Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Κριστυ μου αφου θα εισαι Αρεταιειο δε θα σου δωσουν εκει θηλαστρο? Μηπως να περιμενεις και να ρωτησεις μετα εκει τις μαιες?

Οσο για τα κιλα, την περασμενη εβδομαδα ημουν +13, αυτην δε ζυγιστηκα.

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον ΔΤ τον ελέγχεις με διατροφή ή κάνεις και ενέσεις ινσουλίνης? Συγνώμη που ρωτώ, αλλά και εμένα ο γιατρός μου είπε 38η εβδομάδα λόγω ΔΤ. Και αναρωτιέμαι αν είναι τελικά τόσο απόλυτα τα πράγματα.

Κανω ινσουλινη απο την 5η εβδομαδα, ο διαβητολογος μου πιανει πουλια στον αερα και με πηρε χαμπαρι απο πριν την εγκυμοσυνη, γι αυτο και η παρακολουθηση απο την αρχη!

ο τοκετος κατα την 38η εβδομαδα σε γυναικες με Διαβητη Κυησης βρισσκεται στις κατευθυντηριες οδηγιες της Αμερικανικης Διαβητολογικης Εταιρειας. Δεν ειναι αυθαιρετη οδηγια του εκαστοτε γυναικολογου... Ο λογος που συστηνεται να γενναμε αυτη την εβδομαδα ειναι γιατι μετα αυξανεται πολυ ο κινδυνος για επιπλοκες του εμβρυου απο το σακχαρο (μακροσωμια κτλ).

Καλησπερα κοριτσια!

Κριστυ μου αφου θα εισαι Αρεταιειο δε θα σου δωσουν εκει θηλαστρο? Μηπως να περιμενεις και να ρωτησεις μετα εκει τις μαιες?

Οσο για τα κιλα, την περασμενη εβδομαδα ημουν +13, αυτην δε ζυγιστηκα.

την επομενη εβδομαδα εχω ραντεβου με την μαια του γιατρου μου, θα πουμε καποια πραγματα για τον ανωδυνο τοκετο και θα την ρωτησω σιγουρα για τον θηλασμο και την πολιτικη του νοσοκομειου.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλησπέρα!

Είδα νεογέννητο μωράκι σήμερα και έπαθα...κλάααααμα...έχω ξεχάσει πως είναι να χεις μια μπουκίτσα πάνω σου...τι καλά....

Μαριαέφη εμπεδώθηκε? Δηλαδή εχει μπει στη λεκάνη? Τι λες βρε παιδί μου....η Ζωή μου εμπεδώθηκε μετά από 2 ώρες ωκυτοκίνης....

Κάτσε στα αβγουλάκια σου ε....κλώσσα λίγο ακόμα και συ.

Πολλά βιαστικά μωρά έχουμε και δε μαρέσει!

Αντε να τα μαζεύουμε λέω εγώ!

Και γω σήμερα όλο πόνους και συσπάσεις είμαι....φρικάρω μιλάμε....απαπαπα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα κοριτσακια!!!

Αμαν κιολας βρε παιδια τι γινεται με μας του Δεκεμβριου? Επρεπε να ειμασταν στο Νοεμβρη μου φαινεται..

Πηγαμε και μεις σημερα στο γιατρο. Ο μπεμπης ειναι 2 κιλα παρα 35 γραμμαρια...Το σκατο λιγο-λιγο παιρνει το βαρος.. Τελος παντον.

Το αμνιακο ειναι στα ιδια επιπεδα. Μου ειπε οτι αφου το νιωθω δεν υπαρχει προβλημα. Με ρωτησε ποτε θα γεννησουμε και του λεω 6 Δεκεμβρη.

Και μου απαντησε οτι δεν θα περιμενουμε μεχρι τοτε...οποτε κατι εχει στο μυαλο του. Μετα του λεω 26 Νοεμβρη που γιορταζει ο αντρας μου και του αρεσε πολυ η ιδεα μου..οποτε μαλλον θα με βαλει και μενα νωρητερα..

