Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στο amazon έχω κάνει register και παραγγέλνω χρησιμοποιώντας την visa μου (όχι πιστωτική). Να ναι καλά οι μαμάδες του parents forum. Έχουν βάλει αναλυτικές οδηγίες για το amazon και γενικότερα για τις ιντερνετικές αγορές εδώ αλλά γενικά μπορείς να παρακολουθήσεις το θέμα για τα e-shops εδώ. Πάντως γενικά συμφέρει τρελά να κάνεις κάποιες αγορές μέσω ιντερνετ.

Βελισακι μου ευχαριστω για τις πληροφοριες θα το ψαξω γιατι οντως συμφερει!!!

φιλακια πολλα...

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες! Χτες το βράδυ τα είδα όλα... Πονούσα απο τις 9 το βράδυ ως το πρωί με κάποιες μικρές διακοπές.. είχα συνέχεια την αίσθηση οτι ήθελα να πάω τουαλέτα και όντως το έκανα τουλάχιστον 3 φορές αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό ειναι φυσιολογικό να συμβαίνει..Μανούλες που εχετε ξαναγεννήσει μπορείτε να μου πείτε? Πάντως εγω περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω...έτσι θα πονάμε συνέχεια μέχρι να περάσουν 15 μέρες? Όποια ξέρει ας μου πει σας παρακαλώ γιατί έχω ανησυχήσει..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα!!! Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια με το καλο τα μωρακια σας!!!!

Αγγελικουλα τωρα μπηκα και σε ειδα και ειπα να δω πως πας και διαβασα αυτα που εγραψες. Αυτα που περιγραφεις μπορει να σημαινουν εναρξη τοκετου , να παρεις γρηγορα τον γιατρο σου και να χρονομετρησεις καθε ποτε πονας , να ξερεις οτι την αισθηση για τουαλετα την εχουμε συχνα πριν τον τοκετο ειναι το κλισμα της φυσης για να αδειασει το εντερο και να εχει ελευθερο χωρο να βγει το μωρακι. Τα ιδια συμπτωματα ειχα και εγω το βραδυ πριν γεννησω:P Κοριτσια συγγνωμη για την σφηνα αλλα την Αγγελικη την αγαπαμε πολυ!!! Ευχομαι και παλι με το καλο σε ολες θα ζησετε ανεπαναληπτες στιγμες:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα!!! Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια με το καλο τα μωρακια σας!!!!

Αγγελικουλα τωρα μπηκα και σε ειδα και ειπα να δω πως πας και διαβασα αυτα που εγραψες. Αυτα που περιγραφεις μπορει να σημαινουν εναρξη τοκετου , να παρεις γρηγορα τον γιατρο σου και να χρονομετρησεις καθε ποτε πονας , να ξερεις οτι την αισθηση για τουαλετα την εχουμε συχνα πριν τον τοκετο ειναι το κλισμα της φυσης για να αδειασει το εντερο και να εχει ελευθερο χωρο να βγει το μωρακι. Τα ιδια συμπτωματα ειχα και εγω το βραδυ πριν γεννησω:P Κοριτσια συγγνωμη για την σφηνα αλλα την Αγγελικη την αγαπαμε πολυ!!! Ευχομαι και παλι με το καλο σε ολες θα ζησετε ανεπαναληπτες στιγμες:D

Κατερινάκι μου με συγκινείς που με βοηθάς τόσο πολύ ειλικρινά σου μιλάω....... σνιφφφφφφφ σνιφφφφφφ αιντε συγκινήθηκα τωρα.......

Εχω φοβηθεί λιγάκι γιατί κανονικά δεν το περιμένουμε τώρα αλλά σε 2 εβδομάδες με καισαρική :confused: ευτύχώς τουλάχιστον ο γιατρός είπε προχθές οτι ειναι 2.500 κιλά πάλι καλά..

θα πάρω τηλέφωνο τώρα να δω τι θα μου πουν, πάντως τώρα τα πονάκια υποχώρησαν αλλά χτες το βράδυ τα είδα όλα πραγματικά..

