Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αληθεια κοριτσακια μηπως εχετε ιδεα για το που μπορουμε να βρουμε ενα τετραδιο διαμορφωμενο ωστε να καταγρφουμε την αναπτυξη του παιδιου? γιατι μεχρι τωρα δεν εχω πετυχει πουθενα!!

Φιλενάδα μας βάζεις δύσκολα... Λογικά στο βιβλιάριο του παιδιού δεν θα έχει όμως τέτοιο με καμπύλης ανάπτυξης? Λέω εγώ τώρα..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα μου ντέ βρε Μαργιούλα μου...γεννάμε??? :confused: Είμαι σαφώς πιο ήρεμη απο το πρωί και ευτυχώς εχω να πονέσω ώρες άρα μου φαίνεται την γλύτωσα :tongue: προς το παρόν τουλάχιστον!΄Όσο για την Κατερίνα...μιλάμε για κορίτσι μάλαμα και τα ζουζούνια της απίστευτα κουκλιά!!! (Εμ με τέτοια μάνα κούκλα τι περίμενες?)

Εγω δεν την γνωριζω αλλα ειδα τα κουκλια της και φανταζομαι!!

παντως και εμενα μου συμβαινουν διαφορα πραγματα που μου ειναι τελειως αγνωστα πχ. η κοιλια μου εχει κατεβει αρκετα σε σχεση με πριν και χθες με επιασε μια συσπαση στις 3 τη νυχτα και ξυπνησα απο τους πονους και εγω δεν εχω μπει ακομα στον μηνα μου! μπαινω στις 28/11

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Φιλενάδα μας βάζεις δύσκολα... Λογικά στο βιβλιάριο του παιδιού δεν θα έχει όμως τέτοιο με καμπύλης ανάπτυξης? Λέω εγώ τώρα..

Σημερα αν σταματησει λιγο η βροχη θα παω να παρω καποια πραγματακια και θα το ψαξω λιγο παραπανω αν βρω θα σας ενημερωσω αν τυχον καποια ενδειαφερεται.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα.

Καλύτερα είμαστε και γω και η μικρή μου....ελπίζω να κρατήσει. Κοιμηθήκαμε πολύ κ χτες το μεσημερι και το βράδυ...και είμαστε καλοδιάθετες.

Ευχαριστούμε που μας σκέφτεστε!

Να πω στην Αγγελική ότι (τουλάχιστον όπως το χω βιώσει εγώ), αυτό ήταν κολικός, το χω πάθει και πέρσι και μετά τη τουαλέτα ηρέμησα. Οι πόνοι γέννας δε ξεκινούν έτσι, οι συσπάσεις ξεκινούν πιο ήπια και ολοένα δυναμώνουν. Το αίσθημα είναι σα να σου βαζουν πιεσόμετρο στη μήτρα και το σφίγγουν το σφίγγουν. Τωρα ο πόνος είναι κ υποκειμενικός...

Πάντως έτσι το νιώθω εγώ....εσύ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μιλάς με γιατρό κάθε φορά που νιώθεις κάπως. Ποτέ δε ξέρεις.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Στο βιβλιάριο υγείας του μωρού υπάρχουν καμπύλες ανάπτυξης και φυσικά οι σελίδες με τις μηνιαίες παρακολουθήσεις όπου ο παιδίατρος γράφει κάθε μήνα βάρος ύψος κεφάλι στοματική κοιλότητα εμβόλια και άλλα πολλά...

Επίσης κάτι τέτοιο υπάρχει και στα λευκώματα μωρού του στυλ "ο πρώτος χρόνος του μωρού μου" που υπάρχουν παντού σε βιβλιοπωλεία, στα Λητώ έχω δει πολύ όμορφα.

Εμένα μου έφεραν δώρο τέτοιο πέρσι και το έχω γεμίσει....είναι ότι πιο όμορφο και συγκινητικό! Εχει από την εγκυμοσύνη μέχρι τα 1α γενέθλια....όλους τους "σταθμούς" του μωρού....απλά υπέροχο! Το χω γεμίσει φωτό και σχόλια και άλλα....

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κι από εμένα!

