Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

αννετ το ειπα την Πεμπτη καποια αρνητικη αντιδραση δεν ειχα ομολογω...

ξερω οτι οι εμετοι ειναι καλο σημαδι αλλα με ανυσηχει γιατι και στην κορη μου εκανα και ειχα χρειαστει νοσηλεια και αρκετο καιρο στο σπιτι.μου ειχε πεσει πολυ και ο αιματοκριτης..τωρα δεν ειναι μονη μου οπως τοτε εχω την Εφη οποτε δεν μπορω ν α καταπεσω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες και ιδιαιτερα στην ομοιοπαθουσα μαριαεφη!!! Καλως ηρθες στο club των μαραθωνιων εμετων. Εγω αρχιζω και μοιαζω με βαμπιρ!!!! Μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια, σπαμενα αγγεια σε ολο το προσωπο απο το ζορι, τα ματια πεταγμενα εξω, ασε που οι ρουκετες εκσενδονιζονται σαν να ειμαι δαιμονισμενη!!!!!!

Χαρμα οφθαλμων!!!!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες και ιδιαιτερα στην ομοιοπαθουσα μαριαεφη!!! Καλως ηρθες στο club των μαραθωνιων εμετων. Εγω αρχιζω και μοιαζω με βαμπιρ!!!! Μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια, σπαμενα αγγεια σε ολο το προσωπο απο το ζορι, τα ματια πεταγμενα εξω, ασε που οι ρουκετες εκσενδονιζονται σαν να ειμαι δαιμονισμενη!!!!!!

Χαρμα οφθαλμων!!!!!!!

μου αρεσει η περιγραφη σου....!!!!!!!

ο αντρας μου με κοροιδευει και μου λεει αντε να παμε κανα ψαρεμα να ριξεις "μαλαγρα"!για να μαζευτουν τα ψαρια!

κριστυ εγω για την ωρα σημερα δεν εχω κανει να δω για ποση ωρα θα κρατηθω..βεβαια δεν εχω φαει τιποτα μονο με τις καραμελες ειμαι,.,,

μου αρεσει η περιγραφη σου....!!!!!!!

ο αντρας μου με κοροιδευει και μου λεει αντε να παμε κανα ψαρεμα να ριξεις "μαλαγρα"!για να μαζευτουν τα ψαρια!

κριστυ εγω για την ωρα σημερα δεν εχω κανει να δω για ποση ωρα θα κρατηθω..βεβαια δεν εχω φαει τιποτα μονο με τις καραμελες ειμαι,.,,

Και που να με δεις ......

χαχαχα ευστοχο το σχολιο του αντρα σου! Εγω οταν ειμαι και τελειως νηστικη ειμαι χειροτερα, βγαζω τα εσωψυχα μου!!!!

Διαφημίσεις

καταλαβα....

το ποτε θα ηρεμησουμε μην με ρωτατε γιατι εγω εκανα εμετους μεχρι και που γεννησα!!ναι ναι και το ιδιο βραδυ που ειχα την μπεμπα μου ηδη ζητησα νεφροεδες για να κανω...ειμαι σπανια περιπτωση οπως ειπε και ο γιατρος μου!!

λογικα ομως μπαινοντας στον 4 μηνα τελειωνουν αυτα....

καταλαβα....

το ποτε θα ηρεμησουμε μην με ρωτατε γιατι εγω εκανα εμετους μεχρι και που γεννησα!!ναι ναι και το ιδιο βραδυ που ειχα την μπεμπα μου ηδη ζητησα νεφροεδες για να κανω...ειμαι σπανια περιπτωση οπως ειπε και ο γιατρος μου!!

λογικα ομως μπαινοντας στον 4 μηνα τελειωνουν αυτα....

Καλα μου εκανες την καρδια περιβολι τωρα! αυτο μας ελειπε τωρα να ξερναμε μεχρι τον 9ο!!!!!

Ασε που ζαλιζομαι κιολας....Εχω και ταχυκαρδιες..... Τα χαλια μου εχω η κακομοιρα!

λοιπον τα νεα ειναι ως εξης: τελικα ενω ημερολογιακα ειμαι 7 εβδ+1 σημερα, ο υπέρηχος χτες με εβγαλε 6+1!αλλα καρδια ακουσαμε κανονικα!!

