Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια μου καλημέρα!!!!! έχω γεννήσει απ΄τις 27/10 με μεγάλες περιπέτειες!!!! θα σας τα πω μάλλον το βραδάκι. η μπεμπούλα είναι σε μονάδα κα εγώ στο σπίι στην αθήνα και τ βλέπω 2 ώρες την ημέρα. θα σας πω τ πάντα.... χωρίς πανικό κοπέλες προχωράμε με το κεφάλι ψηλά και το χμόγελο στα χείλη.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια μου καλημέρα!!!!! έχω γεννήσει απ΄τις 27/10 με μεγάλες περιπέτειες!!!! θα σας τα πω μάλλον το βραδάκι. η μπεμπούλα είναι σε μονάδα κα εγώ στο σπίι στην αθήνα και τ βλέπω 2 ώρες την ημέρα. θα σας πω τ πάντα.... χωρίς πανικό κοπέλες προχωράμε με το κεφάλι ψηλά και το χμόγελο στα χείλη.....

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Σορυ κοριτσακι μου αν το ζητησα καπως αποτομα αλλα ειχαμε αγχωθει ολες μας για το πως ησαστε τοσες μερες!!! χαιρομαι που προχωρατε καλα!!! σιγουρα υπαρχουν εμποδια γιατι η κορουλα σου ηταν πολυ προωρη!! αλλα ολα καλα θα σας πανε, μπες οποτε θελεις να μας πεις περισσοτερα νεα σας!! σε φιλω γλυκα και εσενα και την μπεμπουλα σου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Zounitsa, να σαι καλά και συ και η κορούλα σου κι από χαμόγελα άλλο τίποτα. Σου στέλνω κι εγώ μερικά:):):):):):):):):):):):):):)

Μμμμ κάπως παράξενος μου φαίνεται αυτός ο πίνακας με τα τογκ Βελίσσα μου....χμμμ...ή κάτι δε καταλαβαίνω!

Εγώ εμπιστεύομαι αρετά το mothercare, οι Αγγλοι είναι υστερικοί με το safe sleeping, στο κατάλογο του μάδερ έχει καλό πίνακα.

Στο mothercare.com πήγαινε κάτω κάτω εκεί που λέει catalogues - see our e-catalogues και κατέβασε τον 1ο (σκούρο χρώμα με τη μαμά κ το μωρό απέξω που γελάνε) δες σελίδα 286-287.

Honey ευχαριστώ για τον πίνακα με τις πληροφορίες. Βασικά πάνω κάτω τα ίδια λένε, απλά αυτός δεν έχει υπνόσακους με 0,5togs και για θερμοκρασίες άνω των 24 βαθμών. Προφανώς γιατί το mothercare δεν διαθέτει τόσο "καλοκαιρινούς" υπνόσακους. Thanks πάντως :)

;);););););););););););)Ζούμε σε μια αφιλόξενη χώρα, η έγκυος δεν γίνεται

σεβαστή, η νεαρή μητέρα δεν έχει τη σωστή ενημέρωση και υποστήριξη για

να θηλάσει το παιδί της, τυφλοί, άτομα με κινητικές δυσκολίες,

παραπληγικοί κ.ο.κ. είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ας σταματήσει εδώ

ο εγκλεισμός κι ας βγούμε όλοι στο δρόμο, ακόμα και μαζικά ...στην αρχή,

να διεκδικήσουμε το χώρο,

με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

:tongue::tongue:

Καλημέρα Christy :) φαίνεται χτες το βράδυ ήταν το βράδυ του ύπνου!!! Τέλεια!! Δεν μου λες αλήθεια εσύ που τα ψάχνεις πολύ αυτά.. επειδή και μένα τα μαλλιά μου εχουν τα μαύρα τους τα χάλια μπορώ να κάνω ανταύγιες χωρίς να ακουμπήσουν το τριχωτό της κεφαλής όπως είχα κάνει στον 4ο μήνα? Σκέφτομαι οτι η ρίζα εχει κατέβει ώς το πάτωμα και στον θηλασμό είναι καλύτερα να το αποφέυγουμε... για πες εσυ τι θα κάνεις?

