Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα το βάλεις από την αρχή στον υπνοσακο? εγώ πήρα μια κουβερτουλα για αρχή και βλέπουμε, νομίζω ότι στην αρχή δεν κουνιουνται έτσι δεν είναι;

Η επιλογή του παιδιατρου είναι θέμα, κάθε βλακεία πάνω στο θέμα του θηλασμου και αλλαγή γιατρου. Εχω ακούσει κάτι κουφά κατα καιρούς μόνο και μόνο για να προωθούν γάλατα, που μου ανεβαίνει η πίεση.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι κορίτσια από την αρχή υπνόσακος σίγουρα δε χρειάζεται....δε κουνιούνται τα γατάκια....και δεν υπάρχει λόγος και να τα μπαζοβγάζεις στο σακούλι....ένα κουβερτάκι μια χαρά.

Θα το δείτε στη πορεία πότε θα παίξει ο υπνόσακος.

Με τους παιδιάτρους δεν είναι μόνο το θέμα θηλασμός.

Στο τέλος τέλος εκεί δεν ακούς και πολύ πολύ...μιλάς με κάποια σύμβουλο καλύτερα...

Με όλα τα άλλα να δεις τι γίνεται!

Να έχεις μια απορία, ό,τι ναναι ρε παιδί μου πχ πότε να του δώσω φρουτόκρεμα κ με τι φρούτα!, απλά πράγματα δηλαδή, ρώτα 5 παιδιάτρους να ακούσεις 5 γνώμες. Να μπλέξεις τα μπούτια σου.

Και με εμβόλια, φάρμακα, αρρώστιες κ αντιμετώπιση, εκει να δεις....χαμός....

Συμβουλές ό,τι ναναι ο καθένας ρε φίλε....

Να κάνουν τους νέους γονείς κουλουβάχατα.

Εμείς πελαγωσαμε στην αρχή...αλλά ευτυχώς καταλήξαμε και σιγά σιγά αποκτάς και ο ίδιος ψιλο-γνώμη και ψιλο-άποψη, και ψάχνεσαι, και αποκτάς εμπειρία....και συννενοείσαι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημερα κοριτσαρες ευχαριστω Μελακι μου!!! που ειστε ολες κοιμαστε? εγω ξυπνησα!! με ξυπναει καθε πρωι ο αντρας μου που φευγει για δουλεια :mad::mad::mad: χθες μου εφερε τα κιτ απο την Δημοσια Τραπεζα και σημερα θα καθησουμε να συμπληρωσουμε το ερωτηματολογιο ωστε να τα εχουμε ετοιμα και αυτα!! Ζουνιτσα που εισαι κοριτσακι μου??? στειλε μας κανενα νεο σας!! φιλακια σε ολες καλημερα....

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Άλλη μία που την ξυπνάει ο άντρας της το πρωί φεύγοντας για την δουλειά! Βλέπετε είναι η ώρα που κάνουμε την ενεσούλα για την θρομφοφιλία οπότε ξυπνάω ούτως ή άλλως!! Λοιπόν χθές το βράδυ ανακάλυψα τρόπο για να κοιμάμαι καλύτερα και δούλεψε!!! Έβαλα διπλό μαξιλάρι με αποτέλεσμα το κεφάλι μου να είναι κάπως σηκωμένο και έτσι δεν δυσκολευόμουν τόσο πολύ στο γύρισμα και στο σήκω!!! Σήμερα κοιμήθηκα όνειρο!!!!! :P

