Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έίμαι πολύ happy!

Γέννησε η φίλη μου από τις μαμάδες Αυγούστου 2009 το 2ο μωράκι της μπαμ μπαμ σε 2 ωρίτσες, πανεύκολα! Είναι σούπερ, μαμά κ κόρη.

Και στα δικά μας και μακαρι με αυτή την ευκολία!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καθε φορα που εχει ηλιο ασε ανοικτα. Δοκιμασε και ασπρο ξυδι τι να πω πια!

αυριο θα ερθει η γυναικα να καθαρισει και σκ θα στρωσει ο αντρουλης μου θα φτιαξει κ την κουνια και ετσι το αλλο σκ θα καθαρισω κ τον ξενωνα γιατι ολα μαζι δεν γινονται!

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Ζουνιτσα μου να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε και οτι θα βγειτε πολυ δυνατοι ολοι σας απο αυτη την εμπειρια. Με το καλο να παρετε το μωρακι σας στο σπιτι κοριτσακι μου! :)

Μελάκι εγω πηρα κουνια και αλλαξιερα απο το μαγαζι σου και δε μυριζουν καθολου!

Βλέπω οτι σιγα-σιγα ετοιμαζεστε ολες για τη γεννα...κι εγω απο αυριο θα αρχισω να φτιαχνω βαλιτσα. Με τα βλαστοκυτταρα δεν εχω καταλήξει ακομα!! :confused:

Χθες εκανα το ντοπλερ, ολα καλα, 2300 ειναι η μικρη μου, μονο που ο πλακουντας ειναι οπισθιος χαμηλος και αν συνεχισει λεει ετσι θα παμε για καισαρικη...

5NEXp2.png

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!! τα νέα μας είνα παρα πάρα πάρα πολύ καλα........ βγήκαμε από τα βαριά περιστατικά της εντατικής και είμαστε σε πιο απλή θερμοκιτιίδα....... και είναι μόλις 8 ημερών η μαχήτρία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κορίτσια (πρώτη φορά μαμα) όταν δείτε τα παιδάκι σας θα αλλάξετε 1000% χαρακτήρα!!!! οι δεύτερη φορά μαμάδες καταλαβαίνουν. είναι μαγικό!!!!!!!! και δδεν την έχω πάρει ακόμα αγκαλιά..... φανταστειτε....

επίσης κορίτσια να θλάσετε...... μη με περνάτε για τρελή, αλλά ε'ιναι το καλυτερότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για το παιδί σας.

μια άλλη ιστορία με τα βλαστοκύταρα. γώ δενπρόλαβα να τα κρατήσω (αν θα τα κρατούσαν λόγω ης λοίμωξης), αλλά έμαθα.... οι ιδιωικές εταιρείες δεν έχουν νόμιμες άδειες λειτουργίας και τα χρησιμοποούν για πειράματα και σε καλλυντικα. επίσης δεν σου δίνουν εγγύηση καλής φύλαξης. κάποιοι γιατροί διαφωνούν και για το δημόσιο χωρίς να είναι κάθετοι. αν θέλετε να τα φυλάξετε, δώστε στο δημόσιο. είναι το καλύτερο, γιατί ισως να τα χρησιμοποιούν και για καλό σκοπό.

όσο αφορά την περίπτωσή μου για να σας λύσω απόρίες, εφόσον έσπασαν τα νερά, περιμέναμε να με πιάσουν πόνοι για να γεννήσω. μπορεί να έπερνε και εβδομάδες. όμως κάποια κολπική λοίμωξη γέννησε ο οργανισμός μου και πέρασε μέσα στο σάκο και στο μωρό. ξεκίνησε με απίστευτους σπασμούς τα ξημερώματα της τετάρτης. το πρωί που ξύπνησα είνα 39 πυρετό. με πήραν στο δωμάτιο στις ωδύνες και περιμέναμε να δούμε τους πόνους. είχα σχεδόν ανα 5 λεπτά. όμω΄ς μάλλον δεν είχα διαστολή, οπότε πήγαμε καισαρική. μετά έκατσα 2 ημέρες στην εντατική γιατί έτσι έπρεπε. έμαθα λοιπόν ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό, άρχισε να κινδυνεύει η ζωή μου. όχι για λεπτά, αλλά άν ήμουν στην τρίπολη και έπρεπε να ανέβω αθήνα και και και και.... κινδύνευα και εγώ. πήραν το μωρό άρων άρων για την εντατική στην Νίκαια και εγώ στην μονάδα στο αρεταίειο. βγήκα και πήγα στο θάλαμο όπου έμεινα μέχρι τη δευτέρα και επειδή ήμουν χάλια ψυχολογικά με έβγαλαν.

