Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

flosummer ευχαρστουμε για τις ευχες! κι εσυ με το καλο!!!

Ζουζουνιτσα περαστικα στην μικρη σου αγωνιστρια και με το καλο να την παρετε σπιτι! Συμφωνω απολυτα με τις επισκεψεις και με τα φιλια! εγω ειμαι και κατα των πολλων επισκεψεων στο μαιευτηριο. τι νοημα εχει να προφυλαξεις το μωρο στο σπιτι οταν στο μαιευτηριο, ειδικα αυτην την εποχη που εχουν εξαρση οι λοιμωξεις το μωρο ερθει σε επαφη με ολο το σοϊ!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειαααααα.

Ηρθα να πω ένα γεια!

Ολα καλά? Χαθήκαμε όλες ΣΚ.

Εμείς καλά, η μικρή μου καλύτερα, χαρούμενη πολύ και παιχνιδιάρα, κάτι λίγο άρχισε να τρώει, πίνει γάλα, αναθαρρεύω.

Θα σας βάλω φωτό αύριο να γελάσετε!

Η μέσα μικρή κοπανιέται ασύστολα.

Και γω εκεί που ήμουν καλύτερα τώρα πάλι συσπάσεις γμτ, τόσο έντονες μου κόβεται η αναπνοή, από τη κοιλιά τη νιώθω ξεκινά και φτάνει στο λαιμό και τέρμα κάτω. Με πιάνει κ ταχυκαρδία εκείνη την ώρα...κάνω 2-3 αναπνοές και καπως ηρεμώ και περνάει.

Μπραβο Μελακι μου ειδες περασε τωρα κοιτα να προσεξεις λιγο και θα δεις οτι θα περασει και διαστημα που πρεπει!!! αντε περιμενουμε φωτο....

ΘΕΑ!!!!!!!

κι εγω με κολλητους δεν θα ειχα προβλημα γιατι θα καταλαβαιναν και θα βοηθουσαν, τα ατομα ομως που θελει να καλεσει η κυρια στρογγυλο καθονται στο κανεπε τρωνε τον αμπακο σαν γουρουνια, κανουν ενα σπιτι σταβλο απο τα αποφαγια που τους πεφτουν στην προσπαθεια να φανε γρηγορα, αμολανε τα παιδια τους και βρισκω αποφαγια στα συρταρια και κατω απο τα κρεβατια, και αφου σκασουν απο το φαγητο και μου κανουν το σπιτι χαλια φευγουν και εγω καθομαι και τραβαω τα μαλλια μου!

Καλη η ιδεα για το σπιτι της!!!! οταν μου το ξαναπει (που θα το ξαναπει σιγουρα) θα της το πω!!!

Κριστυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κοπελαρα μου!!! αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι η επελαση των βαρβαρων!! εσυ καθε αλλο παρα αυτο χρειαζεσαι τωρα, αφου πρεπει να γινει ετσι ας γινει στο σπιτι της,

εμενα παλι με εχει πιασει μια μανια να ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα μην και τυχον χρειαστει να φυγουμε και υπαρχει καποια εκκρεμοτητα αστα να πανε του γιατρου!!

κοριτσακια καλησπερα σε ολες,

με ολα αυτα που συμβαινουν μονο τις μεγαλες ωρες μπορω να μιλησω λιγο.....

honey κουραγιο και υπομονη. Ελπιζω η μπεμπουλα σου να κατσει ακομα μεσα στην κοιλια της μανουλας της...

Ισως φταιει και το γεγονος οτι καναμε και οι δυο παιδακια κοντα-κοντα. Ουτε το σωμα εχει πολυ ξεκουραστει αλλα και τοτρξιμο με τα πρωτα μιλαμε ειναι ατελειωτο. Τι να πω και εγω ψιλοχαλια ειμαι πονους εχω συνεχεια, ο αντρας μου λειπει συνεχεια λογω της μανας του. αυτα. Παντως νομιζω οτι θα γεννησω νωριτερα τωρα ποσο νωριτερα θα δειξει.

malilenaath,christy28,angelikig βλεπω καμποσες εχετε μπει στο μηνα σας οποτε μην φοβαστε το θεμα ειναι το μωρο να παρει καποιες μερες και απο τον ενατο. Παντως η αληθεια ειναι οτι οταν γεννατε θα το καταλαβετε Αυτο ειναι το μονο σιγουρο....οι πονοι ειναι πολυ διαφορετικοι.

zounitsa ευχομαι κοπελα μου να παρετε συντομα την μπεμπα σας στο σπιτι γερη και δυνατη..

