Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βλέπω οτι σιγα-σιγα ετοιμαζεστε ολες για τη γεννα...κι εγω απο αυριο θα αρχισω να φτιαχνω βαλιτσα. Με τα βλαστοκυτταρα δεν εχω καταλήξει ακομα!! :confused:

Χθες εκανα το ντοπλερ, ολα καλα, 2300 ειναι η μικρη μου, μονο που ο πλακουντας ειναι οπισθιος χαμηλος και αν συνεχισει λεει ετσι θα παμε για καισαρικη...

Μελακι μου καλα θα κανεις να την ετοιμασεις και συ τη βαλιτσα. Και γω την εφτιαξα και ειμαι ποιο ηρεμη τωρα.. Με τα βλαστοκυτταρα και μεις τιποτα!!! Στο τελος φοβαμαι δεν θα προλαβουμε.. :confused:

Συγχαρητηρια για την μικρη σου!!! 2300 μια χαρα ειναι!!!

Ο πλακουντας δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει? Δεν τα πολυκαταλαβαινω αυτα..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια μου!!! Τι κανετε? Εγω ειμαι καλα δοξα το θεο.

Χτες το βραδυ πηγαμε στον γιατρο. Τα υγρα ειναι σταθερα προς το παρον. Ο γιατρος μου φαινεται να μην ανυσηχει. Ελπιζω να αισθανεται οντως ετσι και να μην το κανει για να μην αγχωνομαι εγω!!! :mrgreen:

Ο μπεμπης μου μεγαλωσε αρκετα αυτην τη βδομαδα!!! Ειναι τωρα 2340 περιπου και χαρηκα πολυ!!! Δεν μου ειπε για την διαφορα υπερηχου-ημερολογιακης κυησης, αλλα πιστευω οτι αφου παιρνει βαρος ολα θα πανε καλα! Μου ειπε οτι λογικα μεχρι τελος του μηνα θα γεννησω. Για τους πονους που εχω και δεν μπορω να κουνησω μου ειπε οτι ειναι απο το βαρος της μητρας και ειναι φυσιολογικο. Ο πλακουντας ειναι καλος μου ειπε. Το επομενο ραντεβου ειναι παλι την Παρασκευη το πρωι...

Επισης σημερα μου φερανε το καροτσι-πορτ μπεμπε-καθισματακι...

Αλλα ειναι βαρια και δεν επηχειρω να τα ανοιξω μονη μου. Περιμενω σε καμια ωριτσα να ερθει ο χαζομπαμπας να παιξουμε!!!!! :tongue:

Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι? Γιατι ειχα μια διαφωνια με την αδερφη μου. Υποτηθεται οτι το πρωτο καθισματακι το 0-9 κιλα ειναι καταλληλο απο την πρωτη μερα ετσι δεν ειναι??? Εγω με αυτη τη λογικη το πηρα. Και η σδερφη μου λεει οτι δεν κανει να το βαλουμε μεσα απο νεογεννητο γιατι πρεπει να ειναι σε οριζοντια θεση! Τελικα τι γινεται? Μπερδευτηκα..

Επισης εχω βαλει στην λιστα καθισματακι 9-18 κιλα και μου λεει να το αλλαξω να βαλω 9-36 κιλα. Εσεις τι γνωμη εχετε?

Φιλια σε ολες!!!

Μαριλενα μου μπραβο μια χαρα ειστε αφου περνετε και κιλακια!! ο γιατρος σου δεν θα σε καθυσηχαζε αν δεν ηταν ολα καλα μην αγχωνεσαι καθολου, καλορυζικα και τα καροτσια, καθασματακι, πορτ μπεμπε εννοειται και να περιμενετε τον μπαμπα σας γιατι ειναι πολυ βαρια, χωρια οτι θα χαρει και εκεινος κι ας μην το δειχνουνε χαιρονται και οι μπαμπαδες οσο και εμεις!! το νεογεννητο πρεπει να μπει μονο στο παιδικο καθισματακι!! οσο για τα κιλα μετα τα 9 μαλλον πιο πολυ βολευει αυτο που ειναι 9-36 αλλα δεν τα εχω πολυψαξει αυτα, μηπως ξερει καποια αλλη μανουλα που εχει ασχοληθει περισσοτερο να σε βοηθησει, μην πολυκουραζεσαι και εσυ!!! φιλακια πολλα στον μπεμπακο σου....

