Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι καλέ προς Θεού! Δεν εννοούσα τίποτα από αυτά που λέτε.Απλά λέω στην Κρίστυ να μην αγχώνετε για τις μέρες στο μαιευτήριο! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να έχει κάποιο θήλαστρο μαζί της! Αλοίμονο κι εγώ έχω μπουκάλια σπίτι μου για το μπέμπη όπως και για το μεγάλο γιο 6,5 χρονών τώρα πια!

Επίσης αν κάτι δεν πάει καλά με το θηλασμό και χρειαστεί κανένα μπουκαλάκι στο μαιευτήριο υπάρχουν τώρα κάτι έτοιμα με αποστειρωμένη πιπίλα μιας χρήσης στα μαιευτήρια μούρλια!Εγώ είχα δώσει 2 στην κόρη μου όταν ήμουν μέσα.Από όταν πήγαμε σπίτι και μετά η κόρη μου ξαναήπιε γάλα ξένο σε μπιμπερό 19 μηνών! Τα είχαμε καταφέρει!Τα είχαμε καταφέρει σε κάτι που ήθελα πρώτα εγώ περισσότερο.Ο γιος μου αντίθετα θήλασε 40 μέρες.

Φιλάκια πολλά!

Και όλα να είναι κατ'ευχήν με τη Ζουνίτσα!!!!!

Να της ζήσει και πάλι!

Λενανεκ μου καταρχας να σου δωσω συγχαρητηρια που καταφερες να θηλαζεις μεχρι 19 μηνων ειναι παρα πολυ!!! και ειλικρινα ξεκαθαρισα την θεση μου για να μην παρεξηγηθω γιατι θελω παρα πολυ να θηλασω και εννοειται δεν θελω να γινω ετια να αποτρεψω καμια κοπελα!!! μακαρι να τα καταφερουμε ολες μας να δωσουμε στα μωρα μας εκτος απο απο τα θρεπτικα συστατικα του γαλακτος τα αντισωματα........ και την αγαπη που νιωθουνε απο την τοσο στροργικη πραξη που ειναι θηλασμος φιλακια πολλα

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια η λιστα ξανα αλλαζει!!!

zounitsa κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!

Angelikig αγοράκι ΠΗΤ: 25/11/2010 (Μητέρα Αθηνών) Κ.Τ

christy28 ΠΗΤ: 25/11/2010 (Αρεταιείο) Φ.Τ

MarilenaAth αγορακι ΠΗΤ: 26/11/2010(Μητερα Κρήτης)

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΠΗΤ: 1/12/2010 (Μητέρα Αθηνών)

ΛΕΝΑΝΕΚ αγοράκι ΠΗΤ: 17/12/2010 (Αττικο)

Mariaefi kinder εκπληξη ΠΗΤ: 03/01/2011(Ασκληπειο Κρήτης Κ.Τ max 20/12/10)

Honey κοριτσάκι ΠΗΤ: 25/12/2010 (Λητώ) Φ.Τ

Μargioula (Μαρία) κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/12/2010 (Αρεταίειο) Φ.Τ

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσια αυτη ειναι η κορη μου!!!imgxrt.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Οπως καταλαβαινεται χθες τρελαθηκα παλι!!!! ειχαμε ραντεβου με τον γιατρο 8 παρα τεταρτο τελικα μας δεχτηκα 11 παρα τεταρτο μιλαμε για πολυ υπομονη!!!! αλλα χαλαλι οσο περιμεναμε νομιζα οτι θα μου τρυπουσε την κοιλια αλλα μετα μαλλον κουραστηκε και το εριξε στον υπνο οποτε ηταν ευκαιρια να την δουμε καθαροτατα!!!! η φωτογραφια δεν ειναι δυστηχως αυτο που βλεπαμε!! ολα ειναι καλα καναμε doppler το αμινιακο υγρο καλο, ο πλακουντας καλος, 1680 γρ, αυτη με το κεφαλι κατω και η ασβεστωση που βλεπαμε στην καρδια δεν υπαρχει πια εξαφανιστηκε!!!!!μονο μια επισημανση του γιατρο με τρομαξε μου ειπε οτι παροτι δεν εχω παρει πολλα κιλα και η πιεση μου που σας ειχα πει οτι ειναι 10 με 4,5 ειναι καλη λεει: αυτο θελουμε τωρα να διατηρειται χαμηλη! θελει να κοψω το αλατι γιατι παρατηρει οιδημα στην κοιλια μου και τωρα ειναι η πιο υπουλή εποχη!! πλεον θα εχω ραντεβου μαζι του στο μαιευτηριο 18/11

Λοιπον σημερα παμε με τον μπαμπα μας ΙΚΕΑ στον Κηφισο να προμηθευτουμε ολη την υπολοιπη προικα της μπεμπουλας!! μπας και συμπιπτει να συναντηθουμε με καμια κοπελια? την καλημερα μου φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσια 1760 γρ εκανα λαθος πριν και ο γιατρος μου ηταν πολυ θετικος για την δωρεα στην δημοσια τραπεζα του ομφαλοπλακουντιακου αιματος!!! την Τριτη θα παει ο αντρας μου να παρει τα κιτ! α η μπεμπα εχει και μαλλακια και τις μαγουλιτσες τις δικες μου!!! ξεκιναω για το ΙΚΕΑ φιλακια πολλααααααα!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Ζουνιτσα μου να σου ζησει η κορουλα σου!!! Ευχομαι να εισαστε και οι δυο καλα!!!

Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθηκατε πολυ εσυ και η μπεμπα σου!!!

Μολις μπορεσεις γραψε μας εχουμε πολυ αγωνία...

Σας στελνουμε την θετική μας ενέργεια και φιλια πολλά!!!

