Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ένα ιστορικό νοσοκομείο με συνεχή προσφορά 110 χρόνων. Δεν έκλεισε κατά την διάρκεια δύο Παγκοσμίων Πολέμων, δύο Βαλκανικών και ενός Εμφυλίου. Κλείνει λόγω έλλειψης προσωπικού και υποχρηματοδότησης, με ευθύνη τωνΥπουργείων Παιδείας και Υγείας.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Του λέω...έχω πλήρη συναίσθηση τι μου συμβαίνει, χαχαχα.

Μπράβο βρε honey μου, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό πράγμα να ξέρεις να ακούς το σώμα σου. Μακάρι να το είχαμε όλες αυτό! Εγώ προς το 2ο το βλέπω να μου συμβαίνει, γιατί τώρα είμαι πολύ νιούφι :rolleyes:

κατι μου λεγαν χθες οτι αν ειναι το πρωτο και ειναι και κοριτσι συνηθως ξεχναει να βγει!

Margioula μην ακούς τι σου λέει ο ένας και ο άλλος, μόνο ο γιατρός σου. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα έχουν άποψη για την κατάστασή μας και θα μας δίνουν τις συμβουλές τους (καλοπροαίρετα, δεν εννοώ κάτι διαφορετικό), αλλά όλα αυτά είναι συνήθως βασισμένα σε προσωπικές εμπειρίες. Εμένα να φανταστείς μου έχουν πει ότι τα αγόρια αργούν να γεννηθούν. Βγάλε άκρη....

Ένα ιστορικό νοσοκομείο με συνεχή προσφορά 110 χρόνων. Δεν έκλεισε κατά την διάρκεια δύο Παγκοσμίων Πολέμων, δύο Βαλκανικών και ενός Εμφυλίου. Κλείνει λόγω έλλειψης προσωπικού και υποχρηματοδότησης, με ευθύνη τωνΥπουργείων Παιδείας και Υγείας.

Δεν πάνε να κοιτάξουν τα μούτρα τους λέω εγώ αυτοί που θέλουν να κλείσουν το Αρεταίειο. Πρώτα κλέβουν δις και μετά βρίσκουν τη λύση κάνοντας περικοπές από εκεί που δεν πρέπει!!!

Margioula μην ακούς τι σου λέει ο ένας και ο άλλος, μόνο ο γιατρός σου. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα έχουν άποψη για την κατάστασή μας και θα μας δίνουν τις συμβουλές τους (καλοπροαίρετα, δεν εννοώ κάτι διαφορετικό), αλλά όλα αυτά είναι συνήθως βασισμένα σε προσωπικές εμπειρίες. Εμένα να φανταστείς μου έχουν πει ότι τα αγόρια αργούν να γεννηθούν. Βγάλε άκρη....

Δεν πάνε να κοιτάξουν τα μούτρα τους λέω εγώ αυτοί που θέλουν να κλείσουν το Αρεταίειο. Πρώτα κλέβουν δις και μετά βρίσκουν τη λύση κάνοντας περικοπές από εκεί που δεν πρέπει!!!

Αληθεια!!! και εσενα τα ιδια σου λενε? χαχαχαχα

οσο για το Αρεταιειο εχω συγχιστει, αντε να δουμε που θα γεννησουμε τελικα πηρα το Λητω και περιμενω φαξ με τις τιμες για τα δωματια!! να ξερω τι μας περιμενει τελικα αν δεν ειναι ανοιχτο το Αρεταιειο!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αληθεια!!! και εσενα τα ιδια σου λενε? χαχαχαχα

Ναι ρε συ και διάφορα άλλα κουλά. Πλέον αν επιμένουν έχω σταματήσει να επιχειρηματολογώ και είμαι τύπου "ναι?/αλήθεια?/χμ ενδιαφέρον" κλπ:)

Διαφημίσεις

Ναι ρε συ και διάφορα άλλα κουλά. Πλέον αν επιμένουν έχω σταματήσει να επιχειρηματολογώ και είμαι τύπου "ναι?/αλήθεια?/χμ ενδιαφέρον" κλπ:)

Αστα να πανε!! υπαρχουν πολλοι ειδημονες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μμμμμμ Μαργιούλα δες το αλλιώς.

