Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις γυρισα απο το Αρεταιειο, μια χαρα λειτουργει ο κατω οροφος! ειχε κλεισει το σ/κ για να βαλουν κατι πλακακια. Οι μαιες εκει μου ειπαν οτι δεν εχει τεθει τετοιο θεμα. Καθησυχαστικος ηταν και ο γιατρος μου, το βρισκω χαζο να μου το πει την τελευταια στιγμη....

Εγω ηρεμησα και περιμενω... Ο,τι βρεξει ας κατεβασει....

Η μπεμπουλα ειναι 3140 γραμμαρια και το καρδιοτοκογραφημα ειναι μια χαρα, ακομη δεν εχει εμπεδωθει και δεν εχω συσπασες οποτε εχουμε καιρο μεχρι τον τοκετο!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις γυρισα απο το Αρεταιειο, μια χαρα λειτουργει ο κατω οροφος! ειχε κλεισει το σ/κ για να βαλουν κατι πλακακια. Οι μαιες εκει μου ειπαν οτι δεν εχει τεθει τετοιο θεμα. Καθησυχαστικος ηταν και ο γιατρος μου, το βρισκω χαζο να μου το πει την τελευταια στιγμη....

Εγω ηρεμησα και περιμενω... Ο,τι βρεξει ας κατεβασει....

Η μπεμπουλα ειναι 3140 γραμμαρια και το καρδιοτοκογραφημα ειναι μια χαρα, ακομη δεν εχει εμπεδωθει και δεν εχω συσπασες οποτε εχουμε καιρο μεχρι τον τοκετο!

Αληθεια!!!! καλα και γιατι τοση ανησυχια στο fan club του Χασιακου? να σαι καλα ηρεμισα!!!! και εγω το ιδιο θα κανω σορυ αν σε αγχωσα χωρις λογο και εγω τα διαβασα ολα αυτα !!!

3140 πωπω μια κοπελαρα!!! με το καλο Κριστυ μου και εχεις δικιο τελευταια στιγμη δεν ειμαστε για τετοιες αλλαγες..... φιλακια κουκλα μου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα....

Τα νέα μου είναι τα εξής όμορφα.

Ξεκινώ yutopar το κρτ μου.

Και έλεγα θα τα αποφύγω φέτος.

Αλλά μπαααα. Μίλησα με το ντόκτορ γιατί οι πόνοι έγιναν κάτι προς το ασταμάτητοι....και τα πετρώματα τόσο δυνατά μέχρι το λαιμό μου έφτανε η πίεση. Και βάρος χαμηλά.

Δεν είμαστε για τέτοια τώρα αποφάνθηκε ο γιατρός....χαπάκωμα λοιπόν και βλέπουμε...

Ηταν κάπως αυστηρός, μου την είπε που δεν τον πήρα από χτες, μου ψιλογάβγισε "με το μωρό εμπεδωμένο και τέτοιες συσπάσεις περίμενες 1 μέρα να με πάρεις?"

Τεσπά....το πήρα το πρώτο χάπι, με έχει ταράξει πάλι, τα ίδια με πέρσι, ταχυκαρδία, τρεμούλα, σκ@τ@.

Ας καθυστερήσουμε όσο πάει και χαλάλι...δε το συζητώ.

Πρέπει να φτάσω ως τέλος είπαμε, δε λέει να γεννηθεί η Δανάη μου τόσο λίγα κιλάκια....Αμαν δηλαδή και τα δύο μου παιδάκια μια στάλα είναι!

Ισα να αγχωθώ όσο πάει δηλαδή!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ποσα κιλα ειναι η μπουμπου σου βρε μελακι?

Την Ζωιτσα σε ποια βδομαδα την γεννησες? λες με το χαπι να σταματησουν οι συσπασεις?

Εγω δεν εχω καθολου! δεν ξερω αν ειναι καλο κι αυτο! τι ειναι η φυση ε?

Διαφημίσεις

ποσα κιλα ειναι η μπουμπου σου βρε μελακι?

Την Ζωιτσα σε ποια βδομαδα την γεννησες? λες με το χαπι να σταματησουν οι συσπασεις?

Εγω δεν εχω καθολου! δεν ξερω αν ειναι καλο κι αυτο! τι ειναι η φυση ε?

Η μπουμπού χτες ήταν 2000-2100γρμ.

Η Ζωή ακριβώς τα ίδια, τον ίδιο ρυθμό είχε, και γεννήθηκε 40εβδ 2800, τη πηρα σπίτι 2500.

Σύμφωνα με το γιατρό, και πάλι αν φτάσω 40βδ να είναι μαξ 3 κιλά, δε θα πάει παραπάνω.

Ελπίζω να μετριάσουν γιατί στα ξαφνικά από χτες είναι σα να μου χουν βάλει ορό. Και δε μαρέσει!

Τωρα για σένα...στις πρωτότοκες και καλά αργούν, μπορεί κ καθόλου...Εγώ έχω μήτρα....χμμμμ πως το λεγε....τονική? υπερτονική? κάτι τέτοιο....και πέρσι είχα συσπάσεις με τα κιλά. Και γεννησα μπαμ μπαμ.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα....

Τα νέα μου είναι τα εξής όμορφα.

Ξεκινώ yutopar το κρτ μου.

Και έλεγα θα τα αποφύγω φέτος.

Αλλά μπαααα. Μίλησα με το ντόκτορ γιατί οι πόνοι έγιναν κάτι προς το ασταμάτητοι....και τα πετρώματα τόσο δυνατά μέχρι το λαιμό μου έφτανε η πίεση. Και βάρος χαμηλά.

