Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Ζουνιτσα μου λίγο εμεινε κοριτσακι μου, θα περασουν και οι τελευταιες μερες και θα παρετε τη μικρη σας σπιτι!

Αλήθεια, ποσο κοστιζει η ενοικιαση θηλαστρου? Αν θες μου λες βεβαια..

Αγγελικουλα υπαρχει κανενα μυστικο στον τροπο θηλασμου? Ναπαρω μαξιλαρι θηλασμου η ενα κανονικο κανει τη δουλεια?

Μαρακι να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος, καλα λενε τα κοριτσια. Δε χρειαζεται να ταλαιπωρεισαι!

Εμενα ηρθε η μανουλα μου χθες να μεινει μεχρι τη γεννα και να βοηθησει λιγο γιατι τα εχω δει ολα!!:tongue:

Νικελάκι νοικιασα σαν αυτά που έχουν στα νοσοκομεία 50€ τον 1ο μήνα (αναλογα με το μοντέλο βέβαια, το πιο καινούριο έχει 60€), αγοράζεις τα αξεσουάρ του που είναι οι χωάνες και μπιμπερό γιατί αυτά είναι δικά σου και είναι 25€ (35 για το πιο καινούριο) και εγώ πλήρωσα και 25€ γιατί μου το έφερε υπάληλος της εταιρείας σε λίγες ώρες. οι άλλες επιλογές είναι παραλαβή από εσένα από το χώρο τους ή με κούριερ με έξοδα δικά σου. το κρατάς όσο θέλεις (φαντάσου οτι εγώ μπορεί να το πάρω τρίπολη) για τον 2ο μήνα είναι πάλι 50€ και για τον 3ο 30€ κλπ..... το μοντέλο που έχω τώρα είναι τα lactina electric της medela και σε λίγες μέρες θα μου φέρουν το sympfony (κάπως έτσι) επειδή δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο.

ότι άλλο θες με ρωτάς. :tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσάκια μου πόσο χαίρομαι που σας ξαναμιλάω...... με κάνετε πολύ χαρούμενη!!!!!

ναι λίγος καιρός έμεινε και θα βγούμε γρήγορα, κάντε προσευχούλες για εμάς και για όλα τα παιδάκια, γιατι υπάρχουν πολά περιστατικά εκεί μέσα και πιο βαριά.....

φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Με τα βλαστοκυτταρα και μεις τιποτα!!! Στο τελος φοβαμαι δεν θα προλαβουμε.. :confused:

Συγχαρητηρια για την μικρη σου!!! 2300 μια χαρα ειναι!!!

Ο πλακουντας δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει? Δεν τα πολυκαταλαβαινω αυτα..

Δεν ξερω αν θα αλλαξει, μπορει ναι, αλλα δεν το βλεπω πιθανο γιατι ειναι ετσι απο τη β επιπεδου..τελος παντων, οτι ειναι να γινει θα γινει!:)

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Νικελάκι νοικιασα σαν αυτά που έχουν στα νοσοκομεία 50€ τον 1ο μήνα (αναλογα με το μοντέλο βέβαια, το πιο καινούριο έχει 60€), αγοράζεις τα αξεσουάρ του που είναι οι χωάνες και μπιμπερό γιατί αυτά είναι δικά σου και είναι 25€ (35 για το πιο καινούριο) και εγώ πλήρωσα και 25€ γιατί μου το έφερε υπάληλος της εταιρείας σε λίγες ώρες. οι άλλες επιλογές είναι παραλαβή από εσένα από το χώρο τους ή με κούριερ με έξοδα δικά σου. το κρατάς όσο θέλεις (φαντάσου οτι εγώ μπορεί να το πάρω τρίπολη) για τον 2ο μήνα είναι πάλι 50€ και για τον 3ο 30€ κλπ..... το μοντέλο που έχω τώρα είναι τα lactina electric της medela και σε λίγες μέρες θα μου φέρουν το sympfony (κάπως έτσι) επειδή δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο.

ότι άλλο θες με ρωτάς. :tongue:

Να υποθεσω οτι τα μοντελα αυτα δεν υπαρχουν στο εμποριο για αγορα?

Παντως απ οτι καταλαβαινω τα θηλαστρα ειναι απαραιτητα αν θες να κάνεις καποια πραγματα μετα μονη σου (πχ γυμναστηριο, ετσι λεω τωρα, μετα δεν ξερω τι θα γινει) η αν γυρισεις στη δουλεια...

Εγω ελεγα να αγορασω. Τι να κανω αραγε?? :roll:

5NEXp2.png

Μαριλένα στο δικό μου κάθισμα μπορείς να ρήξεις την πλάτη αλλα μόνο για χρήση εκτός αυτοκινήτου, Εάν θες πχ να πας επίσκεψη και να το κοιμησεις στο κάθισμα με την πλάτη ξαπλωμενη. Για ασφαλή οδήγηση όμως πρέπει να το βάζεις στην κανονική του θέση την ημικαθιστη, έχει και το μαξιλαρακι για τα νεογεννητα για να μην επιβαρύνεται η πλατουλα του.

