Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελικουλα μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!

Φυσικα και το ειδα το βιντεο που εστειλες και πλανταξα στο κλαμα!!!!!!!!!!

Καλημέρα Φιλεναδίτσα μου!!! :P Χίλια ευχαριστώ για τις γλυκές ευχούλες σου, να σαι καλά μικρούλα μου και εύχομαι με το καλό και σε σένα με έναν πόνο που λένε!!!!!!

Υ.Γ Τελικά βλέπωντας αυτο το βίντεο δύσκολα μένεις ασυγκίνητη..άσε εγώ που είχα και δίπλα μου τόσες άγνωστες και με κοιτούσαν καλά καλά?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σχολιάσω κ γω το βιντεάκι....υπέροχο!

ΑΛΛΑ

Αυτό που δείχνει αρχικά...στο ελλάντα δε παίζει να γίνει.....είμαστε πίιιιιιιιιιιισωωωωωωωωωωω.

Καλημέρα!

Συμφωνώ με χίλια μαζί σου...εννοείται οτι είμαστε πολύ πίσω μας έλεγαν εκεί οτι το ποσοστό θηλασμού στην Ελλάδα είναι μόνο 19% σε σχέση με το 85% της Νορβηγίας.. Στην Ουγκάντα είμαι σίγουρη οτι θα είναι τουλάχιστον 90%!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ όμορφη για τις ευχές σου και την υπέροχη ανθοδέσμη μύρισε μέχρι εδώ :P:p:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχ με το θηλασμό....θα δούμε....εγώ προς το παρόν δε το σκέφτομαι....όπως πάει....και πέρσι που χα λυσσάξει τη πάτησα.

Αν και με το πρόβλημα που χω με τις θηλές δε το βλέπω...θα επιμείνω πολύ πάντως, επέμεινα πέρσι που ήμουν και ψάρακλας...φέτος εύχομαι να μια πιο κουλ.

Κατά τ'άλλα το δωμάτιό μας ξεμύρισε οριστικά :D και το φτιάξαμε, χωρίς πολλά πολλά, θα γεμίσει εξάλλου μετά μια χαρά, βάλαμε τα ρουχάκια στα συρτάρια, βγάλαμε πορτ μπεμπε, ριλάξ, καρεκλάκι αυτοκινήτου, αποστειρωτή κλπ, ε τα υπόλοιπα τα έχουμε ούτως ή άλλως στη φόρα με τη Ζωούλα. Ετοιμοι θα λεγα είμαστε. Μόνο 2-3 πλυντήρια έχουμε τα ρούχα και λοιπα τώρα....ντάξει...τίποτα.

Αύριο ελπίζω να μπορέσω να σας βάλω και γω φωτό!

Η μικρή μου έχει φάει μούτζα, ότι πάει να συνέλθει από δόντια, και κάπου κρύωσε, από χτες έχει μύξα τρελή, βράχνιασμα, προφανώς κ πονόλαιμο καθότι δεν τρωει ΤΙΠΟΤΑ ούτε νερό καλά καλά δε θέλει, κλάμα γκρίνια ακεφιά και όλα τα καλά.

Επαθα και γω χτες ένα nervous breakdown και ίσιωσα.

Αύριο έχω γιατρό να δω και τη μικρή μπέμπα, 5+βδομάδες πέρασαν, χαμπάρι δε πήρα, ελπίζω ναναι όλα καλά να φτιάξει λίγο το κέφι μου...έχω αρχίσει κ τρώω χάλια, από τη κακή μου ψυχολογία, και νιώθω απαίσια, δε το σηκώνω το φαγητό έχω μάθει αλλιώς....

Πρέπει να συνέλθω! Με έχει πάρει πολύ από κάτω τελευταία....η Ζωή μου βασικά...

Βρίστε με!

Αντε καληνύχτα!