Ο μπεμπης βγαινει μια εβδομαδα και 4 μερες μικροτερος απο την ημερολογιακη μου εβδομαδα. Λετε να υπαρχει καποιο προβλημα? Μου ειπε οτι οσο παραμενει τοσο η διαφορα δεν πειραζει. Το θεμα ειναι να μεγαλωνει. Αν δουμε οτι κατι δεν παει καλα θα το παρουμε νωρητερα με καισαρικη.. :( Τι να πω βρε κοριτσια..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλησπέρα!

Είδα νεογέννητο μωράκι σήμερα και έπαθα...κλάααααμα...έχω ξεχάσει πως είναι να χεις μια μπουκίτσα πάνω σου...τι καλά....

Πολλά βιαστικά μωρά έχουμε και δε μαρέσει!

Αντε να τα μαζεύουμε λέω εγώ!

Και γω σήμερα όλο πόνους και συσπάσεις είμαι....φρικάρω μιλάμε....απαπαπα.

Ποτε θα κραταμε τα μικρα μας και μεις αγκαλια ε???

Ειδες βρε παιδι μου ματι ομαδικο στο forum!!! ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!!!

Δεν ειναι αυθαιρετη οδηγια του εκαστοτε γυναικολογου... Ο λογος που συστηνεται να γενναμε αυτη την εβδομαδα ειναι γιατι μετα αυξανεται πολυ ο κινδυνος για επιπλοκες του εμβρυου απο το σακχαρο (μακροσωμια κτλ).

την επομενη εβδομαδα εχω ραντεβου με την μαια του γιατρου μου, θα πουμε καποια πραγματα για τον ανωδυνο τοκετο και θα την ρωτησω σιγουρα για τον θηλασμο και την πολιτικη του νοσοκομειου.

Μην ανησυχεις Κριστη μου. Πρεπει να εμπιστευτουμε μου φαινεται τους γιατρους. 38 εβδομαδων δεν ειναι τελεια τα μωρακια??? Ολα καλα θα πανε!!!

Εγω θα παρω το ηλεκτρικο θηλαστρο της AVENT...

Η μπουμπου εφτασε τα 2600 γρ, η μαμα ειναι +18 κιλα με εκραξε ο γιατρος αλλα ευτυχως το σακχαρο μου και το μωρο ειναι μια χαρα. την επομενη βδομαδα θα κανω nst και απο την μεθεπομενη θα με βλεπει 2 φορες την εβδομαδα. Αν δεν προκειψει καποια επιπλοκη απο το σακχαρο θα γεννησω 24-25 Νοεμβριου! Πωπω αιωνας μου φαινεται!!!! δεν μπορω να κουνηθω και να κοιμηθω απο τωρα, τι θα κανω για αλλο εναν μηνα???

Αγκελικη εσυ ποσα κιλα εισαι συν? δεν ρωτω τις υπολοιπες γιατι θυμαμαι εχουν γραψει κατω απο 10 και θα πεσω σε μελαγχολια!

Μπραβο η μπουμπου σου κοπελαρα μεγαλη!!!

Και γω αλλο ενα μηνα εχω. Ετσι θελω να ελπιζω δηλαδη!!! Λες να γεννησουμε μαζι??? :-P

Στις 11 του μηνα που ζυγιστηκα τελευταια φορα ημουν +11!!!

Θα ζηγυστω το πρωι και θα σας πω..:oops:

γυρισα απο το ντοκτορ το μπεμπε πηρε θεση για γεννα εμπεδωθηκε το κεφαλι.

Ειναι 1740 γρμ δηλ μεσα σε 20 μερες εβαλε ενα κιλο. Αμνιακο υγρο τελεια η ποσοτητα ο λωρος αναμεσα στα ποδια η πιεση μου 8 με 6 σκατα.Καθολου βαρος κουραση κ μειωση της οδηγησης στο ελαχιστο....εννοειτε οτι θα κανω αποψε την ενεση κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου για να ειμαστε οκ σε περιπτωση που γεννηθει προωρα κ φυσικα ετοιμαζω βαλιτσα....!!!