Μαργιούλα μου τελικά θα κάνετε δωρεά κ εσείς? Που πήγε ο άντρας σου σ'αυτό στην Μεσογείων κοντά? Πήρα χθες τηλέφωνο και μου είπαν οτι΄κάθε μέρα στις 11.30 κάνουν ενημέρωση και δίνουν το κιτ, έτσι κάνατε κ εσείς?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μπραβο καρδουλα μου ειδες πρεπει να πειραματιζομαστε τελικα!! και εγω καπως ετσι κοιμαμαι super!! ναι σε αυτο καπου στην Μεσογειων θα το κανουμε δωρεα, δεν πηγε 11:30 αλλα γυρω στις 2 το μεσημερι γιατι δεν προλαβαινε και ευτυχως του το δωσανε γιατι τους ειπε οτι ερχετε απο μακρια!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο καρδουλα μου ειδες πρεπει να πειραματιζομαστε τελικα!! και εγω καπως ετσι κοιμαμαι super!! ναι σε αυτο καπου στην Μεσογειων θα το κανουμε δωρεα, δεν πηγε 11:30 αλλα γυρω στις 2 το μεσημερι γιατι δεν προλαβαινε και ευτυχως του το δωσανε γιατι τους ειπε οτι ερχετε απο μακρια!

Νιέ κάναμε ωραίο νάνι σήμερα :P:p:p:p

Ααα ωραία για το ίδιο λέμε κ εμείς!! Τα μεγάλα πνέυματα συναντιώνται κοριτσάκι!! Μετά μώλις πάρουμε το κίτ τι άλλο πρέπει να κάνουμε?

Βρε παιδί μου άσχετο....ανησυχώ για την Ζουνίτσα δεν εχει μπει καθόλου γιά νέα... τι θα κάνουμε θα πάμε τελικά? και αν ναι πότε? Που είναι το νοσοκομείο της?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Σημερα θα διαβασω και εγω τις οδηγιες μαλλον μονο ενα ερωτηματολογιο που ρωταει για διαφορες ασθενειες και συνηθιες των γονεων πρεπει να συμπληρωσουμε και μετα θα χρειαστει να θυμηθουμε να τα παρουμε μαζι μας στο νοσοκομειο!! νομιζω οτι ή πρεπει να το παμε μεσα σε 24 ωρες απο τον τοκετο ή αλλιως να το φυλαξουμε στο ψυγειο σε καποια συγκεκριμενη θερμοκρασια που αναφερει αυτα.... οσο για την Ζουνιτσα μια λυση ειναι αν μπορουμε μετα το μαθημα αν μπορεσω και εγω να ερθω μιας και θα ειμαστε κοντα να παμε να την δουμε ολες μαζι!! ειναι στο Αρεταιειο ειναι απεναντι απο το Μεγαρο Μουσικης το μετρο μας βγαζει μια χαρα

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αλλιως αν δεν σας εξηπηρετει θα βρουμε αλλη μερα!! και εννοειται να ερθει οποιες απο τα κοριτσια επιθυμουν και μπορουν!!

σου εχω στειλει πμ το τηλεφωνο μου δεν ξερω αν το ειδες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Eντωμεταξυ σκεφτομαι να παρω στο νοσοκομειο για να μην παμε τζαμπα αλλα τι να ρωτησω?

μια κοπελα που ηρθε την 29 εβδομαδα περιπου με σπασμενα νερα απο Τριπολη και αν με ρωτησουν πως την λενε να πω Ζουνιτσα? ή οτι δεν ξερω θα με κραξουνε!! γμτ μονο ψευδωνυμο ξερουμε!! ουτε καν το ονομα της!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αλλιως αν δεν σας εξηπηρετει θα βρουμε αλλη μερα!! και εννοειται να ερθει οποιες απο τα κοριτσια επιθυμουν και μπορουν!!

σου εχω στειλει πμ το τηλεφωνο μου δεν ξερω αν το ειδες!!

Σου έγραφα δυο ώρες και με πέταξε έξω...άντε πάλι απο την αρχή!!

Στο πμ σου απάντησα σου έστειλα κ εγώ το τηλέφωνο μου!!!

Λοιπόν άκου τι θέμα έχω.. την Παρασκευή έχω μετρήσεις σακχάρου που σημαίνει οτι δεν μπορώ να παρεκλίνω καθόλου απο την διατροφή, το σεμινάριο είναι στις 11 και τελειώνει περίπου 2 με 3 το μεσημέρι , αμέσως εγώ πρέπει να πάω να φάω λόγω μετρήσεων. Εντωμεταξύ εγώ θα έρθω με την μαμά μου και το αυτοκίνητο γιατί απο Αγ. Μαρίνα που μένω δεν βολέυει το μετρό οπότε όπως καταλαβαίνεις το βλέπω λιγάκι δύσκολο για την Παρασκευή. Θέλω πολύ να έρθω αλλά..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Eντωμεταξυ σκεφτομαι να παρω στο νοσοκομειο για να μην παμε τζαμπα αλλα τι να ρωτησω?

