Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Angelikig, έκλεισα και εγώ με την αδερφή για τη Παρασκευή. Οπότε θα σε γνωρίσω (εύκολο να μας καταλάβεις: θα δεις 2 δίδυμες έγκυες!)

Αααα!!! Τι καλά!!! Πολύ χάρηκα τώρα ειλικρινά!!! :P Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά η φωτογραφία αλλά εσύ αποκλείεται να με γνωρίσεις? εννοείται οτι αν δώ 2 έγκυες διδυμούλες θα μιλήσω αλλά το θέμα ειναι ποια απο τις δύο?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια!!! Τι κανετε σημερα? Ολες καλα?.. Κανενα νεο απο την Ζουνιτσα ε? ευχομαι να ειναι ολα καλα..

Η Μαρια που ειναι?

Εγω σημερα μπαινω στην 36 εβδομαδα.. Ευχομαι να περασει και αυτη να μπω επιτελους στο μηνα μου. Να μου φυγει το πολυ αγχος.. :rolleyes:

Την Πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο. Ελπιζω να ειναι ολα καλα. Αυτες τις μερες ειναι ποιο ησυχος ο μικρος. Ελπιζω να μεγαλωνει και να περιοριζεται γι'αυτο να μην μπορει να κανει τα δικα του... :mrgreen:

Να σας ρωτησω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας. Τα υγρα μου δεν ειναι εντελως λευκα. Εχουν ενα ψιλομπεζ χρωμα. Συγνωμη για την αναλυση αλλα εχω εγχωθει. Λετε να πρεπει να κανω καμια καλλιεργια? Δεν εχω κατι αλλο ομως οπως φαγουρα κ.τ.λ. Σκεφτομαι μηπως ειναι κατι και το εχω αμελησει..:confused:

Αγγελικουλα μην στεναχωριεσαι. Ακομα και την πρωτη μερα να μην ειναι μαζι σου ο μπεμπης θα ειναι για καλο η παρακολουθηση. Σημασια εχει να γυρισουμε ολες στο σπιτακι μας με τα μωρακια μας!!! Ακουω τοσα που εχω κατααγχωθει και γω.. :cry:

Και γω συνεχεια σκεφτομαι μην συμβει κατι και μου παρουν το μωρο και το πανε στο νοσοκομειο..εχω επηρεαστει και σκεφτομαι συνεχεια μην μου το παρουν νωρις και δεν εχει παρει το καταλληλο βαρος και πολλα αλλα..

Αχ θα σκασουμε μεχρι να γυρισουμε σπιτακι μας!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημέρα κοριτσια!!! Τι κανετε σημερα? Ολες καλα?.. Κανενα νεο απο την Ζουνιτσα ε? ευχομαι να ειναι ολα καλα..

Η Μαρια που ειναι?

Εγω σημερα μπαινω στην 36 εβδομαδα.. Ευχομαι να περασει και αυτη να μπω επιτελους στο μηνα μου. Να μου φυγει το πολυ αγχος.. :rolleyes:

Την Πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο. Ελπιζω να ειναι ολα καλα. Αυτες τις μερες ειναι ποιο ησυχος ο μικρος. Ελπιζω να μεγαλωνει και να περιοριζεται γι'αυτο να μην μπορει να κανει τα δικα του... :mrgreen:

Να σας ρωτησω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας. Τα υγρα μου δεν ειναι εντελως λευκα. Εχουν ενα ψιλομπεζ χρωμα. Συγνωμη για την αναλυση αλλα εχω εγχωθει. Λετε να πρεπει να κανω καμια καλλιεργια? Δεν εχω κατι αλλο ομως οπως φαγουρα κ.τ.λ. Σκεφτομαι μηπως ειναι κατι και το εχω αμελησει..:confused:

Αγγελικουλα μην στεναχωριεσαι. Ακομα και την πρωτη μερα να μην ειναι μαζι σου ο μπεμπης θα ειναι για καλο η παρακολουθηση. Σημασια εχει να γυρισουμε ολες στο σπιτακι μας με τα μωρακια μας!!! Ακουω τοσα που εχω κατααγχωθει και γω.. :cry:

Και γω συνεχεια σκεφτομαι μην συμβει κατι και μου παρουν το μωρο και το πανε στο νοσοκομειο..εχω επηρεαστει και σκεφτομαι συνεχεια μην μου το παρουν νωρις και δεν εχει παρει το καταλληλο βαρος και πολλα αλλα..