Μπορεί κ να μαστε παρέα στο Λητώ.

Το οικονομικό 3κλινο πάντως που θα πάρω εγώ έχει κάπου 2000 (νομίζω 1850).

Πέρσι είχα δώσει 2200 με όλα μέσα, και τα έξτρα, σε κανονικό 3κλινο όχι οικονομικό, δεν υπήρχε.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κριστυ μου κατι διαβαζω στο fan club του Χασιακου οτι εχει ηδη κλεισει η κατω πτερυγα του Αρεταιειου και προκειται να φυγουν μεχρι τελος του χρονου οι Πανεπιστημιακοι απο τα δημοσια νοσοκομεια, εσυ εχεις μαθει κατι κοριτσακι μου?

Το διαβασα αλλα περιμενω σημερα που εχω ραντεβου με την μαια στο Αρεταιειο για καρδιοτοκογραφημα και στις 3 με το γιατρο οπου θα τον ρωτησω σιγουρα. Ελπιζω να ηταν μια απεργια και να ανοιξει! Θα σας πω σιγουρα το απογευμα! Ευχομαι να μην χρειαστει να αλλαξω μαιευτηριο γιατι δεν θελω καθολου! Αν συμβει κατι τετοιο θα ειμαι και πολυ ΓΚΑΝΤΕΜΟ!!!!!!

Κριστυ μου διαβασε εδω οντως εκλεισε!!!!

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_25/01/2009_300521

Αυτο το αρθρο ειναι απο το 2009 ή κανω λαθος?

οσο για το Αρεταιειο εχω συγχιστει, αντε να δουμε που θα γεννησουμε τελικα πηρα το Λητω και περιμενω φαξ με τις τιμες για τα δωματια!! να ξερω τι μας περιμενει τελικα αν δεν ειναι ανοιχτο το Αρεταιειο!!!

Εαν δεν σου κανει κοπο γραψε τις τιμες να τις εχω υποψην μου εαν δεν σου κανει κοπο! Α ρε τι παθαμε τελευταια στιγμη!!!!!

Μμμμμμ Μαργιούλα δες το αλλιώς.

Μπορεί κ να μαστε παρέα στο Λητώ.

Το οικονομικό 3κλινο πάντως που θα πάρω εγώ έχει κάπου 2000 (νομίζω 1850).

Πέρσι είχα δώσει 2200 με όλα μέσα, και τα έξτρα, σε κανονικό 3κλινο όχι οικονομικό, δεν υπήρχε.

Συν την αμοιβη του γιατρου??? Και συν τα βλαστοκυτταρα??? Θα ξεκλιριστουμε ρε κοριτσια και δεν τα ειχα υπολογισει!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μελακι λες να ειμαστε μαζι!! τωρα μολις μου το στειλανε το φαξ απο οσο λεει υπαρχει ενα οικονομικο 1.500 αλλα προϋποθετει να εχεις κανει τον προγεννητικο ελεγχο εκει πραγμα το οποιο εγω δεν το εχω κανει!! και αμεσως μετα υπαρχει αυτο με 1850 προς τα εκει προσανατολιζομαι και εγω αν τελικα μας τα χαλασει το Αρεταιειο!! που να το μαθει ο αντρας μου Ντουβρουτζας θα του τελευταια στιγμη!! οχι τιποτα αλλο ρε γμτ νομιζεις οτι τα εχεις προγραμιτισει ολα και τελευταια στιγμη ολα αλλαζουνε!! μπορει να παμε καμια βολτα απο εκει να μας πουνε και απο κοντα τι παιζει!!

Kοριτσια η κορη μου, μου εχει πεταξει στα αριστερα ψηλα πανω απο τον αφαλο κατι που ειναι σαν μπαλιτσα δεν ξερω αν ειναι κεφαλι, κοιλιτσα, ποπουδακι!! αχ θα τρελαθω με παρηγορει μωρε το μωρο μου ειναι σαν να μου λεει εδω ειμαι μανουλα μην στεναχωριεσαι!!!!! αχ μπορεις να μην κανεις τα παντα για αυτο το πλασματακι???????

