Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια απο την Δευτερα εχει ο αντρας μου αδεια και οτι δουλειες εχουν μεινει πισω τρεχουμε να τις κανουμε τωρα ευτυχως δηλαδη! αυριο το πρωι θα παμε για χαλια χαμος και μεθαυριο εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπεμπουλα και ελπιζω να εχει υποχωρησει και το οιδημα που μου ειχε πει οτι ειχα... φιλακια πολλα σε ολες και ολα τα μπεμπακια!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα!

Ηρθα ψύχραιμη τώρα....οκ.

Ειλικρινά μου ρθε ταμπλάς ρε σεις....αν είναι ποτέ....στέλνουν περαιώσεις σε πεθαμένους, χήρες, στέλνουν και σε άσχετους τώρα σα και μένα? Ημαρτον δηλαδή!

Απτη ταραχή μου έχω πονάκια διάσπαρτα, σα να χει μαζευτεί αέρας στη κοιλιά μου. Κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν τα μωράκια όταν έχουν κολικούς, καλά κάνουν και κλαίνε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑ

Η Αγγελική είναι καλά, δε γέννησε, της έστειλα μνμ, απλά έχει νύστες και τις γνωστές δυσφορίες!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλησπέρα χάθηκα το ξέρω αλλά έτρεχα με ένα σωρό πράγματα..

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει για όλες μας, εμείς επειδή είμαστε διδυμάκια μάλλον θα έρθει λίγο νωρίτερα. Έχω φουσκώσει υπερβολικά πολύ και δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου σχεδόν.. αποφεύγω τις μετακινήσεις και σε αντίθεση με εσάς ο γιατρός μας απαγόρεψε τελείως το περπάτημα και εννοείται το σεξ..

Αυτό που με ανησυχεί είναι ο πόνος που νιώθω χαμηλά στον κόλπο, νομίζω τα κοκαλά μου θα σπάσουν...ο γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικό ειδικά στα δίδυμα αλλά εγώ τρέμω..

Κορίτσια ευχηθείτε μας να γεννηθούμε στην ώρα μας και όχι νωρίτερα!!!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

melenia21 μου με φυσιολογικο τοκετο θα γεννησεις? εννοειται οτι πρεπει να ακολουθησεις τις οδηγιες που σου εδωσε ο γιατρος σου!!! οι πονοι εινσι σιγουρα φυσιολογικοι εδω με ενα μωρο και ζωριζομαστε οχι με δυο!!!σου ευχομαι να γεννησεις στην ωρα σου!! φιλακια πολλα

Μελακι μου τα ακους καμια φορα στις ειδησεις και δεν το πιστευεις οτι συμβαινουν τετοια λαθη!! παντως και εγω σημερα και εγω μετεωρισμο εχω σημερα, η χαζη ηθελα να παω τουαλετα καταλαβαινεται για τι.... και κρατηθηκα γιατι ημασταν εξω, τωρα ποναω και εννοειται οτι πλεον δεν μπορω να παω!! θα βογκαω μεχρι το πρωι σημερα αστα να πανε!!!

Αγγελικουλα μου το εριξες στον υπνο? πλακα κανω κοπελαρα μου τα ξερω τα συμπτωματα.....υπομονη τελειωνουμε θα σταματησουν κα οι δυσφοριες και οι πονοι και ολα....θα εχουμε αγκαλια τα μπεμπεκια μας και θα περασουν ολα φιλακια πολλα σε ολες τις κουκλες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλιτσες!

τι κανετε? πως τα πηγαίνετε με τον υπνο? εγω πολυ χαλια!!! Χθες καταφερα να κοιμηθω στις 5 το πρωι και απο τις 5 μεχρι τις 7 με σκουντουσε ο αντρας μου να ξυπνησω ανα 3 λεπτα γιατι απο το ροχαλητο μου κοντευα να ξυπνησω την γειτονια!