Χίλια ευχαριστώ που μου έγραψες εδώ θα σε ενημερώσω φιλάκια πολλά γλυκειά μου!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μπορει να ειναι αρχη και να κοντευεις. Μην ξεχνας απο την στιγμη που θα μπεις στον μηνα σου μπορει να γεννησεις ανα πασα στιγμη , εγω τον Αλκη τον γεννησα 36+2 και την μικρη 35+5 , ελπιζω βεβαια να κρατηθει το αντρακι σου γιατι οσο μενει μεσα καλυτερα αλλα και τωρα να βγει δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!! Πολλα φιλακια!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Μπορει να ειναι αρχη και να κοντευεις. Μην ξεχνας απο την στιγμη που θα μπεις στον μηνα σου μπορει να γεννησεις ανα πασα στιγμη , εγω τον Αλκη τον γεννησα 36+2 και την μικρη 35+5 , ελπιζω βεβαια να κρατηθει το αντρακι σου γιατι οσο μενει μεσα καλυτερα αλλα και τωρα να βγει δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!! Πολλα φιλακια!!!

Πήρα τηλέφωνο και μου είπε η μαία ότι πιθανόν να έπαθα κολικό και γι'αυτό πονούσα τόσο πολύ, αυτοί οι δύο πόνοι πολύ έυκολα μπερδευονται γιατί μοιάζουν. Τώρα το πρωί δεν πονούσα αλλά τώρα που μιλάμε πάλι έχω πονάκια αλλά καλύτερα απο χθές. Να τα παρακολουθήσω μου είπε και βλέπουμε λογικά ειναι προπαρασκευαστικοί πόνοι και όχι γέννας. Ότι είναι να γινει θα γινει οτι και να λέμε δεν μπορούμε να αποφύγουμε τπτ!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα Αγγελικουλα μου! Απιστευτο μου φαινεται πως μιλαμε για πονους! Να κανεις οτι σου ειπε η μαια σου, και οπως ειπε και η Κατερινα το πολυ-πολυ να αγκαλιασεις το μωρακι σου νωριτερα!

Κοντευουμε φιλεναδα!! :D

5NEXp2.png

Καλημερα Αγγελικουλα μου! Απιστευτο μου φαινεται πως μιλαμε για πονους! Να κανεις οτι σου ειπε η μαια σου, και οπως ειπε και η Κατερινα το πολυ-πολυ να αγκαλιασεις το μωρακι σου νωριτερα!

Κοντευουμε φιλεναδα!! :D

Καλημέρα φιλεναδούλα!! Αμ εμένα να δεις πως μου φάνηκε χτες το βράδυ...3 και 1 με πήγε....Εκεί που νομίζεις οτι όλα μα όλα τα έχεις προγραμματισμένα τσούπ να και οι πόνοι.. Τέλοσπάντων δεν παραπονιέμαι απο το πρωί ελάχιστα εχω νιώσει πόνους ως και καθόλου οπότε μπορεί να ήταν όντως κολικός και συσπάσεις που πλέον είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πλησιάζουμε δεν λες τπτ κοριτσάκι...απίστευτο!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Συσπασεις εχω αρχισει κι εγω να αισθανομαι, η τουλαχιστον φανταζομαι οτι ειναι συσπασεις...ειδικα οταν σηκωνομαι αποτομα.

Φανταζομαι την αγωνια σου χθες...ειναι κατι που δεν ξερουμε και λογικο να μας τρομαζει!

Με τα βλαστοκυτταρα δεν εχω κανει τιποτα ακομη. Τι τεμπελια ειναι αυτη? :confused:

Αληθεια, ειδες βροχη σημερα?? Χαμοςςςςςςςςςςςς!!

5NEXp2.png

Κοριτσακια τι γινεται γενναμε???

Καλημερα Αγγελικουλα, Νικελακι, Κατερινακι και ολες οι τσουπρες να ποναμε γιατι ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

Αγγελικουλα μου αν ειναι κατι θα εξελιχθει μεσα στην μερα μην προβληματιζεσαι και παντα να ενημερωνεις τον γιατρο και την μαια!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι δεν εχουμε ξανα μιλησει αλλα να σου ζησουν τα κουκλια!!!