εμπειρία που με στιγμάτισε βαθιά αλλά με τον καιρό θα την ξεπεράσω.....

αυτά...... σας αφήνω και πάντα με το κεφάλι ψηλά!!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Χμμμ με τα εκτός Αθηνών δεν έχουν φτιάξει ακόμα το σύστημα....δεν είναι σωστό αυτό....να σε βάζουν να αγοράζεις ψυγειάκια...τεσπά....

Ξαναήρθαν τα έπιπλα χτες.

Κορίτσια πάλι μυρίζουν...δεν είμαι υστερική αλλά μυρίζουν.

Να πω την αλήθεια σαφώς λιγότερο.

Αν μέχρι Δευτερα δεν έχει ξεμυρίσει τελείως θα γίνει χαμός θα μας γυρίσουν τα λεφτά και θα μου το πληρώσουν όλο αυτό να κοντεύω να γεννήσω κ να μην έχω δωμάτιο.

Θα τα ξεπλύνουμε πάλι αύριο που θα έρθει η γυναίκα και ελπίζω να ξεμυρίσει τελείως.

Εσείς που πήρατε καινούργια έπιπλα ρε κορίτσια μύριζαν?

Πέρσι που είχα πάρει mothercare για τη Ζωή, ούτε κατά διάνοια μύρισε κάτι.

Αχ βρε Μελακι μου τι εχεις παθει!! και εμενα μυριζαν λιγο γιατι η σιφινιερα ηταν φρεσκοβαμενη αλλα ξεμυρισαν μετα απο καμια βδομαδα αλλα καθε μερα τα περναγα με dettol και οποτε εκανε λιγο καλο καιρο ανοιγα για να ξεμυρισουν η αληθεια ειναι οτι εχει κρυο πλεον δεν μπορεις να αφησεις ανοιχτη την μπαλκονοπορτα!! καντα αυριο αλλη μια και βλεπεις!!!

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε; εχω παρα πολυ καιρο να μπω και να μαθω τα νεα σας. πως τα πατε; τα μπεμπακια σας ολα καλα; εσεις ετοιμαστηκατε για τη μεγαλη στιγμη; εγω τη δευτερα εχω το τελευταιο ραντεβου στον γιατρο μου και μετα θα περιμενω την μπουμπου μου να χτυπησει το καμπανακι οτι ερχεται γυρω στις 30 Νοεμβριου τελικα. να σας πω την αληθεια φοβαμαι παρα πολυ αλλα ανυπομονω περισσοτερο. γενικα ειναι πολυ ζωηρη μεσα στην κοιλια μου αλλα την τελευταια εβδομαδα μαλλον κοιμαται πιο πολυ γιτι δεν χτυπαει τοσο δυνατα. πριν 20 μερες ηταν 2,5 κιλα φανταζομαι την δευτερα θα κοντευει τα 3 κιλα.

ευχομαι σε ολες με το καλο να παρετε τα μωρακια σας στην αγκαλια σας και με εναν πονο σε ολες μας.

φιλιααααααα:P:p:p

Που εισαι βρε Λιτσακι!!! χαθηκες τελειως, βρε κοριτσακι κοντευεις με το κσλο να παρεις την μπεμπουλα σου αγκαλια κουκλα μου ολα καλα να σας πανε!! φιλακια πολλα.

Έίμαι πολύ happy!

Γέννησε η φίλη μου από τις μαμάδες Αυγούστου 2009 το 2ο μωράκι της μπαμ μπαμ σε 2 ωρίτσες, πανεύκολα! Είναι σούπερ, μαμά κ κόρη.

Και στα δικά μας και μακαρι με αυτή την ευκολία!

Να τα και τα ευχαριστα!!! 2 ωριτσες κουνελακι σκετο! να της ζησει η μπεμπουλα της μακαρι να εχουμε και εμεις τοσο ευκολη και καλη εγκυμοσυνη!!