Τελικα ουτε εγω κοιμηθηκα ουτε εκεινος... Φταιει βεβαια το γεγονος οτι το μωρο ειναι ακομη πολυ ψηλα (κοντευει να μου βγει απο το στομα!!!) οπως μου ειπε και ο γιατρο χθες! Σημερα λοιπον περπατουσα 2 1/2 ωρες μπας και με την βαρυτητα κατεβει και εμπεδωθει! Ετσι θα μπορω να αναπνεω καλυτερα!!! ευτυχως πηγα στο σουπερ μαρκετ για περπατημα και ειχα το καροτσι για στηριγμα γιατι με πεθαινε η μεση μου και πηγαινα σαν βαρκα!!! Ειδα στον υπνο μου (ο Θεος να τον κανει υπνο) οτι καποιος μου ειπε (δεν θυμαμαι ποιος) οτι θα γεννησω 21 Νοεμβριου της Παναγιας! Ο γιατρος ειπε οτι αποκλειεται γιατι ειναι πολυ ψηλα το μωρο, το πιθανοτεροειναι να μπουμε με προκληση στις 25.

Σημερα στολισα και το δεντρο! συγκεκριμενα ηρθε η κοπελα του αδελφου μου και το στολισε με τον αντρα μου!!! οποτε παει και αυτο!!! ειναι λιγο νωρις βεβαια αλλα μετα δεν θα αφηνα με τιποτα το μωρο για να ασχοληθω με το δεντρο, ασε που εγινε ενα σπιτι χαλια, κουτες, σκονη, χρυσοσκονη κτλ!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημερα κουκλιτσες Κριστυ μου αντε και του χρονου με το μπεμπακι σου!!και εγω χαλια με τον υπνο σημερα δεν κοιμηθηκα καθολου και η μπεμπα δωστου χτυπημα ολη νυχτα σε καποια φαση νομιζα οτι θα μου τρυπησει την κοιλια! πρεπει να εχει μεγαλωσει παρα πολυ αντε αυριο θα παω να τη δω! ααα.. ασε που ροχαλιζω σαν τραχτερ ενω πριν τιποτα δεν ροχαλιζα ποτε, θελω να ελπιζω οτι θα σταματησει οταν γεννησω αλλιως ουτε σε δυκλινο δεν μπορω να μπω δεν θα αφησω καμια να κοιμηθει ρεζιλι θα γινω!:oops:

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Χαχαχα γελάω πολύ με τα ροχαλητά σας!

Καλά στο μαιευτήριο μην αγχώνεστε θα λαγοκοιμάστε και πιθανότατα θα ροχαλιζετε όλες μαζί απτην εξάντληση!

Μελένια αυτό το πόνο τον έχω και γω τόσο πολύ...μου ρχεται να κλαίω καμιά φορά, σαν εγχειρισμένη νιώθω.

Ευτυχώς εγώ έτσι για αλλαγή χτες κοιμήθηκα καλούτσικα....

Κρίστυ μην ανησυχείς για την εμπέδωση...δε λέει τίποτα...στις πρωτότοκες ιδίως μπορεί να μην εμπεδωθεί καν παρά μόνο στο τοκετό....έτσι και σε μένα η Ζωή πέρσι ήταν πολύυυυ ψηλά, και στραβά κιόλας....μου έλεγαν είμαι καλή υποψήφια για καισαρική. Και όμως μετά από 3 ώρες ωκυτοκίνη και κάποιους χειρισμούς από τη μαία....ούτε κατάλαβα πότε εμπεδώθηκε, πότε ίσιωσε κια πότε βγήκε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κοριτσάκια! Χίλια συγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά αυτές τις μέρες με είχε πιάσει μια υπνηλία αλλο πράγμα..δεν είχα κάθόλου διάθεση για ιντερνετ! Σήμερα όμως ξύπνησα καλύτερα και έτσι θα πάμε μια βολτίτσα με την μαμά μου στο mall να πάρω κάτι πανίτσες εξτρά του μπέμπη και άλλωστε μου έχει μείνει μια εβδομάδα σχεδόν οπότε κοιτάω να ευχαριστηθώ αυτές τις τελευταίες μέρες τις εγκυμοσύνης μου όπως μπορώ! Ευτυχώς δεν εχω πόνους απλά εχω βαρύνει απίστευτα και δεν κοιμάμαι τα βράδια συσπάσεις έχω αλλά νορμάλ όχι συνεχόμενες και όχι τόσο επίπονες.

