Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου Κριστη!!! Και γω δεν κοιμαμαι καθολου καλα τα βραδυα..

Λιγο το αγχος, λιγο οι πονοι, λιγο το κατουρημα συνεχεια πανω κατω πως να χαλαρωσει κανεις και να κοιμηθει!!! Και μενα ρουχαλιζει ο συζηγος και μαλιστα πολυ καποιες φορες!!! Αφου σκεφτομαι οτι θα μου ξυπναει το μωρο!!!

Γιατι θα μπεις με προκληση? Και μενα κατι τετοιο μου φαινεται θα κανει γιατι συνεχεια μου λεει οτι περιμενουμε τελος του μηνα. Γιατι ομως να μην μας αφησουν να σπασουν τα νερα μονα τους??? Δεν ξερω...Σκεφτομαι μηπως με βαλει λογο του αμνιακου. Εσενα γιατι θα σε βαλει με προκληση? Επειδη ειναι ψηλα το μωρο?

Καλα εκανες και στολισατε το δεντρο. Εγω σκεφτομαι την Παρασκευη το βραδυ να το στολισουμε και το Σαββ/κο να κανουμε γενικη φασινα που απο εβδομαδα να ειμαι ποιο χαλαρη...

Με πηραν και απο το γραφειο και θα μου στειλουν homework αυτες τις μερες!!! Ολα τα ειχα αυτο μου ελειπε..

Απο την αρχη της εγκυμοσυνης ηξερα οτι θα μου παρουν το μωρο στην 38η εβδομαδα λόγω του σακχαρου κυησης. Δεν αφηνουν να περασεις αυτη τη βδομαδα γιατι αυξανονται μετα οι πιθανοτητες να παρουσιασει το μωρο επιπλοκη, το ρισκο ειναι μεγαλυτερο απο τα οφελη. Θα περιμενουμε λοιπον μηπως ερθει απο μονος του ο τοκοτος διαφορετικα θα μπω με προκληση, εαν συνεχισει το μωρο να ειναι ψηλα θα κανω καισαρικη!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια! Χίλια συγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά αυτές τις μέρες με είχε πιάσει μια υπνηλία αλλο πράγμα..δεν είχα κάθόλου διάθεση για ιντερνετ! Σήμερα όμως ξύπνησα καλύτερα και έτσι θα πάμε μια βολτίτσα με την μαμά μου στο mall να πάρω κάτι πανίτσες εξτρά του μπέμπη και άλλωστε μου έχει μείνει μια εβδομάδα σχεδόν οπότε κοιτάω να ευχαριστηθώ αυτές τις τελευταίες μέρες τις εγκυμοσύνης μου όπως μπορώ! Ευτυχώς δεν εχω πόνους απλά εχω βαρύνει απίστευτα και δεν κοιμάμαι τα βράδια συσπάσεις έχω αλλά νορμάλ όχι συνεχόμενες και όχι τόσο επίπονες.

Σας στέλνω πολλά φιλάκια και πολλά χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!! :P

Μακια κοπελαρα μου, αρκει να εισαι καλα!!!

κι εγω δεν ροχαλιζα πριν! κι εγω το μαιευτηριο σκεφτομαι!!! ρεζιλι θα γινω.... θα ξυπναω και τα μωρακια τους!!!

Αυτο δεν το ειχα σκεφτει τωρα αγχωθηκα ακομα περισσοτερο!!!

Καλημερααααα!! :D

Κοριτσια κι εγω εχω τρομερη δυσφορια στον υπνο, δεν μπορω να κοιμηθω καλα, μονο χθες τα καταφερα και κοιμηθηκα και μαλιστα σηκωθηκα μονο 3 φορες για τουαλετα!

Πηγα γιατρο, τελικα παμε για καισαρικη 1/12 γιατι ο πλακουντας ειναι οπισθιος χαμηλος και δεν αλλαζει με τιποτα. Η μικρη εχει και μια περιτυλιξη. Τελος παντων, το μονο που δεν θελω ειναι η ολικη ναρκωση, αλλα στο Ελενα ειναι συχνο φαινομενο απ οτι καταλαβα...

