Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο Ζουνίτσα.

Λίιιιγο ακόμα πες της να περιμένει, λίγο μόνο!

Να χει δύναμη να τσιρίζει!

Πόνους περιόδου...χμμμμ....έχω συχνά! Και πέρσι είχα. Μόνο όταν γέννησα δεν είχα....γμτ....μπάχαλο τα περί τοκετού....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια μου δεν μπήκα το πρωί γιατί δεν θέλω όλη την ώρα να είμαι με το ασυρματο ιντερνετ. κάναμε υπέρηχο είμαστε γύρω στο 1700 γρ και με ολιγάμνιο όχι τρομερά ανησυχιτικό. ναι, θα κάτσω μέχρι να γεννήσω γιατί μπορεί ανα πάσα ώρα και στιγμή να με πιάσουν πόνοι. το οτι έχουμε αυτό το βάρος είναι πολύ καλό. μου είπαν οτι το βάρος ασφαλείας είνα 1900-2000 γρ. αυτά τα μωρά είναι καλύτερα.

επειδή δε λίγο θα πάρω μαστερ εδώ μέσα, οταν ξαπλώνετε είναι λογικό να σας κόβεται η αναπνοή γιατί πιέζεται το διάφραγμα, οι καούρες είναι από τα γαστρικά υγρά του στομαχιού που πάλλονται. οταν σας πιάνουν πόνοι περιόδου να ειδοποιήτε αμέσως τον γιατρό σας, γιατί μπορεί να είναι αρχή πονων τοκετού. επίσης κάποιο κόψιμο έντονο κατά μήκος της κοιλιας στο ύψος του στομαχιού, μπορεί να είναι σύσπαση της μήτρας στο επανω μέρος.

δεν θυμάμαι τι άλλο να σας πω..... κάποια κοπέλα είπε οτι μπορεί να με προλάβει, είμαι στο θάλαμο 3 στο ισόγειο.

σας φιλώ......

Ζουνιτσα μου καλα κιλακια εχει η μικρουλα σας!! και πραγματι Μαστερ θα παρεις εκει μεσα!! σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!!! οσο για την μικρη σου, σου μοιαζει ειναι δυνατη θα τα καταφερεται!! φιλακια πολλα κοριτσακι μου θα τα πουμε το πρωι!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κορίτσια μου δεν μπήκα το πρωί γιατί δεν θέλω όλη την ώρα να είμαι με το ασυρματο ιντερνετ. κάναμε υπέρηχο είμαστε γύρω στο 1700 γρ και με ολιγάμνιο όχι τρομερά ανησυχιτικό. ναι, θα κάτσω μέχρι να γεννήσω γιατί μπορεί ανα πάσα ώρα και στιγμή να με πιάσουν πόνοι. το οτι έχουμε αυτό το βάρος είναι πολύ καλό. μου είπαν οτι το βάρος ασφαλείας είνα 1900-2000 γρ. αυτά τα μωρά είναι καλύτερα.

επειδή δε λίγο θα πάρω μαστερ εδώ μέσα, οταν ξαπλώνετε είναι λογικό να σας κόβεται η αναπνοή γιατί πιέζεται το διάφραγμα, οι καούρες είναι από τα γαστρικά υγρά του στομαχιού που πάλλονται. οταν σας πιάνουν πόνοι περιόδου να ειδοποιήτε αμέσως τον γιατρό σας, γιατί μπορεί να είναι αρχή πονων τοκετού. επίσης κάποιο κόψιμο έντονο κατά μήκος της κοιλιας στο ύψος του στομαχιού, μπορεί να είναι σύσπαση της μήτρας στο επανω μέρος.

δεν θυμάμαι τι άλλο να σας πω..... κάποια κοπέλα είπε οτι μπορεί να με προλάβει, είμαι στο θάλαμο 3 στο ισόγειο.

σας φιλώ......