Σας στέλνω πολλά φιλάκια και πολλά χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!! :D

Κοριτσια κι εγω εχω τρομερη δυσφορια στον υπνο, δεν μπορω να κοιμηθω καλα, μονο χθες τα καταφερα και κοιμηθηκα και μαλιστα σηκωθηκα μονο 3 φορες για τουαλετα!

Πηγα γιατρο, τελικα παμε για καισαρικη 1/12 γιατι ο πλακουντας ειναι οπισθιος χαμηλος και δεν αλλαζει με τιποτα. Η μικρη εχει και μια περιτυλιξη. Τελος παντων, το μονο που δεν θελω ειναι η ολικη ναρκωση, αλλα στο Ελενα ειναι συχνο φαινομενο απ οτι καταλαβα...

Οπότε, 1/12 γενεθλια η μικρη, 2/12 εγω, 6/12 γιορτη ο αντρουλης! Καλο??

5NEXp2.png

Κοριτσια κι εγω εχω τρομερη δυσφορια στον υπνο, δεν μπορω να κοιμηθω καλα, μονο χθες τα καταφερα και κοιμηθηκα και μαλιστα σηκωθηκα μονο 3 φορες για τουαλετα!

Πηγα γιατρο, τελικα παμε για καισαρικη 1/12 γιατι ο πλακουντας ειναι οπισθιος χαμηλος και δεν αλλαζει με τιποτα. Η μικρη εχει και μια περιτυλιξη. Τελος παντων, το μονο που δεν θελω ειναι η ολικη ναρκωση, αλλα στο Ελενα ειναι συχνο φαινομενο απ οτι καταλαβα...

Γεια σου Μελακι!!! 1/12??? Μην στεναχωριεσαι για την καισαρικη. Ο γιατρος σου σιγουρα δεν θα σε εβαζε χωρις λογο... Ολα θα πανε καλα!!!

Μου αρεσει η ημερομηνια αυτη!!! Και γω την σκεφτομουνα σε περιπτωση που με προγραμματιζε αλλα δεν ξερω αν θα φτασω μεχρι τοτε!!! :shock:

Δεν κανουν επισκληρηδιο στο Ελενα? Να το ζητησεις απο το γιατρο σου να δεις τι θα σου πει..

Θα εχετε πολλες γιορτες τον Δεκεμβρη!!! Ξεκινας λοιπον την αντιστροφη μετρηση!!! :-P

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

καλησπέρα χάθηκα το ξέρω αλλά έτρεχα με ένα σωρό πράγματα..

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει για όλες μας, εμείς επειδή είμαστε διδυμάκια μάλλον θα έρθει λίγο νωρίτερα. Έχω φουσκώσει υπερβολικά πολύ και δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου σχεδόν.. αποφεύγω τις μετακινήσεις και σε αντίθεση με εσάς ο γιατρός μας απαγόρεψε τελείως το περπάτημα και εννοείται το σεξ..

Αυτό που με ανησυχεί είναι ο πόνος που νιώθω χαμηλά στον κόλπο, νομίζω τα κοκαλά μου θα σπάσουν...ο γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικό ειδικά στα δίδυμα αλλά εγώ τρέμω..

Κορίτσια ευχηθείτε μας να γεννηθούμε στην ώρα μας και όχι νωρίτερα!!!

Γεια σου Μελένια!!! Μην ανησυχεις πονους εχουμε και μεις που εχουμε μονο ενα μωρακι!!! Και μαλιστα πολλους!!! Εγω καθε βραδυ δεν μπορω να κουνησω! Ποναω στον κολπο, στα κοκαλα, στα ποδια, η μεση μου γενικα ποναει ολο μου το σωμα!!! Υπομονη!!!

Σεξ??? Τι ειναι αυτο??? :shock: Εμενα στο τελος θα με χωρισει ο αντρας μου!!!

Παιδια δεν θελουν? Να κανουν υπομονη!!!