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Δεν υπαρχει άλλος ασφαλής τρόπος μεταφοράς του μωρού με αυτοκίνητο κορίτσια....μόνο το καρεκλάκι.

Δεν είναι και για πολύ ώρα τις πρώτες μερες...εντάξει....αν και η δικιά μου που ήταν κ σαμιαμίδι μια χαρά βολευόταν.

Πάντως κ οι παιδίατροί μας είχαν πει οκ.

Κακά τα ψέματα...είναι το μόνο ασφαλες.

Που θα το βάλεις σε πορτ μπεμπέ δεμένο πως?

Απαπα....1 φορά συμβαίνει το κακό....άστο καλύτερα!

Δε θα πας και υπερατλαντικό ταξίδι με το αμάξι το 1ο μήνα έ? Μια χαρά θα ναι.

Στο εξωτερικό απαγορεύεται να βγεις απτο μαιευτήριο χωρίς καρεκλάκι.

Δε στο δίνουν το μωρό!

Για μετά...καλύτερα 9-18.

Εκτός και αν έχεις κανα μωρό θηρίο!

Τα 9-36 παραείναι "καρέκλες", πολύ όρθια και δεν παίρνουν κλίση, πολύ "πάγκος" ρε παιδί μου, ακόμα και κατι πολύ καλά Recaro που έψαχνα θυμάμαι.

Για παιδάκια 10-12-14 κιλά, λίγο μεγαλύτερα από 1 έτους, δεν είναι οκ.

Καλά...18 κιλά ξέρετε πότε γίνονται καλε?

Ουουουουο! Αργούν!

Και όταν γίνουν τόσο παίρνεις ένα απλό booster, δε χρειάζεται 3ο καρεκλάκι.

Αυτά με βάση το περσινό μου ψάξιμο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Τα 0-18 επειδή το μωρό κάθεται σε ορθή γωνία καλο θα ήταν να χρησιμοποιούνται απο 5 μηνών και καλο θα ήταν να είναι ανάποδα. Μέχρι τα 18 κιλά δηλαδή περίπου Μέχρι 4 χρόνων τα παιδιά είναι πιο ασφαλές να κοιτάζουν προς τα πίσω.Μετά Παίρνεις ένα κάθισμα σαν τα αγωνιστικά δεν θυμάμαι πως λέγονται και θα κάθεται Μέχρι τα 12 έτη, έτσι θα Εχεις 3 και όχι 4 καιλθισματα και θα Εχεις κάνει ότι καλύτερο όσον αφορά την ασφαλή μεταφορά του παιδιού σου με το αυτοκίνητο!

Τα 0-9 ή 0-13 είναι απο νεογεννητα και είναι ο πιο ασφαλής τρόπος μεταφοράς. Δεν θα κανείς τον γύρο της Πελοποννησου με το νεογέννητο στο καθισματακι του βέβαια.

Εμείς επιλέξαμε 0-13.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπελούδες,

καταρχήν στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη zounitsa και τη μπέμπα της και εύχομαι να είστε και οι δύο καλά!

Marυiaefi τι ήταν αυτό καλέ που έπαθες? Είσαι καλύτερα? Ο ντόκτορ σου τι είπε?