Οπότε, 1/12 γενεθλια η μικρη, 2/12 εγω, 6/12 γιορτη ο αντρουλης! Καλο??

Νικελακι μου εστω και ετσι μην προβληματιζεσαι ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου!!! καλε εσεις το Δεκεμβρη θα εχετε γλεντια τρικουβερτα!!!

Γεια σου Μελένια!!! Μην ανησυχεις πονους εχουμε και μεις που εχουμε μονο ενα μωρακι!!! Και μαλιστα πολλους!!! Εγω καθε βραδυ δεν μπορω να κουνησω! Ποναω στον κολπο, στα κοκαλα, στα ποδια, η μεση μου γενικα ποναει ολο μου το σωμα!!! Υπομονη!!!

Σεξ??? Τι ειναι αυτο??? :shock: Εμενα στο τελος θα με χωρισει ο αντρας μου!!!

Παιδια δεν θελουν? Να κανουν υπομονη!!!

Και εμεις εχουμε να κανουμε σεξ!!!! το ξερετε το ανεκδοτο με τον παππου που γινεται λυκος καθε φορα που τον ρωτανε ποσο καιρο εχεις να κανεις σεξ

-ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!

Και μενα ρουχαλιζει ο συζηγος και μαλιστα πολυ καποιες φορες!!! Αφου σκεφτομαι οτι θα μου ξυπναει το μωρο!!!

Να και η αλλη οψη του νομισματος!!!χαχαχαχαχα

Απο την αρχη της εγκυμοσυνης ηξερα οτι θα μου παρουν το μωρο στην 38η εβδομαδα λόγω του σακχαρου κυησης. Δεν αφηνουν να περασεις αυτη τη βδομαδα γιατι αυξανονται μετα οι πιθανοτητες να παρουσιασει το μωρο επιπλοκη, το ρισκο ειναι μεγαλυτερο απο τα οφελη. Θα περιμενουμε λοιπον μηπως ερθει απο μονος του ο τοκοτος διαφορετικα θα μπω με προκληση, εαν συνεχισει το μωρο να ειναι ψηλα θα κανω καισαρικη!

Κριστυ μου απο οσο φαινεται εχεις πολυ καλο γιατρο γιατι παρολο τον διαβητη το παλευει μεχρι την τελευταια στιγμη, ακολουθα τις συμβουλες του και μην φοβασαι ολα καλα θα ερθουν!!

Μελακι μου εισαι καλυτερα απο οσο καταλαβαινω και εσυ και το μικρο σου το ζουζουνι χαιρομαι πολυ!!! αληθεια κανατε τιποτα με την εφορια?

Εγω κοριτσαρες μου σημερα περπατησα καπου στα δυο χιλιομετρα οταν γυρισα σπιτι εφαγα και ξεραθηκα μεχρι τωρα τωρα θα σηκωσω τον ανδρα μου να παμε στο media markt στο avenue να βρουμε κατι πραγματακια που θελουμε!!!! βασικα θελω να παρω μια σκουπα που καθαριζει και με ζεστο αερα αντε να δουμε πποσο εχει γιατι δεν εχω ιδεα! ωστοσο περιμενω τηλεφωνο απο τον γιατρο μου να μου πει τι ωρα θα παω αυριο να με δει, γλυκα φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες και στα μπεμπακια μην ξεχνιομαστε που εχουν ηδη γεννηθει!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα, δε θέλω να παραπονιέμαι μέχρι στιγμής όλα κάλά πάνε, τα μωράκια ήδη είναι πάνω από 2 κιλά και τα 2, οπότε αποφεύγουμε τη θερμοκοιτίδα, εκτός αν έχουν αναπνευστικό φτου φτου φτου....

Άπλά είναι αυτά τα πονάκια που έχω, η ατελείωτη συχνοουρία και το βάρος που νιώθω που καμιά φορά σκέφτομαι αν θα είμαι για πάντα έτσι..