Τα 0-18 δεν ενδείκνυνται για νεογεννητα κάνουν απο 5 μηνών και Μετά επειδή παραείναι όρθια η πλάτη.

Τα Μέχρι 36 είναι για ολόκληρα παιδιά, θα κάθονται τόσο μεγάλα στο κάθισμα; Ασε που αυτού του είδους είναι γυρισμενα προς τα μπροστά που δεν είναι πολυ ασφαλές πριν 4 έτη!

Αγγελικουλα χαίρομαι που ήταν καλο το σεμινάριο! Σας έδειξαν και στάσεις θηλασμου; Αλήθεια την ρωτησες για την περίπτωση μας, που θα χρειαστεί να κρατήσουν τα παιδιά μας στην παρακολούθηση για τουλάχιστον ενα 24ωρο;

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Να υποθεσω οτι τα μοντελα αυτα δεν υπαρχουν στο εμποριο για αγορα?

Παντως απ οτι καταλαβαινω τα θηλαστρα ειναι απαραιτητα αν θες να κάνεις καποια πραγματα μετα μονη σου (πχ γυμναστηριο, ετσι λεω τωρα, μετα δεν ξερω τι θα γινει) η αν γυρισεις στη δουλεια...

Εγω ελεγα να αγορασω. Τι να κανω αραγε?? :roll:

αυτά τα μοντέλα είναι επαγγελματικά και μόνο για ενοικίαση. αν θές να βγάζεις γάλα περιστασιακά υπάρχει το mini electric που είναι για λίγες χρήσεις μέσα στην ημέρα και αγορά στοιχίζει περιπου 100€. αυτά που σου είπα πιο πάνω είναι για να βγάζεις το γάλα αποκλειστικά με θύλαστρο. φαντάσου οτι εγώ το κάνω ανα 3 ώρες περίπου. το μικρό κόντεψα να το κάψω......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Η Μαια μου πρότεινε το swing της madela που στοιχίζει 150 ευρώ. Το έχουν και αρκετά κορίτσια απο το φόρουμ. Δεν ξέρω βέβαια την συγριση με τα νοσοκομειακα, εγώ θα το χρειαστω για να αντλώ καθημερινά μια φορά για να το δίνει ο άντρας μου όταν πάω στην σχολή. Μου είπε επίσης να μην το πάρω απο τώρα αλλα να πάω να αλλάξω δώρα που δεν χρειάζομαι και να το πάρω. Ζουζουνιτσα πες μου αν θες την γνώμη σου. Όπως επίσης και που το αποθηκευεις;Τα σακουλακια εδώ στην Ελλάδα είναι πανάκριβα!

Ζουζουνιτσα τι κουβερτουλα να πάρω στο μαιευτήριο για να σκεπαζω το μωρο; Πικε ή γελούσε; Πως ήταν η θερμοκρασία στο Αρεταιειο;

Μαριλένα στο δικό μου κάθισμα μπορείς να ρήξεις την πλάτη αλλα μόνο για χρήση εκτός αυτοκινήτου, Εάν θες πχ να πας επίσκεψη και να το κοιμησεις στο κάθισμα με την πλάτη ξαπλωμενη. Για ασφαλή οδήγηση όμως πρέπει να το βάζεις στην κανονική του θέση την ημικαθιστη, έχει και το μαξιλαρακι για τα νεογεννητα για να μην επιβαρύνεται η πλατουλα του.

Τα 0-18 δεν ενδείκνυνται για νεογεννητα κάνουν απο 5 μηνών και Μετά επειδή παραείναι όρθια η πλάτη.

Τα Μέχρι 36 είναι για ολόκληρα παιδιά, θα κάθονται τόσο μεγάλα στο κάθισμα; Ασε που αυτού του είδους είναι γυρισμενα προς τα μπροστά που δεν είναι πολυ ασφαλές πριν 4 έτη!

Αγγελικουλα χαίρομαι που ήταν καλο το σεμινάριο! Σας έδειξαν και στάσεις θηλασμου; Αλήθεια την ρωτησες για την περίπτωση μας, που θα χρειαστεί να κρατήσουν τα παιδιά μας στην παρακολούθηση για τουλάχιστον ενα 24ωρο;

Christaki μου ναι μας έδειξαν και όλες τις στάσεις του θηλασμού, επίσης την σωστή τεχνική που πρέπει να πιάνει το ζουζούνι μας το στήθος, λέει οτι το μωρό την θηλή όταν την πιάνει σωστά πρέπει να πηγαίνει πάνω στον ουρανίσκο του τόσο βαθειά το βάζει στο στόμα, είναι η τεχνική του πιπιλίσματος. Σε περίπτωση που πάμε στο νοσοκομείο και αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή αργότερα στο σπίτι μπορούμε να την πάρουμε τηλέφωνο οποιαδήποτε ώρα και να μας δωσει συμβουλές. Παλιότερα πήγαινε και σε σπίτια αλλά τώρα δεν μπορεί όμως αν δεν βρεθεί λύση απο το τηλέφωνο θα καλέσει εκείνη σύμβουλο θηλασμού πιστοποιημένη και μπορεί να ερθει εκείνη στον χώρο μας ή αλλιώς μπορούμε να το πάμε εμείς σ'εκείνη να θηλάσουμε μπροστά της και να μας βοηθήσει επιτόπου, με λίγα λόγια επιλογές υπάρχουν αρκετές.