Πήγα σήμερα στον ενδοκρινολόγο γιατί το μωρό μας είναι στην 37η εβδομάδα βάσει υπερήχου και στην 34η βάσει τελευταίας περιόδου. Μου έκανε μια εξέταση για τη γλυκόζη, η οποία βγήκε καλή αλλά μου έδωσε διατροφή (με ζυγίσματα τροφών κλπ) και το μηχανηματάκι αυτό που τρυπάς το δάχτυλο και σου μετράει τη γλυκόζη. Θα το παρακολουθήσουμε λέει γιατί μπορεί το μωρό να βγαίνει μεγάλο επειδή είμαστε και οι δύο ψηλοί ή λόγω της γλυκόζης. Κι εγώ που νόμιζα ότι εφόσον είχα κόψει τα γλυκά (που μου αρέσουν πολύ μιαμ μιαμ) και γενικά πρόσεχα τη διατροφή και αφού έχω πάρει μόνο 8 κιλά από την αρχή δεν θα είχαμε πρόβλημα με αυτό. Αλλά μου εξήγησε ότι αυτό δεν έχει σημασία (για όλα φταίνε οι ορμόνες γκρρρρρρ:?).

κορ'ιτσια μου σας ευχαριστώ όλες........ είστε πολύ καλές!!!!!! χαρείτε τις προετοιμασίες γιατί μετά δεν θα ξεκολάτε από τα ζουζούνια σας.......

κάποια κοπέλα ρωτύσε για θύλαστρο. μπορώ να βοηθήσω γιατί έχω ήδη ενοικιάσει. πάω να βγάλω γάλα και θα τα πούμε αύριο. φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ. πάμε πολύ καλα΄!!!!!!!!!!!!! φτάσαμε τα 1700γρ!!! στα 2000γρ βγαίνουμε..... φιλάκια!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

κορ'ιτσια μου σας ευχαριστώ όλες........ είστε πολύ καλές!!!!!! χαρείτε τις προετοιμασίες γιατί μετά δεν θα ξεκολάτε από τα ζουζούνια σας.......

κάποια κοπέλα ρωτύσε για θύλαστρο. μπορώ να βοηθήσω γιατί έχω ήδη ενοικιάσει. πάω να βγάλω γάλα και θα τα πούμε αύριο. φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ. πάμε πολύ καλα΄!!!!!!!!!!!!! φτάσαμε τα 1700γρ!!! στα 2000γρ βγαίνουμε..... φιλάκια!!!!!!!

Zoynitsa μου γλυκειά ένα έχω να σου πώ.. Είσαι μια ηρωίδα και εσύ και η κόρη σου!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου για τον τρόπο που αντιμέτωπιζεις τις καταστάσεις!! Ευχομαι ο θεός να σας έχει πάντοτε καλά και τις δύο!!!! :)

Απ'ότι καταλαβαίνω η μπόρα φτάνει στο τέλος της και σιγά σιγά θα πάτε σπιτάκι σας να προσφέρει η μία στην άλλη απλώχερα την αγάπη σας!!!

Σας στέλνουμε κ εμείς την αγάπη μας και την θετική μας ενέργεια μαζί με τις καλύτερες ευχές!!! ++++++++++++++++++++++

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Χτες πήγα στο σεμινάριο θηλασμού που σας είχα πει...Τα καλύτερα 50 ευρώ που έχω δώσει ποτέ μου!!!! Κορίτσια ήταν τέλεια...τουλάχιστον στα δικά μου μάτια ήταν οι 3 καλύτερες ώρες που έχω περάσει τελευταία! Γνώρισα απο κοντά και το Garoufaki μας με την αδελφούλα της η οποία είναι μια γλύκα!!!!!!

Μάθαμε πάρα πολλά πράγματα και απο μοριακής απόψεως, θεωρία κτλ αλλά και στην πράξη. Είναι απίστευτα σημαντικό να προσπαθήσουμε να θηλάσουμε η αξία του θηλασμού είναι αμφίδρομα ευεργετική και για το μωρό και για μας!

Στο τέλος δε μας έβαλε ενα βιντεάκι έτσι ώστε να παρακολουθήσουμε πόσο μα πόσο σημαντική είναι η έλλειψη του μωρού τις πρώτες ώρες μετά την γέννα και στο ίδιο και στην μητέρα.. κορίτσια περιττό να σας πώ οτι παρατρίχα να κλαίω με λυγμούς εκει μέσα συγκινήθηκα πάρα πολύ... Βρήκα στο youtube ενα πολύ μικρό απόσπασμα δείτε το και πείτε μου....