Αυτα προς το παρον

Καλο βραδυ σε ολες ευχομαι....

flosummer και εσυ και το Μελακι τωρα τραβατε ζορια αλλα αυριο μεθαυριο που θα μεγαλωνουν μαζι θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα, καλη υπομονη και απαξ και μπουμε στον μηνα μας οποτε και να γεννησουμε καλα θα ειναι φιλακια πολλα!!

κοριτσάκια μου καλησπέρα και καλημέρα γιατί θα το δείτε αύριο.

τα νέα μας υπ'εροχα........ βγήκαμε απο την θερμοκοιτίδα και πήγαμε σε κουνάκι που σημαίνει αρχίζουν οι υποχρεώσεις της μαμάς!!!!! θα πηγαίνω σε όποια γεύματα που είναι ανα 3 ώρες και αφού την αλλάξω θα την ταϊζω. το ξεκινήσαμε σήμερα με πολύ άγχος και φόβο αλλά στην δεύτερη φορά τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα.

όσο αφορά τις επισκέψεις με τα μωρά στο σπίτι, μετά από κουβέντα με τις νοσηλεύτριες της μονάδας, είναι κάθετα αρνητικοί στις επισκέψεις ακόμα και στις γιαγιάδες και τους παππούδες και ειδικά σ'αυτούς που έχουν παιδιά μέχρι τους 3 πρώτους μήνες που το παιδί θα έχει αρχίσει να αναπτύσει ανισώματα.... πόσο μάλλον τα πρόωρα. και επίσης κατηγοριματικοί και στα φιλιά. μονο στην πλατούλα και στα πατουσάκια. θα μου πείτε υπερβολές!!!!!!! αλλά κορίτσια με αυτά που βλέπω εκεί μέσα, τιποτα δεν μου φαίνεται υπερβολικό!!!!! είναι μια περίπτωση που το παιδί μέσα σε θερμοκοιτίδα παθαίνει λοίμωξη..... από που???? έλα ντε!!!!!!

τέλος πάντων μη σας αγχώνω με αυτά.... κοριτσάκια κοντεύετε..... θα είστε μανούλες και θα δείτε τι μαγικό που είναι....... πολύ περισσότερο απ'αυτό που φαντάζεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοπελαρες μου!!! ετσι στην τρεχαλα η μαμα!!! μακαρι να ειναι παντα τοσο δυνατη στην ζωη της αληθεια ζυγακι ειναι?

φιλάκια και καλημέρες σε όλες τις μανούλες και τις κοιλίτσες σας!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοπελαρες μου!!! ετσι στην τρεχαλα η μαμα!!! μακαρι να ειναι παντα τοσο δυνατη στην ζωη της αληθεια ζυγακι ειναι?

οσο για τις επισκεψεις πωπω βρεκοριτσια εχει ερθει ο καιρος που πρεπει να πει ο ανδρας μου στα πεθερικα σου οτι εφοσον μπορειτε ελατε μονο για το διαστημα που θα ειμαστε στο μαιευτηριο (αν και ουτε αυτη η ιδεα δεν μου αρεσει γιατι θα μεινουνε σπιτι μας εστω και αυτες τις 4 ημερες και το σπιτι θα γινει χαλια, ας πουμε ομως οτι θα αντεξω)γιατι μετα ουτε οι γονεις που ειναι μενουνε διπλα ουτε κανενας σπιτι, πόλυ περισσοτερο να τον φιλοξενησω αυτο δεν γινεται ειδικα τοτε που θα θελουμε να ειμαστε οι τρεις μας, εγω να επανελθω στα φυσιολογικα μου, να βρουμε τον ηρμο μας...... ουφ μονο η σκεψη!!:oops::oops::oops::oops:

ειμαι περιεργη λετε?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

http://img825.imageshack.us/i/1000966x.jpg/

http://img585.imageshack.us/i/1000997.jpg/

http://img268.imageshack.us/i/1000934q.jpg/

Καλημέρες!

Είπα να αρχίσω αισιόδοξα (αν και κοιμήθηκα χάλια από πονάκια) και να κουκουβαγιάσω λίγο να σας δείξω τη μικρή μου.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Flosummer πόσο σε νιώθω!

Αφού φτάσαμε ως εδώ πάντως...όλα καλά θα πάνε...δε μπορεί!