ραντεβου σε 15 μερες παλι και nst.

Μπραβο Μαρια μου!!! Πολυ χαιρομαι για το μικιο σου! Δεν την γλυτωσες την κορτιζονη ε? Αχ τι να κανουμε ρε γαμωτο...Η αληθεια βεβαια ειναι οτι αφου την εκανα ενιωσα μεγαλυτερη ασφαλεια για το μικιο μου οποτε χαλαλι.. Βαλιτσα και γω πρεπει οπωσδηποτε μεχρι την επομενη εβδομαδα!!!

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!

Κατά τα άλλα περνάω μια φάση που βαρίεμαι απίστευτα να κουνηθώ...τα βράδυα δεν κοιμάμαι καλά κ ετσι τα πρωινά δεν έχω καθόλου ενέργεια.. φανταστείτε οτι εχω μαζεψει σχεδον τα πάντα για την βαλίτσα του μαιευτηρίου και βαριέμαι απίστευτα να την φτιάξω βρε κορίτσια... κάθε μέρα λέω ασε αυριο....

Αγγελικη μου δεν εισαι η μονη...και γω δεν κοιμαμαι καθολου καλα τα βραδυα..Ποναει αφορητα ολο μου το σωμα και ειδικα η μεση μου!!!

Υπομονη...μεσα στην εβδομαδα ολες με ετοιμες βαλιτσες!!!

μπάχαλο δε λες τίποτα....... χαχαχαχαχαχαχα. αυτό έλεγα "δεν μπορούσαν να είναι ίδια για όλες????" το παλεύει η μικρή μου να μείνει....

Ζουνιτσα μου πως εισαι σημερα? Ολα καλα? Η μπεμπα σου ειναι καλα ??

Καλο βραδυ σας ευχομαι!!! Φιλια πολλα!!!

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικη μου δεν εισαι η μονη...και γω δεν κοιμαμαι καθολου καλα τα βραδυα..Ποναει αφορητα ολο μου το σωμα και ειδικα η μεση μου!!!

Υπομονη...μεσα στην εβδομαδα ολες με ετοιμες βαλιτσες!!!

Κοριτσια αυτο με τον υπνο δεν υπαρχει πια!! μεχρι και καρπιαιος με χει πιασει εδω και ενα μηνα, τωρα διαβαζα οτι ειναι συχνο στην εγκυμοσυνη και φταιει η κατακρατιση υγρων μιλαμε δεν αντεχετε αλλο ποναει απιστευτα!! χωρια οτι μου κοβεται η ανασα, εχω καψιμο στο στομαχι, πονους στην μεση, μεχρι που ροχαλιζω ημαρτον δεν το εκανα ποτε!! δηλ. οταν θα γεννηθει θα κοιμαμαι περισσοτερο!!! ημαρτον βρυκολακας εχω καταντησει....

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αληθεια κοριτσια ξαναφτιαχνουμε μια λιστα με πητ με βαση οτι καποιες θα γεννησετε ποιο νωρις,τουλαχιστον οσες ξερετε περιπου ποτε!! να ξεκινησω εγω.... μακια πολλα!!!!

Margioula κορίτσακι ΠΗΤ: 28/10/2010 (Αρεταίειο)

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αληθεια κοριτσια ξαναφτιαχνουμε μια λιστα με πητ με βαση οτι καποιες θα γεννησετε ποιο νωρις,τουλαχιστον οσες ξερετε περιπου ποτε!! να ξεκινησω εγω.... μακια πολλα!!!!

Margioula διόρθωσα το ΠΗΤ σου σε Νοέμβρη

Margioula κορίτσακι ΠΗΤ: 28/11/2010 (Αρεταίειο)

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΠΗΤ: 1/12/2010 (Μητέρα Αθήνας)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

καλημερα και Χρονια Πολλα Εθνικη Εορτη σημερα!