Είναι λέει τόσο σημαντική η επαφή του μωρού με την μάνα αμέσως μετά την γέννηση που σε κάποια περίπτωση λόγω καισαρικής η μάνα δεν μπορούσε να το κρατήσει σώμα με σώμα και έτσι ο πατέρας έβγαλε την μπλούζα του και το πήρε αγκαλίτσα...εαν βλέπατε το μωρό είχε κουρνιάσει παιδιά και ήταν τόσο γαλήνιο..εκεί παρατρίχα να τα μπήξω άσχημα....

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα εχω την γυναικα σημερα!

zounitsa ολα θα πανε καλα κ θα ειστε και οι 3 πολυ ευτιχησμενοι!!! κανε λιγακι υπομονη ακομη και θα καθεστε αγκαλιτσα! η κορουλα σου ειναι αγωνιστρια!

χτες το βραδυ 3 η ωρα με επιασε απιστευτος πονος κατω απο το στερνο κ στην πλατη κ δεν μπορουσα να αναπνευσω(θυμαστε που το ειχα ξαναπαθει?) εντονοι πονοι περιοδου και τα ποδια μου ειχαν μουδιασει.....!

ο αντρας μου να λεει παμε στο νοσοκομειο εγω να λεω οχι αν κ ειχα φοβηθει ειχα την παλια εμπειρια κ εβαλα βολταρεν κ προσπαθησα να ειμαι ηρεμη οσο γινοταν βεβαια...

Μαράκι μου πώς είσαι κούκλα μου? Πήρες τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις? Τι σου είπε?

Καλημέρα κοριτσια μου!!! Τι κανετε? Εγω ειμαι καλα δοξα το θεο.

Χτες το βραδυ πηγαμε στον γιατρο. Τα υγρα ειναι σταθερα προς το παρον. Ο γιατρος μου φαινεται να μην ανυσηχει. Ελπιζω να αισθανεται οντως ετσι και να μην το κανει για να μην αγχωνομαι εγω!!! :mrgreen:

Ο μπεμπης μου μεγαλωσε αρκετα αυτην τη βδομαδα!!! Ειναι τωρα 2340 περιπου και χαρηκα πολυ!!! Δεν μου ειπε για την διαφορα υπερηχου-ημερολογιακης κυησης, αλλα πιστευω οτι αφου παιρνει βαρος ολα θα πανε καλα! Μου ειπε οτι λογικα μεχρι τελος του μηνα θα γεννησω. Για τους πονους που εχω και δεν μπορω να κουνησω μου ειπε οτι ειναι απο το βαρος της μητρας και ειναι φυσιολογικο. Ο πλακουντας ειναι καλος μου ειπε. Το επομενο ραντεβου ειναι παλι την Παρασκευη το πρωι...

Επισης σημερα μου φερανε το καροτσι-πορτ μπεμπε-καθισματακι...

Αλλα ειναι βαρια και δεν επηχειρω να τα ανοιξω μονη μου. Περιμενω σε καμια ωριτσα να ερθει ο χαζομπαμπας να παιξουμε!!!!! :tongue:

Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι? Γιατι ειχα μια διαφωνια με την αδερφη μου. Υποτηθεται οτι το πρωτο καθισματακι το 0-9 κιλα ειναι καταλληλο απο την πρωτη μερα ετσι δεν ειναι??? Εγω με αυτη τη λογικη το πηρα. Και η σδερφη μου λεει οτι δεν κανει να το βαλουμε μεσα απο νεογεννητο γιατι πρεπει να ειναι σε οριζοντια θεση! Τελικα τι γινεται? Μπερδευτηκα..

Επισης εχω βαλει στην λιστα καθισματακι 9-18 κιλα και μου λεει να το αλλαξω να βαλω 9-36 κιλα. Εσεις τι γνωμη εχετε?

Φιλια σε ολες!!!