Ζουνίτσα...φτάσατε στο τέλος μωρέ...όπου ναναι σπίτι σας! Τέεεελειααααα μην ανησυχείς θα σου φύγουν οι φόβοι αυτομάτως! Θα είναι σα να το κάνεις μια ζωή!

Καλά για επισκέψεις, είπαμε...όχι κορίτσια δε λέει, η μαμά και το μωρό θέλουν το χρόνο τους να γνωριστούν, να δεθούν, να θηλάσουν, να ηρεμήσουν....παρεμβολές τόσο νωρίς δε χρειάζονται.

Ολα θα γίνουν λίγο αργότερα...μια ζωή έχουμε για επισκέψεις!

Εντάξει...λίιιιγο 2-3 αγαπημένοι άνθρωποι (ότι στους τύπους στην ουσία) ας έρθουν να πείτε κ μια κουβέντα ένα μισάωρο. Αλλά από μακριά κορίτσια. Και διακριτικά.

Καλε honey να σου ζήσει η Ζωίτσα σου! Το μαλλί-φοίνικας είναι όλα τα λεφτά χιχιχιχι :D. Καλά και η φωτό που είναι μόλις από τον ύπνο είναι άπαιχτη. Να της δώσεις πολλά σβουριχτά φιλιά!!!!!!

Πάντως κι εγώ με την αδερφή μου έχουμε 16 μήνες διαφορά αλλά για εμάς ήταν ιδανική αυτή η διαφορά γιατί μεγαλώσαμε κυριολεκτικά μαζί. Για τη μαμά μας ήταν κομματάκι δύσκολα τα πράγματα αλλά φαντάσου ότι πριν 30 χρόνια οι άντρες δεν βοηθούσαν και ιδιαίτερα με τα βρέφη....

Όλα καλά θα πάνε honey!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χιχιχι ευχαριστούμε.

Τώρα πια δε πολυποζάρει γμτ να τη βγάλω δε στέκεται λεπτό, πρέπει να τη πετύχω. Οταν ήταν μωρό ένα σωρό πόζες έβγαζα. 2 σκληρούς έχω γεμίσει. Τώρα μια φορά φοράει ένα ωραίο φόρεμα πχ ή τα γοβάκια της κ θέλω να τη βγάλω αλλά δε κάθεται!

Ελπίζω να τα πηγαίνουν καλά τα 2 κοριτσάκια μου...βασικά να τους φερθούμε εμείς σωστά για να είμαστε όλοι καλά!

Από άντρα δεν έχω παράπονο....κάνει τα πάντα....

Εγώ δεν έχω αδέρφια και δε ξέρω πως είναι.

Δεν λες πάλι καλά που έχουμε εξελιχθεί σε αυτό το θέμα και οι άντρες δεν το θεωρούν πλεον "γυναικεία δουλειά" να αλλάζουν τα μωράκια.... Εγώ του είπα του μπαμπά μου παντως ότι όταν θα θέλει άλλαγμα το μωρό θα του το δίνουμε να το αλλάζει αυτός για να αναπληρώσει αυτά που δεν έκανε σε εμάς :D:D:D:D:D:D:D:D.

Αχ και να ταν μόνο το άλλαγμα.

Αυτό είναι το λιγότερο μωρέ....το θέμα είναι να μπει από την αρχή στην ιδέα ότι το παιδί το χουμε μαζί, είναι απολύτως αυτονόητο ότι τα ίδια κάνουμε και οι δυο για το παιδί...ε μονο ο θηλασμός είναι εκτός!

Καλημέρα κοριτσια μου!! Τι κανετε?

Εγω αποψε δεν κοιμηθηκα πολυ καλα. Εκτος απο τα πονακια που εχω και γω συνεχεια με επιασε αγχος με τα βλαστοκυταρα. Ειναι μεγαλο προβλημα για μας εδω στην Κρητη ο τροπος αποστολης!!!

Ορισμενες μεταφορικες δεν αναλαμβανουν να τα στειλουν στην Αθηνα. Η γενικη ταχυδρομικη που πηρα τηλεφωνο, ειναι κλειστη Κυριακη και το Σαββατο μεχρι το μεσημερι. Οποτε σε περιπτωση που η γεννα ειναι Σαββατοκυριακο τα βλαστοκυτταρα δεν θα μπορουν να παραδωθουν σε 24 ωρες!!!

Μου εχουν παιξει τα νευρα ρε γαμωτο. Θελεις να βοηθεισεις και να τα δωσεις δωρεα αλλα δεν βοηθαει και το κωλοδημοσιο!!! Δεν εχω ιδεα τι θα κανουμε..