Μελακι μου ολα τα παιδακια τον φιλων μου ειναι κρυωμενα ειναι η εποχη τετοια θα το περασετε και ολα καλα θα πανε!! οσο για τον θηλασμο πιστευω πως ολες θα τα καταφερουμε και ουτε να αγχωθεις καθολου!! με το καλο να δεις την μπεμπουλα σου!! αλλλα με την διατροφη μην το κανεις αυτο πρεπει να τρως σωστα και η Ζωουλα σου θα συνελθει πολυ γρηγορα!! δωστης φιλακια και απο εμας και προσεχε!!!!

κοριτσάκια μου τι να σας πω....... είμαι τρελά χαρούμενη...... το πρωί βγάλανε τον ορο με το φάρμακο!!!!!!!!!!!! τέλος το φάρμακο. και το άλλο................................................μου την δώσανε και την πήρα αγκαλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκστασιάστηκα!!!!!!!!!!! είναι φανταστικό συναίσθημα.........

κρίστυ μου δεν το ξέρω αυτό το θύλαστρο αλλά είναι στην κατηγορία που ψάχνεις. για ενα γευμα που θες να βγάζεις θα είναι σούπερ.

όσο αφορά την κουβερτούλα, γενικά το νοσοκομείο κάνει πολύ ζέστη. και όσο ο καιρός έξω είναι ζεσός θα είναι και στο νοσοκομείο. για καλό και για κακό, εγώ θα έπερνα και τις 2 μαζί μου.

στην διαθεση σας..... ελπίζω να σας βοηθάω λιγάκι..... φιλάκια!!!!!

Μπραβο Ζουνιτσα μου!!!!!!!!!!!! μπραβο κουκλα μου ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου

εχω παρα παρα πολυ καιρο να μπω και να γραψω.Ευχομαι να ειστε ολες καλα.

Δεν προλαβαινω να διαβασω ολα αυτα που εχασα.....

zounitsa απο οτι καταλαβα γεννησες κοπελα μου.Δεν ξερω τι εγινε και γεννησες νωριτερα αλλα απο οτι καταλαβαινω τωρα τα πραγματα πανε πολυ καλα. Σου ευχομαι το καλυτερο για το παιδακι σου!!!!!!!Να σου ζησει!!!!!!!!

honey μην στεναχωριεσαι και θα γινει καλα η ζωιτσα σου. Μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα......

Και εγω μια απο τα ιδια καπως χαλια δηλαδη. Η πεθερα μου μπηκε για πολλοστη φορα στο νοσοκομειο για εγχειρηση καρκινου(ταλαιπωρουμαστε 5 χρονια)......Οποτε ο αντρας μου εξαφανισμενος μεταξυ δουλειας και νοσοκομειου και εγω να κυνηγαω απο πισω τον μικρο ανταρτη μου ο οποιος ειναι και εβδομαδα παρα εβδομαδα αρρωστος....

Μαζι και η δουλεια η οποια παει οπως παει....

Εχω αρχισει και αγχωνομαι για το πως θα τα καταφερω με 2 μωρα και ακομα δεν εχω ετοιμασει τιποτα για το δευτερο.....

Αυτα τα ωραια μου νεα...

Φιλακια σε ολες ευχομαι

flosummer μου περαστηκα και στον γιοκα σου και καλα κουραγια σε ολη την οικογενεια!! γιατι η κατασταση που περιγραφεις με την πεθερα σου ειναι μανικι το ξερω καλα!!!

