Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κοριτσακια ξερετε εαν πρεπει να παρω αυτη τη βουρτσα που πλενει τα μπιμπερο και τις θηλες? χρειαζεται ή θα γεμισω συμπραγκαλα?

Οπωσδηποτε.

Πως αλλιώς θα τα πλένεις?

Με τα σφουγγαράκια που δε πηγαίνουν σχεδόν πουθενά σε ένα μπιμπερό και μια θηλή? Και είναι και ψιλομπλιαχ τα σφουγγαράκια, μαζεύουν.

Αργότερα όταν τελειώσουν οι αποστειρώσεις τα πλένεις απλά με σφουγγαράκι οκ.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...

ημουν με πονους εντονους κ ξαπλα θα ξαναμπω να δω τα νεα σας φιλακια:!

Και συ τα ίδια ε?

και γω αλλά με το λάπτοπ κάνω παρέα....

Έκανα ντόπλερ.Ο μπέμπης σε ισχυακή προβολή(τι θα κάνω???)

Ομοιοπαθητική ίσως?

Υπάρχουν πολλά περιστατικά που με ομοιοπαθητική γύρισε το μωρό και τελευταία στιγμή ακόμα.

Ο δικος μου ομοιοπαθητικός το έχει κάνει.

εγω μωρε πηγα Δευτερα γραφειο και ζοριστηκα πολυ και μετα αρχισαν παλι οι πονοι!

σκ@τ@!

μελακι ειμαστε ακριβως στην ιδια κατασταση και εμενα εχει εμπεδωθει οπως ειπε ο γιατρος....

και αυτη η πιεση προς τα κατω ωρες ωρες νομιζω οτι θα σπρωξω μα το Θεο...αντε να δουμε την αλλη Παρασκευη τι θα πει ο ντοκτορ....

ζουνιτσα τι καλα που παει η μικρη σου τελεια!!πολυ πολυ χαιρομαι!

κριστυ περπατημα περπατημα!

και θα ερθει η κουκλα!

Διαφημίσεις

Ομοιοπαθητική ίσως?

Υπάρχουν πολλά περιστατικά που με ομοιοπαθητική γύρισε το μωρό και τελευταία στιγμή ακόμα.

Ο δικος μου ομοιοπαθητικός το έχει κάνει.

Υπάρχουν και κάποιες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις για να το βοηθήσεις να γυρίσει. Ρώτα τη μαία σου καλύτερα και το γιατρό σου βέβαια.

Τι να πω...χάλια.

Σίγουρα γίνεται και πιο χάλια. Αλλά εγώ τώρα αυτό το χάλια ζω...

Αχ βρε κοριτσάκι κρίμα που νοιώθεις έτσι. Προφανώς κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά είμαστε εδώ παρεούλα για να λέμε τον πόνο μας η καθεμιά και να αισθανόμαστε λίγο καλύτερα. Πάρε και μερικά χαμογελάκια για κουράγιο :):):):):):):)

Τωρα πρεπει να δω που θα την αλλαζω οταν θα ειμαι κατω, ειναι μανικι να ανεβαινω και να κατεβαινω σκαλες με το μωρο αγκαλια. κατι πρεπει να σκεφτω για τον κατω οροφο. ισως καμια αλλαξιερα πανω στην κουνια....

Εγώ θα παραγγείλω αυτήν την αλλαξιέρα που προσαρμόζεται πάνω στην κούνια http://www.amazon.co.uk/Antique-Pine-Cotbed-changing-unit/dp/B001VDY024/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2Q8JSYVHWOUPA&colid=3SHBJP97UBZ2Z και θα την έχω αν θέλω να αλλάξω τον μπεμπούλη στο δωμάτιό του, γιατί δεν ήθελα να πάρω αλλαξιέρα έπιπλο.

Και ρωτώ τις ήδη μαμάδες, πάνες να υποθέσω πρέπει να πάρουμε από τώρα για να έχουμε στοκ όταν γεννηθεί το μωρό. Προτιμάτε κάποια συγκεκριμένη μάρκα? Και να υποθέσω ότι 3-6 κιλά είναι το συνηθισμένο μέγεθος για νεογέννητο? (εμάς ο μπέμπης μας ήταν ήδη στην 32η εβδομάδα 2650 γρ.)

