Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!

Ζουνίτσα....τέλος καλό όλα καλά όμως ε?

Δηλαδή έγινε όλο αυτό λόγω της λοίμωξης?

Τι να πω γμτ...

Εύχομαι να γυρίσετε στους ρυθμούς σας γρήγορα και να γίνουν όλα όπως πρέπει!

Συγχαρητηρια στη μικρή μπέμπα, φαίνεται θα είναι κορίτσαρος, μπράβο της που πάει τόσο καλά!,

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάρες μου συγνώμη που σας κοψοχόλιασα...... δεν είχα διαβάσει τα νέα γιατί δεν είχα λαπτοπ και επίσης δεν μπορούσα.... γέννησα με καισαρκή τελικά μάλλον λόγω του ότι ενώ με επιασαν πόνοι δεν είχα διαστολή. αυτά θα τα μάθω σε 40 μέρες που έχω ραντεβού με το γιατρό. δεν θέλω να σας πω προς το παρόν την εμπειρία μου, γιατί πρέπει να πάτε με πολύ καλή ψυχολογία να γεννήσετε. και επίσης σε μια κοβέντα με ψυχολόγο, πρέπει να το ξεπεράσω πρώτα εγώ και μετά να το κουβεντιάζω.... αλλά ο κύριος λόγος είναι ότι πρέπει να είστε ήρεμες!!!!!! εν ολίγης όμως έπαθα λοίμωξη που γεννήθηκε στον κόλπο και πέρασε στο σάκο και στο μωρό. οπότε επισπεύθηκε η γέννα.

συμβουλές !!!!!!!!!!!! μν αφήνετε τους άντρες σας έξω αό αυτό που ζείτε...... κλάψτε, γελάστε, μοιραστείτε, αγχωθείτε, ρωτήστε ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!!!!!!! μας τ είπε η ψυχολόγος, οτι δεν αφήνουμε χώρο στους άντρες να μας μλήσουμε και επειδή εμείς ζούμε την εκυμοσ΄νη και καταλαβαίνουμε πράγματα, επειδή αυτοί δεν τ έχουν μέσα τους είναι μεγαλύτερη η αγωνία τους!!!!!!!!!

τα νέα μας από θέμα υγείας είναι οτι εγώ μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα και η μπεμπούλα μας αναποκρίνεται πολύ καλα. μέχρι κια γάλα πίνει. από δευτέρα θα της στέλνω και το δικό μου. μέχρι τώρα το έχυνα γιατί είχα πάρει πολύ βαριά αντιβίωση. με συγκινήσατε πολύ που με ψάχνατε!!!!!! βγήκα την δευτέρα γιατί όλη την κυριακή το βράδυ έκλαιγα γιατί μου έλειπε ο άντρας μου και δεν είχα δει το μωρό μας παρά μόνο σε φωτό. οπότε με διώξανε άρων άρων.

θέλω να μιλήσω σε μια μια προσωπικά αλλά δεν προλαβαίνω. κάθε τρεις ώρες βγάζω γάλα, 11-12πμ πάω στο μωρό, 6-7μμ επίσης, κα πρέπει να ξεκουράζομαι γιατί πονάω κιόλας. ευτυχώς είναι κοντά το νοσοκομείο. θα την βρώ την σειρά μου όμως. μην φοβάστε να ρωτάτε το οτιδήποτε τον γιατρό σας.... και να προσέχετε πολύ!!!!!