Τωρα σκεφτομαι την περιπτωση να τα βαλουμε σε πλοιο και να τα παραλαβει καποιος δικος μας απο το πλοιο και να παει να τα παραδωσει.. Φοβαμαι βεβαια την ιδεα του πλοιου αλλα δεν υπαρχει αλλη επιλογη μαλλον..

Κριστη μου καλα κανεις και λες οχι για τα γενεθλεια...εμ τωρα δεν ειμαστε σε φαση να κουραζομαστε. Αντι να προσφερθει η ιδια να κανει στο σπιτι της τα γενεθλεια θελει να βαλει σε αυτη τη διαδικασια? Και η ιδεα των 8 παιδιων δεν μου αρεσει καθολου!!! Τοσες ιωσεις σερνοντε τωρα... για πατα λιγο ποδι λεω εγω. Να πεις οτι δεν θελεις επαφη με παιδια τωρα τελευταια στιγμη..

Μελακι μου κουκλα η μικρη σου!!! :tongue: Να την χαιρεσαι την ζουζουνα σου!!!

Με το καλο και η αδερφουλα... Ειναι πραγματι πολυ ομορφο να εχεις αδερφια...

Ζουνιτσα μου χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα με την μπεμπα σας!!! Αντε οπου να ναι θα την παρετε σπιτι και θα εχεις κανει και καλη εξασκηση στο νοσοκομειο που θα σου φανουν ολα ποιο ευκολα. Ευχομαι γρηγορα να πατε σπιτακι σας να ηρεμησετε!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

λοιπον εγω δεν αντεξα κ πηγα στο γιατρο σημερα..ειχα πονους κ το βραδυ οχι συσπασεις και ηθελα να ηρεμησω.

Λοιπον 2 κιλα το μπεμπακι μου..!! δεν πηρε πολυ απο την τελευταια φορα αλλα οι μετρησεις παιζουν κ ετσι μου ειπε δεν αγχωνομαστε...

αμνιακο υγρο σε καλα επιπεδα το κεφαλι πιο κατω δεν παει οπως ειπε ο καλος μου ο ντοκτορ! οι παλμοι 157 ολα αριστα.

Απλα με πιεζει πολυ για αυτο οι πονοι και οι συσπασεις ,συνεχιζω τα φαρμακα σε 20 μερες τελευταιο ραντεβου κ nst τοτε.

Βεβαια μου ειπε κ το εξης: οτι ειχε πολυ αγχος κ ο ιδιος τοσο καιρο αλλα δεν ηθελε να μου το μεταδωσει κ σε εμενα δεν ειχε πει τιποτα (μονο ο αντρας μου το ηξερε) οτι φοβοταν για αποβολη ή πολυ μεγαλη αποκοληση τωρα ομως που διανυω την 33η εβδ δεν φοβομαστε τιποτα ακομα κ αν γεννησω πιο νωρις το μωρο θα ειναι βιωσιμο!

Διαφημίσεις

Κριστυ να χαιρεσε τον αντρα σου και μην αφησεις κανεναν να κανει κουμαντο στο σπιτι σου! εμενα γιορταζε ο αντρας μου εγω η κορη μου εναλλαξ κ ΔΕΝ εκανα τιποτα μα τιποτα!!

και εμενα εχει γενεθλια σε λιγες μερες ο καλος μου παλι τιποτα δνε θα κανω...

Ζουνιτσα πολυ καλα τα νεα σας και φυσικα συμφωνω μαζι σου οχι φιλια εννοειτε πως οχι!! αφου κ στην κορη μου εκανα μαθημα οτι θα το φιλαει στο πλατακι κ στο πατουσακι χαχα!

Εμενα θα ειναι στο σπιτι οι δικοι μου μιας κ μενουν Αθηνα κ θα ερθουν για την γεννα αλλα λογω οτι ειναι νοσηλευτες(συντ/χοι πια) και μαλιστα η μαμα μου δουλευε κ 3 χρονια σε παιδιατρικη κλινικη ξερουν κ ειναι πολυ προσεχτικοι ετσι ηταν κ στην Εφη μου.

η πεθερα μου δουλευει στην κλινικη κ ειναι κ αυτη ενημερωμενη οσο για την κουνιαδα μου κ αυτη εχει σπουδασει νοσηλευτρια και μενει απο πανω απο εμας.

