Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται....

Σώνει κ ντε προγραμματισμένη καισαρική με τη μία λόγω διαβήτη....

Να μη μπει στο χειρουργείο ο πατέρας....αυτό πραγματικά μόνο εδώ γίνεται!.....

Αλλού απτο 1980 ο πατέρας είναι μαζί!

Παρακολούθηση μακριά απτη μάνα το μωρό σώνει και ντε επίσης....τη 1η μέρα ζωής του...

Rooming in και καλά.... (το είδα πριν 5 μέρες στο Μητερα, παντού τα ίδια χάλια....καμία σχέση με rooming in...)

Αι σιχτίρ!

Εχω συγχηστεί πάλι!

Αυτή η τρομοκρατία πλέον!

Ελληνες γιατροί....φοβούνται κ τη σκιά τους και υπερθεραπαεύουν....ήμαρτον!

ΣΟΡΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Με κάλυψες!!!!!

Σόρυ αλλά προσωπικά ούτε πάνω από το πτώμα μου ...με αυτόν τον τρόπο....και από πριν???Και χωρίς λόγο?????

Αι σιχτιρ πια με την εκμετάλευση τους!

4.240 γεννήθηκε η κόρη μου και φαγώθηκαν ότι έχει ζάχαρο και ζάχαρο πουθενά!

Αλλού λέει τα πάνω από 4 κιλά τα βάζουν προληπτικά θερμοκοιτίδα!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πονακια περιοδου Αγγελικη εχω κ μαλιστα συχνα....

ζηλευω που θα βρεθειτε!

αν δειτε την ζουνιτσα σκαστε της και ενα φιλακι απο μενα εε?!!

Κουκλιτσες ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! μου εχει γεννηθει μια επιθυμια.. θελω να ανταλαξουμε τηλεφωνα γιατι οπως τωρα με την περιπτωση της Ζουνιτσας θα μπορουσαμε να μαθουμε νεα αν ειχε καποια απο εμας το τηλεφωνο της!! δεν ξερω αν συμφωνειτε και εσεις??

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Έχω ενθουσιαστεί που θα σε γνωρίσω απο κοντά Αγγελική!!!

Τι καλά!!

Κι'εγώ Κατερίνα μου θα χαρώ πολύ!!!!!! :P

Velissaki μου ισως το εγραψα βιαστηκα δεν ειναι ακριβως θηλασμου!! αλλα εμενα θα με βολεψει σιγουρα!! δες τον καταλογο του ΙΚΕΑ να παρεις μια γευση για το πως περιπου ειναι http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GR/ πηγαινε στην σελιδα 62 ειναι μια που της μοιαζει αρκετα με τα 59 ευρω!! αυτη δεν υπαρχει στον καταλογο την ειχανε με την ενδειξη ως προσφορα!! λεγεται Pello θα την βρεις στις πολυθρονες κοστιζει 39 ευρω και αν θελησεις να την παρεις ειναι στον διαδρομο 14 στο ραφι H

φιλακια πολλα!!!!

Αγγελικουλα μου και εγω θα χαρω πολυ να σας γνωρισω και εσενα και την Garouf αλλα εχω ενα μικρο εμποδιο θα το προσπαθησω!! ελπιζω να τα καταφερουμε, αλλιως θελεται να παμε να δουμε την zounitsa μαζι και να βρεθουμε εκει? την εχω συνεχεια στο μυαλο μου και δεν εχουμε νεα της γμτ!! σημερα πηγα στην δουλεια και κανονισα με το γραφειο προσωπικου την αδεια τοκετου!! ολοι μου λεγανε πως η μπεμπα με εχει ομορφηνει!! μωρε λετε?? φιλακια σε ολες!!

Αχ βρε Μαργιούλα προσπάθησε να τα καταφέρεις εκτός του ότι θα πάρουμε πολύ χρήσιμες πληροφορίες θα βρεθούμε κιόλας!!!! :P

Όσο για την Ζουνίτσα το εχω σκεφτεί κ εγώ...θα ήθελα πολύ να την δώ αλλά δεν ξέρουμε τπτ..ούτε αν ειναι ακόμα στο νοσοκομείο ρε γμτ.. η αλήθεια δε είναι οτι πλέον δεν οδηγώ εγώ γιατί οκ μπαίνω στην 35η εβδομάδα και δεν πολυκουνιέμαι εύκολα..στο σεμινάριο θα έρθω με την μαμά μου γιατί ο άντρας μου δουλέυει φαντάσου. Άν καταφέρουμε να μάθουμε τουλάχιστον οτι ειναι ακόμα εκει λέω στην μαμά μου να με φέρει αν θέλεις|!

Κουκλιτσες ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! μου εχει γεννηθει μια επιθυμια.. θελω να ανταλαξουμε τηλεφωνα γιατι οπως τωρα με την περιπτωση της Ζουνιτσας θα μπορουσαμε να μαθουμε νεα αν ειχε καποια απο εμας το τηλεφωνο της!! δεν ξερω αν συμφωνειτε και εσεις??