Αγγελική περαστικά σου κοριτσάκι. Κι εμείς τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό και θέλω να του εξηγήσω όλων των ειδών τις πιέσεις και τα πονάκια που έχω για να μου πει αν είναι συσπάσεις ή όχι.

Με τα βλαστοκυτταρα δεν εχω κανει τιποτα ακομη. Τι τεμπελια ειναι αυτη? :confused:

Nikel στη δημόσια τράπεζα θα τα δωρίσετε? Αν ναι, λέω να πάω κι εγώ από εκεί την επόμενη εβδομάδα να πάρω το κιτ. Αν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε την ίδια μέρα.

Καλημέρα.

Καλύτερα είμαστε και γω και η μικρή μου....ελπίζω να κρατήσει. Κοιμηθήκαμε πολύ κ χτες το μεσημερι και το βράδυ...και είμαστε καλοδιάθετες.

Ευχαριστούμε που μας σκέφτεστε!

Να πω στην Αγγελική ότι (τουλάχιστον όπως το χω βιώσει εγώ), αυτό ήταν κολικός, το χω πάθει και πέρσι και μετά τη τουαλέτα ηρέμησα. Οι πόνοι γέννας δε ξεκινούν έτσι, οι συσπάσεις ξεκινούν πιο ήπια και ολοένα δυναμώνουν. Το αίσθημα είναι σα να σου βαζουν πιεσόμετρο στη μήτρα και το σφίγγουν το σφίγγουν. Τωρα ο πόνος είναι κ υποκειμενικός...

Πάντως έτσι το νιώθω εγώ....εσύ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μιλάς με γιατρό κάθε φορά που νιώθεις κάπως. Ποτέ δε ξέρεις.

Honey μου όντως τελικά πρέπει να ήταν κολικός γιατί σήμερα δεν εχω τέτοιους πόνους περιόδου, σ'ευχαριστώ που μου το επιβεβαιώνεις κ εσύ για να ηρεμήσω! Μόνο που σήμερα εκτος του γεγονότος οτι ο μπέμπης εχει φάει κόλλημα με την δεξιά πλευρά και που κ πού φουσκώνει ολόκληρη δεν τον εχω νιώσει να κουνιέται..ή μήπως κ αυτό κίνηση θεωρείται?

Καλημερούδια κι από εμένα!

Αγγελική περαστικά σου κοριτσάκι. Κι εμείς τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό και θέλω να του εξηγήσω όλων των ειδών τις πιέσεις και τα πονάκια που έχω για να μου πει αν είναι συσπάσεις ή όχι.

Nikel στη δημόσια τράπεζα θα τα δωρίσετε? Αν ναι, λέω να πάω κι εγώ από εκεί την επόμενη εβδομάδα να πάρω το κιτ. Αν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε την ίδια μέρα.

καλημέρα Velissaki μου ευχαριστώ πολύ! Άντε με το καλό να πάτε στον γιατρό σας κ εσείς να σου τα εξηγήσει όλα να μην έχεις κ αγωνία.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελική φουσκώνει η κοιλιά χωρίς να νιώθεις πίεση, σφίξιμο, μούδιασμα?

Αν τα νιώθεις αυτά τότε το φούσκωμα που λες μάλλον είναι σύσπαση.

Μπορεί να προκαλείται στα σημείο της μήτρας που έχει τσιτώσει ο μπέμπης. Επειδή τώρα είναι μεγάλος μπορεί μια κίνησή του, όχι απότομη κλοτσιά πχ αλλά κίνηση διαρκείας πχ, να ερεθίσει τη μήτρα και να κάνει σύσπαση στο σημείο.

Εγώ τα έχω συνέχεια αυτά. Βδομάααααδες τώρα.

Συμβουλή να χαλαρώνεις με αναπνοές, να πίνεις νερό αρκετό και να πηγαίνεις για πιπί τακτικά.

Δεν είναι τίποτα, φυσική λειτουργία είναι.

Ο οργανισμός σου δε ξέρει ότι θα κάνεις καισαρική, λογικό το βρίσκει να προετοιμαστεί.

Μην αγχώνεστε καλέ, αν ξεκινήσει τοκετός....θα το καταλάβετε! Στάνταρ!:wink:

καλημερα!!