Κοίτα τα πονάκια περίοδου στις εβδομάδες τις δικές μας μόνο φυσιολογικά μπορείς να τα χαρακτηρίσεις..απλά πρόσεχε να μην εχουν μεγάλη διάρκεια και κυρίως συχνότητα..αν οχι τότε ολα οκ! Φυσικά και να ρωτήσεις την μαία πάντως!

Ανταυγιες κι εγω διχρωμες εκανα, ντεκαπαζ και σοκολα. ο γιατρος μου ειχε πει απο τον 4ο μηνα οτι η τριχα ειναι νεκρος οργανισμος και δεν απορροφαει τις χημικες ουσιες. Αν ηθελα να βαψω την ριζα μου ειχε πει να παρω φυτικη βαφη. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ακινδυνη η φυτικη βαφη αλλα οταν η βαφη δεν ακουμπαει την τριχα δεν παιρνανε στην κυκλοφορια και κατ΄επεκταση στο μωρο βλαβερες ουσιες.

Ακομη και σημερα το πρωι ειχα μια συσπαση για λιγα δευτερα και υποχωρησε, θα το πω στην μαια σημερα. η ειρωνια ειναι οτι ο γιατρος μου λειπει στο εξωτερικο, θα ερθει την παρασκευη, ελπιζω να μην με πιασουν οι πονοι μεχρι τοτε.

νομιζα οτι το ειχα πει...!!αλλα παει τα εχω χασει τελειως φαινετε!

ασε προχτες ειχα αφησει την καπαρτινα μου στο γραφειο (πηγα αλλα τζιφος) και μεσα ειχα τα κλειδια του τουτου μου και εφτασα μεχρι το αμαξι κ γυρισα πισω...η μνημη μου με αποχαιρετα!

Κι εγω μια απο τα ιδια!!! Αφου φοβαμαι μην ξεχασω το μωρο στο μαιευτηριο και φυγω!!!!

βρε ζουνιτσα μας κοψοχολιασες!!!! Να σου ζησει η μπεμπουλα!!! οποτε βρεις ευκαιρια γραψε μας 2 λογια! φιλια

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Γεια σας κοριτσακια μου και μπεμπακια μου!!! Τι κανετε?

Εγω ειμαι σχετικα καλα... Εχω πονακια και γω πολλα αυτες τις μερες..Ειδικα τα βραδυα νομιζω οτι θα γεννησω!!! Ζοριζομαι παρα μα παρα πολυ να σηκωθω απο κρεβατι-καναπε. Κουραζομαι παρα πολυ ευκολα και μετα ποναω πολυ ρε γαμωτο..

Αυριο το απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρο. Ελπιζω ολα να ειναι καλα με το μπεμπη μου.. Θα του πω και για τους πονους να δω τι θα μου πει.

Χτες φεραμε στο σπιτι την συρταριερα και εχω ξεκινησει τα πλυσηματα και τα σιδερωματα. Η βαλιτσα μου ειναι σχεδον ετοιμη. Τα μπυτζαμακια μου δεν εχω πλυνει ακομα. Το απογευμα μαλλον θα τα πλυνω...

Σιγα - σιγα ετοιμαζομαστε γιατι την Δευτερα μπαινω στον μηνα μου και δεν ξερω ποσο θα με αφησει να παρω..

Με τα βλαστοκυταρα δεν εχουμε κανει τιποτα ακομα και εχω αγχωθει. Ποσες μερες κανουν να μας τα στειλουν αραγε σρην Κρητη?..

Το πρωι θα παρω τηλεφωνο γιατι δεν παει αλλο μου φαινεται. Η ζουνιτσα μου εστειλε μυνημα στο facebook. Μου ειπε οτι ολα πανε καλυτερα οποτε θα κανουμε λιγακι υπομονη και αποτι ειδα θα μας ενημερωσει συντομα ισως και το απογευμα...