Καλημέρα Ζουνίτσα μου! Με ανακουφίζει όταν βλέπω οτι επικοινωνείς μαζί μας! Απο τα λεγόμενα σου κατάλαβα οτι εφόσον το βάρος ασφαλείας είναι περίπου 1900-2000 αυτό μπορεί να αποκτηθεί σε 1 ή 2 εβδομάδες πλέον σωστά? Οπότε κρατήσου γερά και όλα θα πάνε καλά ειλικρινά να μην ανησυχείς! Στο κάτω κάτω σκέψου οτι η περίοδος αναμονής για σένα θα μικρύνει!!! Σε λίγο καιρό θα την έχεις αγκαλίτσα σου!! Τώρα πονάς πουθενά? Σ'αφήνουν να σηκωθείς ή σε έχουν με καθετήρα? Σκέφτομαι να έρθω να σε δώ κάποια στιγμή τι λές? Σε ποιο νοσοκομείο είπες οτι είσαι? Θέλεις παρέα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!

Μαργιούλα μου τί έγινε τελικά με την πίεση σου? Νιώθεις καλύτερα σήμερα?

Μετράω τις ώρες να πάω στον γιατρό σήμερα.!!! Έχουμε ραντεβού στις 6.30! Θα δώ το μπουμπουκάκι μου!!! Άσχετο.. καλέ σας έχω πει οτι επανειλημένως έχω καταλάβει οτι έχει λόξυγκα? ΧΑχαχ μιλάμε εχει πολύ πλάκα... και τις τελευταίες 2 εβδομαδες εχει δυναμώσει πολύ γιατί πλέον οταν κουνιέται κουνιέται ολόκληρη η κοιλιά και πετάγονται εξωγκωματα δεξιά ή αριστερά! Αφού κοιτάω την κοιλιά μου και με πιάνουν τα γέλια γιατί κάποιες φορές ειναι θεόστραβη!!!

Κατά τα άλλα περνάω μια φάση που βαρίεμαι απίστευτα να κουνηθώ...τα βράδυα δεν κοιμάμαι καλά κ ετσι τα πρωινά δεν έχω καθόλου ενέργεια.. φανταστείτε οτι εχω μαζεψει σχεδον τα πάντα για την βαλίτσα του μαιευτηρίου και βαριέμαι απίστευτα να την φτιάξω βρε κορίτσια... κάθε μέρα λέω ασε αυριο....

Επίσης εχω ενα θέμα με το sling..να ρωτήσω αυτες που ξέρουν..προσπαθώ να κάνω πρόβες με μία κούκλα τώρα αλλά εχω την εντύπωση οτι ειναι στενό στην κοιλιά οταν όμως πάω σύμφωνα με τις οδηγίες φαίνεται οτι το μέγεθος ειναι το σωστό..μήπως ειναι λάθος να προσπαθώ τώρα που είμαι στον 8ο μήνα>?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

να προσπαθεις αλλα φαντασου οτι οταν βαλεις το μωρο μεσα για πραγματικη χρηση η κοιλια θα απουσιαζει οποτε θα ειναι μια χαρα το μεγεθος. Πηρα και εγω ενα απο το αστερακι, σοκολα με ροζ ρελι ιδια χρωματα με την τσαντα αλλαγης!

Αυτα τα ραφακια βγαινουν σε βεγκε? μου αρεσαν πολυ αλλα δεν ταιριαζει το ασπρο στο δωματιο. Μελακι ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να ρωτησεις!

στις 3 εχω κι εγω ραντεβου με τον γιατρο και ανυπομονω να δω την μπουμπου!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

να προσπαθεις αλλα φαντασου οτι οταν βαλεις το μωρο μεσα για πραγματικη χρηση η κοιλια θα απουσιαζει οποτε θα ειναι μια χαρα το μεγεθος. Πηρα και εγω ενα απο το αστερακι, σοκολα με ροζ ρελι ιδια χρωματα με την τσαντα αλλαγης!

Αυτα τα ραφακια βγαινουν σε βεγκε? μου αρεσαν πολυ αλλα δεν ταιριαζει το ασπρο στο δωματιο. Μελακι ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να ρωτησεις!

Καλημέρα κοριτσάκι!! Πάντως τώρα που το φοράω με στενευει απο μέσα με την΄κούκλα αλλά κ εγώ αυτό που λες εσυ υπέθεσα..όλη αυτή η κοιλάρα εδώ θα είναι? ε δεν νομίζω οπότε οκ! Μπράβο πολύ ωραίο μου ακούγεται το sling σου, εγώ πήρα το slingezee ελπίζω να μου βγεί καλό, είχε και οδηγίες χρήσης σε dvd αρκετά αναλυτικές απλά σου είπα προβληματίστηκα γιατί τώρα ο χώρος που μένει μένει στο σακούλι δεν ειναι κ πολύ μεγάλος.