Ετσι τους εχω βαλει σε ταξη ολους! στην Εφη μονο μια επισκεψη ειχα στο σπιτι και στο μαιευτηριο ηρθαν 5-6 συγγενεις του ανδρα μου(οι δικοι μου ολοι ειναι Αθηνα) και οχι για πολυ οποτε παλι οκ ειμαι!

για τους φιλους μας δεν εχω προβλημα καταλαβαινουν!

Μαριλενα εμενα ακομη δεν εχει ερθει το κιτ!! κ εγω το σκεφτηκα αυτο με το καραβι αλλα ποιος θα παει να το παρει οεο??? η μαμα κ ο μπαμπας μου θα ειναι εδω..τωρα να φυγει ο θειος απο το Κορωπι να παει Πειραια και μετα κεντρο εε ειναι καπως! δεν ξερω τι θα κανω ακομη ....

λοιπον εγω δεν αντεξα κ πηγα στο γιατρο σημερα..ειχα πονους κ το βραδυ οχι συσπασεις και ηθελα να ηρεμησω.

Λοιπον 2 κιλα το μπεμπακι μου..!! δεν πηρε πολυ απο την τελευταια φορα αλλα οι μετρησεις παιζουν κ ετσι μου ειπε δεν αγχωνομαστε...

αμνιακο υγρο σε καλα επιπεδα το κεφαλι πιο κατω δεν παει οπως ειπε ο καλος μου ο ντοκτορ! οι παλμοι 157 ολα αριστα.

Απλα με πιεζει πολυ για αυτο οι πονοι και οι συσπασεις ,συνεχιζω τα φαρμακα σε 20 μερες τελευταιο ραντεβου κ nst τοτε.

Βεβαια μου ειπε κ το εξης: οτι ειχε πολυ αγχος κ ο ιδιος τοσο καιρο αλλα δεν ηθελε να μου το μεταδωσει κ σε εμενα δεν ειχε πει τιποτα (μονο ο αντρας μου το ηξερε) οτι φοβοταν για αποβολη ή πολυ μεγαλη αποκοληση τωρα ομως που διανυω την 33η εβδ δεν φοβομαστε τιποτα ακομα κ αν γεννησω πιο νωρις το μωρο θα ειναι βιωσιμο!

Γεια σου Μαρία μου..Καλυτερα που πηγες στον γιατρο να ηρεμησεις λιγακι. Και σαφως καλυτερα που δεν σου ειπε κατι νωρητερα γιατι πραγματικα μονο το αγχος φτανει!!! Θα το ειχες συνεχεια στο μυαλο σου και τα πραγματα θα ηταν χειροτερα οπως εγω που περασα πολυ στρες..

Ολα θα πανε καλα. Πιστευω οτι τα δυσκολα εχουν τελειωσει για ολες μας. Τωρα μονο θα προσευχομαστε για ενα καλο τοκετο!!! Να ξεκουραζεσαι και ο καιρος θα περασει γρηγορα. Ετσι και αλλιως εσενα θα σε βαλει για καισαρικη γυρω στην 38 εβδομαδα ετσι δεν ειναι? Υπομονη λιγο ακομα..

Μαριλενα εμενα ακομη δεν εχει ερθει το κιτ!! κ εγω το σκεφτηκα αυτο με το καραβι αλλα ποιος θα παει να το παρει οεο??? η μαμα κ ο μπαμπας μου θα ειναι εδω..τωρα να φυγει ο θειος απο το Κορωπι να παει Πειραια και μετα κεντρο εε ειναι καπως! δεν ξερω τι θα κανω ακομη ....

Μα γιατι καθυστερει τοσο πολυ το κιτ? Για ξαναπαρε ενα τηλεφωνο. Εμεις πηραμε την μια μερα και την επομενη ηταν εδω με την Γενικη Ταχυδρομικη.. Μου φαινεται περιεργο..

Ειναι μπελας το πως θα το στειλουμε ρε γαμωτο και γενικα εχω στεναχωρηθει και αγχωθει παρα πολυ!!! Σκεφτηκαμε και το αλλο. Θα κανουμε σε καποιον τα εισητηρια, να φυγει αεροπορικως μολις γεννησω να παει να τα παραδωσει και μετα επιστρεφει παλι πισω. Τι αλλο να κανουμε δεν μπορω να σκεφτω... Εξαρταται και απο την ωρα-μερα που θα ειναι η γεννα. Αν πεσει Σαββ/κο τοτε δεν θα υπαρχει αλλη λυση. Αν παλι γεννησω αργα το βραδυ η ξημερωματα, τοτε μονο με αεροπλανο! Διαφορετικα θα περασουν οι 24 ωρες.. ουφφφφφφφφφφ

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Βρε Μαριαεφη....μήπως να κανες ΦΤ με το μωρό κει κατω και συ?

