Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Αυπνιές έχω εγώ.'Αντε να δούμε πότε θα κοιμηθώ!

Ζουνίτσα σου εύχομαι να πάνε όλα κάτι παραπάνω από καλά και η μικρή σου να συνεχίσει να το παλεύει!Αγωνίστρια!Μια προσευχή σήμερα μόνο για σένα και το μωράκι σου για να πάνε όλα κατ'ευχήν!

christy28 μην ανυσηχείς τόσο με το θηλασμό! Σίγουρα το νοσοκομείο όπου θα γεννήσεις θα έχει νοσοκομειακό θήλαστρο που αποστειρώνεται! Έτσι και αλλιώς όπως σου έχω ξαναγράψει εδώ για τους πρώτους 6 μήνες θηλασμού το μόνο χρήσιμο βοήθημα είναι το νοσοκομειακό θήλαστρο το οποίο και μπορείς να νοικιασεις από το σπίτι.Και όσο για τις λίγες ημερες στο μαιευτήριο δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από τις αυθεντικές και γνήσιες θηλαστικές κινήσεις του μωρού! Το πιθανότερο είναι ένα μωρό να απολαμβάνει περισσότερο από κάθε τι να βρίσκεται στη ρόγα,στο στήθος,στην αγγαλιά της πολυαγαπημένης του μανούλας παρά να θέλει οποιοδήποτε σκεύασμα από καουτσούκ ή σιλικόνη!

Εγώ λοιπόν περιμένω στις 17/12 να αντικρύσω στο Αττικό νοσοκομείο το τρίτο μου αγγελούδι που τώρα θα είναι αγοράκι!

Καληνύχτα σας!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

όσο για τις λίγες ημερες στο μαιευτήριο δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από τις αυθεντικές και γνήσιες θηλαστικές κινήσεις του μωρού! Το πιθανότερο είναι ένα μωρό να απολαμβάνει περισσότερο από κάθε τι να βρίσκεται στη ρόγα,στο στήθος,στην αγγαλιά της πολυαγαπημένης του μανούλας παρά να θέλει οποιοδήποτε σκεύασμα από καουτσούκ ή σιλικόνη!

Λενανεκ μου επειδη εγω προτεινα μπιμπερο απο σιλικονη θελω να πω οτι εχεις απολυτο δικιο αλλα το προτεινω για τις ωρες που η μαμα λειπει και καποιος αλλος αναλαμβανει το ταΪσμα! ενα μπιμπερο απο σιλικονη βοηθαει το μωρακι να δεχτει πιο καλα το μπιμπερο με το γαλα που εχεις συλλεξει απο οποιοδηποτε αλλο! λογο οτι μπορει μεχρι και να το πιεζει μονο του και να τρεχει με την ροη που επιθυμει οπως στον φυσικο θηλασμο!! προς Θεου δεν ειπαμε να αντικαστησει το φυσικο θηλασμο!!

καλε εγω εχω κορη!!!! και παμε για φυσιολογικο τοκετο!!!!

Σορυ!! Κριστυ μουμπερδευτηκα!!! αποκαταστησε την αληθεια το Μελακι ομως!!

Καλησπέρα!

Πως περάσατε κοπελιές?

Εμείς πήγαμε τη Ζωή στη 1η της παρέλαση, πήραμε και σημαία, καθόλου όμως δε της άρεσε!

Και έφαγα πολύ μετά γμτ....τώρα νιώθω τελείως άρρωστη.

Αύριο δε ζυγίζομαι με τίποτα!

Τελευταία φορά ή μουν +7....τώρα θα με δείξει άλλο πράμα!

Ζουνίτσα πως πάς???

Εγώ το σκέφτηκα πολύ το θέμα μου και αποφάσισα ότι δε θέλω να μπω οικειοθελώς νωρίτερα για πρόκληση αν δεν έρθει μόνο του δηλαδή νωρίτερα.

Ας είμαι Χριστούγεννα μέσα...δε πειράζει.

Θα μου κοστίσει πάρα πολύ να είμαι μακριά από το άλλο μου κοριτσάκι εκείνες τις μέρες...αλλά τι να κάνουμε....δε πειράζει....όπω τα φέρει η φύση καλύτερα.

Να πάω για πρόκληση 7-10 μέρες πριν, μόνο και μόνο για ναμαι σπίτι στις 24-25/12 που έλεγα, όχι δε θα το κάνω.

Προκαλώ τη τύχη μου για άσκοπη καισαρική και άσκοπη ταλαιπωρία.

Καλύτερα φυσικά και όπως έρθει.

Ε, τώρα αν φτάσει 27/12 (που είναι η ημερολογιακή μου πητ) και δεν έρθει μόνο του, θα πάω με πρόκληση πάλι όπως πέρσι. Μια χαρά είχε εξελιχθεί!