Μαριλένα μου συγχαρητήρια για τον γιό σου!! Μια χαρά πέρνει βάρος το πουλάκι μου! Κι'εγώ έχω την ίδια αγωνία γιατί την Τετάρτη θα παώ στον γιατρό και θέλω να δω πόσο εχει πάρει γιατι πριν απο 10 μέρες ήταν 2.040 άραγε πήγε και μένα τόσο? Τέλος του μηνός έ? Άντε με το καλό κορίτσι μου!! Τελικά εμας θα έπρεπε να μας λένε Μανούλες Νοεμβρίου και όχι Δεκεμβρίου!! Πρώτα ο θεός και η Christie, και εσύ και εγώ γεννάμε με το καλό τέλος Νοεμβρίου!!!!

Καθισματάκι εμείς πήραμε το σετ απο το trio τοθ peg perego και πήρα και την βάση την isofix που θα χρειαστεί και για το μεγαλύτερο καθισματάκι. Από 0-9 κιλά νομίζω οτι είναι.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

πηρα τον γιατρο και λεει ειναι κραμπες αρχισα μαγνησιο και θα κανω νωριτερα κ αι nst απο οτι μου ειπε ...

να μην ανυσηχω και μονο οι πονοι περιοδου τον ανυσηχουν απο θεμα πονου και ανα διαστηματα αν δεν αντεχω να παιρνω depon εγω του ειπα οτι δεν θα παιρνω φυσικα σε ολη την εγκυμοσυνη πηρα 3 voltaren υποθετα και 1 χτες 4 συνολο.

Μπραβο ζουνιτσα συντομα θα ειστε εξω σπιτακι σας!

Μαριλενακι μου χαιρομαι πολυ για τον μπεμπη σου! αντε να δω ποτε θα βρεθουμε! μια εγω μια εσυ...

Αγγελικη καλο το σεμιναριο εε?? εγω παντως μια χαρα θηλασα αν κ καισαρικη ενταξει πονουσα λιγο αλλα δεν το συζητουσα καθολου να μην το κανω κ το μωρο μου το εδωσαν γυμνουλι και εγω το ιδιο για αρκετη ωρα αμεσως μετα...!

Μελακι ΝΑΙ ΝΑΙ ξεμυρισε!!!!

Οσο για το καθισμα συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με το μελακι!

εννοειτε οτι το καθισμα ειναι οτι καλυτερο για το νεογεννητο!

οσο για μετα το 9-18 ειναι μια χαρα μετα υπαρχει το booster!

ετσι εχω κ εγω στην Εφη (εδω κ 2 χρονια)η οποια ειναι 20 κιλα και σχεδον 6 χρονων αλλα ψηλη 1,19μ.

κορίτσια καλημέρα!!!!!!

Αγγελικούλα μου εγώ δεν πρόλαβα να δω κανένα σεμινάριο, αλλά το ένιωσα....... είναι πολύ σημαντικός ο θυλασμός, εγώ που μέχρι εχτές έβγαζα τ γάλα και το έχυνα, πονούσα πολύ ψυχολγικά. από σήμερα όμως θα τρώμε της μαμάς το γάλα..... (λέω μαμα και δεν μπορώ να το πιστέψω...). τα μωρά καταλαβαίνον την μανούλα κια το μπαμπούλη. εγώ μόλις της πιάνω το χέρι και τη χαιδεύω, ηρεμεί πάρα πολύ.

όσο αφορά τα παυσίπνα, μην τα φοβάστε, αυά που σας έχει πει ο γιατρός σας να πέρνετε, να τα πέρνετε. δεν κάνει για κανένα λόγο να ταλαιπωρείται τους ευατούς σας. δεν πρέπει.

Επίσης κοριτσια μου έχουμε τόση δύναμη μέσα μας, που δεν το πιστευουμε μέχρι να τη βγάλουμε.........

φιλάκια πολλά και στις κοιλίτσες σας!!!!!!!!!!! να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα μωράκια σας και τους μπαμπάδες!!!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια!

Ζουνιτσα μου λίγο εμεινε κοριτσακι μου, θα περασουν και οι τελευταιες μερες και θα παρετε τη μικρη σας σπιτι!

Αλήθεια, ποσο κοστιζει η ενοικιαση θηλαστρου? Αν θες μου λες βεβαια..