Βρε σε μια ώρα θα το βγάλεις!

Αφού έχεις ήδη και συσπάσεις....ουουου μια ώρα σου λέω γω!

Πως και δε σου δίνει yutopar? Ο δικός μου λέει τα μαγνήσια "παρηγοριά στον άρρωστο" όσον αφορά τις συσπάσεις βέβαια. Καλά εμένα τίποτα δε μου κάνουν όντως όμως, και όλο το κουτί να πάρω. Εδώ με το yutopar και πάλι έχω μπόλικες και δυνατές συσπάσεις.

Εγώ και η μήτρα μου.....!!

κοριτσάκια μου δεν φαντζεστε πόσο τρέχω....... γι'αυτό δεν γράφω συχνά!!!!!! ένα θα σας πω, κάθε 3 ώρες βγάζω γάλα και στις 11:30, στις 2:30 και στις 5:30 πρέπει να είμαι στο νοσοκομείο και όση ώρα πάρει για το τάϊσμα, φεύγω πάω πειραιά βγάζω γάλα και καπάκι φεύγω πάλι για νοσοκομείο. αλλά οκ πόσο ακόμα??? λίγο!!!!!!

σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράστασή σας!!! η αλήθεια είναι οτι έχω μάθει τόσα πράγματα μέσα στην μονάδα, όσα δεν μπορούσα να φανταστώ..... ότι απορίες έχετε γράψτε μου να ρωτήσω τις κοπέλες. πχ υπάρχει νέα μέθοδος θυλασμού. δεν ισχύει το 10λεπτο σε κάθε στήθος και τέλος. οι νέες μελέτες λένε ότι θα θυλάζει το παιδί από το ένα στήθος κάθε φορά για περίπου 20 λεπτά γιατί πάνω πό 30΄ δεν τρώει, παίζει. από το ένα στήθος γιατί ανακάλυψαν οτι μετά τα 10 λεπτά βγαίνει απο το γάλα το λίπος που είναι καλό να το τρώει το παιδί για να παίρνει βάρος. (κιλό λίπος εννοώ αφού είναι μητρικό γάλα) στο επόμενο ταισμα από το άλλο στήθος. αν έχετε πολύ γάλα απλά το βγάζετε και το διατηρείτε στο ψυγείο και αν το μωρό πεινάσει ενδιάμεσα το δίνετε.

αν το μωρό πνίγεται και αρχίζει να αλλάζει χρώμα (που σημαίνει οτι δεν αναπνέει) και γίνεται μπλε, αρχίστε να το τσιμπάτε για να το κάνετε να κλάψει ωστε να πάρει ανάσα.

μου έδειξαν πως να το κάνω μπάνιο με 2 πιασίματα για να μην μου πέσει. πως το κάνεις ανάσκελα και πως μπρούμυτα κρατώντας το κεφάλι.

δεν θυμάμαι άλλα, αλλά ότι θέλετε πείτε μου να ρωτήσω γιατί και εμένα κολλάι το μυαλό μου όταν βλέπω το μωρό και δεν θυμάμαι τπτ..... μόνο τη κορούλα μου.

κουράγιο σε όλες τις κοπέλες και λίγο υπομονή ακόμα και το θαύμα των θαυμάτων έρχεται!!!!!!!!!!!! σας φιλώ όλες!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Mαριλενα μαλλον φταει οτι εδωσα την δ.νση του χωριου με θυριδα...δεν ξερω! αληθεια δεν ξερω! θα παρω μαλλον αυριο τηλ να δω....

Μελακι μου σωστη σε βρισκω αλλα δεν θα ρισκαρω με ΦΤ μετα απο ΚΤ αν κ εχουν περασει τα χρονια κ θα μπορουσα αλλα επειδη ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη συν το ιστορικο με ολιγοαμνιο και λουρεδεμενη η Εφη 2 φορες και χαμηλους παλμους δεν θελω να τα ζησω αυτο παλι.

οσο για το μαγνησιο ειδα διαφορα με την αυξηση του για αυτο δεν μου δινει κ γιουτοπαρ.

ζουνιτσα τα νεα σας ειναι καλα πολυ καλα κ αυτο εχει σημασια γλυκεια μου! ποτε με το καλο θα πατε σπιτι σας??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...