Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαράκι μου ακριβώς δεν ξέρουν να μας πουν. πρέπει να αρχίσει να τρώει καλά με το μπιμπερό. αλλά επειδή είναι ακόμα μικρούλι και αδυναμο και δεν έχει συνηθίσει να τρώει με μπιμπερό, θα μας πάρει κάποιες μέρες. γι'αυτό πάω συνέχεια για να το παλεύουμε μαζί..... :wink:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο....ωραία νέα μας φέρνεις πάλι Ζουνίτσα.

Ολα βαίνουν καλώς....δεν αργείτε!

Για το θηλασμό είναι γνωστό αυτό για το πρώτο και το "πιο μετά" γάλα....

Στη πορεία στρώνει ο ρυθμός μόνος του όσο συνεχίζει ο θηλασμός.

Καλή συνέχεια!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μελακι μου κουκλα ειναι η κορουλα σου!! και ειναι μικρουλα ακομα τελεια θα τα πανε με την μπεμπα μην ανησυχεις καθολου!!!

Μαρακι μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε

αφου περασαμε τα δυσκολα πια!

Μαριλενα εχεις δικιο θα επρεπε να υπαρχει καλυτερη οργανωση απο την τραπεζα αλλα τι να κανουμε εσυ απλα προσπαθησε το!

Οσον αφορα τις επισκεψεις δεν με νοιαζει ακομα και αν γινω κακια για το παιδι μου!!φιλακια πολλα πολλα σε ολες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα κούκλες!

Καλά Zounitsa έχεις γίνει εξπέρ! Άντε με το καλό να πάρετε και τη μικρούλα σπίτι σας!

Εμείς εχθές είδαμε τον μπεμπούλη μας που έχει φτάσει αισίως τα 3 κιλά. Μια χαρά είναι το καλό μου και πλακούντας, υγρό επίσης καλά :D. Σε καμιά δεκαριά μέρες μου είπε ο γιατρός να αρχίσουμε το περπάτημα-σεξ (και προσθέτω και τον χορό που μας είχε πει η μαία). Ε ρε γλέντια!;)

Αχ γέλασα!

Αμα εγώ τώρα κάνω περπάτημα-σεξ-χορό...θα με πάνε στα επείγοντα...μόνο που το σκέφτομαι πονάω...αυτά τα κόκκαλα ανάμεσα στα πόδια με έχουν στείλει λέμε...περσι το χα τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες...φέτος το χω 2 μήνες!

Ολο το βράδυ βογγάω και δε το συζητώ για σήκω κάτσε κλπ.

Αφήστε που μερικές φορές κάθομαι και στο πάτωμα για να παίξω με τη μικρή...και μετά μένω εκεί μέχρι να ρθει κάποιος να με σηκώσει....

Που είστε όλες?

Η Αγγελική χάθηκε...

Ελπίζω όλα καλά ε!

Διαφημίσεις

αχ καλε τι σεξ και περπατημα??!! χαχαχα!!!

αυτο μελακι με τα ποδια απιστευτο εε και εγω το ιδιο νιωθω σφακτης μιλαμε!

σημερα στο σουπερ με επιασε κραμπα στο ποδι κ η ταμιας νομιζε οτι γενναω τι καλη που ηταν να με βοηθησει!

η Αγγελικη οντως μερες εχει να φανει για να της στειλω κανα μυνηματακι...λες μωρε να γεννησε?

καλησπερα σε ολες κοριτσακια μου,

ελπιζω να ειστε ολες καλα και ολα να πανε για ολες μας τελεια.

zounitsa μπραβο!!!Καλα πατε σιγα σιγα θα δυναμωσετε και θα βγειτε κοπελα μου. Με το καλο να πατε σπιτι σας.....

Honey κουκλα η ζωιτσα σας μπραβο, υπομονη με τα πονακια θα γεννησουμε και θα περασουν ολα...

velissa ολα αυτα στη θεωρια καλα ειναι αλλα στην πραξη πως γινονται ενας θεος το ξερει.....Παντως ειδικα το περπατημα ειναι απαραιτητο τον τελευταιο καιρο ειναι η αληθεια.