Τα ραφάκια αυτά απ'οτι είδα στον κατάλογο του ΙΚΕΑ δυστηχώς βγαίνουν μονο σε λευκό και σε μάυρο.. :(

Με το καλό να δείς την μπουμπου σου!! Να μπεις να μας πεις τα νέα σου έτσι?

Δεν μου λες κάτι? Επειδή απ'οσο ξέρω τα δικά μας τα μωράκια θα τα κρατήσουν στην εντατική για 24 ώρες λόγω σακχάρου τι θακάνεις με τον θηλασμό? Ανησυχείς καθόλου? Θα κάνεις rooming in?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!

Μαργιούλα μου τί έγινε τελικά με την πίεση σου? Νιώθεις καλύτερα σήμερα?

Μετράω τις ώρες να πάω στον γιατρό σήμερα.!!! Έχουμε ραντεβού στις 6.30! Θα δώ το μπουμπουκάκι μου!!! Άσχετο.. καλέ σας έχω πει οτι επανειλημένως έχω καταλάβει οτι έχει λόξυγκα? ΧΑχαχ μιλάμε εχει πολύ πλάκα... και τις τελευταίες 2 εβδομαδες εχει δυναμώσει πολύ γιατί πλέον οταν κουνιέται κουνιέται ολόκληρη η κοιλιά και πετάγονται εξωγκωματα δεξιά ή αριστερά! Αφού κοιτάω την κοιλιά μου και με πιάνουν τα γέλια γιατί κάποιες φορές ειναι θεόστραβη!!!

Κατά τα άλλα περνάω μια φάση που βαρίεμαι απίστευτα να κουνηθώ...τα βράδυα δεν κοιμάμαι καλά κ ετσι τα πρωινά δεν έχω καθόλου ενέργεια.. φανταστείτε οτι εχω μαζεψει σχεδον τα πάντα για την βαλίτσα του μαιευτηρίου και βαριέμαι απίστευτα να την φτιάξω βρε κορίτσια... κάθε μέρα λέω ασε αυριο....

Επίσης εχω ενα θέμα με το sling..να ρωτήσω αυτες που ξέρουν..προσπαθώ να κάνω πρόβες με μία κούκλα τώρα αλλά εχω την εντύπωση οτι ειναι στενό στην κοιλιά οταν όμως πάω σύμφωνα με τις οδηγίες φαίνεται οτι το μέγεθος ειναι το σωστό..μήπως ειναι λάθος να προσπαθώ τώρα που είμαι στον 8ο μήνα>?

Καλημερα κουκλες παλι χαλια ειμαι παλι μπορει να φταει οτι καθε νυχτα δεν μπορω να κοιμηθω, ετσι και εγω Αγγελικουλα ενεργεια 0 πηρα τον γιατρο και μου ειπε μεθαυριο που θα παω και θα κανουμε εξετασεις να δουμε αν ειχει πεσει ο σιδηρος!! οστωσο προσεχουμε οσο μπορουμε μην γκρεμοτσακιστουμε!!! εντωμεταξυ πηγα στα Λητω να παρω ενα φουστανακι γιατι παντρευεται η ξαδερδη μου το Σαββατο ποσο δυσκολο ηταν!! η πωλητρια μου εδειχνε ολο αηδιες κατι ρουχα παρα πολυ φαρδια χανομουνα μεσα για να κρυψω την κοιλια λεει!! και της απανταω γιατι να κρυψω την κοιλια εγκυος ειμαι??? μαλλον επεσα σε τρελη!! τελος παντων... Αγγελικουλα μου οταν θα φυγει η κοιλιτσα θα μας κανουνε οι μαρσιποι εμενα μου στειλανε εναν κατι συγγενεις απο επαρχεια ενας της chicco για αλλαγη δεν γινεται λογος αν μας βολεψει εχει καλως αλλιως θα παρουμε αλλο.. και εγω την καταλαβαινω την μικρη να εχει λοξιγκα αστα πολυ γελιο!! με το καλο να δειτε τα μπεμπακια σας και εσυ και η Κριστυ!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα κουκλες παλι χαλια ειμαι παλι μπορει να φταει οτι καθε νυχτα δεν μπορω να κοιμηθω, ετσι και εγω Αγγελικουλα ενεργεια 0 πηρα τον γιατρο και μου ειπε μεθαυριο που θα παω και θα κανουμε εξετασεις να δουμε αν ειχει πεσει ο σιδηρος!! οστωσο προσεχουμε οσο μπορουμε μην γκρεμοτσακιστουμε!!! εντωμεταξυ πηγα στα Λητω να παρω ενα φουστανακι γιατι παντρευεται η ξαδερδη μου το Σαββατο ποσο δυσκολο ηταν!! η πολητρια μου εδειχνε ολο αηδιες κατι ρουχα παρα πολυ φαρδια χανομουνα μεσα για να κρυψω την κοιλια λεει!! και της απανταω γιατι να κρυψω την κοιλια εγκυος ειμαι??? μαλλον επεσα σε τρελη!! τελος παντων... Αγγελικουλα μου οταν θα φυγει η κοιλιτσα θα μας κανουνε οι μαρσιποι εμενα μου στειλανε εναν κατι συγγενεις απο επαρχεια ενας της chicco για αλλαγη δεν γινεται λογος αν μας βολεψει εχει καλως αλλιως θα παρουμε αλλο.. και εγω την καταλαβαινω την μικρη να εχει λοξιγκα αστα πολυ γελιο!! με το καλο να δειτε τα μπεμπακια σας και εσυ και η Κριστυ!!!