εκανα την ενεση χτες ομολογω λιγο καψιμο το ενιωσα αλλα δεν πειραζει...χχαλαλι!!!

ναι μελακι μπηκε με το κεφαλι μες την πυελο αυτο στην Εφη μου ειχε γινει την 36η εβδ αυτο μου φαινετε βιαστικο! ελπιζω πως δεν θα μου κανει καμμια γρηγορη κινηση και γγεννησω πιο νωρις.

Κριστυ υπομονη ενα μηνακι εμεινε και θα εχεις αγκαλια το μωρουλινι σου!!

Φτιαξτε βαλίτσες λεμε!!χαχαχ!!

Μαριλενακι μου πολυ καλο οτι το αμνιακο δεν εχει μειωθει κ οτι οι κινησεις του μπεμπη σου ειναι ζωηρες! και εγω πριν τον Δεκεμβρη σε προβλεπω να γεννας...και ετσι πως παει εκει θα ερθω να σε δω!!χαχα!!

Οσο για τον υπνο εγω ξυπναω και απο κραμπες τελευταια κ ξεχασα να του το πω θα τον παρω τηλ μαλλον μαγνησιο θα μου δωσει!

Διαφημίσεις

γυρισα απο το ντοκτορ το μπεμπε πηρε θεση για γεννα εμπεδωθηκε το κεφαλι.

Ειναι 1740 γρμ δηλ μεσα σε 20 μερες εβαλε ενα κιλο. Αμνιακο υγρο τελεια η ποσοτητα ο λωρος αναμεσα στα ποδια η πιεση μου 8 με 6 σκατα.Καθολου βαρος κουραση κ μειωση της οδηγησης στο ελαχιστο....εννοειτε οτι θα κανω αποψε την ενεση κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου για να ειμαστε οκ σε περιπτωση που γεννηθει προωρα κ φυσικα ετοιμαζω βαλιτσα....!!!

ραντεβου σε 15 μερες παλι και nst. __________________

Μαράκι μου συγχαρητήρια!!!! Έφτα σε τα 1.740 ήδη? Μπράβο!!!! Γιατί όμως να γεννηθεί πρόωρα δεν κατάλαβα. Τι είναι το nst? εμένα δεν μου ειπαν τπτ.

Θα γεννησω στο Αρεταιειο οποτε θα το εχω διπλα μου το μωρο, ελεγα να προμηθευτω ενα θηλαστρα για την πρωτη μερα αλλα εχω μπει στο τοπικ θηλασμος και νεα μανουλα και θηλαστρα συγκρισεις εχω γραψει 2 φορες ζητωντας συμβουλες αλλα δεν μου απανταει κανεις... θα ρωτησω τη μαια του γιατρου μου και βλεπουμε.... μαλλον μια συμβουλο θηλασμου να μου λυσει τις αποριες.

Γιατι τοσο ακριβα? εγω το πηρα 50?

Η μπουμπου εφτασε τα 2600 γρ, η μαμα ειναι +18 κιλα με εκραξε ο γιατρος αλλα ευτυχως το σακχαρο μου και το μωρο ειναι μια χαρα. την επομενη βδομαδα θα κανω nst και απο την μεθεπομενη θα με βλεπει 2 φορες την εβδομαδα. Αν δεν προκειψει καποια επιπλοκη απο το σακχαρο θα γεννησω 24-25 Νοεμβριου! Πωπω αιωνας μου φαινεται!!!! δεν μπορω να κουνηθω και να κοιμηθω απο τωρα, τι θα κανω για αλλο εναν μηνα???

Αγκελικη εσυ ποσα κιλα εισαι συν? δεν ρωτω τις υπολοιπες γιατι θυμαμαι εχουν γραψει κατω απο 10 και θα πεσω σε μελαγχολια!

Αφού θα την έχεις συνέχεια δίπλα σου δεν θα εχεις κανένα απολύτως πρόβλημα θα την θηλάζεις όποτε κλαίει ακόμα κ αν αυτό σημαίνει οτι κλαίει κάθε 1 ώρα. Δεν θα στην βάλουν όμως εντατική? Εκει πως θα την ταίζεις εσύ?

