Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α κ γω το οικονομικό 3κλινο θα παρω στο Λητώ. Δεν έχει πάνω από 3κλινο.

Και να σας πω την αλήθεια κ να μου περισσεύαν λεφτά για 1κλινο πχ, με τίποτα δε πήγαινα!

Θυμαμαι πέρσι θα αυτοκτονούσα κυριολεκτικά μόνη μου αν ήμουν.....απαπαπαπαπα....τι καλά ήταν με τις άλλες 2 κοπέλες, τα λέγαμε κιόλας, η μία είχε κ άλλα παιδάκια και μας βοηθούσε...μας έλεγε πράγματα...κι γω τις βοηθούσα επειδή και οι 2 ήταν καισαρική κ δε μπορούσαν να παίρνουν τα μωρά τους απτα πυρεξάκια μόνες τους συνέχεια...τους τα δινα εγώ! Μια χαρά ήταν. Ακόμα μιλάμε κ βρισκόμαστε να φανταστείτε.

Συμφωνω μαζι σου Μελακι..

Το μονοκλινο ειναι μονο καλο σε περιπτωση καισαρικης και ψιλοζορικης. Και αυτο γιατι αφηνουν να εχεις καποιον δικο σου συνεχεια μαζι σου. Ενω στα υπολοιπα επιτρεοεται μονο το επισκεπτηριο. Αλλα και γω πιστευω θα μου αρεσει να εχω μια κοπελα παρεα οταν θα ειμαι μονη μου..

Ελπιζω να μπορω να αυτοεξηπηρετηθω και να μην υπαρξει προβλημα. Αλλωστε οι κοπελες που δουλευουν στα ιδιωτικα ειναι πολυ καλες..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εντάξει ο άντρας μου ψιλοκαθόταν κ άλλες ώρες εκτός επισκεπτηρίου...αν κ τον έδιωχνα κάπου κάπου για να ξεκουραστεί...τα χε παίξει τελείως λέμε! Εϊχε χαζέψει!

Φέτος σίγουρα θα έρχεται ελάχιστα γιατί θα πρέπει να είναι με τη Ζωή μας. Δε μπορεί να μας χάσει και τους 2 ξαφνικά το μικράκι...θα τρελαθεί.

Οπότε ειδικά φέτος θέλω σίιιιιιιιγουρα 3κλινο!

Μακάρι να είναι πάλι καλές και συννενοήσιμες οι κοπέλες!

Και στο 3κλινο πάντως αφήναν 1 συνοδό για τη καισαρική...αλλά σε κάποια φάση και ο συνοδός έλειπε κ οι κοπελα έπρεπε να πάρει ή να αφήσει το μωρό, να πάει τουαλέτα πχ κλπ. Ε δε γίνεται να φωνάζεις τις μαίες καθε δυο κ λίγο! Δε προλάβαιναν με τίποτα! Και στο Λητώ έχει κ λίγα δωμάτια γενικά, δε γίνεται ο παναικός των άλλων ιδιωτικών!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μαριλενα μου 38η??πωπω γλυκεια μου!! τι σου εχει πει ο γιατρος θα πατε φυσιολογικα?τελικα μαλλον θα ερθω στο μαιευτηριο να σε δω! στο Ασκληπειο η καισαρικη το τρικλινο ειναι 1425 και 600 ευρω ο νεογνολογος ο αναισθησιολογος συν φυσικα το 11% ΦΠΑ. Τωρα ο γιατρος δεν ξερω το 2004 μου ειχε παρει 1000 ευρω για την καισαρικη.

Μελακι μου εχεις δικιο για το δωματιο κ εγω στην κορη μου ενω ειχα κανονισει για μονοκλινο τελικα μπήκα σε δικλινο γιατι εκεινη την ημερα ειχε 12 γεννες πριν απο μενα και δεν ειχε δωματιο.

μια χαρα ηταν το δικλινο ελεγες κ καμμια κουβεντα...το επισκεπτηριο ειναι ενα θεμα γιατι μπαινουν οσα ατομα θελουν κ γινεται ενας χαμος...

Κοριτσακια καλημερα!!!Δεν μπαινω συχνα αφου εχω βαρυνει πολυ,η μικρη μου λες και μου το κανει επιτηδες εχει γινει θηριο και εγω ταλαιπωρουμαι απο πονους.Αγγελικουλα κι εγω εχω τον πονο που ενιωσες αλλα απ την εμπειρια μου δεν ειναι πονοι τοκετου αλλα το εντερο.Ναι μεν νιωθεις αυτην την πιεση οταν γεννας αλλα εγω τον εχω συχνα τις τελευταιες μερες και ηδη θα ειχα γεννησει.Εγω νομιζω οτι δεν ειναι συσπασεις αφου ειναι συνεχομενος.Ο γιατρος μου λεει οτι ειναι πονοι μητρας.Τι να πω????Εμεις θα δουμε το μπεμπη μας την Τεταρτη.Ρε κοριτσια εχει καμια σας νευρα???Εγω πολλα.Ισως με κουραζει πολυ η μικρη...θελω ν α γεννησω....................