Πωπω Αγγελικη σε νιωθω απολυτα!

προχτες το βραδυ απο τις 8 μιση και μετα ειχα συσπασεις ανα 30 λεπτο και στην συνεχεια 15 λεπτο ο αντρας μου φρικαρε κ φωναζε να παμε κλινικη αλλα εγω ψυχραιμη γιατι ο πονος ναι μεν ερχοταν πιο συχνα αλλα ηταν ο ιδιος δεν ηταν πιο εντονος. στις 1 το ξημεωμα σταματησαν.Το αποτελεσμα ειναι 8 χαπακια μαγνησιο την ημερα...

Ο οργανισμος Αγγελικη μου θα κανει την προετοιμασια του εννοειτε και ειναι φυσιολογικο. Το θεμα ειναι να μην πανικοβληθουμε χωρις λογο...πιστευω οτι θα καταλαβεις οτι ηρθε η ωρα να πας στο μαιευτηριο γιατι γεννας...

φιλακια σε όλες!

Μαριλενα που εισαι βρε??

Αγγελική φουσκώνει η κοιλιά χωρίς να νιώθεις πίεση, σφίξιμο, μούδιασμα?

Αν τα νιώθεις αυτά τότε το φούσκωμα που λες μάλλον είναι σύσπαση.

Μπορεί να προκαλείται στα σημείο της μήτρας που έχει τσιτώσει ο μπέμπης. Επειδή τώρα είναι μεγάλος μπορεί μια κίνησή του, όχι απότομη κλοτσιά πχ αλλά κίνηση διαρκείας πχ, να ερεθίσει τη μήτρα και να κάνει σύσπαση στο σημείο.

Εγώ τα έχω συνέχεια αυτά. Βδομάααααδες τώρα.

Συμβουλή να χαλαρώνεις με αναπνοές, να πίνεις νερό αρκετό και να πηγαίνεις για πιπί τακτικά.

Δεν είναι τίποτα, φυσική λειτουργία είναι.

Ο οργανισμός σου δε ξέρει ότι θα κάνεις καισαρική, λογικό το βρίσκει να προετοιμαστεί.

Μην αγχώνεστε καλέ, αν ξεκινήσει τοκετός....θα το καταλάβετε! Στάνταρ!:wink:

Honey μου εχεις απόλυτο δίκιο κορίτσι μου που να το ξέρει ο μπέμπης οτι πάμε για καισαρική.. ναι σίγουρα προετοιμάζεται!

Λοιπόν αυτό που μου κάνει συνέχεια όμως είναι συνήθως απο κάποια πλευρά π.χ δεξιά ή αριστερά φουσκώνει απίστευτα όμως σε σημείο να στραβώνει η κοιλιά και νιώθω οτι πρέπει να είναι το ποπουδάκι του εκεί...την ώρα εκείνη με πονάει λιγάκι και μετά απο δευτερόλεπτα ξεφουσκώνει. Επίσης την ώρα που συμβαίνει αυτό θέλω πιπί μου επειγόντωςςςςςςςςςς νομίζω οτι θα τα κάνω πάνω μου, και μετά περνάει...

Ευτυχώς που ξέρεις τόσα και με διαφωτίζεις ειλικρινά!!

Εσύ πώς πάς? Κάνεις συσπάσεις διαρκώς?

καλημερα!!

Πωπω Αγγελικη σε νιωθω απολυτα!

προχτες το βραδυ απο τις 8 μιση και μετα ειχα συσπασεις ανα 30 λεπτο και στην συνεχεια 15 λεπτο ο αντρας μου φρικαρε κ φωναζε να παμε κλινικη αλλα εγω ψυχραιμη γιατι ο πονος ναι μεν ερχοταν πιο συχνα αλλα ηταν ο ιδιος δεν ηταν πιο εντονος. στις 1 το ξημεωμα σταματησαν.Το αποτελεσμα ειναι 8 χαπακια μαγνησιο την ημερα...

Ο οργανισμος Αγγελικη μου θα κανει την προετοιμασια του εννοειτε και ειναι φυσιολογικο. Το θεμα ειναι να μην πανικοβληθουμε χωρις λογο...πιστευω οτι θα καταλαβεις οτι ηρθε η ωρα να πας στο μαιευτηριο γιατι γεννας...

