Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απ οτι καταλαβα εχουν στειλει περιεργα δεματα σε διαφορες πρεσβειες... εγινε εκρηξη στην πρεσβεια της Ελβετιας.

Ναι τωρα που το παρακολουθησα λιγο καταλαβα οτι εχει γινει χαμος!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια μονο εμενα με πιανει λιγο αγχος για το πως θα ειναι η ζωη με το μωρο??? Χθες με επιασε κατι τυπου "ειμαι ετοιμη να γινω μανα" και κατι τετοια...

Α καλά!

Κάτσε να βγει να δεις!

Αυτό δε τελειώνει ποτέ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Μελακι αληθεια ποια ειναι η ιδανικοτερη θερμοκρασια για το παιδικο δωματιο τον Χειμωνα??

και κατι αλλο.. πηρα απο τα ΙΚΕΑ ενα αμανικο υπνοσακο φλίς δεν θα κρυωνουν τα χερακια της αν ξερεις???

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αληθεια Nikelaki θυμησε μου που θα γεννησεις????

Στο Ελενα, ειχα κανονισει να παω και στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου αυτη την εβδομαδα αλλα δεν μπορεσα, γιατι εμεινα απο μπαταρια στο αυτοκινητο, και η συγκοινωνια εδω περα ειναι απαραδεκτη!

5NEXp2.png

Στο Ελενα, ειχα κανονισει να παω και στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου αυτη την εβδομαδα αλλα δεν μπορεσα, γιατι εμεινα απο μπαταρια στο αυτοκινητο, και η συγκοινωνια εδω περα ειναι απαραδεκτη!

Ωχ τι σου ετυχε εγκυος γυναικα!! εγω εχω κανονησει 29,30,1 και 2 του μηνος αν τους παρεις τηλεφωνο και τους εξηγησεις μπορει να σου ξανακλεισουν και να ειμαστε μαζι!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Αληθεια που μενεις???

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ωχ τι σου ετυχε εγκυος γυναικα!! εγω εχω κανονησει 29,30,1 και 2 του μηνος αν τους παρεις τηλεφωνο και τους εξηγησεις μπορει να σου ξανακλεισουν και να ειμαστε μαζι!!

Αστα να πανε! τι να πω, μπορει ομως και να γεννησω εκεινες τις μερες...16/12 μου εχουν δωσει τελικη ημερομηνια, αλλα επειδη ειναι χαμηλα η μικρη και ο πλακουντας μπορει να κανω καισαρικη. Ωραια θα ηταν να ημασταν παρεουλα!!

5NEXp2.png

Καταλαβα!! Νικελακι μου και εγω φοβαμαι οτι μπορει να μην τα προλαβω ή οτι θα εχω βαρυνει παρα πολυ και δεν θα μπορεσω να παω αλλα ηταν ολα κλεισμενα τα σεμιναρια μεχρι τοτε!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...