Κατα τα αλλα νομιζω οτι τα εχω ολα ετοιμα αν και με πιανουν κρισεις πανικου οτι ξεχναω πραγματα,οτι δεν ασχολουμαι οσο πρεπει με το μπεμπη μου....Εχω σαλταρει νομιζω.

Φιλια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς όπως είπα οι κοπέλες που ήμουν πέρσι ήταν πολύ εντάξει.

Είχαμε συμφωνήσει κ δε πλησίαζε ψυχή στο δωμάτιο. Αν άνοιγε κάποιος τη πόρτα άκουγε γαβγίσματα επί 3 και βγαίναμε εμείς στο σαλονάκι να μιλήσουμε με το κόσμο για λίγο.

Και στο Λητώ είναι πολύ αυστηροί με αυτο...δεν επιτρέπουν κόσμο στα μωρά.

Τη Ζωή το χαν όλοι παράπονο δε την είδε κανείς! Μόνο όταν γεννήθηκε στο δωματιάκι μετα το τοκετό για 2 λεπτά.

Την έδειχνα στις φωτό.

Καλύτερα.

Απαπα που ορμάνε όλοι στα μωρά...ρε σεις δε κάνει στην αρχή...εγώ δεν είμαι καθόλου υστερική με αυτά ειλικρινά...αλλά στην αρχή απλά δεν κάνει, μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά το μωρό για πλάκα.

Στο Μητέρα πάντως πριν 2 βδομάδες που ήμουν σε φίλη...χάλια...μας έδιωξαν για 10 λεπτά και πήγαν όλα τα μωρά στα δωμάτια...και εμτά βουρ ανοίξαν πόρτες και μπουκάραν όλοι μέσα! Τίγκα στο κόσμο το δωμάτιο, πάνω απτα β@ζι@ των μαμάδων που προσπαθούσαν να θηλάσουν....Μιλάμε φρίκαρα.

Και γέροι...απαπαπαπα.

Διαφημίσεις

δεν κανει οντως οι πολλες επισκεψεις! εγω τους εβγαζα εξω ειδικα οταν θηλαζα τους εδιωχνα!!χαχα!!

οσο για το δεντρο ας το στολισεις τωρα οταν γυρισεις αγκαλια με τον μπεμπη θα ειναι πολυ σουπερ! και εμεις θα το στολισουμε σε λιγες μερες!

Εγώ λέω να στολίσω Σάββατο 27/11!

Ελπίζω να μη το κατεδαφίσει η Ζωή!

Τη Κυριακή 28/11 λένε οι φίλες μου από το καφέ Αυγούστου να μου κάνουν baby shower! Τρέλα! Τι καλές!

Ευτυχώς όπως είπα οι κοπέλες που ήμουν πέρσι ήταν πολύ εντάξει.

Είχαμε συμφωνήσει κ δε πλησίαζε ψυχή στο δωμάτιο. Αν άνοιγε κάποιος τη πόρτα άκουγε γαβγίσματα επί 3 και βγαίναμε εμείς στο σαλονάκι να μιλήσουμε με το κόσμο για λίγο.

Και στο Λητώ είναι πολύ αυστηροί με αυτο...δεν επιτρέπουν κόσμο στα μωρά.

Τη Ζωή το χαν όλοι παράπονο δε την είδε κανείς! Μόνο όταν γεννήθηκε στο δωματιάκι μετα το τοκετό για 2 λεπτά.

Την έδειχνα στις φωτό.

Καλύτερα.

Απαπα που ορμάνε όλοι στα μωρά...ρε σεις δε κάνει στην αρχή...εγώ δεν είμαι καθόλου υστερική με αυτά ειλικρινά...αλλά στην αρχή απλά δεν κάνει, μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά το μωρό για πλάκα.

Στο Μητέρα πάντως πριν 2 βδομάδες που ήμουν σε φίλη...χάλια...μας έδιωξαν για 10 λεπτά και πήγαν όλα τα μωρά στα δωμάτια...και εμτά βουρ ανοίξαν πόρτες και μπουκάραν όλοι μέσα! Τίγκα στο κόσμο το δωμάτιο, πάνω απτα β@ζι@ των μαμάδων που προσπαθούσαν να θηλάσουν....Μιλάμε φρίκαρα.

Και γέροι...απαπαπαπα.

Και γω φρικαρω στην ιδεα οτι θα ερχονται ολοι και θα το πιανουν νεογεννητο...Γι'αυτο σκεφτομαι οτι οσο δεν θα ειναι το επισκεπτηριο θα το εχω μαζι μου και μετα θα το δινω μεσα στα μωρακια. Να το βλεπουν απο το τζαμακι!!! Αλλωστε οι γονεις κανουν κουμαντο και οχι οι επισκεπτες. Και το θεμα ειναι οτι αυτη την εποχη γινεται χαμος με τις ιωσεις.. Ολο αρρωστιες ακουω ρε γαμωτο και εχει πιαστει η καρδια μου!