μια κοπελα που ηρθε την 29 εβδομαδα περιπου με σπασμενα νερα απο Τριπολη και αν με ρωτησουν πως την λενε να πω Ζουνιτσα? ή οτι δεν ξερω θα με κραξουνε!! γμτ μονο ψευδωνυμο ξερουμε!! ουτε καν το ονομα της!!

Το να πάρεις τηλέφωνο στο νοσοκομείο είναι οτι καλύτερο!! Γιατί δεν ξέρουμε αν τυχών εχει φύγει απο εκεί ή οτιδήποτε.. Λοιπόν το ονομά της το ξέρω θέλεις να στο στείλω με πμ?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κοριτσακια! Κι εγώ κοιμάμαι καλύτερα αυτές τις μέρες. Σήμερα θα έρθει η Κομμωτρια να με σουλουπωσει εν όψη της γεννας. Μετά έχω ραντεβού με την Μαια για νστ. Ο γιατρός μου λείπει στο εξωτερικο.

Χθες το βράδυ είχα πονακια σαν περιόδου, σαν βάρος χαμηλά και κατατρομαξα Γιατί ο γιατρός θα έρθει την Παρασκευή. Το να ήταν αυτό; Θα ρωτήσω την Μαια αλλά τρόμαξε!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Το να πάρεις τηλέφωνο στο νοσοκομείο είναι οτι καλύτερο!! Γιατί δεν ξέρουμε αν τυχών εχει φύγει απο εκεί ή οτιδήποτε.. Λοιπόν το ονομά της το ξέρω θέλεις να στο στείλω με πμ?

Ναι εννοειται στειλτο μου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα κουκλες!

και εγω με δυο μην πω και με 3 κοιμαμαι μαξιλαρια!

κριστυ τα πονακια απο εδω και περα ειναι φυσιολογικα νομιζω ειδικα στην βδομαδα που εισαι εσυ!

αντε θα γινεις μια κουκλα!

Καλημέρα κοριτσακια! Κι εγώ κοιμάμαι καλύτερα αυτές τις μέρες. Σήμερα θα έρθει η Κομμωτρια να με σουλουπωσει εν όψη της γεννας. Μετά έχω ραντεβού με την Μαια για νστ. Ο γιατρός μου λείπει στο εξωτερικο.

Χθες το βράδυ είχα πονακια σαν περιόδου, σαν βάρος χαμηλά και κατατρομαξα Γιατί ο γιατρός θα έρθει την Παρασκευή. Το να ήταν αυτό; Θα ρωτήσω την Μαια αλλά τρόμαξε!

Καλημέρα Christy :) φαίνεται χτες το βράδυ ήταν το βράδυ του ύπνου!!! Τέλεια!! Δεν μου λες αλήθεια εσύ που τα ψάχνεις πολύ αυτά.. επειδή και μένα τα μαλλιά μου εχουν τα μαύρα τους τα χάλια μπορώ να κάνω ανταύγιες χωρίς να ακουμπήσουν το τριχωτό της κεφαλής όπως είχα κάνει στον 4ο μήνα? Σκέφτομαι οτι η ρίζα εχει κατέβει ώς το πάτωμα και στον θηλασμό είναι καλύτερα να το αποφέυγουμε... για πες εσυ τι θα κάνεις?

Κοίτα τα πονάκια περίοδου στις εβδομάδες τις δικές μας μόνο φυσιολογικά μπορείς να τα χαρακτηρίσεις..απλά πρόσεχε να μην εχουν μεγάλη διάρκεια και κυρίως συχνότητα..αν οχι τότε ολα οκ! Φυσικά και να ρωτήσεις την μαία πάντως!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...