Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι βρε κοριτσια το baby shower???

δεν το ειχα σκεφτει το θεμα του δεντρου. Τελευταια ημερομηνια εχω στις 25, αν και μπορει να συμβει ανα πασα στιγμη βεβαια. Μαλλον θα πρεπει να το στολισω κι εγω πριν φυγω για το μαιευτηριο γιατι μετα που μυαλο για δεντρα. δεν με τρελαινει η διαδικασια ούτως ή άλλως, επιστρατευω καθε φορα συγγενεις και φιλους, οταν ομως γεννηθει το μωρο θα αποφυγω τις πολλες επισκεψεις λογο ιωσεων, εγω θα ασχολουμαι με το μωρο , σιγα να μην δωσω σημασια στο δεντρο, αστολιστο θα μεινει και ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του μωρου....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το baby shower είναι το πάρτυ της αναμονής του μωρού!

Ερχονται οι φίλες της μέλλουσας μαμάς με δώρα για το μωρό, diaper cakes, τρώνε γλυκά και πίνουν καφέ και συγκινούνται όλες μαζί!

Είναι τέλειοοοοο πολύ γλυκό και συγκινητικό.

Κάτι σαν μπάτσελορ πριν τη γέννα!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ρε Μαριλενα σου εχει πει τιμη ενω ακομα δεν ξερει αν θα γεννησεις με καισαρικη ή με φυσιολογικο? γιατι εμενα αλλα παιρνει στο φυσιολογικο αλλα στην καισαρικη....

ελεγα οτι δεν θα τον ρωτησω να σου πω την αληθεια(οταν γεννησα την Εφη δεν τον ρωτησα) γιατι εχουμε μια αλλη σχεση κ οχι την τυπικη γιατρου πελατισσας... τον εχω και 7 χρονια σχεδον και σκεψου οτι παιρνω δωρακια στον γιο του κ στην γυναικα του μιλαω λες και ειμαστε φιλες.... αλλα τωρα που ειμαστε στεναχωρα το σκεφτομαι....

κοριτσια να στολισετε μολις γυρισετε σπιτι με το μωρο σας θα δειτε τι εννοω! εγω γυρισα με την Εφη μου παραμονη Χριστουγεννων και με το που μπηκαμε στο σπιτι ενιωσα ΥΠΕΡΟΧΑ!! μας ειπαν κ τα καλαντα και εγω εκλαιγα απο χαρα!

κ στο δεντρο δεν ειχα βαλει αστερι αλλα μια φωτογραφια της μπεμπας μου αφου αυτη ηταν το ΑΣΤΕΡΙ μου!!

Καλημερούδια κι από εμένα!

Αγγελική περαστικά σου κοριτσάκι. Κι εμείς τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό και θέλω να του εξηγήσω όλων των ειδών τις πιέσεις και τα πονάκια που έχω για να μου πει αν είναι συσπάσεις ή όχι.

Nikel στη δημόσια τράπεζα θα τα δωρίσετε? Αν ναι, λέω να πάω κι εγώ από εκεί την επόμενη εβδομάδα να πάρω το κιτ. Αν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε την ίδια μέρα.

Καλησπέρα κοριτσακια!

Velissaki μου να φανταστεις ακομη δεν εχουμε αποφασισει που θα τα δωσουμε, αλλα μαλλον στη Δημοσια θα τα δωρισουμε τελικα..θα στειλω μαλλον τον συζυξ γιατι ποιος τρεχει τωρα...ζορικα τα πραγματα! Εσυ ποτε θα πας?

Κοριτσια εμεις θα στολισουμε σιγουρα πριν γεννησω, θελω να ειναι ετοιμα για τη μικρη οταν γυρισουμε σπιτι...:D

5NEXp2.png

ρε Μαριλενα σου εχει πει τιμη ενω ακομα δεν ξερει αν θα γεννησεις με καισαρικη ή με φυσιολογικο? γιατι εμενα αλλα παιρνει στο φυσιολογικο αλλα στην καισαρικη....

ελεγα οτι δεν θα τον ρωτησω να σου πω την αληθεια(οταν γεννησα την Εφη δεν τον ρωτησα) γιατι εχουμε μια αλλη σχεση κ οχι την τυπικη γιατρου πελατισσας... τον εχω και 7 χρονια σχεδον και σκεψου οτι παιρνω δωρακια στον γιο του κ στην γυναικα του μιλαω λες και ειμαστε φιλες.... αλλα τωρα που ειμαστε στεναχωρα το σκεφτομαι....