τι μωρακια ειναι αυτα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Συσπασεις εχω αρχισει κι εγω να αισθανομαι, η τουλαχιστον φανταζομαι οτι ειναι συσπασεις...ειδικα οταν σηκωνομαι αποτομα.

Φανταζομαι την αγωνια σου χθες...ειναι κατι που δεν ξερουμε και λογικο να μας τρομαζει!

Με τα βλαστοκυτταρα δεν εχω κανει τιποτα ακομη. Τι τεμπελια ειναι αυτη? :confused:

Αληθεια, ειδες βροχη σημερα?? Χαμοςςςςςςςςςςςς!!

Αν νιώθεις τράβηγμα με πόνο και μετά πετρώνει η κοιλιά σου ναι είναι σύσπαση και εγώ η χαζή έμαθα τι είναι μώλις προχθές που πήγαμε στον γιατρό και το είδε επιτόπου η μαία...αλλιώς θα έλεγα οτι δεν εχω! Η αλήθεια βέβαια είναι οτι απο προχθές έχει δυναμώσει καμία σχέση με τις προηγούμενες μέρες και επίσης πιθανόν να παίζει ρόλο οτι ο μπέμπης έχει ήδη εμπεδωθεί!

Ναι η αλήθεια ειναι οτι φοβήθηκα αλλά όσο βλέπω οτι μες στην ημέρα νιώθω καλύτερα καθυσηχάζομαι λιγάκι!

Για τα βλαστοκύτταρα πήγα στην Δημόσια Τράπεζα την Τρίτη και πήρα το κιτ ευτυχώς γιατί εγώ απο δώ και πέρα δεν είμαι και πολλά πολλά γενικώς μου φαίνεται!!!

Κοριτσακια τι γινεται γενναμε???

Καλημερα Αγγελικουλα, Νικελακι, Κατερινακι και ολες οι τσουπρες να ποναμε γιατι ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

Αγγελικουλα μου αν ειναι κατι θα εξελιχθει μεσα στην μερα μην προβληματιζεσαι και παντα να ενημερωνεις τον γιατρο και την μαια!!

Ελα μου ντέ βρε Μαργιούλα μου...γεννάμε??? :confused: Είμαι σαφώς πιο ήρεμη απο το πρωί και ευτυχώς εχω να πονέσω ώρες άρα μου φαίνεται την γλύτωσα :tongue: προς το παρόν τουλάχιστον!΄Όσο για την Κατερίνα...μιλάμε για κορίτσι μάλαμα και τα ζουζούνια της απίστευτα κουκλιά!!! (Εμ με τέτοια μάνα κούκλα τι περίμενες?)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αληθεια κοριτσακια μηπως εχετε ιδεα για το που μπορουμε να βρουμε ενα τετραδιο διαμορφωμενο ωστε να καταγρφουμε την αναπτυξη του παιδιου? γιατι μεχρι τωρα δεν εχω πετυχει πουθενα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ήμαρτον !!! Αγγελική μάλλον πρέπει να αλλάξεις καθρέφτη. Κορίτσια εγώ που την είδα μια χαρά είναι!! Και κούκλα.

ΧαχΑΧαχα εγώ πάντως πρόσεξα οτι δεν φοράς γυαλιά οπότε... χχΑΧΑΧΑαα

Λοιπόν ακούστε κουφό σκηνικό με την Κατερίνα... Εντάξει στο σεμινάριο θηλασμού το ήξερα οτι θα ήταν γιατι το είχαμε συζητήσει.. Έλα όμως που την Τρίτη πηγαίνω στο ΙΙΒΕΑΑ (Δημόσια Τράπεζα) για να παραλάβω το κίτ και ποιά βλέπω μπροστά μου? Την Κατερινούλα με την αδελφούλα της!!! Πόσο κουφό?? Απ'όλες τις ημέρες και ώρες του κόσμου πήγαμε την ίδια!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...