Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=72686&highlight=swing+medela

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=72659&highlight=swing+medela

Θεωρώ χρήσιμα posts σχετικά με την απορία σου!

Symphony της medela μονο ενοικίαση=ενοικίαση λιμουζίνας

swing της medela=αγορά καλού επιβατηγου αυτοκινήτου

Λενα ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες, θα κατσω με ηρεμια το βραδυ να διαβασω τα λινκ που μου εβαλες!

Ζουζουνιτσα μπραβο κοριτσακι μου! Πωπω θα ηταν τρομερα συγκινητικη στιγμη την ωρα που πηρες την κορουλα σου αγκαλια ετσι????Μεγαλες στιγμες... να μου την φιλησεις στο πατουσακι της!

Αγγελικουλα πολυχρονη! του χρονου να σου ευχηθει πρωτος ο γιος σου!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα.

Ηρθα να πω τα νεάκια μας από το γιατρό!

Το Δαναούλι είναι καλάαααα έχει χώσει τη κεφάλα της στη λεκάνη μου ήδη (ενώ η Ζωή πέρσι εμπεδώθηκε στον τοκετό), εξού και το ζούληγμα εκεί κάτω, έχει χώσει κ τα χέρια της εκεί μέσα εξού κ το γαργάλημα και το κατούρημα. Εντωμεταξύ πολύ πλάκα, του τα λεγα εγώ πριν τα πει αυτός, πλάκα έπαθε. Του λέω...έχω πλήρη συναίσθηση τι μου συμβαίνει, χαχαχα.

Είναι ακριβώς οι ίδιες μετρήσεις με τη Ζωή, περίπου 2000-2100γρμ το βγάζει, ακριβώς τα ίδια με πέρσι.

Καρμπόν τη Ζωή θα βγάλω!

Αλλά αυτή τώρα έχει κεφάλα, ενώ όλες οι μετρήσεις πάνε ασορτί με τη βδομάδα μου 33κ2, η κεφάλα της 36βδομάδες!

Πως θα βγεί??:lol:

Ο ντόκτορ πιστεύει θα γεννήσω νωρίτερα, αρκεί να το καταλάβω.....!

Εγώ πάλι δε θέλω να γεννήσω νωρίτερα γιατί είναι μικράκι ακόμα...δε θέλω να γεννηθεί μια στάλα να μου το βάζουν παρακολουθήσεις, τοκ τοκ τοκ τοκ χτύπα ξύλο.

Τεσπά....

Αυτά!

Με είπε και χοντρούλα ο ντόκτορ...μου λέει "δε σε ήξερα έτσι εγώ!"

του λέω "εμ με ξέρεις απτα 17 φίλε που ήμουν μπαλαρίνα 45 κιλά! Αλλάζουν οι εποχές! Και γω δε σε ήξερα με άσπρο μαλλί!:cool:"

Σιγά....8 κιλά έχω πάρει! Αντεεεεεεεεε.

Αύριο θα τηλ και στη μαία μου...τι καλά πολύ την αγαπάω...

Θα με ξαναδεί βδ36-37....πρώτα ο Θεός!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κατά τα άλλα....η μικρή μου είναι χάλια, 3ο 24ωρο που δεν έχει φάει απολύτως τίποτα, μόνο γάλα, αρνείται τα πάντα, η γιατρός λέει οδοντοφυία μαζί με τσαμπουκά που έχει μπόλικο η σκατούλα...με έχει σκάσει...θα της κάνουμε μια γενική αίματος κ μια καλλιέργεια ούρων να μαστε σίγουροι....δεν έχει ξανακάνει ποτέ εξετάσεις, πιστεύω πως δεν έχει κάτι αλλά μας δουλεύει....σε συνδυασμό με το πόνο της βέβαια...γιατί κατά βάσην είναι πολύ κεφάτη...μόνο όταν πάει να κοιμηθεί τσιρίζει.

Καλημερα κοριτσακια χθες μου πρηστηκε η κοιλια νομιζα οτι θα εκραγει!! μαλλον κατι με πειραξε απο αυτα που εφαγα! τωρα ολα καλα σημερα μπαινουμε στην 33η εβδομαδα, στις 18 του μηνα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπουμπου μας ηδη εχω τρελη αγωνια!!

Αγγελικουλα μου εφοσον ερχεσαι προς τα εδω θα χαρω πολυ να κανονισουμε να τα πουμε!!