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!! τα νέα μας είνα παρα πάρα πάρα πολύ καλα........ βγήκαμε από τα βαριά περιστατικά της εντατικής και είμαστε σε πιο απλή θερμοκιτιίδα....... και είναι μόλις 8 ημερών η μαχήτρία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κορίτσια (πρώτη φορά μαμα) όταν δείτε τα παιδάκι σας θα αλλάξετε 1000% χαρακτήρα!!!! οι δεύτερη φορά μαμάδες καταλαβαίνουν. είναι μαγικό!!!!!!!! και δδεν την έχω πάρει ακόμα αγκαλιά..... φανταστειτε....

επίσης κορίτσια να θλάσετε...... μη με περνάτε για τρελή, αλλά ε'ιναι το καλυτερότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για το παιδί σας.

μια άλλη ιστορία με τα βλαστοκύταρα. γώ δενπρόλαβα να τα κρατήσω (αν θα τα κρατούσαν λόγω ης λοίμωξης), αλλά έμαθα.... οι ιδιωικές εταιρείες δεν έχουν νόμιμες άδειες λειτουργίας και τα χρησιμοποούν για πειράματα και σε καλλυντικα. επίσης δεν σου δίνουν εγγύηση καλής φύλαξης. κάποιοι γιατροί διαφωνούν και για το δημόσιο χωρίς να είναι κάθετοι. αν θέλετε να τα φυλάξετε, δώστε στο δημόσιο. είναι το καλύτερο, γιατί ισως να τα χρησιμοποιούν και για καλό σκοπό.

όσο αφορά την περίπτωσή μου για να σας λύσω απόρίες, εφόσον έσπασαν τα νερά, περιμέναμε να με πιάσουν πόνοι για να γεννήσω. μπορεί να έπερνε και εβδομάδες. όμως κάποια κολπική λοίμωξη γέννησε ο οργανισμός μου και πέρασε μέσα στο σάκο και στο μωρό. ξεκίνησε με απίστευτους σπασμούς τα ξημερώματα της τετάρτης. το πρωί που ξύπνησα είνα 39 πυρετό. με πήραν στο δωμάτιο στις ωδύνες και περιμέναμε να δούμε τους πόνους. είχα σχεδόν ανα 5 λεπτά. όμω΄ς μάλλον δεν είχα διαστολή, οπότε πήγαμε καισαρική. μετά έκατσα 2 ημέρες στην εντατική γιατί έτσι έπρεπε. έμαθα λοιπόν ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό, άρχισε να κινδυνεύει η ζωή μου. όχι για λεπτά, αλλά άν ήμουν στην τρίπολη και έπρεπε να ανέβω αθήνα και και και και.... κινδύνευα και εγώ. πήραν το μωρό άρων άρων για την εντατική στην Νίκαια και εγώ στην μονάδα στο αρεταίειο. βγήκα και πήγα στο θάλαμο όπου έμεινα μέχρι τη δευτέρα και επειδή ήμουν χάλια ψυχολογικά με έβγαλαν.

Μπραβο Ζουνιτσα μου!!!! ΜΠΡΑΒΟ και στην μπεμπουλα σου ειναι πολυ δυνατη!!!!! θα δεις οτι οταν θα την παρεις αγκαλια θα τα ξεχασετε ολα κουκλιτσα μου!!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπράβο Ζουνίτσα τα καλύτερα νέα.

Αφού σου μελλε να πάθεις τέτοια πράγμα βρε κορίτσι μου...τι να πεις....τώρα είστε καλά και θα προχωρήσετε!

Με το καλό να τη πάρεις αγκαλίτσα να λιώσεις!

Δε θα χρειαστεί να τη ξαναφήσεις....:-D

:-DΤα έπιπλα σα να μη πολυμυρίζουν τώρα....

Τα ξαναπλένει η γυναίκα....το δωμάτιο εχει γίνει λαμπίκο τόσο πλύσιμο πια! ντε να το φτιάξω να ισιώσω...τα νεύρα μου!

Η μικρή μου μία συνέρχεται μία χάλια με τα παλιόδοντα.

Πρέπει ναναι δύσκολη περίπτωση δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο βασανιστήριο, το στόμα της είναι μία φρικη, σα να χει αποστήματα, κόκκινο κ πρησμένο, με αίμα από μέσα.....δράμα σας λέω.