κοριτσια να στολισετε μολις γυρισετε σπιτι με το μωρο σας θα δειτε τι εννοω! εγω γυρισα με την Εφη μου παραμονη Χριστουγεννων και με το που μπηκαμε στο σπιτι ενιωσα ΥΠΕΡΟΧΑ!! μας ειπαν κ τα καλαντα και εγω εκλαιγα απο χαρα!

κ στο δεντρο δεν ειχα βαλει αστερι αλλα μια φωτογραφια της μπεμπας μου αφου αυτη ηταν το ΑΣΤΕΡΙ μου!!

Ναι Μαρια μου εχει πει 1500. Τον εχουμε ρωτησει εδω και αρκετο καιρο. Δεν αναφερθεικε αν θα ειναι φυσιολογικα η με καισαρικη...τωρα τι να σου πω..

Φετος θα εχουμε και αλλα αστερακια...:tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γεια σας πως ειστε ολες? τι κανουν τα μπεμπακια σας?

εμεις ειμαστε αρκετα καλα μονο που χθες και σημερα ετρεχα ολη μερα, λιγο τα ψωνια, κατι υποχρεωσεις, κατι επισκεψεις, αρρωστησε οι πατερας μου πολυ τρεχαλα σας λεω!! τεσπα τωρα ολα καλα!!διαβαζω οτι θα στολισετε δεντρακια!! με τον ανδρα μου χθες περασαμε απο μια στολισμενη βιτρινα κοιταχτηκαμε και ειπαμε μαζι ερχεται-ερχεται

κοριτσαρες ερχονται τα μπεμπακια μας!!!

και εμεις σιγουρα στολισουμε δεντρο πριν φυγουμε για το μαιευτηριο ενα στο σαλονι και ενα μικρο στο δωματιο της μπεμπουλας μας!!! οταν μπαινω στο δωματιο καθομαι στην πολυθρονα, κοιταω γυρω γυρω και σκεφτομαι ποια θα ειναι εκεινη η μερα ή η νυχτα που θα φυγουμε για το μαιευτηριο και γυριζοντας τιποτα δεν θα ειναι ιδιο ολα θα ειναι διαφορετικα, θα φυγουμε δυο και θα γυρισουμε τρεις, θα αλλαξει ολη η ζωη μας, θα ερθει ο Αγγελος μας!!!!!!

ανηπομονω θελω να ερθει η μπεμπουλα στην ζωη μας

bebua λιγη υπομονη κοριτσακι μου τελειωνουμε!!!ολες τα ιδια περναμε πανω κατω

φιλακια πολλα σε ολες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γειαααααα.

Ηρθα να πω ένα γεια!

Ολα καλά? Χαθήκαμε όλες ΣΚ.

Εμείς καλά, η μικρή μου καλύτερα, χαρούμενη πολύ και παιχνιδιάρα, κάτι λίγο άρχισε να τρώει, πίνει γάλα, αναθαρρεύω.

Θα σας βάλω φωτό αύριο να γελάσετε!

Η μέσα μικρή κοπανιέται ασύστολα.

Και γω εκεί που ήμουν καλύτερα τώρα πάλι συσπάσεις γμτ, τόσο έντονες μου κόβεται η αναπνοή, από τη κοιλιά τη νιώθω ξεκινά και φτάνει στο λαιμό και τέρμα κάτω. Με πιάνει κ ταχυκαρδία εκείνη την ώρα...κάνω 2-3 αναπνοές και καπως ηρεμώ και περνάει.

Μαργιούλα καλά τα λες.

Ερχονται!

Ο άντρας μου μας έχει συνδέσει με τη διαφήμιση του τζάμπο.

Επειδή η πητ μου είναι 25/12!

Χαχαχα πολύ γέλιο!

Μακάρι να πλησιάσουμε όσο γίνεται στην πητ...δε θέλω νωρίτερα δε θέλω!

Οσο για τη ζωή μετά...αλλάζει ριζικά...αλλά στο πιο όμορφο!

Λες "μα τι έκανα πριν?"

καλε που ειστε ολες?

εγω πηγα το μεσημερι για φαγητο και μετα εκανα δουλιτσες, εφτιαξα τα ντουλαπια του μπανιου που ειχαν γινει χαλια. Εβαλα στο δωματιο της μπουμπους 2 ωραιοτατα ραφια (απο αυτα που δεν φαινονται τα στηριγματα), μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα ζαχαρι, ιδιο χρωμα με την κουνια. Αυτη τη βδομαδα θα φροντίσω να στολίσω και το δέντρο γιατί μετά δεν πρόκειται!

Αύριο έχει γενέθλια ο άντρας μου!!!! Απο του χρόνου θα τα γιορτάζουμε μαζί με την μπέμπα!