Μην ανυσηχεις για την γεννα. Απο οτι βλεπω εισαι σχεδον 34 εβδομαδων..

αμα φυγει και η 36 ολα θα ειναι μια χαρα!!! Ποσο ειναι τωρα σε βαρος τα μωρακια σου?.. Εγω σας ευχομαι να φτασετε οσο το δυνατον ποιο κοντα στην Π.Η.Τ... Καλη τυχη!!!

cfcIp3.png

γεια σας κουκλιτσες!

τι κανετε? πως τα πηγαίνετε με τον υπνο? εγω πολυ χαλια!!! Χθες καταφερα να κοιμηθω στις 5 το πρωι και απο τις 5 μεχρι τις 7 με σκουντουσε ο αντρας μου να ξυπνησω ανα 3 λεπτα γιατι απο το ροχαλητο μου κοντευα να ξυπνησω την γειτονια!

Τελικα ουτε εγω κοιμηθηκα ουτε εκεινος... Φταιει βεβαια το γεγονος οτι το μωρο ειναι ακομη πολυ ψηλα (κοντευει να μου βγει απο το στομα!!!) οπως μου ειπε και ο γιατρο χθες! Σημερα λοιπον περπατουσα 2 1/2 ωρες μπας και με την βαρυτητα κατεβει και εμπεδωθει! Ετσι θα μπορω να αναπνεω καλυτερα!!! ευτυχως πηγα στο σουπερ μαρκετ για περπατημα και ειχα το καροτσι για στηριγμα γιατι με πεθαινε η μεση μου και πηγαινα σαν βαρκα!!! Ειδα στον υπνο μου (ο Θεος να τον κανει υπνο) οτι καποιος μου ειπε (δεν θυμαμαι ποιος) οτι θα γεννησω 21 Νοεμβριου της Παναγιας! Ο γιατρος ειπε οτι αποκλειεται γιατι ειναι πολυ ψηλα το μωρο, το πιθανοτεροειναι να μπουμε με προκληση στις 25.

Σημερα στολισα και το δεντρο! συγκεκριμενα ηρθε η κοπελα του αδελφου μου και το στολισε με τον αντρα μου!!! οποτε παει και αυτο!!! ειναι λιγο νωρις βεβαια αλλα μετα δεν θα αφηνα με τιποτα το μωρο για να ασχοληθω με το δεντρο, ασε που εγινε ενα σπιτι χαλια, κουτες, σκονη, χρυσοσκονη κτλ!

Γεια σου Κριστη!!! Και γω δεν κοιμαμαι καθολου καλα τα βραδυα..

Λιγο το αγχος, λιγο οι πονοι, λιγο το κατουρημα συνεχεια πανω κατω πως να χαλαρωσει κανεις και να κοιμηθει!!! Και μενα ρουχαλιζει ο συζηγος και μαλιστα πολυ καποιες φορες!!! Αφου σκεφτομαι οτι θα μου ξυπναει το μωρο!!!

Γιατι θα μπεις με προκληση? Και μενα κατι τετοιο μου φαινεται θα κανει γιατι συνεχεια μου λεει οτι περιμενουμε τελος του μηνα. Γιατι ομως να μην μας αφησουν να σπασουν τα νερα μονα τους??? Δεν ξερω...Σκεφτομαι μηπως με βαλει λογο του αμνιακου. Εσενα γιατι θα σε βαλει με προκληση? Επειδη ειναι ψηλα το μωρο?

Καλα εκανες και στολισατε το δεντρο. Εγω σκεφτομαι την Παρασκευη το βραδυ να το στολισουμε και το Σαββ/κο να κανουμε γενικη φασινα που απο εβδομαδα να ειμαι ποιο χαλαρη...

Με πηραν και απο το γραφειο και θα μου στειλουν homework αυτες τις μερες!!! Ολα τα ειχα αυτο μου ελειπε..

cfcIp3.png

Δεν κανουν επισκληριδιο στο Ελενα, δεν εχουν εμπειρεια οι αναισθησιολογοι και απο το να συμβει καμια επιπλοκη οι γυναικολογοι τις αποφευγουν με διακριτικο τροπο!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...