Δεν έχω φτιάξει ακόμα και τη βαλίτσα :oops: αλλά που θα πάει θα την κάνω και αυτή..

Εσείς τη φτιάξατε; Σε ιδιωτικό νοσοκομείο παίρνεις μαζί σου και σεντόνια -πετσέτες κτλ κτλ;

Ουσιαστικά στη βαλίτσα βάζεις τα προσωπικά σου πράγματα και των μωρών τα ρουχαλάκια εξόδου. Έτσι δεν είναι;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

καλησπερα σε ολες κοριτσακια μου,

απο οτι βλεπω ολες καπως ειμαστε με τον υπνο και τα πονακια. Εμενα παντως το χαρακτηριστικο και στις 2 εγκυμοσυνες ειναι το ιδιο. Σε γενικες γραμμες εχω καλες εγκυμοσυνες χωρις ιδιαιτερες ενοχλησεις. Στον πρωτο μου γιο ειχα πρησμενα ποδια και με πονουσαν παρα πολυ. Τωρα στον δευτερο εχω πονο και πολυ πρησμενα χερια. Μα παρα πολυ ομως....Και στους 2 παντως πεφτω για υπνο κατα τις 12 ξερη και γυρω στις 3 ξυπναω και την βγαζω ξυπνια εως το πρωι. Αυτο ομως απο τον τριτο μηνα.....

melenia 21 ολα καλα θα πανε. Ηδη για διδυμα και στην 34η εβδομαδα νομιζω οτι πας πολυ καλα....

honey ψυχραιμια με την εφορια νομιζω οτι ψαχνουν για κοροιδα.Ηρθε και στον αντρα μου εχτες και του βγαλανε χαρατσι 1400 ευρω. Πηγε ομως στην εφορια να το ξεκαθαρισει και τελικα του ειπαν οτι εκαναν λαθος και το ποσο ειναι 680 ευρω...

evagelia 28 καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου κοπελα μου...

nikel με το καλο η μικρουλα την πρωτη του μηνα. Θα μας κανεις και ποδαρικο για το μηνα.

christy 28 εσυ μας εκανες ποδαρικο με το δεντρο. και του χρονου να εισαι καλα να σου το στολιζει το μωρακι σου.

αυτα προς το παρον

φιλια σε ολες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλησπερα κοιλουμπιτσες!

ειμαι χαρουμενη πηγαμε με την Μαριλενα για καφε!!! επιτελους!!

καλα μιλαμε μια απιστευτη γλυκεια φατσουλα με μια υπεροχη κοιλιτσα! κ φοραγε και μια μπλουζα με τους flinstones για το αγορακι της!! ουαου!

Νικελακι θα εισαι η πρωτη του καφε Δεκεμβριου και σκεψου του χρονου τι θα γινεται σπιτι σας απο τα δωρα!!χαχα!!

Μελενια πολυ λογικο ειναι να νιωθεις πιεση εδω νιωθουμε εμεις με ενα ! και αφου κ τα δυο ειναι πανω απο 2 κιλα τοτε μια χαρα! θα μπεις στον μηνα σου και μετα θα ερθουν τα ζουζουνια!

Κριστυ κ του χρονου κοριτσακι μου να στολισετε με το παιδακι σας το δεντρο!

καλα το θεμα υπνου το ξεχναμε κοιμηθηκα μεχρι τις 5 το πρωι μετα κοπων κ βασανων και το μεσημερι απο τις 4 μεχρι τις 5...

ειχαμε κ διακοπη ρευματος ολο το πρωι (που πηγε βραδυ για να ερθει το ρευμα).

Αυριο ερχεται η μαμα μου!!!yes!!!

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσακια πολυ καλα κανατε και βρεθηκατε!!

Μαρακι μου με το καλο να δεχτεις την μανουλα σου!!!

αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο 7:30 το απογευμα ελπιζω να πανε ολα καλα με την μπεμπουλα!!

φιλακια σε ολες καληνυχτα

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

αχ Μαργιουλα μου εκανε πολυ καλο που βγηκα κ ηπια καφεδακι!!

