Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!! Συγχαρητήριααααααααααααααααααααααααα!!!! :) Βρε δεν σου είπα? Τα ζουζούνια μας δεν μασάνε ειναι πολύ δυνατά!!! ¨Ολα θα πάνε καλά κούκλα μου ηρέμησες τώρα έτσι δεν είναι? Όσο για τα ultrogestan κ εγώ παίρνω 6 την ημέρα και inohep κάνω κ εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης. Θα τις συνηθίσεις στην αρχή θα σου φανεί κάπως μετά ρουτίνα! Εμένα μου τις κάνει ο άντρας μου κάθε πρωί γιατί εγώ με τις βελόνες η αλήθεια είναι οτι εχουμε τσακωθεί ρώτα τον μήπως μπορεί να στις κάνει κ σένα ο αντρούλης σου! Των 0,35 μου εδωσαν εμένα εσένα? Την Πέμπτη έχω ραντεβού και με αιματολόγο για να τσεκάρουμε τι γίνεται κ αν η δόση είναι σωστή αν χρειάζεται γενικώς κτλ.

Επίσης σήμερα το πρωί έκανα τον πρώτο μου εμέτό...φρίκη!! Απορώ πως αντέχετε βρε κορίτσια μπράβο σας ειλικρινά... και λύστε μου κ μια απορία..το πρωί ήπια το ασβέστιο αλλά μετά έκανα εμετό πρέπει να ξαναπάρω?

Αγγελικουλα ειμαι χαρουμενη αλλα συγκρατημενη ο γιατρος μου ειπε αυτες οι 2 βδομαδες ειναι κρισιμες!

κοριτσακι μου παιρνεις ασβεστιο?γιατι?κολοφαρμακο οπως μου εχει πει ο γιατρος μου...!!

σε χαπι το παιρνεις ή ειναι αυτο που το διαλυεις?

αν περασαν 2 ωρες μην το ξαναπαρεις!

αν το εβγαλες αμεσως μετα ξαναπαρτο αλλα οχι αμεσως μετα τον εμετο.

6 utrogestan εε??και εγω 4.... τα 2 μαζεμενα το βραδυ. τις ηπαρινες κανω και εγω τις ιδιες αν και ειχα σπιτι τις πιο μεγαλες απο τον Αλεξη που ειχαν μεινει...

ο γιατρος μου το διευκρινησε οτι το 90% των παλινδρομων οφειλετε σε θρομβοφιλια και οτι το κανουμε προληπτικα....σε 2 βδομαδες παλι.

εσυ αυχενικη ποτε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικουλα ειμαι χαρουμενη αλλα συγκρατημενη ο γιατρος μου ειπε αυτες οι 2 βδομαδες ειναι κρισιμες!

κοριτσακι μου παιρνεις ασβεστιο?γιατι?κολοφαρμακο οπως μου εχει πει ο γιατρος μου...!!

σε χαπι το παιρνεις ή ειναι αυτο που το διαλυεις?

αν περασαν 2 ωρες μην το ξαναπαρεις!

αν το εβγαλες αμεσως μετα ξαναπαρτο αλλα οχι αμεσως μετα τον εμετο.

6 utrogestan εε??και εγω 4.... τα 2 μαζεμενα το βραδυ. τις ηπαρινες κανω και εγω τις ιδιες αν και ειχα σπιτι τις πιο μεγαλες απο τον Αλεξη που ειχαν μεινει...

ο γιατρος μου το διευκρινησε οτι το 90% των παλινδρομων οφειλετε σε θρομβοφιλια και οτι το κανουμε προληπτικα....σε 2 βδομαδες παλι.

εσυ αυχενικη ποτε?

Κουκλίτσα μου εύχομαι αυτές οι δύο εβδομαδες να περάσουν γρήγορα γρήγορα για να πάρεις ανάσα και να χαρείς το μωρουδάκι σου!!

Παίρνω ασβέστιο απο την 6η εβδομάδα το Caltrate που εχει κ βιταμίνη D αλλά είναι σε χάπια, επίσης περνω σίδηρο και φυλικό! Γιατί δεν είναι καλό το ασβέστιο? Το πήρα στις 9,30 και εκανα εμετο στις 10.30 να ξαναπάρω?

Αχ κοριτσάκι μου..αυχενική θα κάνουμε το άλλο Σαββάτο στις 29/05/10!!! Μετράω τις μέρες κ εγώ.. και εύχομαι να είναι καλά το νινί μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κουκλίτσα μου εύχομαι αυτές οι δύο εβδομαδες να περάσουν γρήγορα γρήγορα για να πάρεις ανάσα και να χαρείς το μωρουδάκι σου!!

Παίρνω ασβέστιο απο την 6η εβδομάδα το Caltrate που εχει κ βιταμίνη D αλλά είναι σε χάπια, επίσης περνω σίδηρο και φυλικό! Γιατί δεν είναι καλό το ασβέστιο? Το πήρα στις 9,30 και εκανα εμετο στις 10.30 να ξαναπάρω?

Αχ κοριτσάκι μου..αυχενική θα κάνουμε το άλλο Σαββάτο στις 29/05/10!!! Μετράω τις μέρες κ εγώ.. και εύχομαι να είναι καλά το νινί μου!

απλα ξερω οτι το δινουν μονο σε μεγαλη αναγκη για να στο εχει δωσει τοτε το χρειαζεσαι! επισης αφου περασε μια ωρα μην ξαναπαρεις!

ισως επειδη δεν το σηκωνει ευκολα το στομαχι δεν ξερω να σου πω εγω δεν εχω παρει απλα τον εχω ακουσει που το λεει τον γιατρο μου.