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Η αμοιβή του γιατρού είναι ξεχωριστά βέβαια....

Δε ξέρω αν ο γατρός σας είναι του στυλ "έχω στάνταρ αμοιβή"

ή "αμοιβή ανάλογα με το δωμάτιο"

2200 είχα δώσει στο Λητώ για όλα με εξετάσιες μωρού κλπ κλπ.

Βλαστοκύτταρα τα κάναμε δωρεά στη Δημόσια.

Διαφημίσεις

Το διαβασα αλλα περιμενω σημερα που εχω ραντεβου με την μαια στο Αρεταιειο για καρδιοτοκογραφημα και στις 3 με το γιατρο οπου θα τον ρωτησω σιγουρα. Ελπιζω να ηταν μια απεργια και να ανοιξει! Θα σας πω σιγουρα το απογευμα! Ευχομαι να μην χρειαστει να αλλαξω μαιευτηριο γιατι δεν θελω καθολου! Αν συμβει κατι τετοιο θα ειμαι και πολυ ΓΚΑΝΤΕΜΟ!!!!!!

Αυτο το αρθρο ειναι απο το 2009 ή κανω λαθος?

Εαν δεν σου κανει κοπο γραψε τις τιμες να τις εχω υποψην μου εαν δεν σου κανει κοπο! Α ρε τι παθαμε τελευταια στιγμη!!!!!

Συν την αμοιβη του γιατρου??? Και συν τα βλαστοκυτταρα??? Θα ξεκλιριστουμε ρε κοριτσια και δεν τα ειχα υπολογισει!!!

Κριστυ μου λογικα θα μαθεις!! θα περιμενω νεα!!

οσο για γκαντεμια εγω τι να πω που θα αλλαξω 2 φορα μαιευτηριο!!

Οχι το αρθρο ειναι τωρινο!! τις τιμες θα τις σκαναρω και θα τα στειλω.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κορίτσια μη τρελαίνεστε....καλά είναι στο Λητώ σε σχέση με τα άλλα ιδιωτικά...

Για τα λεφτά δε το συζητώ...και μεις τα κλαίμε από τώρα...αλλά δυστυχώς ακολουθείς το γιατρό σου όταν είσαι ευχαριστημένη με αυτόν.

Πάντως να ξέρετε στα ιδιωτικά οι γιατροί ανάλογα με την εμβέλειά τους για να το θέσω κομψά, παίζουν κ έκτπωση, εμείς πέρσι σας λέω δώσαμε 2200 με όλα τα έξτρα μέσα, ενώ η τιμή στον τιμοκατάλογο ήταν 2500 χωρίς τα έξτρα.

Κορίτσια μη τρελαίνεστε....καλά είναι στο Λητώ σε σχέση με τα άλλα ιδιωτικά...

Για τα λεφτά δε το συζητώ...και μεις τα κλαίμε από τώρα...αλλά δυστυχώς ακολουθείς το γιατρό σου όταν είσαι ευχαριστημένη με αυτόν.

Πάντως να ξέρετε στα ιδιωτικά οι γιατροί ανάλογα με την εμβέλειά τους για να το θέσω κομψά, παίζουν κ έκτπωση, εμείς πέρσι σας λέω δώσαμε 2200 με όλα τα έξτρα μέσα, ενώ η τιμή στον τιμοκατάλογο ήταν 2500 χωρίς τα έξτρα.

Ισως ειναι0 τα καλυτερα αυτο και το Γαια!! και φυσικα αν εισαι ευχαριστημενη απο τον γιατρο σου δεν τον αλλαζεις, δεν ειδες τι πηγα να παθω με τον αλλον που ειχα μπλεξει με το ζορι να μου παρει το μωρο την 34η εβδομαδα ειδα και επαθα!! μακαρι να πανε ολα καλα Μελακι μου θα πιεστουμε λιγο παραπανω και θα βγουνε και αυτα τα εξοδα τι να κανουμε!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...