φιλακια σε όλες!

Μαριλενα που εισαι βρε??

Μαρία μου ευτυχώς χθές δεν είχα τέτοια πράγματα κάποιες συσπασούλες αλλά ελεγχόμενες τώρα είμαι σίγουρη οτι αυτό που έπαθα προχθές ήταν σίγουρα κολικός όπως μου είπε και η μαία μου, αφού τελικά και χθες το βράδυ ήταν μια καλή νύχτα και άκουσα και τον μπέμπη μου αρκετά το βραδάκι και τώρα το πρωί οπότε δόξα το θεό θα περιμένουμε να έρθει η ώρα μας σαν καλά παιδάκια.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια μου και καλο Σαββατοκυριακο!!!

Δεν σας ξεχασα εννοειται.. Εχω να μπω μερες αλλα ολο και κατι εχω και τρεχω συνεχως.. Εκτος απο την αναμενομενη αφιξη του μπεμπη, τρεχουμε και για το σπιτι που σας εχω πει οτι χτιζουμε και προσπαθω να κανω τωρα διαφορα γιατι μετα δεν θα μπορω.. Για παραδειγμα πρεπει να αποφασισω για την κουζινα, ετσι ωστε να την φτιαχνει ο μαραγκος οσο θα ειμαι ασαραντιστη για να μετακομισουμε μετα.. Θα ζοριστω πολυ κοριτσια αλλα ελπιζω να τα καταφερω, γιατι θα παω να μεινω στην μανουλα μου απο πανω!!! :P

Χτες το πρωι πηγαμε στον γιατρο. Ο μπεμπης ειναι περιπου 2500!!! Αλλα μου ειπε οτι τωρα δεν ειναι σωστο να μιλαμε για το βαρος γιατι εχει πια μεγαλωσει και οι μετρησεις στον υπερηχο δεν ειναι σωστες.. Μπορει να εχουν αποκλιση μεχρι και 400 γραμμαρια πανω η κατω!!!

Τα υγρα μου ειναι στο ιδιο επιπεδο. Ειναι λεει αρκετα για γεννα. Ο μπεμπης δεν εχει εμπεδωθει ακομα. Παρολα αυτα εχω και γω πολλες συσπασεις τωρα. Κυριως τα βραδυα και φοβαμαι παρα πολυ γιατι δεν ξερω ποτε θα ερθει η ωρα!!! Μου ειπε να παρακολουθω καθε ποση ωρα συμβαινουν αλλα δεν ειναι και το ποιο ευκολο βρε κοριτσια..

Ζοριζομαι παρα πολυ σωματικα. Ποναει ολο μου το σωμα!!! Απο Δευτερα μου ειπε να σταματησω το μαγνησιο.. Μπαινω στην 38 εβδομαδα!!! Δεν το πιστευω κοριτσια εχω ακομα 3 εβδομαδες το πολυ!!! Καλο θα ειναι βεβαια να περασει και η επομενη που να παρει ακομα λιγο βαρος το μικιο μου..

Τα ποιο σημαντικα πραγματα για τον μπεμπη ειναι ετοιμα. Το κρεβατακι θα μου το φτιαξουν αφου θα γεννησω. Τα ρουχαλακια ειναι πλυμμενα, μονο κατι μπουρνουζακια πρεπει να πλυνω. Η βαλιτσα μου ειναι ετοιμη. Ελπιζω να μην ξαχναω κατι σημαντικο..

Επισης μου ηρθε το πακετο απο τα βλαστοκυτταρα.. Αλλα με εχει αγχωσει το γεγονος οτι πρεπει να τα στειλουμε μεσα σε 24 ωρες και για μας εδω ειναι λιγακι δυσκολο..Δεν ξερω και τι ωρα θα πεσει η γεννα, αν θα ειναι ανοικτα τα κουριερ και τα λοιπα...