Με νευριασε και η πεθερα μου σημερα!!! Της ειπα ότι δεν θα κάνουμε γενέθλια λόγω της κατάστασης μου,δεν θέλει και ο άντρας μου (ευτυχώς καταλαβαίνει) και αν θέλουν να έρθουν μόνο εκείνοι για να κόψουμε μια τουρτίτσα για το καλό. Θεωρησε αυτονοητο λοιπον οτι πρεπει να καλέσω τους "πολύ κοντινούς", την οικογένεια του κουνιαδου μου, την οικογενεια της ξαδελφης και του ξαδελφου του αντρα μου, ολοι μαζι καμια εικοσιαριά άτομα, τα 8 παιδακια!!!! :confused::confused::confused::confused: Φρικαρα!!! Μα δεν καταλαβαινει οτι απο ωρα σε ωρα μπορεί να γεννησω? δεν βλεπει οτι εχω βαρύνει και ότι δεν μπορω να κουνηθώ? Της ειπα κι εγω οτι αν θες να ερθεις μονο εσυ με τον αντρα σου, ελα, κανενας αλλος!!! Ο αντρας μου δεν θελει να κανει τιποτα, ο κουνιαδους μου μενει πολυ μακρια και δεν θα ερθει σιγουρα καθημερινη. τα ξαδελφια που κολλανε?? Ειμαι περιεργη ρε κοριτσια! αν ερθουν 20 ατομα ποιος θα κουβαλησει τα ψωνια? ποιος θα μαγειρεψει? μετα ποιος θα καθαρίσει το σπιτι οταν θα φυγουν τα 8 παιδακια???

Γεια σου μελακι!!!

να ξεκουραζεσαι, μην παιρνεις θαρρος οταν εισαι καλυτερα βρε κοριτσακι....

θα ειναι πολυ δυσαρεστη αισθηση απο οτι φανταζομαι, εγω δεν το εχω νιωσει ακομη η γαϊδαρα!!!

Αχαχα εγώ πέρσι έκανα τα γενέθλια του άντρα μου με 5 κολλητούς, 5 πίτσες 1 τούρτα και πλαστικό πιάτο και ποτήρι, μετά αυτοί τα έβαλαν όλα σε μια σακούλα σκουπιδιών, τους έδιωξα στις 22.00, κατέβασαν κ τα σκουπίδια!

Εγώ πήγα μια βόλτα το τετράγωνο με τον άντρα μου, έριξα ένα κλάμα καλό, έκανα μπάνιο, και πέρασα τη νύχτα στη κούνια της βεράντας.

Το χάραμα έφυγα για Λητώ και γέννησα!

Ωραία ήταν!

Περαστικά στη πεθερά!

Αμα θέλει πες της να το κάνει το παρτι σπίτι της κ να πας καλεσμένη!

Διαφημίσεις

Γεια σου μελακι!!!

να ξεκουραζεσαι, μην παιρνεις θαρρος οταν εισαι καλυτερα βρε κοριτσακι....

θα ειναι πολυ δυσαρεστη αισθηση απο οτι φανταζομαι, εγω δεν το εχω νιωσει ακομη η γαϊδαρα!!!

Μωρέ...το βράδυ είμαι πάντα χειρότετα...στάνταρ.

Τεσπά...

Σας αίσθηση ε ναι δε τρελαίνομαι κιόλας. Δεν είναι τόσο χάλια όμως, απλά με αγχώνει πολύ. Αν ήταν πιο μετά δε θα με πείραζε καθόλου. Αντέχεται μωρέ. Απλά όχι ακόμα!

Αχαχα εγώ πέρσι έκανα τα γενέθλια του άντρα μου με 5 κολλητούς, 5 πίτσες 1 τούρτα και πλαστικό πιάτο και ποτήρι, μετά αυτοί τα έβαλαν όλα σε μια σακούλα σκουπιδιών, τους έδιωξα στις 22.00, κατέβασαν κ τα σκουπίδια!

Εγώ πήγα μια βόλτα το τετράγωνο με τον άντρα μου, έριξα ένα κλάμα καλό, έκανα μπάνιο, και πέρασα τη νύχτα στη κούνια της βεράντας.

Το χάραμα έφυγα για Λητώ και γέννησα!

Ωραία ήταν!

Περαστικά στη πεθερά!

Αμα θέλει πες της να το κάνει το παρτι σπίτι της κ να πας καλεσμένη!

ΘΕΑ!!!!!!!