Μελακι και εμεις ετσι την βλεπουμε την μπεμπουλα μας αναποδα με τα χερακια να ψαχνει για την εξοοδο και μου λενε οι συγγενεις να περπαταω για να γυρισει, το θεμα ειναι οτι αυτη ειναι ετοιμη ας ελπιζουμε πως δεν θα το μετανιωσει την τελευταια στιγμη και θα μας το παιζει δυσκολη! γιατι κατι μου λεγαν χθες οτι αν ειναι το πρωτο και ειναι και κοριτσι συνηθως ξεχναει να βγει! παντως πρεπει να εχετε καλο παιδιατρο και το ψαχνει τοσο μπραβο!! αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι απλα ταλαιπωρημενη ειναι απο τα δοντακια της σε συνδιασμο με το κρυωμα!! ολα καλα θα ειναι φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρες.

Πωπω...περάσαμε άσχημο βράδυ...η μικρή μου κάθε λίγο ξύπνια απτο βήχα τις κατεβαίνουν οι μυξούλες μάλλον κ γι'αυτό...ηρεμούσε αγκαλίτσα μου λίγο...πάλι μετά...

Εντωμεταξύ εγώ όλο το βράδυ πόνους περιόδου και πετρώματα δυνατά...κάπου τα χρειάστηκα. Σκεφτόμουν και τη μικρή που έχει εμπεδωθεί και φρίκαρα να σας πω....λέω έχει γούστο να χουμε τίποτα έκτακτα.

Χρονομετρούσα κ ήταν ακανόνιστες πολύ οπότε ηρέμησα....

Και τώρα μια ενόχληση την έχω όμως.

Η παιδίατρός μας είναι ομοιοπαθητικός, καθόλου υστερική, πολύ έμπειρη.

Μας έχει βοηθήσει πολλές φορές.

Για τις εξετάσεις εγώ επέμενα, για το φόβο των Ιουδαίων που λένε...

Διαφημίσεις

χτες το βραδυ 3 η ωρα με επιασε απιστευτος πονος κατω απο το στερνο κ στην πλατη κ δεν μπορουσα να αναπνευσω(θυμαστε που το ειχα ξαναπαθει?) εντονοι πονοι περιοδου και τα ποδια μου ειχαν μουδιασει.....!

ο αντρας μου να λεει παμε στο νοσοκομειο εγω να λεω οχι αν κ ειχα φοβηθει ειχα την παλια εμπειρια κ εβαλα βολταρεν κ προσπαθησα να ειμαι ηρεμη οσο γινοταν βεβαια...

Μαρακι που εισαι κοριτσακι μου ολα καλα? μιλησες με τον γιατρο σου?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρες.

Πωπω...περάσαμε άσχημο βράδυ...η μικρή μου κάθε λίγο ξύπνια απτο βήχα τις κατεβαίνουν οι μυξούλες μάλλον κ γι'αυτό...ηρεμούσε αγκαλίτσα μου λίγο...πάλι μετά...

Εντωμεταξύ εγώ όλο το βράδυ πόνους περιόδου και πετρώματα δυνατά...κάπου τα χρειάστηκα. Σκεφτόμουν και τη μικρή που έχει εμπεδωθεί και φρίκαρα να σας πω....λέω έχει γούστο να χουμε τίποτα έκτακτα.

Χρονομετρούσα κ ήταν ακανόνιστες πολύ οπότε ηρέμησα....

Και τώρα μια ενόχληση την έχω όμως.

Η παιδίατρός μας είναι ομοιοπαθητικός, καθόλου υστερική, πολύ έμπειρη.

Μας έχει βοηθήσει πολλές φορές.

Για τις εξετάσεις εγώ επέμενα, για το φόβο των Ιουδαίων που λένε...

Μην ανησυχεις δεν βγαινει απο τωρα βρε απλα μαλλον ειναι πολυ εξυπνες οι μπεμπουλες μας!! οσο για τις συσπασεις ευκαιρια να το αναφερεις στην μαια σου αφου σημερα θα μιλησετε αληθεια οταν λες ακανονιστες οι συσπασεις του τοκετου εχουν καποια συγκεκριμενη συχνοτητα?

παντως την καλυτερη δουλεια κανατε που βρηκατε παιδιατρο - ομοιοπαθητικο και εγω θελω να βρω κατι αναλογο κοντα στην περιοχη μου γιατι εχω ακουσει απο φιλες μου οτι τα παιδακια τους τα εσωσαν με το που τα ανελαβαν απο τις αντιβιωσεις που τα φορτωναν οι απλοι παιδιατροι!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Οι συσπάσσεις του τοκετού μπορεί να ξεκινήσουν με απόσταση αλλά σιγά σιγά (ή γρήγορα γρήγορα!) γίνονται πιο ρυθμικές, πιο συχνές κ πιο έντονες. Κάποια στιγμή τελειώνει η μία κ αρχίζει η επόμενη.