αχ βρε κοριτσάκια μου.......... εγώ δεν τα πέρασα αυτά, τα προσπέρασα!!!!! χαχαχαχαχα και για τα κιλά σταμάτησα στα 13, δεν ήθελε η κόρη μου να πάρω άλλα... :wink:

κοριτσάκια μου υπομονή σε όλες, λίγο έμεινε και μετά θα κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλίτσα!!! και μην ανησυχείτε για τα κιλάκια των μωρών, μια χαρά είναι απο εδώ και πέρα...

κριστάκι ναι να το πάρεις, είναι απο τα πιο απαραίτητα αξεσουαρ.

κοριτσάκια μου εγώ κρατούσα την μπεμπούλα μου μια ώρα αγκαλίτσα!!!!!!!!!!! τι να σας πω!!!!!!!!! ΘΑΥΜΑ!!!!!!! ναι, πάμε πολυ καλά..... σας ευχαριστώ όλες που νοιάζεστε για εμάς!!!!!!!

να προσέχετε όλες οι κοπελίτσες!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Εγώ θα παραγγείλω αυτήν την αλλαξιέρα που προσαρμόζεται πάνω στην κούνια http://www.amazon.co.uk/Antique-Pine-Cotbed-changing-unit/dp/B001VDY024/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2Q8JSYVHWOUPA&colid=3SHBJP97UBZ2Z και θα την έχω αν θέλω να αλλάξω τον μπεμπούλη στο δωμάτιό του, γιατί δεν ήθελα να πάρω αλλαξιέρα έπιπλο.

Και ρωτώ τις ήδη μαμάδες, πάνες να υποθέσω πρέπει να πάρουμε από τώρα για να έχουμε στοκ όταν γεννηθεί το μωρό. Προτιμάτε κάποια συγκεκριμένη μάρκα? Και να υποθέσω ότι 3-6 κιλά είναι το συνηθισμένο μέγεθος για νεογέννητο? (εμάς ο μπέμπης μας ήταν ήδη στην 32η εβδομάδα 2650 γρ.)

κι εγω κατι τετοιο λεω να παρω. θα δω απο που, λεω να μην βιαστω γιατι θα μου κανουν και δωρα να εχω να αλλαζω. κοντευω να τα παρω ολα!

πανες πηρα 1 κουτι μικρο 2-5 κιλα και μολις ειδα οτι τα Νο 2 ειναι για 3-6 κιλα τα βρηκα προσφορα και πηρα 3 μεγαλα πακετα. Νομιζω οτι το Νο 1 ειναι για πολυ μικρα μωρα (η μπεμπα μου ειναι ηδη 3200 για ποσο θα της κανουν τα 2-5 κιλα?). τωρα που εχεις χρονο παρακολουθησε το τοπικ "πως να χρυπησουμε την ακριβεια" και μολις μαθεις για προσφορες σε πανες απο καποιο σουπερ μαρκετ πηγαινε και παρε αρκετα πακετα. εγω περιμενω την επομενη προσφορα για να παω να παεω αλλα τοσα. Με την προσφορα που βρηκα τα πηρα απο 18,80 γυρω στα 10 ευρω τα 62 τεμαχια παμπερς. γλιτωσα 28 ερω στα 3 πακετα!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κοριτσάκια μου εγώ κρατούσα την μπεμπούλα μου μια ώρα αγκαλίτσα!!!!!!!!!!! τι να σας πω!!!!!!!!! ΘΑΥΜΑ!!!!!!! ναι, πάμε πολυ καλά..... σας ευχαριστώ όλες που νοιάζεστε για εμάς!!!!!!!

να προσέχετε όλες οι κοπελίτσες!!

Γεια σου χαζομανουλα μας!!! απολαυσε την οσο περισσοτερο μπορεις!!!!! Μακια και σε εσενα και στην μπουμπου σου.

(εμάς ο μπέμπης μας ήταν ήδη στην 32η εβδομάδα 2650 γρ.)

Έκανα ντόπλερ.Ο μπέμπης σε ισχυακή προβολή(τι θα κάνω???)και 2.658 γραμάρια!

Θρεφταράκι για την ηλικία του! Ο γιατρός πιστεύοντας ότι θα με πανικοβάλει με το χιύμορ του μου λέει πω πω 4 κιλά είναι! Εντάξει του λέω 4+ γέννησα το προηγούμενο να μην κάνω 6 αυτό? Θα με βολέψει κι όλας.Έτοιμο μεγαλωμένο!