2.600 η μπουμπού σου wow!!!! Εσένα είναι πιο καλή στα κιλάκια δεν το συζητώ σούπερ :P ¨οσο για τα κιλά της μαμάς εγώ είμαι εδώ καλή μου να σε κάνω να νιώσεις άνθρωπος και πάλι.. +18 ακριβώς κ εγω!!!! (μα καλά προγραμματισμένες είμαστε?τι να πω πια..) Επίσης το σάκχαρο μου σε πολύ καλά επίπεδα και το παιδί καθόλου μα καθόλου επηρεασμένο απο αυτό..φαντάσου ο γυναικολόγος μου ειπε οτι αν δεν το ήξερε οτι κάνω ινσουλίνη δεν θα το πίστευτε ποτέ οτι εχω διαβήτη γιατί στο μωρό δεν φάνηκε ποτέ.. Τι ειναι το nst βρε κορίτσια εμένα δεν μου εχουν πει τπτ.. Να σου πω άλλο ενα κουφό? Η ημερομηνία για καισαρική που μου εδωσε προς το παρόν ειναι 25 Νοεμβρίου!!! Θα γεννήσουμε την ίδια μέρα?? Αν κ εγω σκεφτομαι να το κάνω στις 29 Νοεμβρίου για να βγω απο το μαιευτήριο Σαββάτο να χαρεί και λιγο ο αντρας μου το παιδάκι μας σπιτι γιατι δεν εχει καθόλου άδεια. Το slingezee ειναι αμερικάνικο και τόσο εχει!

Καλησπέρα κοριτσακια!!!

Αμαν κιολας βρε παιδια τι γινεται με μας του Δεκεμβριου? Επρεπε να ειμασταν στο Νοεμβρη μου φαινεται..

Πηγαμε και μεις σημερα στο γιατρο. Ο μπεμπης ειναι 2 κιλα παρα 35 γραμμαρια...Το σκατο λιγο-λιγο παιρνει το βαρος.. Τελος παντον.

Το αμνιακο ειναι στα ιδια επιπεδα. Μου ειπε οτι αφου το νιωθω δεν υπαρχει προβλημα. Με ρωτησε ποτε θα γεννησουμε και του λεω 6 Δεκεμβρη.

Και μου απαντησε οτι δεν θα περιμενουμε μεχρι τοτε...οποτε κατι εχει στο μυαλο του. Μετα του λεω 26 Νοεμβρη που γιορταζει ο αντρας μου και του αρεσε πολυ η ιδεα μου..οποτε μαλλον θα με βαλει και μενα νωρητερα..

Ο μπεμπης βγαινει μια εβδομαδα και 4 μερες μικροτερος απο την ημερολογιακη μου εβδομαδα. Λετε να υπαρχει καποιο προβλημα? Μου ειπε οτι οσο παραμενει τοσο η διαφορα δεν πειραζει. Το θεμα ειναι να μεγαλωνει. Αν δουμε οτι κατι δεν παει καλα θα το παρουμε νωρητερα με καισαρικη.. :( Τι να πω βρε κοριτσια..

Μαριλενάκι αυτό ξαναπεστο!!! Μανούλες Νοεμβρίου καραμπινάτα!! χαχαχα

Πολύ καλό που το αμνιακό σου ειναι σταθερό, θα δειτε αναλόγως αν εχει παρει το βαρος που θέλετε τοτε πιθανον να το βγάλει νωρίτερα αλλά γιατί να βιαστείτε? και γιατί καισαρική?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

NST

Το τεστ περιλαμβάνει τη σύνδεση ενός ιμάντα με κοιλιά της μητέρας για τη μέτρηση του εμβρυϊκού καρδιακού ρυθμού και μια άλλη ζώνη για τη μέτρηση συσπάσεις.

η κινηση κ η καρδιακη

συχνότητας στην κυκλοφορία υπολογίζεται για 20-30 λεπτά.