Ελπίζω να μη μου κάνει νερά ο γιατρός γιατί θα αγριέψω.

Πως να το πω...σκέφτομαι ότι να κάνω τέτοιους προγραμματισμούς είναι προκλητικό...κακό...

Καλά να είμαστε και όποτε ναναι!

Βρε Κρίστι μου, δε ξέρω τι γίνεται με τα κιλά αλλά νιώθω χάλια ειλικρινά, σα να μαι όρκα...το σουλούπι μου δε σηκώνει και πολλά, μου το χει πει κ ο ντόκτορ, όλοι μου λένε τι μεγάλη κοιλιά που χω τώρα και σε σχεση με πέρσι βέβαια, και είναι 94-95 εκ...όχι τρομερό δηλαδή, αλλά μου φαίνετια πολύ πάνω μου. Και η μήτρα μου τα χει ήδη παίξει! Δε τη παλεύω λέμε!

Και σκύβω όοοολη μερα με το άλλο σπόρο που πάει πάνω κάτω σα παλαβό non stop.

Αφού το πρώι, 7.30-7.45 με τη τσίμπλα στο ματι όταν αρχίζει να φωνάζει οτι ξύπνησε, λέω "σήμερα δε θα σηκωθώ, θα μείνω εδώ", μιλάμε θέλω γερανό! Σα γριά πονάω! Και ήμουν και γυμνασμένη τρομάρα μου!

Απαπαπα η 2η απανωτή εγκυμοσύνη με ξέκανε!

Θέλει το κορμάκι μου χρόνο να συνέλθει!

Πολύυυυυυ χρόνο!

Μελακι μου ουτωσι αλλος η πιθανοτητες να γεννησεις πριν τις 27/12 ειναι πολλες ενω για μετα ειναι σχεδον ανηπαρκτες ποτε δεν ξερεις ισως σου κατσει αυτο που θελεις και εισαι και με τους δυο σου σπορους και με τον αντρουλη σου σπιτι σας τα Χριστουγεννα!!

Οσο για τα κιλα ουτε εγω θελω να ζυγιστω!! ειμαι +8,5 και δεν τρωω ρε γμτ δηλαδη αν ετρωγα θα ειχα γινει φαλαινα!! και το δικο μου το σκαρι αληθεια δεν σηκωνει πολλα κιλα αρχιζουν πονανε μεση, γονατα κ.λ.π. αλλα εσυ εχεις ενα μην πω δυο παραπανω!! η αληθεια ειναι οτι οι απανωτες εγκυμοσυνες ζωριζουν πολυ το σωμα το φτανουν στα ορια του χωρια το μικρο σου το ζουζουνι που σε τρεχει εχεις δικιο!!

Εμεις σημερα το απογευμα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο στις 7:45 περιμενω με πολυ μεγαλη ανυπομονησια να δω την μπεμπουλα μου,εχουμε ενα ολοκληρο μηνα να την δουμε!!

θα μου γραψει και εξετασεις ο γιατρος να δουμε γιατι η πιεση μου εχει φτασει 4,5 και θα κουβεντιασω μαζι του για την συλλογη των βλαστοκυτταρων και να δουμε και τι ωρα θα ξεμπερδεψω γιατι τα ραντεβου του πανε πολυ αργα!!

Φιλακια πολλα κουκλες και την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα!

ο καιρος επιτελους χειμωνιασε!

Μαργιουλα οχι δεν ξερω τι ειναι (ο γιατρος το εχει δει φυσικα) αλλα δεν θελουμε να μαθουμε -περιττο να σας πω οτι ολοι εχουν σκασει χαχαχα- δεν μας νοιαζει καθολου....

Ziggyana καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Μελακι μου εχεις δικιο με ενα μωρακι στο σπιτι κ ενα στην κοιλιτσα σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι ευκολα δεν το συζητω..εδω εμενα που ειναι 6 χρονων κ νιωθω πολλες φορες ασχημα οτι την παραμελω..ας πουμε τωρα απο την Τεταρτη το μεσημερι ειναι στην πεθερα μου και την ειδα λιγο χτες κανα 2ωρω σημερα θα μου την φερουν.

Μαργιουλα αντε να μας πεις νεα ευχαριστα για την μπουμπου σου!!

Απο ονειρα πως πατε εσεις? εγω ολο χαλια ονειρα βλεπω και προσπαθω να τα ξεχναω...

Διαφημίσεις

να τι εβαλα στις βαλιτσες

Για την μαμα:

Ταυτοτητα οικογενειακο βιβλιαριο εξετασεις προγεννητικου ελεγχου κ ολες οι τελευταιες εξετασεις.

Νυχτικες ή Πυζαμες με κουμπωμα για θηλασμο.