Αγγελικουλα συμφωνω με την Μαριλενα για την εντατικη αν και ειναι απαραδεχτο το συαστημα τους!!!

Μαριλενα μου 36 εβδομαδων!! εσυ εισαι πολυ ποιο κοντα απο εμας!! οσο για τα υγρα εμενα ο γιατρος μου, μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα αρκει να μην εχουμε τσουξιμο ή φαγουρα αυτα ξερω εγω!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

ΣΟΡΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Μελακι μου μην νευριαζεις και νευριαζεις και το νινι σου!!! :tongue:

Προσπαθησε να ηρεμησεις..

Ειναι αληθεια οτι γινονται πολλα στα νοσοκομεια και στα μαιευτηρια αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τους αλλαξουμε εμεις..

Και μενα μου ειπαν στο Μητερα οτι το βραδυ δεν θα μπορω να εχω το μωρο μαζι μου παρα μονο για να το ταισω.. :evil:

Μονο σε μονοκλινο στο δινουν.. Εγω δεν μπορω να παρω μονοκλινο για οικονομικους λογους. Οποτε πρεπει να συμβιβαστω με την ιδεα!!!

Δυστηχως ετσι εχουν τα πραγματα.

Κοιτα να ξεκουραστεις εσυ. Δεν μπορει να αναλαβει καποιος αλλος τη μικρη σου? Να χαλαρωσεις λιγακι. Μην ταλαιπωρησε τοσο πολυ...

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλενα μου 36 εβδομαδων!! εσυ εισαι πολυ ποιο κοντα απο εμας!! οσο για τα υγρα εμενα ο γιατρος μου, μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα αρκει να μην εχουμε τσουξιμο ή φαγουρα αυτα ξερω εγω!!

Ναι Μαργιουλα μου σημερα μπαινω στην 36! Αν εχω καταλαβει σωστα με το που κλεισουμε την 36 μπαινουμε στον 9!!!

Ασε με εχει φαει η αγωνια...να προλαβω να κλεισω και την 38 να παρει βαρος ο μπεμπης μου..

Την Πεμπτη που θα παω στον γιατρο ελπιζω να το θυμηθω και να τον ρωτησω για τα υγρα..

Αντε να πατε στο σεμηναριο να μας ενημερωσετε και μας που δεν μπορουμε να ειμαστε!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!! :tongue:

cfcIp3.png

Ναι Μαργιουλα μου σημερα μπαινω στην 36! Αν εχω καταλαβει σωστα με το που κλεισουμε την 36 μπαινουμε στον 9!!!

Ασε με εχει φαει η αγωνια...να προλαβω να κλεισω και την 38 να παρει βαρος ο μπεμπης μου..

Την Πεμπτη που θα παω στον γιατρο ελπιζω να το θυμηθω και να τον ρωτησω για τα υγρα..

Αντε να πατε στο σεμηναριο να μας ενημερωσετε και μας που δεν μπορουμε να ειμαστε!!

Με το καλο κουκλιτσα μου!! ποσο ζυγιζει το μικρο σου? εννοειται οποια παει μας ενημερωνει και εμας τις υπολοιπες αν δεν τα καταφερουμε να παμε!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μαργιούλα μου είδα και το νινάκι σου το όμορφο συγχαρητήρια!!!!!!! Άντε με το καλό να την σφίξεις στην αγκαλίτσα σου! Βρε κορίτσια πείτε μου κάτι? Δεν ανυπομονείτε πλέον? Ουφ εγω δεν κρατιέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Φιλάκια και σε όλες τις μανουλίτσες!

Ευχαριστωωωωωω!!! και εγω δεν κρατιεμαι Αγγελικουλα μου αντε να πανε ολα καλα και να παρουμε αγγαλιτσα τα μπεμπακια μας!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλο μηνα!!!!!!!!!