Οσο για τα δικαμας τα ιδια. Δουλεια, τρεξιμο πισω απο τον μικρο ταλιμπανακο μου, πονακια και αναμονη. Την αλλη εβδομαδα παω στο γιατρο. Η αληθεια ειναι οτι οσο πλησιαζει ο καιρος αγχωνομαι παρα παρα πολυ. δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα με 2 μωρα. ουτε θελω ο Μαριακος να αισθανθει παραμελημενος αλλα και ο αλλος ο κακομοιρος απο την κοιλια αδικημενος ειναι. Δεν ασχολουμαστε ιδιαιτερα μαζι του. Πως θα βρω αυτη την ισορροπια μεταξυ τους δεν ξερω.

Anyway τωρα μαλλον ειναι πολυ αργα για αγχη. Ευχομαι ολα να πανε καλα.....

Αυτα προς το παρον

Σας φιλω γλυκα στις κοιλιτσες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Παιδιά ένα σας λέω!!

Αφου δε γέννησα πριν λίγο θα τις φτάσω τις 40 βδομάδες!

Παιδιά ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΑΙΩΣΗ!!!!!!

Can you believe it??

2000 ευρώ!

Αν είναι ποτέ...θα με δείτε σε κανάλι στάνταρ αύριο!

Στη ζωή μου δεν έχω υπάρξει επιχειρηματίας λέμεεεε!

Μιλάμε ήρθε ένας φάκελος, λέω το σήμα θα ναι, τι άλλο???

Παραλίγο να μου σπάσουν τα νερά επί τόπου λέμε!

Από άλλη ΔΟΥ από αυτήν που ανήκω ήρθε εντωμεταξύ.

Τι κ@λ@κράτος είναι αυτό ρε σεις????

Δεν υπάρχουν αυτά....

Τελοσπάντων μιλήσαμε με τη λογίστρια της εταιρείας που δουλεύει ο άντρας μου και οκ θα το κανονίσει, είναι σαφές ότι πρόκειται για λάθος, λαθάρα!

Φταίω γω τώρα να τους τρέχω να τους πάρω και τα σώβρακα?

Τετοια ταραχή που πέρασα!

Μου χουν ξανακάνει τέτοιο χουνέρι όταν έχασα ξαφνικά το πατέρα μου σχετικά με το φόρο κληρονομιάς.

Τότε δεν είχα κουράγια και απλά έγινε ένας πανικός στην εφορία.

Τώρα όμως!

Δε μου τη γλιτώνουν!

Παιδιά ένα σας λέω!!

Can you believe it??

2000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν αυτά....

Τελοσπάντων μιλήσαμε με τη λογίστρια της εταιρείας που δουλεύει ο άντρας μου και οκ θα το κανονίσει, είναι σαφές ότι πρόκειται για λάθος, λαθάρα!

Μου χουν ξανακάνει τέτοιο χουνέρι όταν έχασα ξαφνικά το πατέρα μου σχετικά με το φόρο κληρονομιάς.

Τώρα όμως!

Δε μου τη γλιτώνουν!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Παιδιά ένα σας λέω!!

Can you believe it??

2000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν αυτά....

Τώρα όμως!

Δε μου τη γλιτώνουν!

Καλα δεν παιζονται!!! μην ανησυχεις εφοσον ειναι λαθος θελουν ενα καλο κατσαδιασμα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα κούκλες!

Καλά Zounitsa έχεις γίνει εξπέρ! Άντε με το καλό να πάρετε και τη μικρούλα σπίτι σας!

Εμείς εχθές είδαμε τον μπεμπούλη μας που έχει φτάσει αισίως τα 3 κιλά. Μια χαρά είναι το καλό μου και πλακούντας, υγρό επίσης καλά :D. Σε καμιά δεκαριά μέρες μου είπε ο γιατρός να αρχίσουμε το περπάτημα-σεξ (και προσθέτω και τον χορό που μας είχε πει η μαία). Ε ρε γλέντια!;)

Καλα περνανε βλεπω οι ετοιμογεννες του Δεκεμβριου!!!!:D:D:D:D:D

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...