Μιας γνωστης μου που γεννησε 20/10 κολλησε ιωση και το βαλανε στην εντατικη 20 μερων μωρακι...Γιατι ρε γαμωτο δεν καταλαβαινω. Και γω αυτο θα πω. Οτι κυκλοφορουν πολλες ιωσεις και δεν θελω να εχει πολλες επαφες! Και αμα δεν τους αρεσει ας παρεξηγησουν...Εγω ποτε δεν πιανω τα νεογεννητα των αλλων. Γιατι ξερω οτι δεν θα το ηθελα ουτε εγω η ιδια... Ασε το θεμα του θηλασμου ειναι αλλο θεμα... Πολυ ασχημο να εχει μια μαμα το ζορι της τις πρωτες στιγμες που ειναι με το μωρο της και να ειναι οι αλλοι απο πανω.. Απαραδεκτο!!!

cfcIp3.png

εγω ηδη εχω πει οτι δεν θελω πολλες επισκεψεις κ ειδικα στο σπιτι αλλα εμεις που εχουμε παιδια που πανε σχολειο δυσκολα να γλυτωσουμε..ηδη εχω κανει της κορης μου το αντιγριπικο παντως ......

Διαφημίσεις

δεν κανει οντως οι πολλες επισκεψεις! εγω τους εβγαζα εξω ειδικα οταν θηλαζα τους εδιωχνα!!χαχα!!

οσο για το δεντρο ας το στολισεις τωρα οταν γυρισεις αγκαλια με τον μπεμπη θα ειναι πολυ σουπερ! και εμεις θα το στολισουμε σε λιγες μερες!

Μαρια μου εννοειται καλα το εκανες και τους εδιωχνες.. Απο μονοι τους πρεπει να το καταλαβαινουν ρε γαμωτο!!!

Ναι και γω σκεφτομαι οτι θα ειναι πολυ ομορφα να ειναι ετοιμο το σπιτι οταν γυρισουμε..

Εγώ λέω να στολίσω Σάββατο 27/11!

Ελπίζω να μη το κατεδαφίσει η Ζωή!

Τη Κυριακή 28/11 λένε οι φίλες μου από το καφέ Αυγούστου να μου κάνουν baby shower! Τρέλα! Τι καλές!

Τι ειναι το baby shower??? :tongue:

και εμεις τοτε λεμε 27/11 παντα στολιζουμε μια μερα μετα τα γενεθλια του αντρα μου δηλ 27/11 τα τελευταια 7 χρονια...!!

baby shower εε??!! τελειο! θέλω και εγω ζουλεψα!!

Εγω δεν προλαβαινω 27/11.... ;) Μαλλον θα ειμαι ειδη γεννημενη!!!

Πρεπει την αλλη εβδομαδα!!!

cfcIp3.png

Μαριλενα μου 38η??πωπω γλυκεια μου!! τι σου εχει πει ο γιατρος θα πατε φυσιολογικα?τελικα μαλλον θα ερθω στο μαιευτηριο να σε δω! στο Ασκληπειο η καισαρικη το τρικλινο ειναι 1425 και 600 ευρω ο νεογνολογος ο αναισθησιολογος συν φυσικα το 11% ΦΠΑ. Τωρα ο γιατρος δεν ξερω το 2004 μου ειχε παρει 1000 ευρω για την καισαρικη.

.

Ναι θα μπω στην 38!!! Δεν μου εχει πει κατι στα σιγουρα.. Μεχρι τελευταια στιγμη δεν μπορει να ξερει. Κατι παθολογικο δεν υπαρχει μεχρι στιγμη για να παμε σιγουρα για καισαρικη. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα. Την αλλη εβδομαδα μαλλον θα κανω τις τελευταιες εξετασεις και θα παω και για καρδιοτοκογραφο. Σωστα το ειπα? :rolleyes:

Εμενα 1500 μου ειπε ο γιατρος ...

Μπορει να σου παρει τα ιδια επειδη ειναι το δευτερο παιδακι σου..

cfcIp3.png

Μαρια μου εννοειται καλα το εκανες και τους εδιωχνες.. Απο μονοι τους πρεπει να το καταλαβαινουν ρε γαμωτο!!!

Ούτε εγώ θέλω κόσμο στο μαιευτήριο και επειδή είμαι και ευέξαπτη νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Από τη μια δεν μπορώ να πω στους κοντινούς (που είναι και πολλοί στη δική μου περίπτωση) μην έρθετε στο μαιευτήριο, από την άλλη θα βγάλω σπυριά αν βλέπω ότι το μωράκι κι εγώ θέλουμε την ησυχία μας και έχουν έρθει 10 άτομα επισκεπτήριο. Είναι κι αυτό το πράγμα που έχουμε εδώ στην Ελλάδα που ο άλλος το θεωρεί και κοινωνική υποχρέωση να επισκεπτεί τη λεχώνα και το νεογέννητο. Λες και δεν θα προλάβει να τους δει. Δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό το θέμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...