κι εγω με κολλητους δεν θα ειχα προβλημα γιατι θα καταλαβαιναν και θα βοηθουσαν, τα ατομα ομως που θελει να καλεσει η κυρια στρογγυλο καθονται στο κανεπε τρωνε τον αμπακο σαν γουρουνια, κανουν ενα σπιτι σταβλο απο τα αποφαγια που τους πεφτουν στην προσπαθεια να φανε γρηγορα, αμολανε τα παιδια τους και βρισκω αποφαγια στα συρταρια και κατω απο τα κρεβατια, και αφου σκασουν απο το φαγητο και μου κανουν το σπιτι χαλια φευγουν και εγω καθομαι και τραβαω τα μαλλια μου!

Καλη η ιδεα για το σπιτι της!!!! οταν μου το ξαναπει (που θα το ξαναπει σιγουρα) θα της το πω!!!

Μωρέ...το βράδυ είμαι πάντα χειρότετα...στάνταρ.

Τεσπά...

Σας αίσθηση ε ναι δε τρελαίνομαι κιόλας. Δεν είναι τόσο χάλια όμως, απλά με αγχώνει πολύ. Αν ήταν πιο μετά δε θα με πείραζε καθόλου. Αντέχεται μωρέ. Απλά όχι ακόμα!

το βραδυ παιζουν βιολι οι ορμονες γιαυτο και οι περισσοτεροι πονοι ερχονται το βραδυ, σχεδον σε ολες οι γνωστες μου το βραδυ αρχισαν τα συμπτωματα του τοκετου! πονοι, σπασιμο νερων κτλ

κοριτσακια καλησπερα σε ολες,

με ολα αυτα που συμβαινουν μονο τις μεγαλες ωρες μπορω να μιλησω λιγο.....

honey κουραγιο και υπομονη. Ελπιζω η μπεμπουλα σου να κατσει ακομα μεσα στην κοιλια της μανουλας της...

Ισως φταιει και το γεγονος οτι καναμε και οι δυο παιδακια κοντα-κοντα. Ουτε το σωμα εχει πολυ ξεκουραστει αλλα και τοτρξιμο με τα πρωτα μιλαμε ειναι ατελειωτο. Τι να πω και εγω ψιλοχαλια ειμαι πονους εχω συνεχεια, ο αντρας μου λειπει συνεχεια λογω της μανας του. αυτα. Παντως νομιζω οτι θα γεννησω νωριτερα τωρα ποσο νωριτερα θα δειξει.

malilenaath,christy28,angelikig βλεπω καμποσες εχετε μπει στο μηνα σας οποτε μην φοβαστε το θεμα ειναι το μωρο να παρει καποιες μερες και απο τον ενατο. Παντως η αληθεια ειναι οτι οταν γεννατε θα το καταλαβετε Αυτο ειναι το μονο σιγουρο....οι πονοι ειναι πολυ διαφορετικοι.

zounitsa ευχομαι κοπελα μου να παρετε συντομα την μπεμπα σας στο σπιτι γερη και δυνατη..

Αυτα προς το παρον

Καλο βραδυ σε ολες ευχομαι....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

κοριτσάκια μου καλησπέρα και καλημέρα γιατί θα το δείτε αύριο.

τα νέα μας υπ'εροχα........ βγήκαμε απο την θερμοκοιτίδα και πήγαμε σε κουνάκι που σημαίνει αρχίζουν οι υποχρεώσεις της μαμάς!!!!! θα πηγαίνω σε όποια γεύματα που είναι ανα 3 ώρες και αφού την αλλάξω θα την ταϊζω. το ξεκινήσαμε σήμερα με πολύ άγχος και φόβο αλλά στην δεύτερη φορά τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα.

όσο αφορά τις επισκέψεις με τα μωρά στο σπίτι, μετά από κουβέντα με τις νοσηλεύτριες της μονάδας, είναι κάθετα αρνητικοί στις επισκέψεις ακόμα και στις γιαγιάδες και τους παππούδες και ειδικά σ'αυτούς που έχουν παιδιά μέχρι τους 3 πρώτους μήνες που το παιδί θα έχει αρχίσει να αναπτύσει ανισώματα.... πόσο μάλλον τα πρόωρα. και επίσης κατηγοριματικοί και στα φιλιά. μονο στην πλατούλα και στα πατουσάκια. θα μου πείτε υπερβολές!!!!!!! αλλά κορίτσια με αυτά που βλέπω εκεί μέσα, τιποτα δεν μου φαίνεται υπερβολικό!!!!! είναι μια περίπτωση που το παιδί μέσα σε θερμοκοιτίδα παθαίνει λοίμωξη..... από που???? έλα ντε!!!!!!

τέλος πάντων μη σας αγχώνω με αυτά.... κοριτσάκια κοντεύετε..... θα είστε μανούλες και θα δείτε τι μαγικό που είναι....... πολύ περισσότερο απ'αυτό που φαντάζεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλάκια και καλημέρες σε όλες τις μανούλες και τις κοιλίτσες σας!!!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...