Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Margioula ήμασταν κι εμείς εχθές στο ΙΚΕΑ στον Κηφισό την ίδια ώρα που ήσουν κι εσύ, αλλά δεν μπήκα το πρωί καθόλου και δεν ήξερα ότι ήσουν εκεί:roll:. Τεσπα τι ταλαιπώρια κι αυτή στα ταμεία! Είχα κάτσει πάνω στη συσκευασία της συρταρίερας που πήραμε, και την είχαμε βάλει σε αυτά τα μεγάλα καρότσια του ΙΚΕΑ γιατί δεν την πάλευα τέτοια αναμονή.:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

μπραβο Μαργιουλα μου! πολυ παρα πολυ καλη η μπεμπα σου!

απλα προσεχε λιγο το αλατι οχι οτι η πιεση σου δειχνει κατι.Το ιδιο μου ειπε κ εμενα ο γιατρος αν κ η πιεση 8.

Μαριλενα εγω τα επλυνα με απορρυπαντικο δικο μας και μαλακτικο προδερμ κ ξεβγαλμα διπλο.

Γιατι εβαλα και αλλα ρουχα μεσα.Τις πυτζαμες που εχει η μαμα μου στην Αθηνα της επλυνε κανονικα αλλα στις 18/11 ερχετε κ θα της βαλω ενα ξεπλυμα με παιδικο μαλακτικο.

Ναι Μαρακι μου!! θα προσεξουμε λιγο και ολα καλα θα πανε!! με το καλο να υποδεχτεις την μανουλα σου αν καταλαβαινω καλα!! μακια.

Margioula ήμασταν κι εμείς εχθές στο ΙΚΕΑ στον Κηφισό την ίδια ώρα που ήσουν κι εσύ, αλλά δεν μπήκα το πρωί καθόλου και δεν ήξερα ότι ήσουν εκεί:roll:. Τεσπα τι ταλαιπώρια κι αυτή στα ταμεία! Είχα κάτσει πάνω στη συσκευασία της συρταρίερας που πήραμε, και την είχαμε βάλει σε αυτά τα μεγάλα καρότσια του ΙΚΕΑ γιατί δεν την πάλευα τέτοια αναμονή.:)

Ελα ρε συ!! αντε αν ειχαμε συνενοηθει θα συναντιομασταν!! αστα με τα ταμεια εγω επαθα μεγαλη πλακα 20 καροτσια στο φουλ γεματα ουρα μπροστα μας!! με γεια τα πραγματακια σας!! αλλα αξιζε η ταλαιπωρια πηραμε πολυ ωραια πραγματακια!! πηρα πολυθρωνα θηλασμου με σχεδον 40 ευρω, φωτιστικο, πορτατιφ, χαλακι και ενα καρο μικρα πραγματακια ξεπαραδιαστηκαμε αλλα χαλαλι, τωρα μου μενει το θηλαστρο που μαλλον θα το παρω αφου γεννηθει η μικρη για να δω τι μπορω να κανω απο μονη μου!! σουτιεν θηλασμου 3-4, λαστεξ για μετα την γεννα, ενα στρωματακι για το πορτ μπεμπε, μπανακι αλλαξιερα και ενας υγραντηρας μου εχουν πει οτι χρειαζεται αληθεια ποια ειναι η γνωμη σας? βασικα δεν γινεται να τα παρεις ολα με την μια δυστηχως!!! κοριτσαρες σημερα ειναι ο γαμος της ξαδερφης και παω να ετοιμαστω!!!! φιλακια πολλα σε ολες!!

Ζουνιτσα ελπιζουμε να ειστε και οι δυο καλα! σας σκεφτομαστε συνεχεια!!! να μας φιλησεις το αγγελουδι σου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αχ Μαργιούλα, αν το βλεπα το πρωί θα ερχόμουν ΙΚΕΑ.

Προς τα κει ήμουν, έτοιμη να πάω ήμουν, αλλά λέω άστο μωρέ.

Γμτ.!

Αχ επρεπε να ειχαμε συνενοηθει τελικα ωραια θα ηταν να βρισκομασταν ολες και με την velissa!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Εμείς πέρσι τα κρατήσαμε, να σου πω δε ξέρω σίγουρα γιατί....