Εχουμε 10 δόντια πια...πόσα είναι να με πάρει όλα? Αλλα 10? Θα τρελαθώ!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλημερα εχω την γυναικα σημερα!

zounitsa ολα θα πανε καλα κ θα ειστε και οι 3 πολυ ευτιχησμενοι!!! κανε λιγακι υπομονη ακομη και θα καθεστε αγκαλιτσα! η κορουλα σου ειναι αγωνιστρια!

χτες το βραδυ 3 η ωρα με επιασε απιστευτος πονος κατω απο το στερνο κ στην πλατη κ δεν μπορουσα να αναπνευσω(θυμαστε που το ειχα ξαναπαθει?) εντονοι πονοι περιοδου και τα ποδια μου ειχαν μουδιασει.....!

ο αντρας μου να λεει παμε στο νοσοκομειο εγω να λεω οχι αν κ ειχα φοβηθει ειχα την παλια εμπειρια κ εβαλα βολταρεν κ προσπαθησα να ειμαι ηρεμη οσο γινοταν βεβαια...

Καλημέρα κορίτσια!

Ζουζουνιτσα τέλεια τα νέα σου, ημουν σιγουρη ότι η κόρη σου είναι μαχητρια! Εύχομαι να βγείτε γρήγορα και απο την απλή θερμοκοιτιδα!

Μελακι να μου φιλησεις την μικρή σου, κρίμα να ταλαιπωρείται το μωρουλι αλλά δεν μπορείς να κανείς τίποτα να τηνανακουφισεις, να τις κανείς πολλές αγκαλιές!

Μαρακι τι σε έπιασε βρε κορίτσι; Μυικος πόνος ήταν; Γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό;

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημερα!

Ζουνιτσα μου πολυ ωραια νεα, με τον καλο να βγει το κοριτσαοκι σου και να την παρετε σπιτι! Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος, θα το ξεπερασετε!

Μελακι υπομονη, μωρε δεν υπαρχει τιποτα να ανακουφιστει η μικρουλα? Απιστευτο μου φαινεται!

Μαρακι πηρες το γιατρο σου τηλ?

Κριστυ μου καλημερα!!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια μου!!! Τι κανετε? Εγω ειμαι καλα δοξα το θεο.

Χτες το βραδυ πηγαμε στον γιατρο. Τα υγρα ειναι σταθερα προς το παρον. Ο γιατρος μου φαινεται να μην ανυσηχει. Ελπιζω να αισθανεται οντως ετσι και να μην το κανει για να μην αγχωνομαι εγω!!! :mrgreen:

Ο μπεμπης μου μεγαλωσε αρκετα αυτην τη βδομαδα!!! Ειναι τωρα 2340 περιπου και χαρηκα πολυ!!! Δεν μου ειπε για την διαφορα υπερηχου-ημερολογιακης κυησης, αλλα πιστευω οτι αφου παιρνει βαρος ολα θα πανε καλα! Μου ειπε οτι λογικα μεχρι τελος του μηνα θα γεννησω. Για τους πονους που εχω και δεν μπορω να κουνησω μου ειπε οτι ειναι απο το βαρος της μητρας και ειναι φυσιολογικο. Ο πλακουντας ειναι καλος μου ειπε. Το επομενο ραντεβου ειναι παλι την Παρασκευη το πρωι...

Επισης σημερα μου φερανε το καροτσι-πορτ μπεμπε-καθισματακι...

Αλλα ειναι βαρια και δεν επηχειρω να τα ανοιξω μονη μου. Περιμενω σε καμια ωριτσα να ερθει ο χαζομπαμπας να παιξουμε!!!!! :tongue:

Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι? Γιατι ειχα μια διαφωνια με την αδερφη μου. Υποτηθεται οτι το πρωτο καθισματακι το 0-9 κιλα ειναι καταλληλο απο την πρωτη μερα ετσι δεν ειναι??? Εγω με αυτη τη λογικη το πηρα. Και η σδερφη μου λεει οτι δεν κανει να το βαλουμε μεσα απο νεογεννητο γιατι πρεπει να ειναι σε οριζοντια θεση! Τελικα τι γινεται? Μπερδευτηκα..