Δεν είμαστε για τέτοια τώρα αποφάνθηκε ο γιατρός....χαπάκωμα λοιπόν και βλέπουμε...

Ηταν κάπως αυστηρός, μου την είπε που δεν τον πήρα από χτες, μου ψιλογάβγισε "με το μωρό εμπεδωμένο και τέτοιες συσπάσεις περίμενες 1 μέρα να με πάρεις?"

Τεσπά....το πήρα το πρώτο χάπι, με έχει ταράξει πάλι, τα ίδια με πέρσι, ταχυκαρδία, τρεμούλα, σκ@τ@.

Ας καθυστερήσουμε όσο πάει και χαλάλι...δε το συζητώ.

Πρέπει να φτάσω ως τέλος είπαμε, δε λέει να γεννηθεί η Δανάη μου τόσο λίγα κιλάκια....Αμαν δηλαδή και τα δύο μου παιδάκια μια στάλα είναι!

Ισα να αγχωθώ όσο πάει δηλαδή!

Καλημερα Μελακι μου σιγουρα δυσαρεστα ολα αυτα που προκαλουνε τα χαπακια αλλα θα κανεις λιγη υπομονη για την μπεμπουλα σου, παντως και εγω εχω συσπασεις.. χθες γυριζοντας σπιτι δεν μπορουσα να βγω απο το αυτοκινητο απο τους πονους ο αντρας μου με ρωταγε γενναμε? χαχαχα

τα χρειαστηκε χθες! απλα εμενα δεν ειναι πολυ συχνες ειναι μια-δυο μεσα στην ημερα λιγη υπομονη ακομα τελειωνουμε!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα Καλημερα!!

Μαριαεφη που εισαι κοπελαρα μου?

Εμενα χθες η μπεμπουλα δεν με αφησε να κοιμηθω ειχε στησει χορο μου εκανε εντυπωση τοση κινητικοτητα τι να πω ειχε ορεξουλες και εγω το απολαμβανα η χαζομαμα :tongue::tongue::tongue:

Φιλακια σε ολες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!

Μελάκι μου υπομονή κοριτσάκι μου για το παιδάκι σου...... όλα καλά θα πάνε...

Μαργιούλα μου καλές είναι οι συσπάσεις σου πρόσεξέ το μήπως αρχίσουν αργότερα να είναι πιο πολλές . τους ενδιαφέρει τους γιατρούς αυτό.

οι υπόλοιπες καλά????

εμείς καλά πάμε φτάσαμε 1840γρ και τρώμε και γάλα της μαμάς και ξένο για να δυναμώσουμε!!

σας φιλώ όλες και τα μωράκια σας!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

οκ. θα το προσεξω, 1840!! μια χαρα πατε ετσι πινετε γαλατακι απο τη μανουλα να γινετε μεγαλες κοπελες πιστευω οτι μεχρι το τέλος της εβδομαδας η αρχες της αλλης να παρετε τα επιπλεον γραμμαρια που χρειαζεστε και θα βγειτε να πατε σπιτακι σας να ηρεμισετε και να απολαυσετε ο ενας τον αλλον!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!

μονο εγω δεν συσπασεις τελικα?

Μελακι υπομονη κοριτσι μου! τουλαχιστον ειναι πανω απο 2 κιλα μπεμπα σου οποτε και σε τοκετο να πατε εχει ικανοποιητικο βαρος, αφου ομως τα χαπια εκαναν δουλεια περσυ θα κανουν και φετος! Εσυ εχεις μητρα με αποψη (ακους εκει υπερτονικη!!!!)

μαργιουλα και η δικια μου το βραδυ δινει ρεσιταλ! πολυ πλακα σου λεω! ασε που εκνευριζεται οταν στηριζω τα χερια μου κατω απο το στηθος, οταν ειμαι καθιστη και βλεπω τηλεοραση και μου τα κλωτσαει επι μονιμου βασεως. Εγω το εχω βρει παιχνιδι και γελαω, γιατι οταν της το κανω δειχνει να εκνευριζεται ή το βρισκει και αυτη παιχνιδι δεν ξερω και εχω τον αντρα μου να φωναζει " ασε το παιδι, δυσανασχετει με αυτα που του κανεις, θα το σκασεις...." και κατι τετοια!!! με τον αντρα μου γελαω περισσοτερο!!!

ζουζουνιτσα κοντευεται τα 1900 γραμμαρια? νομιζω οτι αν ξεπερασει τα 2 κιλα βγαινει απο την μοναδα ετσι δεν ειναι? αντε με το καλο να το βαλεις και στο στηθος να πιει το θαυματουργο γαλατακι της μαμας! Ποιος νεογνολογος ηταν τελικα παρων στην γεννα σου? την γνωρισες την Ιακωβιδου?

Κριστάκι ναι στα 2 κιλά βγαίνουμε από την θερμοκοιτίδα και πάμε στα κουνάκια οπου θα μείνουμε και εκεί κάποιες μέρες γιατί πρέπει να μάθει στο εξωτερικό περιβάλλον, να μάθω να το ταϊζω, να το αλλάζω και γενικώς θα είναι υπο παρακολούθηση. εγώ όμως θα πηγαίνω να το ταϊζω ανα τρεις ώρες.... τι καλά!!!!

την Ιακωβίδου την γνώρισα μετά στο Αρεταίειο και της είπα οτι έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτήν και της έδωσα το φορουμ που ήθελε να το κοιτάξει.... δε ξέρω αν το έκανε πάντως είναι φοβερή!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...