Σχετικά με το τηλέφωνο εγώ προσωπικά συμφωνώ άλλωστε 8 μήνες μιλάμε εδω μέσα! Θα σου στείλω πμ!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κούκλες,αύριο έχω ραντεβού με την Μαια του γιατρού μου για n s t και μαθήματα ανωδινου θα δω αν μπορεί να με βοηθήσει στο θέμα του θηλασμου και θα αν δεν μου αρέσουν αυτα που θα μου πει θα έρθω κι εγώ στην συναντηση. Η αλήθεια είναι ότι τα σκέφτομαι τα 50 ευρώ Γιατί έχω πολλά έξοδα αυτό το καιρό ασε που πήγα κΙ αγορασα τα βιβλία της πατσουρου και μου στοίχισαν πιο ακριβά.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημέρα κι από εμένα,

Margioula ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Christy εχθές είχα πάει στον γιατρό μου και πήρα διάφορα φυλλαδιάκια. Ένα από αυτά ήταν για συναντήσεις που γίνονται στο Ιασώ με θέμα "Συμβουλές για το Μητρικό Θηλασμό και την περιποίηση του βρέφους". Λέει ότι έχει ελεύθερη είσοδο και γίνονται από Δευτέρα εως Παρασκευή στον 1ο όροφο της κλινικής από 11:00 εως τη 13:00. Έχει και τηλ για πληροφορίες 2106184155. Προσωπικά δεν νομίζω να πάω γιατί αυτά θα τα συζητήσουμε στην Ευτοκία που πηγαίνω από τον Σεπτέμβρη, αλλά αφού δεν έχει κόστος γιατί να μην το κοιτάξεις?

Κορίτσια πλεόν ο μπεμπούλης αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Είμαι στην 33η εβδομάδα και έχει φτάσει τα 2650γρ. Να αρχίσω τα βαράκια για να μπορώ να τον σηκώνω όταν γεννηθεί με το καλό?:D Θα ξαναπάμε σε 15 μέρες και βλέπουμε...

Φιλιάααααααααααααα

Διαφημίσεις

Αχ βρε Μαργιούλα προσπάθησε να τα καταφέρεις εκτός του ότι θα πάρουμε πολύ χρήσιμες πληροφορίες θα βρεθούμε κιόλας!!!! :P

Όσο για την Ζουνίτσα το εχω σκεφτεί κ εγώ...θα ήθελα πολύ να την δώ αλλά δεν ξέρουμε τπτ..ούτε αν ειναι ακόμα στο νοσοκομείο ρε γμτ.. η αλήθεια δε είναι οτι πλέον δεν οδηγώ εγώ γιατί οκ μπαίνω στην 35η εβδομάδα και δεν πολυκουνιέμαι εύκολα..στο σεμινάριο θα έρθω με την μαμά μου γιατί ο άντρας μου δουλέυει φαντάσου. Άν καταφέρουμε να μάθουμε τουλάχιστον οτι ειναι ακόμα εκει λέω στην μαμά μου να με φέρει αν θέλεις|!

Σχετικά με το τηλέφωνο εγώ προσωπικά συμφωνώ άλλωστε 8 μήνες μιλάμε εδω μέσα! Θα σου στείλω πμ!

Αγγελικουλα μου τον αντρα μου προσπαθω να πεισω γιατι εχω κλεισει και στο Ελενα Βενιζελου αυτο τον μηνα και το θεωρει περιττο να παμε και στα δυο ειδκα τωρα που το οικονομικο ειναι αστα να πανε!! οχι τιποτα αλλο αυτος θα με φερει γιατι και εγω εχω σταματησει να οδηγω!! οσο για την Ζουνιτσα φαντζομαι οτι επειδη ειναι πολυ προωρη η κορουλα της ακομα εκει θα ειναι, νομιζω οτι αν κανονισουμε μπορουμε να παμε να την βρουμε μας ειχε πει οτι ειναι στον πρωτο οροφο στο δωματιο 3.

Οσο για το τηλεφωνο θα σου στειλω και εγω πμ!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ρε κοριτσια μονο εμενα με πιανει λιγο αγχος για το πως θα ειναι η ζωη με το μωρο??? Χθες με επιασε κατι τυπου "ειμαι ετοιμη να γινω μανα" και κατι τετοια...

Οχι κοριτσακι μου εγω ρωταω συνεχεια τον αντρα μου θα τα καταφερουμε?? τον εχω πρηξει γιατι και η μαμα μου δουλευει και δεν περιμενουμε πολλα πραγματα και απο εκει!! μια απο τα ιδια ειμαι και εγω!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια??

Μελακι μου κατι για μια εκρηξη στην πρεσβεια της Ελβετιας ακουσα..

Τι εγινε ρε κοριτσια και ειναι ο αντρας μου στο κεντρο της Αθηνας???

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Οχι κοριτσακι μου εγω ρωταω συνεχεια τον αντρα μου θα τα καταφερουμε?? τον εχω πρηξει γιατι και η μαμα μου δουλευει και δεν περιμενουμε πολλα πραγματα και απο εκει!! μια απο τα ιδια ειμαι και εγω!!

Ετσι ακριβως Μαργιουλα μου, κι εμενα οι γονεις μου ζουν εκτος Αθηνων και οι γονεις του αντρα μου δεν ζουν...σκουρα τα πραγματα!

5NEXp2.png

Ετσι ακριβως Μαργιουλα μου, κι εμενα οι γονεις μου ζουν εκτος Αθηνων και οι γονεις του αντρα μου δεν ζουν...σκουρα τα πραγματα!

Ξερεις τι πιστευω παρολα αυτα! αγχωνομαστε γιατι ξερουμε οτι το μωρακι περα απο πολες χαρες φερνει και πολλες ευθυνες!! και πιστευω οτι θα γινουμε καλοι γονεις γιατι μονο οποιος αγχωνεται εχει αισθηση της καταστασης!! εγω ελεγα στον αντρα μου οτι στο Αρεταιειο θα ειμαι μονη μου τα βραδια γιατι δεν επιτρεπουν συνοδο τι θα κανω ετσι και κλαιει η μικρη??????? χαχαχαχα

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...