Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το είδα το βιντεακι ήταν πολυ συγκινητικό ανυπομονω να το ζήσω. Τι στιγμές μας περιμένουν βρε κορίτσια; Οι ήδη μανουλες θα ξέρουν...

Αγγελικη πες μου κι εμένα αν δεν σου κάνει κόπο τι θα σε συμβουλεψει για τις ώρες που θα τα Εχουμε μακρυά μας.

Λες να μπορεί να μου συστήσει κι εμένα μια σύμβουλο θηλασμου που να μπορεί να έρθει σπίτι όταν γεννησω; Ή μήπως ξέρετε πως μπορούμε να βρούμε μια σύμβουλο που να εξυπηρετεί την περιοχή μας; Εγώ μένω σε προάστιο του Πειραιά και μου Φαίνεται δύσκολο να υπάρχει κάποια στην περιοχή μου!

Το μαξιλάρι θηλασμου θα το πάρετε κ στο μαιευτήριο ή θα χρησιμοποιείται ένα απλό;

Ασε εγώ που το είδα εκει μέσα κόντευα να πλαντάξω στο κλάμα ειδικά όταν μας εξηγούσε την έντονη ανάγκη του βρέφους να ερθει και πάλι σε άμεση επαφή με το δέρμα μας, είδα πως έψαχνε απεγνωσμένο την μανούλα του..

Την Τρίτη έχω ξανά ραντεβού και θα σε ενημερώσω ανάλογα.

Εγώ πιστεύω οτι φυσικά και μπορεί να σου συστήσει σύμβουλο θηλασμού και θα σου έλεγα να κάνεις ενα τηλέφωνο. Ακόμα και αν δεν μένει στην περιοχή σου θα έρχεται και αυτό ειναι το σημαντικό.

Το μαξιλάρι θηλασμού εγώ θα το πάρω και στο νοσοκομείο γιατί όπως είπα και παραπάνω βοηθάει να το φέρω στο σωστό ύψος έτσι ώστε να πιάσει σωστά το στήθος.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα!

απο εμπειρια το λεω για τον θηλασμο ενα κολπακι ειναι να εχει το μωρο ολη την θηλη μεσα στο στομα του και να πηγαινει βαθεια αν το καταλαβαινετε!

και φυσικα να μην θηλαζετε μονο απο το ενα στηθος αλλα εναλαξ.

οσο για την θεση θα δειτε κ τι βολευει εσας κ το μωρο σας!

η δικια μου επινε πιο πολυ απο το αριστερο κ η παιδιατρος ελεγε οτι φταιει οτι ακουει τους χτυπους της καρδιας...

βαλαμε κ εμεις την κουνια χτες το βραδυ!!!

μπηκε κ το παιδακι μου μεσα και παιζανε με τον μπαμπα της και γεμισε το δωματια γελια!! ειμαι τοσο ευτιχισμενη!!!

:) :)

Μαρακι μου πολύ σωστά τα λες έτσι μας είπαν κ εμας εκεί! Αποτελεσματικός θηλασμός είναι κυριώς τεχνική, υπομονή και επιμονή! Και φυσικά δεν δίνουμε ξένο γάλα, ούτε πιπίλα τουλάχιστον μέχρι να περάσουν 40 μέρες! Αν θέλει το μωρό να πιπιλάει το βάζεις στο στήθος έτσι ώστε να ανεβαίνουν τα επίπεδα της προλακτίνης και να εχεις καλή παραγωγή γάλακτος.

Αυτό που είπες ισχύει!! Πάντα ξεκινάμε με το αριστερό στήθος γιατί το ηρεμεί ο χτύπος της καρδιάς μας που τον εχουν οικειο!

Αχ τι όμορφες στιγμές Μαράκι πολύ συγκινητικές... μπράβο κοριτσάκι μου να χαίρεσαι την όμορφη οικογενειά σου και με το καλό να υποδεχτεις και το άλλο παιδάκι σου!

καλε κλαιω!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ θυμηθηκα την Εφη να θηλαζει αμεσως μετα που την ειχα πανω μου!!!

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμ εγώ δεν έκλαιγα? πλάνταξα λέμε.... απαπα

κ εγώ θέλω να περάσουν γρήγορα 3 εβδομάδες να τον πάρω αγκαλίτσα μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μου δάνεισε μια φίλη ένα μικρό μαξιλάρι Γιατί το δικό μου είναι κουμουτσα, θα το βάλω στην βαλιτσα!