Ζουνιτσα μου πολυ χαιρομαι κουκλιτσα μου που ειστε και οι δυο καλα!!! η αληθεια ειναι οτι καπου σοκαριστικαμε ολες απο την ιστορια σας ηταν πολυ αποτομο!!! και φυσικα πρεπει να βαζουμε και τους αντρες μεσα στο προβλημα οι ειδικοι ξερουν πολυ καλα τι συμβουλευουν!! παντως απο την εμπειρια που ειχα φετος το καλοκαιρι το οτι θα ξεκινησετε να της δινετε δικο σου γαλα θα την βοηθησει παρα πολυ, ενα φιλικο ζευγαρι που γεννηθηκε το μωρακι τους επισης προωρο επειδη η μαμα του ειχε κανει καισαρικη δεν το συνοδεψε στην Αθηνα και 4 μερες μετα της ζητησανε να ερθει να, να βγαζει το γαλα και να το δινουν στο μπεμπακο της ωστε να δυναμωσει και πραγματι ετσι εγινε και αμεσως πηρε τα επανω του! χωρια οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο γερες οπως και να το κανουμε το εχουμε στο DNA μας γι αυτο και επιβιωνουν πιο πολυ θα θηλυκα σπερματοζωαρια απο τα αρσενικα!! να ειστε σιγουρες οτι ολα πανε πολυ πολυ καλα και η μπεμπουλα σου θα γινει ενας κοριτσαρος!!! αληθεια ποσα κιλα γεννηθηκε η μπουμπου σου? φιλακια πολλα κουκλιτσα μου να ειστε καλα και οι δυο!! εμεις προσευχομαστε για εσας!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα!!

ζουνιτσα μου κοπελαρα μου!

αφου ειστε καλα και οι δυο αυτο μετραει!

θα στηριχτειτε και οι 3 απο την αγαπη σας και ολα θα πανε καλα!

σε λιγο καιρο θα ειναι απλα μια αναμνηση ολο αυτο και θα συνεχισετε την υπεροχη οικογενειακη ζωη σας!

περιμενουμε νεα σας!

Μαριλενακι μου θα περιμενω μυνημα οποτε θες να βρεθουμε εστω για λιγο!

να εμψυχωσει η μια την αλλη!

κριμα που δεν γενναμε στο ιδιο μαιευτηριο...

α και ξεχασσα Μαριλενακι ουτε και εμενα απο την Δημοσια Τραπεζα μηδεν απαντηση...

μου εστειλαν ενα mail οτι πρεπει οταν γεννησω να βαλω ολο το κιτ σε ψυγειο και να το στειλω με το ψυγειο.Κιτ ακομα δεν εχω παραλαβει και επισης τι ψυγειακι?

που θα το βρω?

εχω ενα αλλα ειναι τεραστιο για εκδρομη δεν εχω δει πουθενα μικρο...

Χμμμ με τα εκτός Αθηνών δεν έχουν φτιάξει ακόμα το σύστημα....δεν είναι σωστό αυτό....να σε βάζουν να αγοράζεις ψυγειάκια...τεσπά....

Ξαναήρθαν τα έπιπλα χτες.

Κορίτσια πάλι μυρίζουν...δεν είμαι υστερική αλλά μυρίζουν.

Να πω την αλήθεια σαφώς λιγότερο.

Αν μέχρι Δευτερα δεν έχει ξεμυρίσει τελείως θα γίνει χαμός θα μας γυρίσουν τα λεφτά και θα μου το πληρώσουν όλο αυτό να κοντεύω να γεννήσω κ να μην έχω δωμάτιο.

Θα τα ξεπλύνουμε πάλι αύριο που θα έρθει η γυναίκα και ελπίζω να ξεμυρίσει τελείως.

Εσείς που πήρατε καινούργια έπιπλα ρε κορίτσια μύριζαν?

Πέρσι που είχα πάρει mothercare για τη Ζωή, ούτε κατά διάνοια μύρισε κάτι.

Διαφημίσεις

ναι ρε Μελακι εγω αισθανθηκα οτι εδω στην επαρχια μας εχουν λιγακι γραμμενους να το πω...

εγω φοβαμαι οτι θα γεννησω κ δεν θα εχω ακομη το κιτ..Ειπα στον μπαμπα μου να παει να το παρει ο ιδιος (να φυγει απο Κορωπι κ να παει κεντρο) και να μου το φερει η μαμα μου οταν ερθει...

δεν μπορω να καταλαβω γιατι μυριζουν ετσι τοσο πολυ τα επιπλα!

με τι τα εχουν βαψει καλε?