Εγώ είμαι σαν διπλή ντουλάπα 100 κιλά! Δηλαδή +26! έχε χάρη που έχω λίγο μπόι!1.75.

Τα κιλά μπαίνουν με τον αέρα και με αγγούρι! Αμάν πια!Ούτε τα ρούχα εγγυμοσύνης δεν μου κάνουν!

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!

Μου αρεσει πολυ Βελισακι μου η αλλαξιερα

Λανανεκ τι μπεμπακι ειναι αυτο!!!

ρε κοριτσια εμεις ειμασταν πριν 11 μερες 1780 γρ μηπως πρεπει να ανησυχω?

Δεν έχει τρίτο.

Ούτε λεφτά ούτε υπομονή έχω.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Καλημέρα...

Και γω εδώ...

Στην ακινησία...το παιδάκι μου παραμελημένο όσο δε πάει, και μάλιστα σε μια φάση που με έχει τόση ανάγκη, δεν έχει φάει απολύτως τίποτα 5 μέρες τώρα....η ψυχολογία μου στο πάτωμα....και οι πόνοι και οι συσπάσεις και το βάρος και η πίεση καλά κρατούν.

Τι να πω...χάλια.

Σίγουρα γίνεται και πιο χάλια. Αλλά εγώ τώρα αυτό το χάλια ζω...

Με μάτιασα μάλλον...που πήγαινα τόσο καλά, ούτε κιλά, ούτε ραγάδες, ούτε πρήξιμο, τίποτα, όλα καλά.

Φατα τώρα τα καλύτερα.

Γειαααααα....

Εχω τις μαύρες μου...

Το μεσημέρι μου άλλαξε τα φώτα η μικρή....κλάμα πολύ....ε όταν ηρέμησε πήγα τουαλέτα και έπαθα σοκ...από κάτω είμαι πρησμένη τούμπανο, λες κ μόλις γέννησα...έτσι ήμουν πέρσι θυμάμαι μετά το τοκετό από κάτω....

Τα χρειαστηκα βέβαια...πήρα το γιατρό τηλ και μου πε το εξής.

Οτι προφανώς χτες με όλη αυτή τη διαδικασία σύσπαση-πόνος που είχα όλη μέρα (με ξαναβρισε που άργησα να τον πάρω) κατέβηκε το μωρό κιάλλο κάτω. Και τώρα που παίρνω τα χάπια και ηρέμησε η μήτρα ωωωωωωωωωπ όλο το βάρος στον τράχηλο κατω κάτω. Και γιαυτό έχω γίνει έτσι, νιώθω απαίσια, σα να χω ένα πεπόνι εκεί κάτω...βασικά έχω ένα κεφάλι έτοιμο να βγει.

Τέλεια!

Μου είπε χαπάκωμα και ξάπλα μην έχουμε άλλα.

Ωραίααααααα.

Φτου φτου φτου κοριτσακι μου ξαπλωσε και ζητα βοηθεια τωρα την εχεις αναγκη και μην πανικοβαλεσαι απο την στεναχωρια σου για την μικρη συνεβη αυτο και εμενα η μικρη εχει εμπεδωσει απο νωρις!!!

καλημερα!

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...

ημουν με πονους εντονους κ ξαπλα θα ξαναμπω να δω τα νεα σας φιλακια:!

Εγω παντως πλεον το εχω ξερω οποια χανετε δεν ειναι για καλο τι επαθες κοριτσακι μου? και τι δουλεια εχεις στο γραφειο ετοιμογενη γυναικα???

Χτές πήγαμε και εμείς στον γιατρό μας να μας δεί! Εκεί λοιπόν που έλεγα γιατρέ τι είναι σύσπαση και εγώ δεν έχω κτλ...με πιάνει ενα πονάκι χαμηλά και τσούπ μου λέει αυτήν την στιγμή που μιλάμε εχεις σύσπαση!!! Ε περιττό να σας πώ οτι αυτήν την αίσθηση την είχα τελικά και άλλες φορές και ειδικά τελευταίες μέρες αρκετά!!!!! Μου είπε όμως να μην φοβάμαι και οτι ειναι φυσιολογικό αφού μπήκα στον μήνα μου. Τώρα ο μικρούλης μου είναι 2.500 κιλά και έχει ήδη εμπεδωθεί!!!! Αυτό μου είπε οτι είναι πολύ καλό ακόμα και στην περίπτωση μου δηλ καισαρική. Επόμενο ραντεβού στις 25/11/10 και λογικά αν δεν έχει αντίρηση ο μπέμπης προγραμματίζουμε για τις 29/11/10 την καισαρική! Πιστεύει οτι με τον ρυθμό ανάπτυξης του θα είναι τότε περίπου 3.100 μια χαρούλα δηλάδη παράπονο δεν έχω :P