Τώρα σχετικά με την περίπτωση μας μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της γιατί χωρίς να της πώ εγώ κάτι, είχα βέβαια συμπληρώσει την φόρμα που έδινα αναλυτικά το ιστορικό μου, στο τέλος του σεμιναρίου με έπιασε και μου είπε οτι την άλλη εβδομάδα θα κλείσουμε ενα ραντεβού οι δυο μας μόνο για να μου πει πως θα χειριστώ την όλη κατάσταση χωρίς να φέρει δυσκολία στην εδραιωση του θηλασμού μετά. Δηλαδή τις ώρες που χάνω να τις αναπληρώσουμε σωστά χωρίς να προβληματιστώ μετά για τον θηλασμό. Φυσικά χωρίς εξτρά χρέωση όλο αυτό.. οπότε ακόμα λεπτομέρειες δεν ξέρω θα ξέρω όμως την Τρίτη που θα ξαναπάω.

Νικελάκι μου γι'αυτό που ρώτησες σχετικά με το μαξιλάρι θηλασμού θα σου πω οτι ναί, επειδή ακόμα δεν είμαστε έμπειρες στον θηλασμό αυτό θα μας βοηθήσει για να έχουμε καλή στάση η οποία βοηθάει το μωρό να είναι στο σωστό ύψος έτσι ώστε να πιάσει το στήθος μας καλά, οπότε θα σου έλεγα να επενδύσεις σε μια τέτοια αγορά. Όλο το κόλπο ειναι στην σωστή θέση του παιδιού και να μπορείς να αναγνωρίζεις πότε εχει βάλει σωστά το στήθος στο στόμα του έτσι ώστε να μην σε πληγιάσει κτλ κτλ..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσάκια μου πόσο χαίρομαι που σας ξαναμιλάω...... με κάνετε πολύ χαρούμενη!!!!!

ναι λίγος καιρός έμεινε και θα βγούμε γρήγορα, κάντε προσευχούλες για εμάς και για όλα τα παιδάκια, γιατι υπάρχουν πολά περιστατικά εκεί μέσα και πιο βαριά.....

φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζουνίτσα μου γλυκειά και εμείς χαρήκαμε απίστευτα που σε ξαναβλέπουμε και κυρίως που είσαι καλά κ εσύ και το κοριτσάκι σου!!! Θα σας έχω κάθε βράδυ στην προσευχή μου να μην ανησυχείς η μπόρα τέλειωσε και έρχεται η καλοκαιρία!!!! Σματς σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςς

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα!

απο εμπειρια το λεω για τον θηλασμο ενα κολπακι ειναι να εχει το μωρο ολη την θηλη μεσα στο στομα του και να πηγαινει βαθεια αν το καταλαβαινετε!

και φυσικα να μην θηλαζετε μονο απο το ενα στηθος αλλα εναλαξ.

οσο για την θεση θα δειτε κ τι βολευει εσας κ το μωρο σας!

η δικια μου επινε πιο πολυ απο το αριστερο κ η παιδιατρος ελεγε οτι φταιει οτι ακουει τους χτυπους της καρδιας...

βαλαμε κ εμεις την κουνια χτες το βραδυ!!!

μπηκε κ το παιδακι μου μεσα και παιζανε με τον μπαμπα της και γεμισε το δωματια γελια!! ειμαι τοσο ευτιχισμενη!!!

:) :)

Το είδα το βιντεακι ήταν πολυ συγκινητικό ανυπομονω να το ζήσω. Τι στιγμές μας περιμένουν βρε κορίτσια; Οι ήδη μανουλες θα ξέρουν...

Αγγελικη πες μου κι εμένα αν δεν σου κάνει κόπο τι θα σε συμβουλεψει για τις ώρες που θα τα Εχουμε μακρυά μας.

Λες να μπορεί να μου συστήσει κι εμένα μια σύμβουλο θηλασμου που να μπορεί να έρθει σπίτι όταν γεννησω; Ή μήπως ξέρετε πως μπορούμε να βρούμε μια σύμβουλο που να εξυπηρετεί την περιοχή μας; Εγώ μένω σε προάστιο του Πειραιά και μου Φαίνεται δύσκολο να υπάρχει κάποια στην περιοχή μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...