Αυτα τα νεα μου. Σας φιλω ολες!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

καλησπερα γλυκειες Mommy to be!

Σημερα πηγα κ πηρα πατακια μοκετας για την κρεβατοκαμαρα σιγα σιγα πρεπει να ετοιμαζομαστε!

Γεια σου Μαρακι! Μπραβο καλα κανεις γιατι οσο περναει ο καιρος βλεπω οτι εχουν δικαιο οσες λενε "Να τα κανω ολα πριν βαρυνω!!!"... Εγω τωρα πια ζοριζομαι πολυ και λαχανιαζω πολυ ευκολα!!!

Αυτό με την θερμοκρασία του δωματίου με απασχολεί κι εμένα, ο άντρας μου κόλλημα με την ζέστη στο σπίτι, θα το σκάσει το παιδί.

Με παιδιατρο το κάνατε βρε κορίτσια; Εγώ έχω μια υπόψιν μου αλλά θα προτιμούσαν να βρω και μια σύμβουλο θηλασμου να έρθει τις πρώτες μέρες και να Μπορώ να την πάρω τηλ Οπότε χρειαστει

Κριστη μου νομιζω και γω οτι γυρω στους 22 βαθμους ειναι η σωστη θερμοκρασια..

Με γιατρο δεν εχουμε κανει τιποτα!!! Περνουμε γνωμες προς το παρον...

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια μονο εμενα με πιανει λιγο αγχος για το πως θα ειναι η ζωη με το μωρο??? Χθες με επιασε κατι τυπου "ειμαι ετοιμη να γινω μανα" και κατι τετοια...

Νικελακι μου δεν εισαι η μονη που σκεφτεσαι ετσι..

Και μενα με πιανουν ωρες ωρες κατι ψυχολογικα..Σκεφτομαι οτι δεν θα ειμαι σωστη μανα οτι δεν θα καταφερω να του προσφερω ολα οσα θα του αξιζουν, οτι ισως ειμαι μικρη ακομα για να γινω μανα και αλλα πολλα!!!

Επισης με πιανει και το αγχος για την ωρα της γεννας... Ενα βραδυ με επιασαν κλαματα και δεν μπορουσα να ηρεμησω!!! Αστα να πανε..

Πιστευω οτι θα τα καταφερουμε ομως...

Μα δεν μπορουσαν να εχουν και κανενα MANUAL με το που γεννιουντε??? :D

cfcIp3.png

Μη μου άγχεστε καλέ, μη μου άγχεστε.

Πονάκια και συπάσεις μπορεί να έχουμε τακτικά και πολλά αλλά δεν είναι γέννα. Προετοιμασία είναι. Εγώ σας λεώ πέρσι είχα από βδ18 συσπάσεις κανονικότατες απαπαπαπα αγχωτικό.

Βέβαια λίγη ξεκούραση δεν έβλαψε κανέναν!

Οσο για τα περί μητρότητας....εκεί παω πάσο, και γω συνέχεια σκέφτομαι τι κάνω κ πως το κάνω και πόσο σωστό ή λάθος είναι και με τρώει η αναποφασιστικότητα και οι τύψεις και και και και....

Ετσι είναι όμως!

Ενα σας λέω....το νιώθω και το βλέπω.

Με το παιδί σου γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος.

Το αγαπάς τόσο, μόνο αυτό μένει, τα λάθη θα γίνουν αλλά δε θα μείνουν.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

κοριτσάρες μου συγνώμη που σας κοψοχόλιασα...... δεν είχα διαβάσει τα νέα γιατί δεν είχα λαπτοπ και επίσης δεν μπορούσα.... γέννησα με καισαρκή τελικά μάλλον λόγω του ότι ενώ με επιασαν πόνοι δεν είχα διαστολή. αυτά θα τα μάθω σε 40 μέρες που έχω ραντεβού με το γιατρό. δεν θέλω να σας πω προς το παρόν την εμπειρία μου, γιατί πρέπει να πάτε με πολύ καλή ψυχολογία να γεννήσετε. και επίσης σε μια κοβέντα με ψυχολόγο, πρέπει να το ξεπεράσω πρώτα εγώ και μετά να το κουβεντιάζω.... αλλά ο κύριος λόγος είναι ότι πρέπει να είστε ήρεμες!!!!!! εν ολίγης όμως έπαθα λοίμωξη που γεννήθηκε στον κόλπο και πέρασε στο σάκο και στο μωρό. οπότε επισπεύθηκε η γέννα.