Χτες το βράδυ πάντως είχα αρκετά πονάκια και τα ψιλοχρειάστηκα..έχω την αίσθηση οτι ο μπέμπης δεν θα περιμένει ως τις 29 αλλά κάνω πως καταλαβαίνω..???????

Με το ΚΑΛΟ!!!! Αγγελικουλα μου, μαλλον η συσπασεις οι δικες σου ειναι ανεπαισθητες

Εμεις προς το παρον λεμε πως ειμαστε καλα αν εξεραισουμε οτι δεν θα γλυτωσουμε το ιδιωτικο γιατι κατι εχει συμβει με τον γιατρο μου φιλακια σε ολες λιγη υπομονη τελειωνουμε !!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

αχ τωρα καθισα και υπολογισα τα εξοδα κ κοντευω να παθω..αν μπουμε σε τρικλινο θελουμε 4000 μαζι με τον γιατρο....κ η εφορια 1540 δηλ 5540 αν παλι μπω σε δικλινο το ποσο ξεφευγει πανω απο 6000...σκ@τ@!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εμεις ειμασταν πριν 11 μερες 1780 γρ μηπως πρεπει να ανησυχω?

Εσυ ανησυχείς μήπως είναι το μωρό πολύ μικρό εγώ μήπως είναι πολύ μεγάλο... Τι να πω. Ο ντόκτορ πάντως που τον είχα ρωτήσει σχετικά μου είχε πει ότι άλλα μωρά είναι μικρόσωμα, άλλα μεγαλόσωμα (όπως και οι ενήλικες άλλωστε) και ότι αν δεν υπάρχει κάτι άλλο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οπότε λέω να ηρεμήσουμε και οι δύο γιατί είμαστε πολύ ψάρια-μαμάδες και ανησυχούμε με τα πάντα :)

Christy ευχαριστώ για τις συμβουλές, το ψάχνω το θέμα με τις πάνες γιατί όσο και να το κάνεις είναι ένα πάγιο έξοδο και αν μπορούμε να εξοικονομήσουμε από κάπου, γιατί και να μην το κάνουμε?

Ζουνίτσα, μπράβο κοπέλα μου, πάνε όλα καλά με τη μικρούλα σας!

Μαλλον εχεις δικιο Βελισακι μου!!!!

επι ευκαιριας να σε ρωτησω με ποιο τροπο ψωνιζεις απο τη διευθυνση που εστειλες με την αλλαξιερα?

ΥΓ. βλεπω τα ορθογραφικα μου και φρικαρω!! σορυ ημασταν

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

αχ τωρα καθισα και υπολογισα τα εξοδα κ κοντευω να παθω..αν μπουμε σε τρικλινο θελουμε 4000 μαζι με τον γιατρο....κ η εφορια 1540 δηλ 5540 αν παλι μπω σε δικλινο το ποσο ξεφευγει πανω απο 6000...σκ@τ@!

Αστα Μαρακι μου και εμεις αλλιως τα υπολογιζαμε και αλλιως μας ερχονται!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μαλλον εχεις δικιο Βελισακι μου!!!!

επι ευκαιριας να σε ρωτησω με ποιο τροπο ψωνιζεις απο τη διευθυνση που εστειλες με την αλλαξιερα?

Στο amazon έχω κάνει register και παραγγέλνω χρησιμοποιώντας την visa μου (όχι πιστωτική). Να ναι καλά οι μαμάδες του parents forum. Έχουν βάλει αναλυτικές οδηγίες για το amazon και γενικότερα για τις ιντερνετικές αγορές εδώ αλλά γενικά μπορείς να παρακολουθήσεις το θέμα για τα e-shops εδώ. Πάντως γενικά συμφέρει τρελά να κάνεις κάποιες αγορές μέσω ιντερνετ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...