φοβομαστε για προωρη γεννα γιατι εμπεδωθηκε νωρις το κεφαλι αλλα ειναι θετικος ο γιατρος απλα προληπτικα καναμε κ την κορτιζονη. το ραντεβου για την γεννα κλειστηκε 20/12!

καλημερα και Χρονια Πολλα Εθνικη Εορτη σημερα!

εκανα την ενεση χτες ομολογω λιγο καψιμο το ενιωσα αλλα δεν πειραζει...χχαλαλι!!!

ναι μελακι μπηκε με το κεφαλι μες την πυελο αυτο στην Εφη μου ειχε γινει την 36η εβδ αυτο μου φαινετε βιαστικο! ελπιζω πως δεν θα μου κανει καμμια γρηγορη κινηση και γγεννησω πιο νωρις.

Μαριλενακι μου πολυ καλο οτι το αμνιακο δεν εχει μειωθει κ οτι οι κινησεις του μπεμπη σου ειναι ζωηρες! και εγω πριν τον Δεκεμβρη σε προβλεπω να γεννας...και ετσι πως παει εκει θα ερθω να σε δω!!χαχα!!

Καλημέρα και Χρονια Πολλα!!!

Τσουζουνε λιγακι ναι αλλα δεν ειναι τιποτα. Περασε γρηγορα σε μενα και τις δυο φορες. Εσυ μονο μια εκανες?

Μην ανησυχεις που πηρε θεση. Απλα να ξεκουραζεσαι και θα περιμενει και αυτο..το βιαστικο σου νινι!!! :-P

Μαριλενάκι αυτό ξαναπεστο!!! Μανούλες Νοεμβρίου καραμπινάτα!! χαχαχα

Πολύ καλό που το αμνιακό σου ειναι σταθερό, θα δειτε αναλόγως αν εχει παρει το βαρος που θέλετε τοτε πιθανον να το βγάλει νωρίτερα αλλά γιατί να βιαστείτε? και γιατί καισαρική?

Αυτο για την καισαρικη μου το ειπε σε περιπτωση που δουμε οτι μεγαλωνει η διαφορα ημερολογιακης κυησης με τον υπερηχο. Τοτε θα σημαινει οτι κατι δεν παει καλα και θα πρεπει να βγει ποιο γρηγορα το μωρο. Δεν υπαρχει αλλος λογος ομως μεχρι τωρα. Δεν μου εχει πει κατι αλλο. Ας ελπισουμε οτι το μικιο θα μεγαλωνει κανονικα..

cfcIp3.png

Μargioula κορίτσακι ΠΗΤ: 28/11/2010 (Αρεταίειο)

Garouf (Κατερίνα) αγοράκι ΠΗΤ: 1/12/2010 (Μητέρα Αθήνας)

Mariaefi kinder εκπληξη ΠΗΤ: 03/01/2011(Ασκληπειο Κρήτης Κ.Τ max 20/12/10)

MarilenaAth αγορακι ΠΗΤ: 26/11/2010(Μητερα Κρήτης)

cfcIp3.png

Μια εκανα Μαριλενα μου αν χρειαστει λεει θα κανω την δευτερη...

σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα?

δεν πειραζει και η καισαρικη μην εχεις θεμα με αυτο...

εγω εχω κανει και ενω στην αρχη με ειχαν φαει ολοι γιατι και γιατι τελικα συνειδητοποιησα οτι καποιες φορες μπορει να σωσει και να μην εχω τυψεις!

βεβαια ο φυσιολογικος ειναι καλυτερος αλλα δεν ειναι παντα εφικτος!

παντως στην καισαρικη το μωρο δεν ταλαιπωρειτε απο εξωθησεις και ειναι πιο γρηγορα. Η τομη μου ουτε που φαινετε ( μιλαμε κεντησε ο γιατρος) και θηλασα και την αλλη μερα αμεσως το πρωι.

Ναι εχει πονους επεμβαση ειναι αλλα τιποτα που να μην ελεγχετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...