Αγγελικη μου σε νιωθω ειναι κατι που πρεπει να γινει με την παρακολουθηση του εμβρυου οταν υπαρχει σαγχαρο αλλα γιατι ο μπαμπας δεν μπορει να μπει μεσα? για δες το με τον γιατρο αυτο!

για τον θηλασμο μην ανυσηχεις θα κατεβει το γαλα μολις βαλεις τον μπεμπη στο στηθος και εγω ειχα γεννησει μεσημερι και την αλλη μερα την εβαλα κ ολα καλα!

Στο Ασκληπειο που θα γεννησω εγω παντως ειναι rooming in αποκλειστικα μονο μπανιο το κανει η μαια κ εισαι παρουσα εκεινη την ωρα.Ολη την ωρα διπλα σου το μωρο για αυτο κ ζητανε και ενα σωρο ρουχαλακια γιατι εσυ το αλλαζεις εσυ το ταιζεις ολα εσυ.Βεβαια αν ζητησεις βοηθεια κανενα προβλημα.

Αντε μελακι μου μην μου συγχυζεσαι!

Μαριλενακι αφου μπηκες στην 36η ολα καλα τελεια! καλα ειπα οτι θα ερθω στην γεννα!

εγω πονακια ακαθεκτα κ καουρες απιστευτες αλλα το παλευω. σημερα πηγα απο το γραφειο ουτε λεφτα πηρα κ φυσικα ουτε το χαρτι την αλλη Δευτερα μου ειπε!

...Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά η φωτογραφία αλλά εσύ αποκλείεται να με γνωρίσεις? εννοείται οτι αν δώ 2 έγκυες διδυμούλες θα μιλήσω αλλά το θέμα ειναι ποια απο τις δύο?

Αγγελική θα είμαι η ξανθιά. Και το όνομά μου είναι Κατερίνα :). (έχω Photo στο προφίλ μου).

H photo σου είναι πάρα πολύ μικρή. Δεν είμαι σίγουρη αν θα σε καταλάβω...

Αν πω και ένα γεια σε άλλη κοπέλα, ε δεν πειράζει!

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Η Μαρια που ειναι?

Μαριλενάκι δεν νομίζω τα μπεζ υγρά να ειναι κάτι σοβαρό αλλά καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου! Μην αγχώνεσαι με το βάρος του μπέμπη σου γιατί πλέον τα μωράκια μας πέρνουν απότομα βάρος οπότε θα πάρει και ο δικός σου! Όσο για την παρακολούθηση το ξέρω οτι είναι για την ασφάλεια του μωρού μου γι αυτό κ δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό απλά ξέρεις τώρα..καταλαβαίνεις...

Μωρε θα σκάσουμε δεν λες τπτ...!!!

Κοριτσια θα σας απαντησω το απογευμα μπορει να μπορεσω να ερθω και εγω!!

Ααααα Μαργιούλα μου έλαααααααααααααααααα!!! Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω απο κοντά!!! :P

Αγγελικουλα συμφωνω με την Μαριλενα για την εντατικη αν και ειναι απαραδεχτο το συαστημα τους!!!

Απαράδεκτο δεν λες τπτ.. να στερείται το μωράκι την μανούλα του και τούμπαλιν... τεσπα

Μαριλενάκι καλό μήνα και με το καλό κούκλα μου!!!! Μπαίνεις στον μήνα σου σιγά σιγά άντε μην ανησυχείς όλα θα πάνε κατ'ευχήν!!! φυσικά και θα σας ενημερώσουμε για ολα μην το συζητάς καθόλου!!!

καλο μηνα!!!!!!!!!

Αγγελικη μου σε νιωθω ειναι κατι που πρεπει να γινει με την παρακολουθηση του εμβρυου οταν υπαρχει σαγχαρο αλλα γιατι ο μπαμπας δεν μπορει να μπει μεσα? για δες το με τον γιατρο αυτο!

για τον θηλασμο μην ανυσηχεις θα κατεβει το γαλα μολις βαλεις τον μπεμπη στο στηθος και εγω ειχα γεννησει μεσημερι και την αλλη μερα την εβαλα κ ολα καλα!