οσο για τις ετοιμασιες εχουμε ακομα χρονο μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν!!!! φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Christaki μου ναι μας έδειξαν και όλες τις στάσεις του θηλασμού, επίσης την σωστή τεχνική που πρέπει να πιάνει το ζουζούνι μας το στήθος, λέει οτι το μωρό την θηλή όταν την πιάνει σωστά πρέπει να πηγαίνει πάνω στον ουρανίσκο του τόσο βαθειά το βάζει στο στόμα, είναι η τεχνική του πιπιλίσματος. Σε περίπτωση που πάμε στο νοσοκομείο και αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή αργότερα στο σπίτι μπορούμε να την πάρουμε τηλέφωνο οποιαδήποτε ώρα και να μας δωσει συμβουλές. Παλιότερα πήγαινε και σε σπίτια αλλά τώρα δεν μπορεί όμως αν δεν βρεθεί λύση απο το τηλέφωνο θα καλέσει εκείνη σύμβουλο θηλασμού πιστοποιημένη και μπορεί να ερθει εκείνη στον χώρο μας ή αλλιώς μπορούμε να το πάμε εμείς σ'εκείνη να θηλάσουμε μπροστά της και να μας βοηθήσει επιτόπου, με λίγα λόγια επιλογές υπάρχουν αρκετές.

Τώρα σχετικά με την περίπτωση μας μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της γιατί χωρίς να της πώ εγώ κάτι, είχα βέβαια συμπληρώσει την φόρμα που έδινα αναλυτικά το ιστορικό μου, στο τέλος του σεμιναρίου με έπιασε και μου είπε οτι την άλλη εβδομάδα θα κλείσουμε ενα ραντεβού οι δυο μας μόνο για να μου πει πως θα χειριστώ την όλη κατάσταση χωρίς να φέρει δυσκολία στην εδραιωση του θηλασμού μετά. Δηλαδή τις ώρες που χάνω να τις αναπληρώσουμε σωστά χωρίς να προβληματιστώ μετά για τον θηλασμό. Φυσικά χωρίς εξτρά χρέωση όλο αυτό.. οπότε ακόμα λεπτομέρειες δεν ξέρω θα ξέρω όμως την Τρίτη που θα ξαναπάω.

Νικελάκι μου γι'αυτό που ρώτησες σχετικά με το μαξιλάρι θηλασμού θα σου πω οτι ναί, επειδή ακόμα δεν είμαστε έμπειρες στον θηλασμό αυτό θα μας βοηθήσει για να έχουμε καλή στάση η οποία βοηθάει το μωρό να είναι στο σωστό ύψος έτσι ώστε να πιάσει το στήθος μας καλά, οπότε θα σου έλεγα να επενδύσεις σε μια τέτοια αγορά. Όλο το κόλπο ειναι στην σωστή θέση του παιδιού και να μπορείς να αναγνωρίζεις πότε εχει βάλει σωστά το στήθος στο στόμα του έτσι ώστε να μην σε πληγιάσει κτλ κτλ..

Αγγελικουλα μου διαβαζα αυτα που μας εγραφες του αντρα μου και του εκανα παραπονα που δεν με εφερε του κρατησα και μουτρα!! πολυ ενδειαφεροντα πραγματα που αν δεν τα ακουσεις δεν τα φανταζεσαι!!

ελπιζω στο Ελενα Βενιζελου που θα παμε να μας πουνε και εμας καποια πραγματα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αγγελικουλα μου διαβαζα αυτα που μας εγραφες του αντρα μου και του εκανα παραπονα που δεν με εφερε του κρατησα και μουτρα!! πολυ ενδειαφεροντα πραγματα που αν δεν τα ακουσεις δεν τα φανταζεσαι!!

ελπιζω στο Ελενα Βενιζελου που θα παμε να μας πουνε και εμας καποια πραγματα!!!

Ωχ...θα με βρίζει τώρα ο άντρας σου βρε Μαρία μου!!! ΧΑχαΑΧΑΧ

Μην του κρατάς μούτρα εγώ πιστεύω οτι αν ενα νοσοκομείο είναι κοντά στον θηλασμό αυτό σίγουρα ειναι το Έλενα οπότε πιστεύω οτι θα σας πουν πάνω κάτω τα ίδια να μην στεναχωριέσαι και στο κάτω κάτω αν κατι δεν σε καλύψει και το ξέρω εγώ θα στο πώ τι σκάς? Άυριο έχω πάλι ραντεβού για να μου πει τι θα κάνω για την δική μου την περίπτωση για να δούμε.. Κατά τις 11.30 θα πάω να παραλάβω το κιτ στην Δημόσια Τράπεζα που πήγατε κ εσείς.