Φέτος σίγουρα δε ξανακρατάμε. Μόνο θα δωρίσουμε.

Και εμεις Μελακι μου το ιδιο θα κανουμε γιατι παροτι ειναι το πρωτο ειναι πολλα τα ζορια με τα οικονομικα μας!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

KαΛησπερα κούκλες ο υπολογιστής μου κόλλησε aids και μπαίνω από το κινητό στα κλεφτα.

Ζουζουνιτσα να σου ζήσει η κορακλα! Να είναι γερή και τυχερή! Να μου την φιλησεις στα μπουτακια. Οπότε μπορείς γράψε μας λεπτομεριες.

Λένα ευχαριστώ για τις συμβουλές είναι πολύτιμες για μένα από μια μανούλα που τα έχει περάσει δις. Έμαθα για μια παιδιατρο στην περιοχή που στηρίζει ουσιαστικά τον θηλασμο και έχω καθησυχαστει άρκετα. Στις φίλες μου δεν μπορώ να στηριχτω γιατί μετά από λανθασμένες οδηγίες από τους παιδιατρους δεν κατάφεραν να θηλασουν ή έδιναν συμπληρημα μετά την πρώτη δυσκολία.

Την Παρασκευή παρελαβα την ενδοεπικοινωνια angelcare και είμαι κατενθουσιασμενη, φοβερό μηχανημα! Εκτός από τον ανίχνευτη κίνησης ένεργοποιειται ο ήχος μόνο όταν κλαίει το μωρό για να μην παίρνει ακτινοβολία συνεχώς, συν ότι φαίνεται και η θερμοκρασία του δωματίου του μωρού στην οθόνη του γονέα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Καλό μήνα να έχουμε όλες μας!! :P

Μα τι γίνεται εδω πέρα? Λίγες μέρες δεν μπαίνω και οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς!!

Αννούλα μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου να είναι πάντοτε γερή και καλότυχη στην ζωή της!!! Φαντάζομαι εχεις ξετρελαθεί έ? Πες μας νέα σας όποτε μπορείς περιμένουμε με αγωνία!!!!

Μαργιούλα μου είδα και το νινάκι σου το όμορφο συγχαρητήρια!!!!!!! Άντε με το καλό να την σφίξεις στην αγκαλίτσα σου! Βρε κορίτσια πείτε μου κάτι? Δεν ανυπομονείτε πλέον? Ουφ εγω δεν κρατιέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Φιλάκια και σε όλες τις μανουλίτσες!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εντωμεταξύ απο την τελευταία επίσκεψη μου στον γιατρό την προηγούμενη εβδομάδα εχω σπαστεί με κάτι που μου είπαν.. Με το που γίνει η καισαρική βλέπω ελάχιστα τον μπέμπη μου και μετά μου τον παίρνουν, τον πάνε να τον δει ο μπαμπάς του (γιατί δεν επιτρέπεται να μπει στο χειρουργείο :( ) και μετά τον πάνε κατευθείαν στην εντατική για προληπτικούς λόγους λόγω σακχάρου.. επίσης να προσθέσω οτι εγώ δεν μπορώ να κατέβω στην εντατική τις πρώτες 24 ώρες λόγω καθετήρα και ορού.. άρα δεν θα μπορώ να τον βάλω στο στήθος.. Βέβαια η μαία με διαβεβαίωσε οτι την άλλη μέρα πρωί πρωί θα μου βγάλει τα διάφορα και θα με κατεβάσει να τον δώ και να τον ταίσω..αλλά βρε κορίτσια εχω σκάσει αλλιώς τα περίμενα ουφφφφφφφφφφ και αν μετά δεν κατέβει σωστά το γάλα? Την Παρασκευή θα πάω σ αυτό το σεμινάριο θηλασμού που σας έλεγα και θα δώ τι θα μου πουν κ εκει!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γειαααααααααα.

Αν σας πω τι τραβάω με τη μικρή.....θα θέλετε να τα χωνέψετε τα μωρά σας....ειλικρινά! Οπότε ας το προσπεράσω....