Αγγελικουλα υπαρχει κανενα μυστικο στον τροπο θηλασμου? Ναπαρω μαξιλαρι θηλασμου η ενα κανονικο κανει τη δουλεια?

Μαρακι να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος, καλα λενε τα κοριτσια. Δε χρειαζεται να ταλαιπωρεισαι!

Εμενα ηρθε η μανουλα μου χθες να μεινει μεχρι τη γεννα και να βοηθησει λιγο γιατι τα εχω δει ολα!!:tongue:

5NEXp2.png

Μαριλενα μου μπραβο μια χαρα ειστε αφου περνετε και κιλακια!! ο γιατρος σου δεν θα σε καθυσηχαζε αν δεν ηταν ολα καλα μην αγχωνεσαι καθολου, καλορυζικα και τα καροτσια, καθασματακι, πορτ μπεμπε εννοειται και να περιμενετε τον μπαμπα σας γιατι ειναι πολυ βαρια, χωρια οτι θα χαρει και εκεινος κι ας μην το δειχνουνε χαιρονται και οι μπαμπαδες οσο και εμεις!! το νεογεννητο πρεπει να μπει μονο στο παιδικο καθισματακι!! οσο για τα κιλα μετα τα 9 μαλλον πιο πολυ βολευει αυτο που ειναι 9-36 αλλα δεν τα εχω πολυψαξει αυτα, μηπως ξερει καποια αλλη μανουλα που εχει ασχοληθει περισσοτερο να σε βοηθησει, μην πολυκουραζεσαι και εσυ!!! φιλακια πολλα στον μπεμπακο σου....

Καλημέρα Μαργιούλα!!! Και γω πιστευω οτι δεν θα με καθυσηχαζε χωρις λογο.. Ανοιξαμε χτες τις νεες μας αγορες και ειναι πολυ ωραια!!! Εχει γεμισει βεβαια το υπνοδωματιο μας πραγματα αλλα χαλαλι!!! Ευτυχως το δωματιο μας ειναι μεγαλο και μεχρι τωρα καλα τα βολευουμε!!! :P

Δεν υπαρχει άλλος ασφαλής τρόπος μεταφοράς του μωρού με αυτοκίνητο κορίτσια....μόνο το καρεκλάκι.

Δεν είναι και για πολύ ώρα τις πρώτες μερες...εντάξει....αν και η δικιά μου που ήταν κ σαμιαμίδι μια χαρά βολευόταν.

Πάντως κ οι παιδίατροί μας είχαν πει οκ.

Κακά τα ψέματα...είναι το μόνο ασφαλες.

Που θα το βάλεις σε πορτ μπεμπέ δεμένο πως?

Απαπα....1 φορά συμβαίνει το κακό....άστο καλύτερα!

Δε θα πας και υπερατλαντικό ταξίδι με το αμάξι το 1ο μήνα έ? Μια χαρά θα ναι.

Στο εξωτερικό απαγορεύεται να βγεις απτο μαιευτήριο χωρίς καρεκλάκι.

Δε στο δίνουν το μωρό!

Για μετά...καλύτερα 9-18.

Εκτός και αν έχεις κανα μωρό θηρίο!

Τα 9-36 παραείναι "καρέκλες", πολύ όρθια και δεν παίρνουν κλίση, πολύ "πάγκος" ρε παιδί μου, ακόμα και κατι πολύ καλά Recaro που έψαχνα θυμάμαι.

Για παιδάκια 10-12-14 κιλά, λίγο μεγαλύτερα από 1 έτους, δεν είναι οκ.

Καλά...18 κιλά ξέρετε πότε γίνονται καλε?

Ουουουουο! Αργούν!

Και όταν γίνουν τόσο παίρνεις ένα απλό booster, δε χρειάζεται 3ο καρεκλάκι.

Αυτά με βάση το περσινό μου ψάξιμο!