Στο Ασκληπειο που θα γεννησω εγω παντως ειναι rooming in αποκλειστικα μονο μπανιο το κανει η μαια κ εισαι παρουσα εκεινη την ωρα.Ολη την ωρα διπλα σου το μωρο για αυτο κ ζητανε και ενα σωρο ρουχαλακια γιατι εσυ το αλλαζεις εσυ το ταιζεις ολα εσυ.Βεβαια αν ζητησεις βοηθεια κανενα προβλημα.

Αντε μελακι μου μην μου συγχυζεσαι!

Μαριλενακι αφου μπηκες στην 36η ολα καλα τελεια! καλα ειπα οτι θα ερθω στην γεννα!

εγω πονακια ακαθεκτα κ καουρες απιστευτες αλλα το παλευω. σημερα πηγα απο το γραφειο ουτε λεφτα πηρα κ φυσικα ουτε το χαρτι την αλλη Δευτερα μου ειπε!

Καλο μήνα Μαράκι μου!! Πονάκια? τι πονάκια? Καούρες εχω κ εγώ πολλές και κυριώς απο τις 6.30 και μετά..κατα τα άλλα πόνος μεγάλος στην μέση δνε μπορώ να κουνηθώ έυκολα κτλ κτλ.. Ακόμα να στο δώσει το χαρτί αυτός ο βλάκας? ελεος πια...

Πάλι καλά εσύ στο Ασκληπιό τουλάχιστον θα χαρείς το παιδάκι σου, εμείς θα πληρώσουμε ενα σκασμό λεφτά και στο τέλος θα το δω την άλλη μέρα...τι να κάνεις? υπομονή! Ας ειναι γερός και όλα τ'αλλα θα τα βρούμε στην πορεία, την αγάπη που θα του λειψει την 1η μέρα θα του την ανταποδώσω διπλά την έπόμενη!!! Θα τον λυσσάξω στα φιλιά!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελική θα είμαι η ξανθιά. Και το όνομά μου είναι Κατερίνα :). (έχω Photo στο προφίλ μου).

H photo σου είναι πάρα πολύ μικρή. Δεν είμαι σίγουρη αν θα σε καταλάβω...

Αν πω και ένα γεια σε άλλη κοπέλα, ε δεν πειράζει!

Κατερινάκι κ εγώ ξανθιά ειμαι!!!! Οταν δεις εναν κουβά με πόδια θα με αναγνωρίσεις χΑχαΑχΑαΑααα

Σιγά μην πειράζει γεία θα της πεις καλέ!!! Θα μπώ στο προφίλ σου να σε δω μπες κ εσύ στο δικό μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ποιά πολυθρόνα πήρες καλέ Margioula από το ΙΚΕΑ με 40 ευρώ? Πως μου ξέφυγε εμένα αυτή :confused:

Velissaki μου ισως το εγραψα βιαστηκα δεν ειναι ακριβως θηλασμου!! αλλα εμενα θα με βολεψει σιγουρα!! δες τον καταλογο του ΙΚΕΑ να παρεις μια γευση για το πως περιπου ειναι http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GR/ πηγαινε στην σελιδα 62 ειναι μια που της μοιαζει αρκετα με τα 59 ευρω!! αυτη δεν υπαρχει στον καταλογο την ειχανε με την ενδειξη ως προσφορα!! λεγεται Pello θα την βρεις στις πολυθρονες κοστιζει 39 ευρω και αν θελησεις να την παρεις ειναι στον διαδρομο 14 στο ραφι H

φιλακια πολλα!!!!

Αγγελικουλα μου και εγω θα χαρω πολυ να σας γνωρισω και εσενα και την Garouf αλλα εχω ενα μικρο εμποδιο θα το προσπαθησω!! ελπιζω να τα καταφερουμε, αλλιως θελεται να παμε να δουμε την zounitsa μαζι και να βρεθουμε εκει? την εχω συνεχεια στο μυαλο μου και δεν εχουμε νεα της γμτ!! σημερα πηγα στην δουλεια και κανονισα με το γραφειο προσωπικου την αδεια τοκετου!! ολοι μου λεγανε πως η μπεμπα με εχει ομορφηνει!! μωρε λετε?? φιλακια σε ολες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...