Βρε Αγγελικη πως θα την πάρω τηλ αφού δεν ήρθα στο σεμινάριο; Δεν υπάρχει κάποιο σάιτ να συμβουλευτω?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μου δάνεισε μια φίλη ένα μικρό μαξιλάρι Γιατί το δικό μου είναι κουμουτσα, θα το βάλω στην βαλιτσα!

Βρε Αγγελικη πως θα την πάρω τηλ αφού δεν ήρθα στο σεμινάριο; Δεν υπάρχει κάποιο σάιτ να συμβουλευτω?

Τι σχέση αυτό καλέ? Να πάρεις τηλέφωνο θα στο δώσω εγώ και θα πείς ότι σε ενδιαφέρει να της προτείνεις μια σύμβουλο θηλασμού στην περιοχή σου! Σιγά να μην ντραπείς κιολας!! Απλα σου λέω να μιλήσεις μαζί της γιατι δεν υπάρχουν πολλές πιστοποιημένες σύμβουλοι θηλασμού και φαντάζομαι σε ενδιαφέρει μόνο κάτι τέτοιο.

Κοίτα και σ αυτό το σάιτ http://www.thilasmos.net/brc.html

το όνομα της είναι Lauri Ann Robertson

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Tι είναι μια/ένας Πιστοποιημένη/ος Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Πρόκειται για επαγγελματίες που κατέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για να προωθούν και να διευκολύνουν το Μητρικό Θηλασμό.

Οι Πιστοποιημένες/οι Σύμβουλοι Γαλουχίας IBCLC δουλεύουν για την πρόληψη και την επίλυση των προβλημάτων Μητρικού Θηλασμού. Ενθαρρύνουν και υποστηρίζουν την πρωτοβουλία των γονέων και την συμμετοχή τους στις αποφάσεις που αφορούν το παιδί τους πριν και μετά την γέννησή του. Γενικότερα ενθαρρύνουν ένα κοινωνικό περιβάλλον που υποστηρίζει τις θηλάζουσες οικογένειες.

Η εμπειρία απέδειξε ότι οι Πιστοποιημένες/οι Σύμβουλοι Γαλουχίας IBCLC συμβάλλουν στην βελτίωση των πρακτικών του Μητρικού Θηλασμού και αυξάνουν τα ποσοστά επιτυχίας.

Υποστηρίζοντας και προσφέροντας επιμόρφωση στους συναδέλφους τους,το γενικό επίπεδο της φροντίδας αλλάζει και γίνεται πιο ποιοτικό. Οι πιστοποιημένες/οι Σύμβουλοι Γαλουχίας IBCLC λειτουργούν σε διάφορα εργασιακά πλαίσια - νοσοκομεία, κλινικές, ιατρικά κέντρα, ιδιωτικά ιατρεία - αλλά και αυτόνομα. Όταν πρόκειται για μαίες/μαιευτές, νοσηλεύτριες/νοσηλευτές και γιατρούς που εργάζονται σε νοσοκομεία, πληρούν τις ιδανικές προϋποθέσεις ώστε να βοηθήσουν το νοσοκομείο τους να γίνει "φιλικό προς τα βρέφη" (Baby Frienly Hospital), σύμφωνα με τις οδηγίες της UNICEF.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

εγω να πω την αληθεια Αγγελικη μου της εδινα μια φορα το βραδυ ξενο γιατι δεν εφτανε αληθεια .... καθε 1 μιση ωρα περιπου ετρωγε και το βραδυ καθε μιση ωρα ξυπναγε οποτε της εδωσα ξενο κατα τις 3 και ξυπνουσε μετα γυρω στις 5 μιση ετσι το στηθος γεμιζε και μετα ετρωγε και την εβλεπα χορτανε!

βεβαια 2 μηνων εγω γυρισα για δουλεια κ το γαλα απο την πρωτη μερα γιοκ! με το που πηγα ρε συ Αγγελικη με χωσανε γερα και αγχωθηκα και τελος το γαλα..οσο και αν την εβαζα τιποτα δεν ειχε τιποτα...κλαψ! τωρα ομως θα παρω το εξαμηνο!!οποτε δεν θα χαλασω με τιποτα το θηλασμο!

Αχ με το θηλασμό....θα δούμε....εγώ προς το παρόν δε το σκέφτομαι....όπως πάει....και πέρσι που χα λυσσάξει τη πάτησα.