Μαριλενα-Μπεμπης!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κορίτσια μου Καλημέρα!!!

Και γω συνεχισω να βλεπω περιεργα ονειρα που και που αλλα προσπαθω να μην τα σκεφτομαι..

Εχω ξεκινησει και γω να φτιαχνω την βαλιτσα μου. Να σας ρωτησω κατι? Επλεινα τα σουτιεν μου με προδερμ στο χερι. Τα μπυτζαμακια σας τα πλυνατε και αυτα με προδερμ? Η με κανονικο απορυμαντικο?

Εγω χτες βραδυ δεν ενιωθα καθολου καλα...Ποναω δεξια στα πλευρα ψηλα. Και ειχα δυσφορια...δεν μπορουσα να αναπνευσω καθολου!!! Δεν ξερω αραγε ειναι φυσιολογικο? Το βραδυ στριφογυρνουσα συνεχως και δεν βολευομουν με τιποτα..

Αυτα τα δικα μου νεα..Σας φιλω ολες και τα μπεμπακια σας!!!

cfcIp3.png

Κοριτσια 1760 γρ εκανα λαθος πριν και ο γιατρος μου ηταν πολυ θετικος για την δωρεα στην δημοσια τραπεζα του ομφαλοπλακουντιακου αιματος!!! την Τριτη θα παει ο αντρας μου να παρει τα κιτ! α η μπεμπα εχει και μαλλακια και τις μαγουλιτσες τις δικες μου!!! ξεκιναω για το ΙΚΕΑ φιλακια πολλααααααα!!!!!!!

Καλημερα Μαργιουλα μου...Μπραβο για το μικιο σου!!!

Κοριτσια ο δικος μου ο γιατρος μου ειπε ωμα-ωμα οτι δεν εμπιστευεται ουτε την δημοσια ουτε την ιδιωτικη!!! Να τα κανουμε αν θελουμε οπου επιλεξουμε και να ξεχασουμε οτι τα εχουμε κανει!!! Τελος παντον....

Να ρωτησω κατι. Τα μετεγχυτικα (αν τα λεω σωστα) που πληρωνεις 1200? στην δημοσια τραπεζα, θα τα κρατησετε? Η θα δωσετε μονο το ομφαλοπλακουντιακο αιμα?

Καλα ψωνια στα ΙΚΕΑ!!! :mrgreen:

cfcIp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε???Ειχα μερες να μπω...Γεννησε η ζουνιτσα?????????????

Να σου ζησει Ζουνιτσα η κορη σου!!!!!!!!!!!!!!Γερη και καλοτυχη!!!!!!

Εμεις ειδαμε το μπεμπη μας την προηγουμενη Παρασκευη,ηταν 1700 γρ.Ρε κοριτσια μολις εβαλε ο γιατρος τον υπερηχο λες και του φωναξε καποιος και μας κοιτουσε καταματα!!!!!!!!Διακρινονταν και τα φρυδια του!!!!!!Ετοιμασα κι εγω βαλιτσα!!!!Φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!

Kale βαλτε με κι εμενα στη λιστα 30\12!!!!

Να ρωτησω κατι. Τα μετεγχυτικα (αν τα λεω σωστα) που πληρωνεις 1200? στην δημοσια τραπεζα, θα τα κρατησετε? Η θα δωσετε μονο το ομφαλοπλακουντιακο αιμα?

Εμείς πέρσι τα κρατήσαμε, να σου πω δε ξέρω σίγουρα γιατί....

Φέτος σίγουρα δε ξανακρατάμε. Μόνο θα δωρίσουμε.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

zounitsa κοριτσάκι ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!

Angelikig αγοράκι ΠΗΤ: 25/11/2010 (Μητέρα Αθηνών) Κ.Τ

christy28 ΠΗΤ: 25/11/2010 (Αρεταιείο) Φ.Τ

MarilenaAth αγορακι ΠΗΤ: 26/11/2010(Μητερα Κρήτης)

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΠΗΤ: 15/12/2010 (Μητέρα Αθηνών Φ.Τ., max 1/12/2010 Π.Τ.)

ΛΕΝΑΝΕΚ αγοράκι ΠΗΤ: 17/12/2010 (Αττικο)

Mariaefi kinder εκπληξη ΠΗΤ: 03/01/2011(Ασκληπειο Κρήτης Κ.Τ max 20/12/10)

Honey κοριτσάκι ΠΗΤ: 25/12/2010 (Λητώ) Φ.Τ

Μargioula (Μαρία) κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/12/2010 (Αρεταίειο) Φ.Τ

Φ.Τ.=Φυσιολογικός Τοκετός

Π.Τ.=Πρόκληση Τοκετού

Κ.Τ.=Καισαρική Τομή

κορίτσια έβαλα στη λίστα και τις 2 ημερομηνίες μου μια τη τελευταία ημ/νια περιόδου και μια με βάση το ΠΗΤ λόγω ΔΤ (Π.Τ.=Πρόκληση Τοκετού)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

καλημερα!

μπραβο Μαργιουλα μου! πολυ παρα πολυ καλη η μπεμπα σου!

απλα προσεχε λιγο το αλατι οχι οτι η πιεση σου δειχνει κατι.Το ιδιο μου ειπε κ εμενα ο γιατρος αν κ η πιεση 8.

Μαριλενα εγω τα επλυνα με απορρυπαντικο δικο μας και μαλακτικο προδερμ κ ξεβγαλμα διπλο.

Γιατι εβαλα και αλλα ρουχα μεσα.Τις πυτζαμες που εχει η μαμα μου στην Αθηνα της επλυνε κανονικα αλλα στις 18/11 ερχετε κ θα της βαλω ενα ξεπλυμα με παιδικο μαλακτικο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...