2 φορες! ο σακος εχει μεγαλωσει πολυ και ειναι στην μεση της μητρας!

αυξανουμε την δοση του utrogestan απο 3 σε 4 την ημερα.(τουλαχιστον τα 2 πρεπει να τα παιρνω απο το στομα) και αρχισαμε inohep για περιπτωση θρομβοφιλιας!!

θα τις κανω για πολυυ πολυ καιρο.

οι επόμενες 2 βδομαδες ειναι πολυ κρισιμες και τοτε θα ξαναπαω στο γιατρο να μου δωσει και το πακετο εξετασεων....

ειμαι χαρουμενη αλλα ακομα συγκρατημενη...

λοιπον τα νεα ειναι ως εξης: τελικα ενω ημερολογιακα ειμαι 7 εβδ+1 σημερα, ο υπέρηχος χτες με εβγαλε 6+1!αλλα καρδια ακουσαμε κανονικα!!

αυξανουμε την δοση του utrogestan απο 3 σε 4 την ημερα.(τουλαχιστον τα 2 πρεπει να τα παιρνω απο το στομα) και αρχισαμε inohep για περιπτωση θρομβοφιλιας!!

οι επόμενες 2 βδομαδες ειναι πολυ κρισιμες και τοτε θα ξαναπαω στο γιατρο να μου δωσει και το πακετο εξετασεων....

Μπραβο κοριτσακι! σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα!!!

Να ειναι γερο το σπορακι και να το παρεις σπιτι σε 8 μηνες!!!

μπραβο καλο μου, κοίτα να ξεκουραζεσαι τωρα! :-)

Πώς είστε σήμερα κοριτσια;; Εγώ καλύτερα από θέμα αναγουλας, πήγα κι εκανα κάτι κολπικες εξετασεις που μου εγραψε η γιατρος μου και τωρα δουλεια...

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο καλο μου, κοίτα να ξεκουραζεσαι τωρα! :-)

Πώς είστε σήμερα κοριτσια;; Εγώ καλύτερα από θέμα αναγουλας, πήγα κι εκανα κάτι κολπικες εξετασεις που μου εγραψε η γιατρος μου και τωρα δουλεια...

Καλο που δεν εχεις αναγουλα!

εγω εχω αλλα σκεφτομαι θετικα....θα δουλεψω και εγω κανονικα αυτες τις 2 εβδομαδες εκτος και αν νιωσω κουραση ή κατι άλλο...!

Μπραβο κοριτσακι! σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα!!!

Να ειναι γερο το σπορακι και να το παρεις σπιτι σε 8 μηνες!!!

ευχαριστω πολυ πολυ!!

και εσυ με το καλο!πωπω 11 εβδ εε!!!τελεια!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!! Συγχαρητήριααααααααααααααααααααααααα!!!! :) Βρε δεν σου είπα? Τα ζουζούνια μας δεν μασάνε ειναι πολύ δυνατά!!! ¨Ολα θα πάνε καλά κούκλα μου ηρέμησες τώρα έτσι δεν είναι? Όσο για τα ultrogestan κ εγώ παίρνω 6 την ημέρα και inohep κάνω κ εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης. Θα τις συνηθίσεις στην αρχή θα σου φανεί κάπως μετά ρουτίνα! Εμένα μου τις κάνει ο άντρας μου κάθε πρωί γιατί εγώ με τις βελόνες η αλήθεια είναι οτι εχουμε τσακωθεί ρώτα τον μήπως μπορεί να στις κάνει κ σένα ο αντρούλης σου! Των 0,35 μου εδωσαν εμένα εσένα? Την Πέμπτη έχω ραντεβού και με αιματολόγο για να τσεκάρουμε τι γίνεται κ αν η δόση είναι σωστή αν χρειάζεται γενικώς κτλ.

Επίσης σήμερα το πρωί έκανα τον πρώτο μου εμέτό...φρίκη!! Απορώ πως αντέχετε βρε κορίτσια μπράβο σας ειλικρινά... και λύστε μου κ μια απορία..το πρωί ήπια το ασβέστιο αλλά μετά έκανα εμετό πρέπει να ξαναπάρω?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...