Αν και με το πρόβλημα που χω με τις θηλές δε το βλέπω...θα επιμείνω πολύ πάντως, επέμεινα πέρσι που ήμουν και ψάρακλας...φέτος εύχομαι να μια πιο κουλ.

Κατά τ'άλλα το δωμάτιό μας ξεμύρισε οριστικά :D και το φτιάξαμε, χωρίς πολλά πολλά, θα γεμίσει εξάλλου μετά μια χαρά, βάλαμε τα ρουχάκια στα συρτάρια, βγάλαμε πορτ μπεμπε, ριλάξ, καρεκλάκι αυτοκινήτου, αποστειρωτή κλπ, ε τα υπόλοιπα τα έχουμε ούτως ή άλλως στη φόρα με τη Ζωούλα. Ετοιμοι θα λεγα είμαστε. Μόνο 2-3 πλυντήρια έχουμε τα ρούχα και λοιπα τώρα....ντάξει...τίποτα.

Αύριο ελπίζω να μπορέσω να σας βάλω και γω φωτό!

Η μικρή μου έχει φάει μούτζα, ότι πάει να συνέλθει από δόντια, και κάπου κρύωσε, από χτες έχει μύξα τρελή, βράχνιασμα, προφανώς κ πονόλαιμο καθότι δεν τρωει ΤΙΠΟΤΑ ούτε νερό καλά καλά δε θέλει, κλάμα γκρίνια ακεφιά και όλα τα καλά.

Επαθα και γω χτες ένα nervous breakdown και ίσιωσα.

Αύριο έχω γιατρό να δω και τη μικρή μπέμπα, 5+βδομάδες πέρασαν, χαμπάρι δε πήρα, ελπίζω ναναι όλα καλά να φτιάξει λίγο το κέφι μου...έχω αρχίσει κ τρώω χάλια, από τη κακή μου ψυχολογία, και νιώθω απαίσια, δε το σηκώνω το φαγητό έχω μάθει αλλιώς....

Πρέπει να συνέλθω! Με έχει πάρει πολύ από κάτω τελευταία....η Ζωή μου βασικά...

Βρίστε με!

Αντε καληνύχτα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

κοριτσάκια μου τι να σας πω....... είμαι τρελά χαρούμενη...... το πρωί βγάλανε τον ορο με το φάρμακο!!!!!!!!!!!! τέλος το φάρμακο. και το άλλο................................................μου την δώσανε και την πήρα αγκαλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκστασιάστηκα!!!!!!!!!!! είναι φανταστικό συναίσθημα.........

κρίστυ μου δεν το ξέρω αυτό το θύλαστρο αλλά είναι στην κατηγορία που ψάχνεις. για ενα γευμα που θες να βγάζεις θα είναι σούπερ.

όσο αφορά την κουβερτούλα, γενικά το νοσοκομείο κάνει πολύ ζέστη. και όσο ο καιρός έξω είναι ζεσός θα είναι και στο νοσοκομείο. για καλό και για κακό, εγώ θα έπερνα και τις 2 μαζί μου.

στην διαθεση σας..... ελπίζω να σας βοηθάω λιγάκι..... φιλάκια!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα κοριτσακια μου

εχω παρα παρα πολυ καιρο να μπω και να γραψω.Ευχομαι να ειστε ολες καλα.

Δεν προλαβαινω να διαβασω ολα αυτα που εχασα.....

zounitsa απο οτι καταλαβα γεννησες κοπελα μου.Δεν ξερω τι εγινε και γεννησες νωριτερα αλλα απο οτι καταλαβαινω τωρα τα πραγματα πανε πολυ καλα. Σου ευχομαι το καλυτερο για το παιδακι σου!!!!!!!Να σου ζησει!!!!!!!!

honey μην στεναχωριεσαι και θα γινει καλα η ζωιτσα σου. Μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα......

Και εγω μια απο τα ιδια καπως χαλια δηλαδη. Η πεθερα μου μπηκε για πολλοστη φορα στο νοσοκομειο για εγχειρηση καρκινου(ταλαιπωρουμαστε 5 χρονια)......Οποτε ο αντρας μου εξαφανισμενος μεταξυ δουλειας και νοσοκομειου και εγω να κυνηγαω απο πισω τον μικρο ανταρτη μου ο οποιος ειναι και εβδομαδα παρα εβδομαδα αρρωστος....

Μαζι και η δουλεια η οποια παει οπως παει....

Εχω αρχισει και αγχωνομαι για το πως θα τα καταφερω με 2 μωρα και ακομα δεν εχω ετοιμασει τιποτα για το δευτερο.....