Εμένα χτες ήταν ανά 5 λεπτά, μετά ανά 10, μετά ανα 3, μετά ανα 15....μετά ηρεμούσα, μετά πάλι....

Πρέπει να ήταν και από το σήκω-κάτσε με τη μικρή μου που έβηχε....σφίχτηκα κιόλας στεναχωρέθηκα που την έβλεπα έτσι και όσο ναναι αυτά επηρεάζουν. Μετά που ηρέμησε...ηρέμησα κ γω.

Ομοιοπαθητικοί παιδίατροι είναι μόνο αυτοί

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/pediatricians-pediatrics.html

Καλό είναι να είναι στην Εταιρεία, γιατί υπάρχουν γενικότερα κιάλλοι "ομοιοπαθητικοί" οι οποίοι όμως δεν είναι γιατροί και μπορεί να μην έχουν κατάλληλη ομοιοπαθητική εκπαίδευση. Είναι κλασική παιδίατρος αλλά όπου και όσο μπορεί ασκεί ομοιοπαθητική. Οχι πορωμένα βέβαια...όταν δε γίνεται εννοείται πάει κλασικά. Το ίδιο και ο παθολόγος μας.

Η Ζωή δεν έχει πάρει τίποτα πέραν ντεπόν σε πυρετό...και παραλίγο να μας φορτώσουν άσχημα αρχικά αλλά ευτυχώς προλάβαμε....και όλα καλά.

Να πω την αλήθεια μόνο στα δόντια δε βλέπω φως....το στόμα της είναι πληγές...τι να κάνουμε...μου λέει η γιατρός αυτός ο πόνος είναι τρομερός...ούτε ντεπόν τη πιάνει. Τι αλοιφές τι μασητικά....

Κριστυ μου κατι διαβαζω στο fan club του Χασιακου οτι εχει ηδη κλεισει η κατω πτερυγα του Αρεταιειου και προκειται να φυγουν μεχρι τελος του χρονου οι Πανεπιστημιακοι απο τα δημοσια νοσοκομεια, εσυ εχεις μαθει κατι κοριτσακι μου?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μελακι σιγουρα η κακη ψυχολογια επηρεαζει πολυ οπως και η κουραση!!

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/...ediatrics.html

μονο αυτοι ειναι? μονο μια ειναι καπως κοντα μας!!

παντως για να εισαστε μονο με depon σημαινει οτι η δικη σας το παει καλα!! οσο για τα δοντακια το ξερω (πονατε μαζι)!!! αλλα λιγη ακομα υπομονη και θα ξεπεταχτουνε τι τραβανε τα μωρακια ρε γμτ με αυτα τα δοντια!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μο καλημέρα!!!!! βλέπω ταλαιπωρείστε κάποιες λιγάκι... υπομονή και ψυχραιμία.

οι αγκαλίτσες των μπεμπέ σας θα σας ανταμείψουν για όλα.

όσο αφορά το αρεταίειο δεν ξέρω για πιο λόγο έχει κλείσει τώρα η πτ'ερυγα, αλλά οτι θα διώξουν τους πανεπιστημιακούς από τα δημόσια νοσοκομεία εφόσον έχουν ιατρεία, ισχύει. δυστυχώς!!!!

η κορούλα μου πάει πολύ καλα, τρώει 30ml γαλατακι και παίρνει βάρος μέρα με τη μέρα. όπως πρέπει. είναι άλλο το αίσθημα της μητρότητας, είναι μεγαλείο!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια μο καλημέρα!!!!! βλέπω ταλαιπωρείστε κάποιες λιγάκι... υπομονή και ψυχραιμία.

οι αγκαλίτσες των μπεμπέ σας θα σας ανταμείψουν για όλα.

όσο αφορά το αρεταίειο δεν ξέρω για πιο λόγο έχει κλείσει τώρα η πτ'ερυγα, αλλά οτι θα διώξουν τους πανεπιστημιακούς από τα δημόσια νοσοκομεία εφόσον έχουν ιατρεία, ισχύει. δυστυχώς!!!!

η κορούλα μου πάει πολύ καλα, τρώει 30ml γαλατακι και παίρνει βάρος μέρα με τη μέρα. όπως πρέπει. είναι άλλο το αίσθημα της μητρότητας, είναι μεγαλείο!!!!!!!!

Μπραβο Ζουνιτσα μου!! πρεπει οπου να ειναι να ετοιμαζεστε για το σπιτι σας ε? με το καλο!!

πωπω ετσι και κλεισει τι κανουμε ρε γμτ?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...