Μια χαρα θα ειναι ολα με την μπεμπα σας!!

αντε μια μια θα περνουμε σειρα!

Ολα χρειαζονται και εγω εχω πολυ καιρο να βγω και μου φαινεται οτι πρεπει να κανονισουμε τιποτα με τα κοριτσακια θα ηταν τοσο καλα!! μακαρι Μαρακι μου να ειναι ολα καλα εχω πολυ αγωνια!!

καλο βραδυ κουκλιτσα μου φιλακια στην Εφουλα σου και στο μικρο σου το μπεμπακι!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο δεν το ειχα σκεφτει τωρα αγχωθηκα ακομα περισσοτερο!!!

Κριστυ μου απο οσο φαινεται εχεις πολυ καλο γιατρο γιατι παρολο τον διαβητη το παλευει μεχρι την τελευταια στιγμη, ακολουθα τις συμβουλες του και μην φοβασαι ολα καλα θα ερθουν!!

Μην μασας και τι να κανουμε να μην κοιμηθουμε με το φοβο μηπως ροχαλισουμε? μετα απο τετοια ταλαιπωρια δεν νομιζω να ειναι εφικτο!

Ειναι απο τους ελαχιστους απο οτι ξερω που θα προσπαθησει για φυσιολογικο τοκετο πρωτα!

christy 28 εσυ μας εκανες ποδαρικο με το δεντρο. και του χρονου να εισαι καλα να σου το στολιζει το μωρακι σου.

Κριστυ κ του χρονου κοριτσακι μου να στολισετε με το παιδακι σας το δεντρο!

σας ευχαρσιτω κοριτσια!!! Να γεννηθουν γερα τα μωρακια μας και του χρονου να συζηταμε το ενδεχομενο να μας τα γκρεμισουν τα δεντρακια ...;)

καλα αν εβλεπες πως μας κοιταζαν θα γελαγες!

2 κοιλιες που περπατουσαν!! χαχα!!

καλο βραδυ παω κ εγω μπας κ κοιμηθω!!φιλακια!

καλο βραδυ! Ευχομαι να κοιμηθεις σερι μεχρι το πρωι!!

Πολυ πλακα θα ειχατε απο οτι φανταζομαι!!!

θα νομιζαν οτι συγχρονιστηκατε!!!

καλημερα!

ναι Κριστυ ειχε πολυ πλακα!!

οσο για το δεντρο συμβουλη: μην παρετε λαμπες που σπανε!! χαχα!

μια φορα το εριξε η δικια μου αλλα ευτυχως οι λαμπες αυθραυστες τα λαμπακια οκ και αυτα (απο θεμα ηλεκτροπληξιας) και ετσι δεν χτυπησε!!

Καλημερα κοριτσακια.Χθες ειδαμε το μπεμπη μας!!!Εχει φτασει 2350.Δε θα εξαντλησω το μηνα γυρω στις 15-18\12 θα γεννησω με προκληση εκτος κι αν θελησει νωριτερα ο μπεμπης!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια!

Καλε τι ξενυχτι ηταν αυτο που σας επιασε χθες? :tongue:

Μαρακι καλα κανατε και πηγατε για καφεδακι, ποιος ξερει ποτε θα μπορουμε να βγαινουμε μετα...

Ευαγγελια με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου! :)

Μελακι μου ειδα τις φωτογραφιες της Ζωης, σου το χω ξαναπει ειναι απιστευτη φατσα, γλυκα!!

Κριστυ με το καλο το δεντρακι και του χρονου!

Bebua μια χαρα ο μπεμπακος σου!!

Μαργιουλα περιμενουμε νεα!

flo (το εκοψα) και μελενια που εξαφανιστηκατε εσεις? Θα σας μαλωσω!!:tongue:

Αλήθεια, ασχετο, τα νεογεννητα με τι τα κανουμε μπανιο? Εννοω αφου πεσει ο ομφαλιος λωρος..:roll:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...