Αυτα τα ωραια μου νεα...

Φιλακια σε ολες ευχομαι

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Η Μαια μου πρότεινε το swing της madela που στοιχίζει 150 ευρώ. Το έχουν και αρκετά κορίτσια απο το φόρουμ. Δεν ξέρω βέβαια την συγριση με τα νοσοκομειακα, εγώ θα το χρειαστω για να αντλώ καθημερινά μια φορά για να το δίνει ο άντρας μου όταν πάω στην σχολή. Μου είπε επίσης να μην το πάρω απο τώρα αλλα να πάω να αλλάξω δώρα που δεν χρειάζομαι και να το πάρω. Ζουζουνιτσα πες μου αν θες την γνώμη σου. Όπως επίσης και που το αποθηκευεις;Τα σακουλακια εδώ στην Ελλάδα είναι πανάκριβα!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=72686&highlight=swing+medela

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=72659&highlight=swing+medela

Θεωρώ χρήσιμα posts σχετικά με την απορία σου!

Symphony της medela μονο ενοικίαση=ενοικίαση λιμουζίνας

swing της medela=αγορά καλού επιβατηγου αυτοκινήτου

Από εμπειρία δεν θα σταματήσω να λεώ πως η ενοικίαση νοσοκομειακού γιατους πρώτους μήνεςείναι η ιδανικότερη λύση.Επίσης τον πρώτο μήνα που οι θηλές πληγώνονται έτσι κι αλλιώς και με το φυσικό θηλασμό,μπορεί να βελάζεις που θα βελάζεις από τον πόνο(όχι τίποτα ανυπόφορο μην ανυσηχείς),γιατί να το επιδυνώνεις με ένα τύπου swing.Το νοσοκομειακό είναι ευτυχώς ανώδυνο κι έχει και διάφορες ταχύτητες.Εγώ έχω το mini electric από προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά αν χρειαστώ θήλαστρο στην αρχή σίγουρα θα νοικιάσω.

Δεν πρέπει το τόσο κρίσιμο αρχικό διάστημα "να σου δίνουν αυτοκίνητο κι εσύ να επιμένεις να πας με το κάρο".Όταν "εγκατασταθεί η γαλουχία" (έτσι το λένε?)παίρνεις και swing και mini electric ότι θές.

Τα σακουλάκια ης medela δεν θυμάμαι πόσο τα είχα πάρει αλλά είναι τόσο πανάκριβα???Πραγματικά δεν θυμάμαι!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

κοριτσάκια μου τι να σας πω....... είμαι τρελά χαρούμενη...... το πρωί βγάλανε τον ορο με το φάρμακο!!!!!!!!!!!! τέλος το φάρμακο. και το άλλο................................................μου την δώσανε και την πήρα αγκαλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκστασιάστηκα!!!!!!!!!!! είναι φανταστικό συναίσθημα.........

κρίστυ μου δεν το ξέρω αυτό το θύλαστρο αλλά είναι στην κατηγορία που ψάχνεις. για ενα γευμα που θες να βγάζεις θα είναι σούπερ.

όσο αφορά την κουβερτούλα, γενικά το νοσοκομείο κάνει πολύ ζέστη. και όσο ο καιρός έξω είναι ζεσός θα είναι και στο νοσοκομείο. για καλό και για κακό, εγώ θα έπερνα και τις 2 μαζί μου.

στην διαθεση σας..... ελπίζω να σας βοηθάω λιγάκι..... φιλάκια!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκι!!! Μπράβο τι υπέροχα νέα!!!!! Η ζουζουνίτσα σου πάει μια χαρούλα λοιπόν άντε απο δω και πέρα μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία!! Είναι υπέροχο να κρατάς το παιδάκι σου αγκαλίτσα έ? αχχχ ανυπομονώ κ εγώ!!!! :P

Φίλα της το πατουσίνι για μένα έτσι? Σματςςςςςςςςςςς Σμουτςςςςςςςςςς

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικουλα μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!

Φυσικα και το ειδα το βιντεο που εστειλες και πλανταξα στο κλαμα!!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Να σχολιάσω κ γω το βιντεάκι....υπέροχο!

ΑΛΛΑ

Αυτό που δείχνει αρχικά...στο ελλάντα δε παίζει να γίνει.....είμαστε πίιιιιιιιιιιισωωωωωωωωωωω.

Καλημέρα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...