περάσετε τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σας!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλά ωραία θα ναι είτε είναι εντός είτε εκτός η μπέμπα.

Καλά να είναι μόνο.

Απλά θα μάρεσε να μαστε όλοι μαζί και όχι μοιρασμένοι σπίτι-μαιευτήριο.

Αλλά δε βαριέσαι...έχουμε κιάλλα Χριστούγεννα.

Βέβαια θα με πιάσει δράμα όταν έρθει η ώρα....αλλά τεσπά!

Πάω τώρα να ξεκινάω....φρούτα και μετά αναχώρηση.

Ωχχχ.

Γειααααα.

Καλά ωραία θα ναι είτε είναι εντός είτε εκτός η μπέμπα.

Καλά να είναι μόνο.

Απλά θα μάρεσε να μαστε όλοι μαζί και όχι μοιρασμένοι σπίτι-μαιευτήριο.

Αλλά δε βαριέσαι...έχουμε κιάλλα Χριστούγεννα.

Βέβαια θα με πιάσει δράμα όταν έρθει η ώρα....αλλά τεσπά!

Πάω τώρα να ξεκινάω....φρούτα και μετά αναχώρηση.

Ωχχχ.

Γειααααα.

Όλα θα είναι καλά θα δείς!!! :) Μην σκέφτεσαι σενάρια απο τώρα ο χρόνος θα δείξει!!!

Άντε καλές δουλίτσες!!! Φιλιά στην Ζωή! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

bebua μια χαρα μου ακουγονται τα κιλα του μπεμπακου σου, αληθεια γιατι με προκληση υπαρχει καποιο προβλημα?

Μargioula και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ετσι γεννησα λογω του πλακουντα που εχει παρει λιγο την κατω βολτα...οχι κατι ανησυχητικο αλλα αφου το βαρος του μωρου ειναι ικανοποιητικο δε θελω να αγχωνομαι και δεν το διακινδυνευει και ο γιατρος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...