Σουτιεν 2 θηλασμου

επιθεματα στηθους

κυλοτακια 6-7 βαμβακερα ή μιας χρησεως(εγω πηρα μιας χρησεως)

Σερβιετες

παντοφλες (δινει κ η κλινικη)

νεσεσερ με καλλυντικα (κραγιον αποσμητικο κτλ)

τσαντα για τα ακαθαρτα

πετσετα προσωπου(δινει πετσετες η κλινικη)

Για το μωρο:

4-6 ζιπουνακια

4-6 φορμακια

4 πανες αγκαλιας

4-6 σαλιαρες ή πανακια

κατωσεντο πανωσεντονο

πετσετες ή μπουρνουζι

βουρτσα

κουβερτα αγκαλιας

Εγω εβαλα παραπανω γιατι στη καισαρικη καθεσε παραπανω μερες και θυμαμαι οτι δεν με φταναν τα φορμακια ουτε τα ζιπουνακια.

και τωρα δεν μενουμε και σε ευκολο σημειο να πηγαινοερχεται η μαμα μου, η οποια δεν οδηγαει κιολας.

Σαμπουαν αφρολουτρα αντισηπτικο οινοπνευμα παμπερς γαλατα τα δινει η κλινικη.

Μαργιουλα οχι δεν ξερω τι ειναι (ο γιατρος το εχει δει φυσικα) αλλα δεν θελουμε να μαθουμε -περιττο να σας πω οτι ολοι εχουν σκασει χαχαχα- δεν μας νοιαζει καθολου....

Μαργιουλα αντε να μας πεις νεα ευχαριστα για την μπουμπου σου!!

Απο ονειρα πως πατε εσεις? εγω ολο χαλια ονειρα βλεπω και προσπαθω να τα ξεχναω...

Καλα κανετε κοριτσακι μου αφου αντεχετε εσεις για τους αλλους!!!!!! με το καλο με ενα γερο μωρακι!!!!!

Μακαρι να ειναι ολα καλα εχω μεγαλη αγωνια!!

Απο ονειρο αστα χθες ειδα οτι με παρατησε ο αντρας μου!! ψυχολογια τρελου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Λενανεκ μου επειδη εγω προτεινα μπιμπερο απο σιλικονη θελω να πω οτι εχεις απολυτο δικιο αλλα το προτεινω για τις ωρες που η μαμα λειπει και καποιος αλλος αναλαμβανει το ταΪσμα! ενα μπιμπερο απο σιλικονη βοηθαει το μωρακι να δεχτει πιο καλα το μπιμπερο με το γαλα που εχεις συλλεξει απο οποιοδηποτε αλλο! λογο οτι μπορει μεχρι και να το πιεζει μονο του και να τρεχει με την ροη που επιθυμει οπως στον φυσικο θηλασμο!! προς Θεου δεν ειπαμε να αντικαστησει το φυσικο θηλασμο!!

Οχι καλέ προς Θεού! Δεν εννοούσα τίποτα από αυτά που λέτε.Απλά λέω στην Κρίστυ να μην αγχώνετε για τις μέρες στο μαιευτήριο! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να έχει κάποιο θήλαστρο μαζί της! Αλοίμονο κι εγώ έχω μπουκάλια σπίτι μου για το μπέμπη όπως και για το μεγάλο γιο 6,5 χρονών τώρα πια!

Επίσης αν κάτι δεν πάει καλά με το θηλασμό και χρειαστεί κανένα μπουκαλάκι στο μαιευτήριο υπάρχουν τώρα κάτι έτοιμα με αποστειρωμένη πιπίλα μιας χρήσης στα μαιευτήρια μούρλια!Εγώ είχα δώσει 2 στην κόρη μου όταν ήμουν μέσα.Από όταν πήγαμε σπίτι και μετά η κόρη μου ξαναήπιε γάλα ξένο σε μπιμπερό 19 μηνών! Τα είχαμε καταφέρει!Τα είχαμε καταφέρει σε κάτι που ήθελα πρώτα εγώ περισσότερο.Ο γιος μου αντίθετα θήλασε 40 μέρες.

Φιλάκια πολλά!

Και όλα να είναι κατ'ευχήν με τη Ζουνίτσα!!!!!

Να της ζήσει και πάλι!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Zounitsa κοπέλα μου να σου ζήσει η κορούλα σου.

Εύχομαι να πήγαν όλα όσο καλύτερα γίνεται και να είστε και οι δυο καλά.

Οποτε μπορέσεις γράψε μας νέα, έχουμε πολύ αγωνία.

Με το καλό να πάνε όλα από δω και πέρα!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κορίτσια Γένησσα!!!

Τώρα είμαστε καλά. Θα σας γράψω όποτε μπορέσω.

Σας φιλώ.

Κοριτσακι μου γλυκο να σου ζησει να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!!!! αντε κοριτσια να τη η προτωτοκη!!!εγω παντως θα ηθελα να ερθω να σας δω!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...