Επισης εχω βαλει στην λιστα καθισματακι 9-18 κιλα και μου λεει να το αλλαξω να βαλω 9-36 κιλα. Εσεις τι γνωμη εχετε?

Φιλια σε ολες!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Μπραβο Ζουνιτσα μου!!! Χαιρομαι παρα πολυ για σενα και την μπεμπα σου!!! Τα δυσκολα περασαν!!! Τωρα απο δω και περα ευχομαι να εχετε μονο χαρες και αγκαλιτσες!!! Θα τα ξεχασεις ολα πιστευω μολις παρεις την μπεμπα σου αγκαλια και θα περασετε τα ποιο ομορφα Χριστουγεννα της ζωης σας!!! :P Φιλια πολλα στην μικρη μας μαχητρια!!!

cfcIp3.png

καλημερα εχω την γυναικα σημερα!

χτες το βραδυ 3 η ωρα με επιασε απιστευτος πονος κατω απο το στερνο κ στην πλατη κ δεν μπορουσα να αναπνευσω(θυμαστε που το ειχα ξαναπαθει?) εντονοι πονοι περιοδου και τα ποδια μου ειχαν μουδιασει.....!

ο αντρας μου να λεει παμε στο νοσοκομειο εγω να λεω οχι αν κ ειχα φοβηθει ειχα την παλια εμπειρια κ εβαλα βολταρεν κ προσπαθησα να ειμαι ηρεμη οσο γινοταν βεβαια...

Μαρια μου και συ φασινα ε?.. Και μενα τωρα ερχεται η μαμα μου καθε πρωι λιγακι και με βοηθαει οσο μπορει. Να ναι καλα και να την προσεχει ο θεος ευχομαι καθε μερα γιατι σαν τη μαμα δεν ειναι κανεις τελικα!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα με την δυσφορια.... Και μενα με πιανει και ζοριζομαι πολυ ρε γαμωτο... Χτες το ειπα στον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι λογικο. Αλλα οταν μου συμβαινει αγχωνομαι και δεν μπορω να ειμαι ουτε καθιστη ουτε ξαπλωμενη!!! Οσο για τους πονους τους εχω και γω..

Υπομονη θα κανουμε και ελπιζω να μην ειναι κατι ανυσηχητικο. Απλα μαλλον προετοιμαζεται η μητρα..

Να το πεις στον γιατρο σου και συ να ηρεμησεις λιγακι. Και εφοσον ειχες προηγουμενη εμπειρια να προσεχεις λιγακι παραπανω...

Φιλιααααααααααα

cfcIp3.png

Γιατι Μαρακι μου? μηπως κουραστηκες ή στεναχωρεθηκες για κατι!! καλο ειναι να παρεις τον γιατρο σου να του το αναφερεις και προσεχε πολυ κουκλιτσα μου!!! φιλακια πολλα...

Πρέπει ναναι δύσκολη περίπτωση δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο βασανιστήριο, το στόμα της είναι μία φρικη, σα να χει αποστήματα, κόκκινο κ πρησμένο, με αίμα από μέσα.....δράμα σας λέω.

Μελακι μαλλον ειστε απο τους ατυχες που τα βγαζετε ολα μαζι, αλλα παιδακια τα βγαζουν με πιο αργους ρυθμους γι΄αυτο πονατε τοσο!!

το ξέρω μαργιούλα μου, το αισθάνομαι..... και να ξέρεις έχουμε τον καλύτερο γιατρό!!!!!!! συγνώμη για την διαφήμιση αλλά μας έσωσε!!!!!!!!!!

Να τον εχει καλα ο Θεος!!! ειναι φοβερος επιστημονας και υπεροχος ανθρωπος!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα!

:-DΤα έπιπλα σα να μη πολυμυρίζουν τώρα....

Τα ξαναπλένει η γυναίκα....το δωμάτιο εχει γίνει λαμπίκο τόσο πλύσιμο πια! ντε να το φτιάξω να ισιώσω...τα νεύρα μου!

Μελακι μην ανυσηχεις για τα επιπλακια.. Θα ξεμηρισουν που θα παει!!!

Υπομονη με την μικρουλα... δεν εχω εμπειρια με δοντακια και τρεξηματα αλλα ευχομαι να περασει γρηγορα. Να ξεκουραστεις και συ λιγακι. Μην ερθει το μικρο και εισαι κουρασμενη..

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...