το δινει οταν χρειαζετε οχι χωρις λογο οπως πιστευω και ολα τα φαρμακα!29 εε!αντε καλη επιτυχια και θα δεις που ολαθα πανε τελεια!

Στις 25/5. Την επομενη Τριτη ειναι η μεγαλη μερα!!!

Καλημέρα σε όλες!! :D

Κρίστυ μου με το καλό, η Τρίτη είναι πολύ κοντά! Και μετα θα ηρεμήσεις!! :D

Εγώ είχα ραντεβού για υπέρηχο αύριο, αλλά θα το ακυρωσω γιατι δεν μπορω να κατεβω κεντρο που θα γίνεται χαμος παλι...:roll: κρίμα γιατι το περιμενα πως και πως!!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!! :D

Κρίστυ μου με το καλό, η Τρίτη είναι πολύ κοντά! Και μετα θα ηρεμήσεις!! :D

Εγώ είχα ραντεβού για υπέρηχο αύριο, αλλά θα το ακυρωσω γιατι δεν μπορω να κατεβω κεντρο που θα γίνεται χαμος παλι...:roll: κρίμα γιατι το περιμενα πως και πως!!

Σε ευχαριστω κοριτσακι! Κι εσυ με το καλο να το δεις και να το καμαρωσεις!

θα λειτουργει ο ηλεκτρικος σιδηρόδρομος απο τις 10 μεχρι τις 16.

Δες μηπως σε βολευει....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Σε ευχαριστω κοριτσακι! Κι εσυ με το καλο να το δεις και να το καμαρωσεις!

θα λειτουργει ο ηλεκτρικος σιδηρόδρομος απο τις 10 μεχρι τις 16.

Δες μηπως σε βολευει....

Θα έπαιρνα το μετρο και θα πήγαινα στο Ελενα, στους Αμπελοκηπους. Με τον ηλεκτρικο δεν ξερω πού να κατεβω για να ειμαι κάπως κοντα...:roll:

Μάλλον θα χρειαστει να το προγραμματισω για την επομενη εβδομαδα! Ευχαριστώ πάντως κριστυ μου!! (Θα το ψάξω λιγο ακόμη...):roll:

5NEXp2.png

Θα έπαιρνα το μετρο και θα πήγαινα στο Ελενα, στους Αμπελοκηπους. Με τον ηλεκτρικο δεν ξερω πού να κατεβω για να ειμαι κάπως κοντα...:roll:

Μάλλον θα χρειαστει να το προγραμματισω για την επομενη εβδομαδα! Ευχαριστώ πάντως κριστυ μου!! (Θα το ψάξω λιγο ακόμη...):roll:

αν πηγαινεις στο Ελενα δυσκολα πας χωρις μετρο. Στο Ελενα νομιζω δεν χρειαζεται ραντεβου, γιατι δεν πας την Παρασκευη?

αν πηγαινεις στο Ελενα δυσκολα πας χωρις μετρο. Στο Ελενα νομιζω δεν χρειαζεται ραντεβου, γιατι δεν πας την Παρασκευη?

αν πας χωρίς ραντεβού σε βλεπει ο γιατρος που σε παρακολουθει ή οποιος να'ναι;

γιατι εγω θελω να με παρακολουθει μια συγκεκριμενη γιατρος...:roll:

5NEXp2.png

αν πας χωρίς ραντεβού σε βλεπει ο γιατρος που σε παρακολουθει ή οποιος να'ναι;

γιατι εγω θελω να με παρακολουθει μια συγκεκριμενη γιατρος...:roll:

Το πρωί σε παρακολουθεί όποιος τύχει, εμενα ο γιατρός μου στο Ελενα δεν μου ειχε κανει ποτε ο ίδιος υπερηχο.

Δεν ξέρω αν ο δικος σου εχει αλλο συστημα. Αληθεια ποιον εχεις?

Ο καινούριος μου γιατρός ειναι στο Αρεταιειο αλλα εχει υπερηχο στο ιατρείο του.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! :D

Με παρακολουθει η Καργάκου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη μεχρι στιγμης. Εσύ γιατι έφυγες από το Ελενα; Ξέρω ότι και το Αρεταιειο είναι καλό, γεννησε μια φίλη μου εκει (δε θυμαμαι το ονομα του γιατρου της)..

5NEXp2.png

Καλημέρα κορίτσια και σποράκια καλά είστε;

Εμείς πετάμε πήγαμε στο γιατρό κ ακούσαμε 2 καρδούλες:D:D απίστευτα συναισθήματα. Μας έδειξε πρώτα το ένα μωράκι και μας είπε ότι είναι πολύ καλά και μετά το δεύτερο και ήταν εξίσου καλά όλα. Περιττό να σας πω βέβαια ότι ανυπομονούσα ν ακούσω 2 καρδούλες και είχα πάθει αμοκ. Μακάρι η Παναγίτσα να είναι δίπλα μας μέχρι τέλους!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα! :D

Με παρακολουθει η Καργάκου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη μεχρι στιγμης. Εσύ γιατι έφυγες από το Ελενα; Ξέρω ότι και το Αρεταιειο είναι καλό, γεννησε μια φίλη μου εκει (δε θυμαμαι το ονομα του γιατρου της)..

Ο γιατρος μου ηταν μια χαρα μαιευτηρας αλλα δεν μπορουσε να με αναλαβει μετα απο τοσες αποβολες, με παραπεμψε στο κεντρο αποβολων του νοσοκομειου αλλα δεν ημουν ευχαριστημενη και εφυγα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...