Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια και κατι ακομα.. ακουσα τον γιατρο μου και εκοψα το αλατι! εχω χασει 2 κιλακια μεσα σε 4 ημερες!! βεβαια τωρα ζαλιζομαι ακομα περισσοτερο!! και μου περασε και το χερι μου ειχα οιδημα και καθε βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τον πονο!! οποια κοπελα παρουσιαζει οιδημα της το προτεινω θα βρει την υγεια της, παροτι το αναλατο φαγητο ειναι απαισιο αλλα εγω μπορεσα να ξανακοιμηθω μετα απο εναν ολοκληρο μηνα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα γλυκειες Mommy to be!

Νικελ ετσι ενιωθα κ εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη νομιζω ειναι λογικο ολο αυτο!

Σημερα πηγα κ πηρα πατακια μοκετας για την κρεβατοκαμαρα σιγα σιγα πρεπει να ετοιμαζομαστε!

Βελισακι ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες! Θα Μπορώ να παρακολουθήσω μαθήματα στο Ιάσων και να μην γέννηση εκει;

Θα δω τι θα μου πει αύριο η Μαια και θα αποφασισω.

Αυτό με την θερμοκρασία του δωματίου με απασχολεί κι εμένα, ο άντρας μου κόλλημα με την ζέστη στο σπίτι, θα το σκάσει το παιδί.

Με παιδιατρο το κάνατε βρε κορίτσια; Εγώ έχω μια υπόψιν μου αλλά θα προτιμούσαν να βρω και μια σύμβουλο θηλασμου να έρθει τις πρώτες μέρες και να Μπορώ να την πάρω τηλ Οπότε χρειαστει

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μελακι αληθεια ποια ειναι η ιδανικοτερη θερμοκρασια για το παιδικο δωματιο τον Χειμωνα??

και κατι αλλο.. πηρα απο τα ΙΚΕΑ ενα αμανικο υπνοσακο φλίς δεν θα κρυωνουν τα χερακια της αν ξερεις???

Λένε 20-21 βαθμούς για χειμώνα.

Εμένα να σου πω την αλήθεια μου φαίνεται κρύο αυτό.

Αλλά το σπίτι μου είναι τόσο κρύο που μπορεί να μην εχω σωστή άποψη.

Και η Ζωή πέρσι όλο το χειμώνα με τους υπνόσακους του ικεα την έβγαλε, μια χαρούλα, τα χεράκια δε παθαίνουν τίποτα, με βαμβακερό ολόσωμο φορμάκι από μέσα, μια χαρά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Πολλές είμαστε νότια όντως, και γω Αργυρούπολη ψηλά προς Ανω Γλυφάδα.

Αντε να κάνουμε τίποτα γιατί δεν έχουμε πολύ καιρό ακόμα ε!

Εγώ πχ συχναζω Starbucks Γλυφάδα που έχει κ τις κούνιες για τη πιτσιρίκα απέναντι!

Εσείς?

Διαφημίσεις

νομιζω οτι η ιδανικη θερμοκρασια ειναι κανα 2 βαθμους πανω απο αυτους που θεωρουμε εμεις ζεστη δηλ γυρω στους 23 βαθμους!

και εγω Γλυφαδιωτισα κοριτσια ημουν μεχρι που ηρθα Ηρακλειο...πολυ μου λειπει!

οσο για παιδιατρο συμφωνω με το μελακι! και εμεις αλλαξαμε 3 ως τωρα κ θα ξανααλλαξουμε δυστυχως γιατι αυτη που ειχαμε ...χρεωκοπησε! ειχαν ανοιξει ενα κεντρο με τον αντρα της κ αυτος γιατρος κ δεν πηγε καλα και ετσι....

Βελισακι ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες! Θα Μπορώ να παρακολουθήσω μαθήματα στο Ιάσων και να μην γέννηση εκει;

Θα δω τι θα μου πει αύριο η Μαια και θα αποφασισω.

Christy δεν ξέρω αυτό που με ρωτάς, λογικά θα σου πουν αν τους τηλεφωνήσεις. Αλλά μπορείς να τους πεις ότι θα γεννήσεις εκεί, χωρίς να γεννήσεις εκεί τελικά, έτσι δεν είναι; Άλλωστε δεν έχουμε υπογράψει και κανένα συμβόλαιο και για το που θα γεννήσουμε!

Για τη θερμοκρασία του δωματίου που λέτε κόρες, έχω ακούσει από 16 εως 22 βαθμούς (άλλος λέει 16-18, άλλος 20-22, ό,τι να ναι :confused:). Πάντως η λύση του υπνόσακου μου αρέσει πολύ και ελπίζω να αρέσει και στον μπεμπούλη μας. Α, και βρήκα και μια σελίδα που λέει τι υπνόσακο πρέπει να φοράμε στο παιδί (πόσα togs)με τι εσώρουχα από μέσα ανάλογα με τη θερμοκρασία. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη πηγή αλλά εμένα μου έδωσε έναν μπούσουλα που είμαι νιούφιmama. http://shopping-mommy.blogspot.com/2010/07/blog-post_17.html

Μμμμ κάπως παράξενος μου φαίνεται αυτός ο πίνακας με τα τογκ Βελίσσα μου....χμμμ...ή κάτι δε καταλαβαίνω!

Εγώ εμπιστεύομαι αρετά το mothercare, οι Αγγλοι είναι υστερικοί με το safe sleeping, στο κατάλογο του μάδερ έχει καλό πίνακα.

Στο mothercare.com πήγαινε κάτω κάτω εκεί που λέει catalogues - see our e-catalogues και κατέβασε τον 1ο (σκούρο χρώμα με τη μαμά κ το μωρό απέξω που γελάνε) δες σελίδα 286-287.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...