για κανε κανα τηλ ρε Μελακι κ πεστα ενα χερακι..

Χίλιες δυο πιστοποιήσεις έχουν ρε γμτ μου....

Δε ξέρω.

Τώρα ξαναπήγα μέσα....δε πολυμυρίζει...θα δω..

Τι να πω ένα χεράκι παιδί μου, στο εργοστάσιο πήγαμε και έγινε χαμός!!

Honey, μια ντουλάπα που έφτιαξα στο δωμάτιο του μπέμπη μύριζε ΠΟΛΥ! Όσο και να το καθάρισα. Επειδή το εργοστάσιο στο οποίο φτιάχτηκε είναι γνωστού μου μας είπε ότι είναι οι κόλλες που κολάνε τις μελαμίνες (εννοώ όχι απλά τα κομμάτια μεταξύ τους, αλλά το ίδιο το ξύλο, αν με καταλαβαίνεις). Ευτυχώς τη φτιάξαμε το καλοκαίρι και έχοντας ανοιχτό παράθυρο ξεμύρισε (μετά από 1 μήνα).

Γενικά να ξέρεις αν τα υλικά που φτιάχνουν τα έπιπλα δεν ήταν στο στοκ (ώστε να προλάβουν να ξεμυρίσουν), θα αναγκαστούν να τα φτιάξουν για τη παραγγελία σου. Και θα μυρίζουν… (σιγά μη βάζουν οικολογικές κόλλες)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Ετσι μπραβο Μαρακι μου!!! αληθεια εσυ δεν εχεις δει το φυλο?

Ζουζουνιτσα περιμενουμε νεα!!!

Ziggyana με το καλο να ερθει το μωρακι σου!! κοριτσακι ή αγοράκι?

Σ'ευχαριστώ Margioula, και σε σας το ίδιο! Περιμένω κοριτσάκι κι εγώ :)

Με το πονο μας παιζεις? εχεις παρει μονο 7 και παραπονιεσαι? εγω τι να πω που ειμαι σαν θερμοσιφωνας με ποδια?

:D:D χιχι γέλασα πολύ μ'αυτό! Κι εγώ έτσι μοιάζω τώρα! Έχω βάλει 13 κιλά και δυσκολεύομαι και να πειθαρχηθώ γιατί πεινάω συνέχεια... Ευελπιστώ ότι τώρα που μπαίνω στον τελευταίο μήνα θα πιέζεται το στομάχι κάπως και θα τρώω λιγότερο, για να δούμε!

καλημερα!

ο καιρος επιτελους χειμωνιασε!

Μαργιουλα οχι δεν ξερω τι ειναι (ο γιατρος το εχει δει φυσικα) αλλα δεν θελουμε να μαθουμε -περιττο να σας πω οτι ολοι εχουν σκασει χαχαχα- δεν μας νοιαζει καθολου....

Ziggyana καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Μελακι μου εχεις δικιο με ενα μωρακι στο σπιτι κ ενα στην κοιλιτσα σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι ευκολα δεν το συζητω..εδω εμενα που ειναι 6 χρονων κ νιωθω πολλες φορες ασχημα οτι την παραμελω..ας πουμε τωρα απο την Τεταρτη το μεσημερι ειναι στην πεθερα μου και την ειδα λιγο χτες κανα 2ωρω σημερα θα μου την φερουν.

Μαργιουλα αντε να μας πεις νεα ευχαριστα για την μπουμπου σου!!

Απο ονειρα πως πατε εσεις? εγω ολο χαλια ονειρα βλεπω και προσπαθω να τα ξεχναω...