Ελπίζω κάποια στιγμή να συναντηθούμε κ απο κοντά! Που μένεις αλήθεια?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ...θα με βρίζει τώρα ο άντρας σου βρε Μαρία μου!!! ΧΑχαΑΧΑΧ

Μην του κρατάς μούτρα εγώ πιστεύω οτι αν ενα νοσοκομείο είναι κοντά στον θηλασμό αυτό σίγουρα ειναι το Έλενα οπότε πιστεύω οτι θα σας πουν πάνω κάτω τα ίδια να μην στεναχωριέσαι και στο κάτω κάτω αν κατι δεν σε καλύψει και το ξέρω εγώ θα στο πώ τι σκάς? Άυριο έχω πάλι ραντεβού για να μου πει τι θα κάνω για την δική μου την περίπτωση για να δούμε.. Κατά τις 11.30 θα πάω να παραλάβω το κιτ στην Δημόσια Τράπεζα που πήγατε κ εσείς.

Ελπίζω κάποια στιγμή να συναντηθούμε κ απο κοντά! Που μένεις αλήθεια?

Μενω στο Ολυμπιακο Χωριο στους Θρακομακεδονες η αποσταση δεν ειναι προβλημα!! ε οχι και να σε βριζει ειπαμε ισα ισα που του εκαναν εντυπωση και του αρεσαν αυτα που του διαβασα αντε πηγαινε να προλαβεις φιλακια πολλα κουκλιτσα μου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μενω στο Ολυμπιακο Χωριο στους Θρακομακεδονες η αποσταση δεν ειναι προβλημα!! ε οχι και να σε βριζει ειπαμε ισα ισα που του εκαναν εντυπωση και του αρεσαν αυτα που του διαβασα αντε πηγαινε να προλαβεις φιλακια πολλα κουκλιτσα μου!!

Εγώ μένω στην Αγ. Μαρίνα μετά την Βάρκιζα δυο βήματα δηλαδή!!! ΑχαΧΑΑΑΧΑχ

Εχεις όμως δίκιο η απόσταση δεν ειναι πρόβλημα σιγά να μην κολλήσουμε εκεί!!!! Να βρεθούμε!! Στο Mall είναι εύκολο να πας? Εμείς πηγαίνουμε αρκετά συχνά εκεί!

Αυριο ειναι το ραντεβού όχι σήμερα :tongue:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Αγγελικούλα μου κοριτσάρα μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και με το καλό να κρατήσεις το μπεμπέκι σου αγκαλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις προσευχούλες σας!!!! έπιασαν όπως καταλαβαίνεται..... χαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Στο Μαρουσι ειναι πολυ κοντα μου!! τι ωρα θα πατε?

σορυ που δεν σου απαντησα ποιο μπροστα αλλα δεν το διαβασα!

Κοριτσάκι μου σόρρυ που άργησα να σου απαντήσω αλλά μιλούσα στο τηλ! Δεν θα πάμε σήμερα αλλά γενικά πηγαίνουμε συχνά γι'αυτό λέω μήπως κάποια στιγμή το κανονισούμε!!!

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Αγγελικούλα μου κοριτσάρα μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και με το καλό να κρατήσεις το μπεμπέκι σου αγκαλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις προσευχούλες σας!!!! έπιασαν όπως καταλαβαίνεται..... χαχαχαχαχα

Σ'ευχαριστώ πολύ σούπερ μανουλίτσα για τις ευχές σου!!!!! Ανυπομονώ να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να τον ρουφήξω στα φιλιά!!!

Χαίρομαι πάρα πολύ που έπιασαν οι προσευχές μας ειλικρινά γιατί ήταν μέσα απο την ψυχή μας!!!!!!

Μάκια πολλά πολλά στην κορούλα σου!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...