Καλημέρα Μελάκι.. και γω ειχα στο μυαλο μου οτι θα μεταφερουμε το μωρο απο το μαιευτηριο με το 0-13 κιλα. Αλλα μας απασχολει το θεμα με το κεφαλι του. Ειναι σωστο αφου τα κεφαλακια τους "πεφτουν" να μην ειναι σε οριζοντια θεση? :confused:

Εχουμε βαλει στην λιστα της Recaro σε γκρι χρημα το 0-18. Μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο τα υπολοιπα. Ειναι το υφασμα του πολυ μαλακο και μου εψαξα και γω στο internet και βρηκα οτι ειναι απο τα καλυτερα.

Ομως σκεφτομαι τωρα μηπως εβαζα το 0-36..

Ο ανηψιος μου ειναι 2,4 χρονων και ειναι ειδη 15 κιλα!!! Και τωρα η αδερφη μου θα παρει 0-36 γιατι δεν θελει να τον βαλει ακομα σε σκετο καθισματακι. Εχω μπερδευτει!!! Η αληθεια ειναι οτι τα 0-18 εχουν κλιση για να μην καθεται το μωρο σαν "αγγουρι"... πραγμα που το θεωρω σωστο ειδικα μεχρι να γινει 1,5 χρονων περιπου..

Μπράβο Ζουνιτσα!!!! Αντε 300 γραμμαρια μεινανε!!! Θα τα παρει γρηγορα τωρα η μικρη. Θα την βοηθησει και το μητρικο γαλα σιγουρα..

καλημερα!

πηρα τον γιατρο και λεει ειναι κραμπες αρχισα μαγνησιο και θα κανω νωριτερα κ αι nst απο οτι μου ειπε ...

να μην ανυσηχω και μονο οι πονοι περιοδου τον ανυσηχουν απο θεμα πονου και ανα διαστηματα αν δεν αντεχω να παιρνω depon εγω του ειπα οτι δεν θα παιρνω φυσικα σε ολη την εγκυμοσυνη πηρα 3 voltaren υποθετα και 1 χτες 4 συνολο.

Μαριλενακι μου χαιρομαι πολυ για τον μπεμπη σου! αντε να δω ποτε θα βρεθουμε! μια εγω μια εσυ...

Αγγελικη καλο το σεμιναριο εε?? εγω παντως μια χαρα θηλασα αν κ καισαρικη ενταξει πονουσα λιγο αλλα δεν το συζητουσα καθολου να μην το κανω κ το μωρο μου το εδωσαν γυμνουλι και εγω το ιδιο για αρκετη ωρα αμεσως μετα...!

Οσο για το καθισμα συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με το μελακι!

εννοειτε οτι το καθισμα ειναι οτι καλυτερο για το νεογεννητο!

οσο για μετα το 9-18 ειναι μια χαρα μετα υπαρχει το booster!

ετσι εχω κ εγω στην Εφη (εδω κ 2 χρονια)η οποια ειναι 20 κιλα και σχεδον 6 χρονων αλλα ψηλη 1,19μ.

Μαρια δεν επαιρνες μεχρι τωρα μαγνησιο? Εγω πινω ενα αναβραζον καθε βραδυ απο τον 5 μηνα. Μην ανησυχεις με τους πονους ολα καλα θα πανε. Μονο να μην πολυκουραζεσαι..

Λοιπον απο Δευτερα αν ειμαστε καλα πρωτα ο θεος να βρεθουμε επιτελους!!!

Για το καθισμα θα το σκεφτω λιγακι ακομα.. ετσι και αλλιως εχουμε τωρα το 0-13. Το αλλο το 9-18 το εχω βαλει στη λιστα στο mothercare. Μπορω να κανω αλλαγη μου ειχαν πει οποτε θα δω..

Φιλιααα

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Γεια σας κουκλες!!! σημερα εχουμε γενικη στο σπιτι!!! εγω δεν θα κανω κατι ιδιαιτερο μονο θα μαγειρεψω και θα πλυνω και καποια ρουχαλακια της μπεμπας! χθες της πηρα ενα φουστανακι τρελα!!!! θα διαβασω πιο μετα τα νεα σας φιλακια πολλα κουκλιτσες!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...