Γεια σου mariaefi, σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Κι εγώ βλέπω χάλια όνειρα, συνήθως ότι το μωρό μου βγαίνει παραμορφωμένο και μάλιστα χθες είδα ότι γεννήθηκε και δεν ήταν μωρό αλλά κάτι σαν τεράστιο εξωγήινο έντομο :oops:, το καημενούλι!

dev339prs__.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε; εχω παρα πολυ καιρο να μπω και να μαθω τα νεα σας. πως τα πατε; τα μπεμπακια σας ολα καλα; εσεις ετοιμαστηκατε για τη μεγαλη στιγμη; εγω τη δευτερα εχω το τελευταιο ραντεβου στον γιατρο μου και μετα θα περιμενω την μπουμπου μου να χτυπησει το καμπανακι οτι ερχεται γυρω στις 30 Νοεμβριου τελικα. να σας πω την αληθεια φοβαμαι παρα πολυ αλλα ανυπομονω περισσοτερο. γενικα ειναι πολυ ζωηρη μεσα στην κοιλια μου αλλα την τελευταια εβδομαδα μαλλον κοιμαται πιο πολυ γιτι δεν χτυπαει τοσο δυνατα. πριν 20 μερες ηταν 2,5 κιλα φανταζομαι την δευτερα θα κοντευει τα 3 κιλα.

ευχομαι σε ολες με το καλο να παρετε τα μωρακια σας στην αγκαλια σας και με εναν πονο σε ολες μας.

φιλιααααααα:P:p:p

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλως την Λιτσα!!!

αχ κοντευεις και εσυ! με ενα χαμογελο θα σου ευχηθω εγω!

ολα ετοιμα εε?

Ziggyana κουκλα τα ονειρα ειναι μεσα στο προγραμμα γιατι λιγο το αγχος λιγο οι ορμονες ....μονο χτες ειδα καλο ονειρο που κοιμηθηκα στο κρεβατι της κορης μου αληθεια! ειδα οτι πηγαινα σχολειο μαζι της!χαχα!

και εγω τελειωνω την βαλιτσα...

πρεπει με την πρωτη ευκαιρια να παρω το δωρο της κορης μου απο το μωρο ...καταλαβαινετε ....barbie merlia θελει η ψυχη μου αυτο θα εχει!

θα εχει κ γενεθλια

κοριτσάρες μου συγνώμη που σας κοψοχόλιασα...... δεν είχα διαβάσει τα νέα γιατί δεν είχα λαπτοπ και επίσης δεν μπορούσα.... γέννησα με καισαρκή τελικά μάλλον λόγω του ότι ενώ με επιασαν πόνοι δεν είχα διαστολή. αυτά θα τα μάθω σε 40 μέρες που έχω ραντεβού με το γιατρό. δεν θέλω να σας πω προς το παρόν την εμπειρία μου, γιατί πρέπει να πάτε με πολύ καλή ψυχολογία να γεννήσετε. και επίσης σε μια κοβέντα με ψυχολόγο, πρέπει να το ξεπεράσω πρώτα εγώ και μετά να το κουβεντιάζω.... αλλά ο κύριος λόγος είναι ότι πρέπει να είστε ήρεμες!!!!!! εν ολίγης όμως έπαθα λοίμωξη που γεννήθηκε στον κόλπο και πέρασε στο σάκο και στο μωρό. οπότε επισπεύθηκε η γέννα.

συμβουλές !!!!!!!!!!!! μν αφήνετε τους άντρες σας έξω αό αυτό που ζείτε...... κλάψτε, γελάστε, μοιραστείτε, αγχωθείτε, ρωτήστε ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!!!!!!! μας τ είπε η ψυχολόγος, οτι δεν αφήνουμε χώρο στους άντρες να μας μλήσουμε και επειδή εμείς ζούμε την εκυμοσ΄νη και καταλαβαίνουμε πράγματα, επειδή αυτοί δεν τ έχουν μέσα τους είναι μεγαλύτερη η αγωνία τους!!!!!!!!!

τα νέα μας από θέμα υγείας είναι οτι εγώ μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα και η μπεμπούλα μας αναποκρίνεται πολύ καλα. μέχρι κια γάλα πίνει. από δευτέρα θα της στέλνω και το δικό μου. μέχρι τώρα το έχυνα γιατί είχα πάρει πολύ βαριά αντιβίωση. με συγκινήσατε πολύ που με ψάχνατε!!!!!! βγήκα την δευτέρα γιατί όλη την κυριακή το βράδυ έκλαιγα γιατί μου έλειπε ο άντρας μου και δεν είχα δει το μωρό μας παρά μόνο σε φωτό. οπότε με διώξανε άρων άρων.