Αυτα σε γενικες γραμμες. Σας σκεφτομαι ολες και ελπιζω ολα να πανε καλα!!! Φιλια πολλα!!!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

αχ τωρα καθισα και υπολογισα τα εξοδα κ κοντευω να παθω..αν μπουμε σε τρικλινο θελουμε 4000 μαζι με τον γιατρο....κ η εφορια 1540 δηλ 5540 αν παλι μπω σε δικλινο το ποσο ξεφευγει πανω απο 6000...σκ@τ@!

Αστα Μαρια μου με το οικονομικο ειμαστε ολοι στα ζορια..

Λοιπον το Μητερα εχει βγαλει ενα πακετο οικονομικο. Ειναι 1450 ο φυσιολογικος και 1950 η καισαρικη.. Ας ελπισουμε οτι θα μου κατσει ο φυσιολογικος!!! :tongue:

Στις τιμες συμπεριλαμβανεται ο ανισθησιολογος, ο παιδιατρος και το ακουογραμμα. Δεν συμπεριλαμβανεται το υγειονομικο υλικο, οι εργαστηριακες εξετασεις η φαρμακευτικη αγωγη και φυσικα ο γυναικολογος. Φυσικα σε ολα αυτα χωρις το ΦΠΑ...Τι εχουν κανει τωρα με τα δωματια? Εχουν παρει τρια δικλινα στην σειρα, εχουν σπασει ενα κομματι τοιχου στο μεγεθος μιας πορτας και αντι να λεγοντε δικλινα, λεγεται το νεο δωματιο 6κλινο!!! Αλλα υπαρχει ενα μπανιο για καθε δυο κοπελες και ξεχωριστη πορτα εισοδου. Στην ουσια δηλαδη δικλινα παλι.. Οποτε εγω θα παρω αυτο. Αλλωστε 3-4 μερες θα ειναι...που θα παει θα περασουν!!!

Ο φετινος χειμωνας θα ειναι πολυ δυσκολος.. :-(

cfcIp3.png

Καλημέρα!

Εγώ με το yutopar έχω βοηθηθεί κάπως...δε κάνω τρίλεπτες συσπάσεις...είναι πιο αραιες και κάπως πιο ήπιες μερικές φορές. Και αυτό πρόοδος είναι.

Το μαγνήσιο για μένα είναι.....καραμέλες παιδικές! Μηδέν!

Αγγελική αυτό όπως το περιγράφεις σύσπαση είναι κορίτσι μου...΄

Αν σε βαζαν τοκογράφο θα εδειχνε, ίσως χαμηλό πχ 30-40-50% αλλά ότι είναι σύσπαση είναι. εγώ βαράω και 8οαρια άμα λάχει!

Α φέτος δε πάω να κάνω τοκογράφο....δεν έχω καμιά αμφιβολία...και ο γιατρός μου λέει τσάμπα χρόνος!

Καλό ΣΚ λοιπόν!:-D

Α κ γω το οικονομικό 3κλινο θα παρω στο Λητώ. Δεν έχει πάνω από 3κλινο.

Και να σας πω την αλήθεια κ να μου περισσεύαν λεφτά για 1κλινο πχ, με τίποτα δε πήγαινα!

Θυμαμαι πέρσι θα αυτοκτονούσα κυριολεκτικά μόνη μου αν ήμουν.....απαπαπαπαπα....τι καλά ήταν με τις άλλες 2 κοπέλες, τα λέγαμε κιόλας, η μία είχε κ άλλα παιδάκια και μας βοηθούσε...μας έλεγε πράγματα...κι γω τις βοηθούσα επειδή και οι 2 ήταν καισαρική κ δε μπορούσαν να παίρνουν τα μωρά τους απτα πυρεξάκια μόνες τους συνέχεια...τους τα δινα εγώ! Μια χαρά ήταν. Ακόμα μιλάμε κ βρισκόμαστε να φανταστείτε.

Κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο??? Ποτε θα στολισουμε τα δεντρακια μας? :tongue:

Εγω αγωνιω και για αυτο!!! Μμμμμμ αρχισαν να μου μυριζουν Χριστουγεννα!!! Αλλα πρεπει να αποφασισω! Η πρεπει αυτην την εβδομαδα που ερχεται η πρεπει να περιμενω να γεννησω και μετα..

Μετα θα βρω τον χρονο ομως? Εσεις τι λετε να κανετε?:rolleyes:

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...