Πήρα επιτέλους την άδεια κύησης...ευελπιστώ ότι τελείωσαν οι εκδρομές μου στο ικα...για λοχεία, οαεδ κλπ θα πάει ο σύσυγος με εξουσιοδότηση μετά τη γέννα...ουφ!

Βρε Ζουνίτσα....ελπίζω να μας πεις κάποιο νεάκι....να είστε πολυ πολύ καλά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται....

Σώνει κ ντε προγραμματισμένη καισαρική με τη μία λόγω διαβήτη....

Να μη μπει στο χειρουργείο ο πατέρας....αυτό πραγματικά μόνο εδώ γίνεται!.....

Αλλού απτο 1980 ο πατέρας είναι μαζί!

Παρακολούθηση μακριά απτη μάνα το μωρό σώνει και ντε επίσης....τη 1η μέρα ζωής του...

Rooming in και καλά.... (το είδα πριν 5 μέρες στο Μητερα, παντού τα ίδια χάλια....καμία σχέση με rooming in...)

Αι σιχτίρ!

Εχω συγχηστεί πάλι!

Αυτή η τρομοκρατία πλέον!

Ελληνες γιατροί....φοβούνται κ τη σκιά τους και υπερθεραπαεύουν....ήμαρτον!

ΣΟΡΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται....

Σώνει κ ντε προγραμματισμένη καισαρική με τη μία λόγω διαβήτη....

Να μη μπει στο χειρουργείο ο πατέρας....αυτό πραγματικά μόνο εδώ γίνεται!.....

Αλλού απτο 1980 ο πατέρας είναι μαζί!

Παρακολούθηση μακριά απτη μάνα το μωρό σώνει και ντε επίσης....τη 1η μέρα ζωής του...

Rooming in και καλά.... (το είδα πριν 5 μέρες στο Μητερα, παντού τα ίδια χάλια....καμία σχέση με rooming in...)

Αι σιχτίρ!

Εχω συγχηστεί πάλι!

Αυτή η τρομοκρατία πλέον!

Ελληνες γιατροί....φοβούνται κ τη σκιά τους και υπερθεραπαεύουν....ήμαρτον!

ΣΟΡΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Τι σόρι βρε Μελάκι μου... εγώ να δεις τι νεύρα είχα οταν τα άκουσα αυτά...και πόσο στεναχωρήθηκα...αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου κ αλλιώς βγαίνουν.. Την 1η μέρα της ζωής του το αγοράκι μου θα την βγάλει στην εντατική..και το πιο αστείο? χωρίς ουσιαστικό λόγο αφού το παιδί δεν εχει καν επηρεαστεί απο το σάκχαρο το δικό μου..για τυπικούς λόγους.. δηλαδή για τυπικούς λόγους θα μου στερήσουν το παιδάκι μου και αυτό θα στερηθεί την μυρωδιά μου που του είναι το μόνο οικείο σε ενα μαιευτήριο..ασε με γιατι οσο το σκεφτομαι τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

... Την Παρασκευή θα πάω σ αυτό το σεμινάριο θηλασμού που σας έλεγα και θα δώ τι θα μου πουν κ εκει!

Angelikig, έκλεισα και εγώ με την αδερφή για τη Παρασκευή. Οπότε θα σε γνωρίσω (εύκολο να μας καταλάβεις: θα δεις 2 δίδυμες έγκυες!)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Angelikig, έκλεισα και εγώ με την αδερφή για τη Παρασκευή. Οπότε θα σε γνωρίσω (εύκολο να μας καταλάβεις: θα δεις 2 δίδυμες έγκυες!)

Κοριτσια που ειναι αυτο το σεμιναριο να κλεισουμε και εμεις?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει:

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010, στις 11 το πρωί.

Το σεμινάριο διαρκεί περίπου 2 ώρες και είναι 50€ η συμμετοχή. Μπορείς να φέρεις σύζυγο ή μητέρα κλπ

Leof. Dimokratias 20, Neo Psychiko, 15451

Tel: 210-6754075 / fax: 210-6754077

Lauri-Ann Robertson, IBCLC, HHC

International Board Certified Lactation Consultant

Holistic Health Coach

Discovery. Energy. Vitality. Balance. Wellness.

[email protected]

www.familywellness.gr

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...