θέλω να μιλήσω σε μια μια προσωπικά αλλά δεν προλαβαίνω. κάθε τρεις ώρες βγάζω γάλα, 11-12πμ πάω στο μωρό, 6-7μμ επίσης, κα πρέπει να ξεκουράζομαι γιατί πονάω κιόλας. ευτυχώς είναι κοντά το νοσοκομείο. θα την βρώ την σειρά μου όμως. μην φοβάστε να ρωτάτε το οτιδήποτε τον γιατρό σας.... και να προσέχετε πολύ!!!!!

zounitsa μου μπαινω μετα απο τοσο καιρο να μαθω τα νεα σας και διαβαζω οτι γεννησες, καταρχην να σου ζησει η κορουλα σου και ολα τα αλλα να ειναι περαστικα. εχεις απολυτο δικιο για αυτα που λες για τους αντρες μας τους εχουμε λιγο στην απεξω και δεν τους αφηνουμε να καταλαβουν τι μας συμβαινει.

ευχομαι να παρεις γρηγορα το μωρο σου στο σπιτι γιατι ετσι θα νιωσεις και εσυ πολυ καλυτερα. και να θυμασαι πως καθε γιναικα ζει την δικη της εμπειρια καθε φορα στην γεννα του παιδιου της και πως το θετικο ειναι οτι με τον καιρο το ξεπερναει. φιλια πολλα σε σενα και στο μωρο σου.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλως την Λιτσα!!!

αχ κοντευεις και εσυ! με ενα χαμογελο θα σου ευχηθω εγω!

ολα ετοιμα εε?

Ziggyana κουκλα τα ονειρα ειναι μεσα στο προγραμμα γιατι λιγο το αγχος λιγο οι ορμονες ....μονο χτες ειδα καλο ονειρο που κοιμηθηκα στο κρεβατι της κορης μου αληθεια! ειδα οτι πηγαινα σχολειο μαζι της!χαχα!

και εγω τελειωνω την βαλιτσα...

πρεπει με την πρωτη ευκαιρια να παρω το δωρο της κορης μου απο το μωρο ...καταλαβαινετε ....barbie merlia θελει η ψυχη μου αυτο θα εχει!

θα εχει κ γενεθλια

γεια σου μαρακι. κοντευω και ολα ετοιμα. λιγο τον φοβο μου το αγχος και την αγωνια μου να μην ειχα θα ηταν ακομη καλυτερα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Honey, μια ντουλάπα που έφτιαξα στο δωμάτιο του μπέμπη μύριζε ΠΟΛΥ! Όσο και να το καθάρισα. Επειδή το εργοστάσιο στο οποίο φτιάχτηκε είναι γνωστού μου μας είπε ότι είναι οι κόλλες που κολάνε τις μελαμίνες (εννοώ όχι απλά τα κομμάτια μεταξύ τους, αλλά το ίδιο το ξύλο, αν με καταλαβαίνεις). Ευτυχώς τη φτιάξαμε το καλοκαίρι και έχοντας ανοιχτό παράθυρο ξεμύρισε (μετά από 1 μήνα).

Γενικά να ξέρεις αν τα υλικά που φτιάχνουν τα έπιπλα δεν ήταν στο στοκ (ώστε να προλάβουν να ξεμυρίσουν), θα αναγκαστούν να τα φτιάξουν για τη παραγγελία σου. Και θα μυρίζουν… (σιγά μη βάζουν οικολογικές κόλλες)

Παραγγελια ήταν....μου έκαναν ειδικό χρώμα κ παραλλαγές στο σχέδιο....

Είναι καλύτερα απτην άλλη φορά αλλά δε μπορώ να περιμένω 2 μήνες να ξεμυρίσει....δεν είναι κ καλοκαίρι πουντιάσαμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...