συμβουλές !!!!!!!!!!!! μν αφήνετε τους άντρες σας έξω αό αυτό που ζείτε...... κλάψτε, γελάστε, μοιραστείτε, αγχωθείτε, ρωτήστε ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!!!!!!! μας τ είπε η ψυχολόγος, οτι δεν αφήνουμε χώρο στους άντρες να μας μλήσουμε και επειδή εμείς ζούμε την εκυμοσ΄νη και καταλαβαίνουμε πράγματα, επειδή αυτοί δεν τ έχουν μέσα τους είναι μεγαλύτερη η αγωνία τους!!!!!!!!!

τα νέα μας από θέμα υγείας είναι οτι εγώ μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα και η μπεμπούλα μας αναποκρίνεται πολύ καλα. μέχρι κια γάλα πίνει. από δευτέρα θα της στέλνω και το δικό μου. μέχρι τώρα το έχυνα γιατί είχα πάρει πολύ βαριά αντιβίωση. με συγκινήσατε πολύ που με ψάχνατε!!!!!! βγήκα την δευτέρα γιατί όλη την κυριακή το βράδυ έκλαιγα γιατί μου έλειπε ο άντρας μου και δεν είχα δει το μωρό μας παρά μόνο σε φωτό. οπότε με διώξανε άρων άρων.

θέλω να μιλήσω σε μια μια προσωπικά αλλά δεν προλαβαίνω. κάθε τρεις ώρες βγάζω γάλα, 11-12πμ πάω στο μωρό, 6-7μμ επίσης, κα πρέπει να ξεκουράζομαι γιατί πονάω κιόλας. ευτυχώς είναι κοντά το νοσοκομείο. θα την βρώ την σειρά μου όμως. μην φοβάστε να ρωτάτε το οτιδήποτε τον γιατρό σας.... και να προσέχετε πολύ!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουζουνιτσα σε είχα στο μυαλό μου! Εύχομαι να αναρρωσειις γρήγορα και η μπεμπουλα σου να δυναμώσει να πάρει βάρος και να την πάρεις γρήγορα σπίτι σου! Εύχομαι γρήγορα Όλα αυτά να τα θυμάσαι σαν κακό όνειρο! Βρες στήριξη στον άντρα σου και στο περιβάλλον σου και βγαζε γαλατακι για την μικρή σου θα είναι το καλύτερο φάρμακο για εκείνη, θα την κανείς θρεφταρακι σίγουρα με το γάλα σου!

Σήμερα συναντήθηκα με την Μαια και μου έκανε πολυ εντύπωση. Με ενθαρυνε να κάνω ερωτήσεις, μου είπε τι να πάρω μαζί για το μωρό και μου εξήγησε την διαδικασία που θα ακολουθήσουμε στην δική μου περίπτωση. Ευτυχώς ήταν Υπέρ του θηλασμου και θα με στηρίξει αμέσως Μετά τον τοκετο σε αυτο το θέμα.

Έκανα Καρδιοτοκογραφημα και θα κάνω δυο φορές την εβδομάδα Μέχρι να γεννησω. Έτσι θα παρακολουθούμε την δυσχέρεια του μωρού και τις συσπασεις μου. Αν παρουσιαστεί πρόβλημα θα μπω έκτακτα για καισαρικη διαφορετικά περιμένουμε Μέχρι τις 25 όπου και θα μπω για πρόκληση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...