Μαργιούλα μου στάνταρντ θα έπεσες σε καμία κομπλεξική τι να πώ πια...Πολύ σωστά είπες..Έγκυος είμαι γιατί να την κρύψω? Τιμή μου και καμάρι μου!!! Ελπίζω να περάσετε τέλεια το Σαββάτο στον γάμο! Ελπίζω οταν φύγει η κοιλίτσα να μου κάνει το sling γιατί το πλήρωσα 90 ευρώ!!

Μα δεν εχει πολύ γέλιο με τον λόξιγκα? χαχαχαχαα

Θα μπω αργότερα το βράδυ ή αύριο το πρωί να σας πώ νεότερα απο τον γιατρό! Μάκια πολλά πολλααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ευχαριστω ελπιζω να αντεξω λιγο τακουνι για να δειξει το φορεμα!! μην ανησυχεις καθολου μετα θα περισσευει πολυς χωρος!! με το καλο κουκλιτσα μου φιλακια πολλα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

γυρισα απο το ντοκτορ το μπεμπε πηρε θεση για γεννα εμπεδωθηκε το κεφαλι.

Ειναι 1740 γρμ δηλ μεσα σε 20 μερες εβαλε ενα κιλο. Αμνιακο υγρο τελεια η ποσοτητα ο λωρος αναμεσα στα ποδια η πιεση μου 8 με 6 σκατα.Καθολου βαρος κουραση κ μειωση της οδηγησης στο ελαχιστο....εννοειτε οτι θα κανω αποψε την ενεση κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου για να ειμαστε οκ σε περιπτωση που γεννηθει προωρα κ φυσικα ετοιμαζω βαλιτσα....!!!

ραντεβου σε 15 μερες παλι και nst. __________________

Δεν μου λες κάτι? Επειδή απ'οσο ξέρω τα δικά μας τα μωράκια θα τα κρατήσουν στην εντατική για 24 ώρες λόγω σακχάρου τι θακάνεις με τον θηλασμό? Ανησυχείς καθόλου? Θα κάνεις rooming in?

Θα γεννησω στο Αρεταιειο οποτε θα το εχω διπλα μου το μωρο, ελεγα να προμηθευτω ενα θηλαστρα για την πρωτη μερα αλλα εχω μπει στο τοπικ θηλασμος και νεα μανουλα και θηλαστρα συγκρισεις εχω γραψει 2 φορες ζητωντας συμβουλες αλλα δεν μου απανταει κανεις... θα ρωτησω τη μαια του γιατρου μου και βλεπουμε.... μαλλον μια συμβουλο θηλασμου να μου λυσει τις αποριες.

Ελπίζω να περάσετε τέλεια το Σαββάτο στον γάμο! Ελπίζω οταν φύγει η κοιλίτσα να μου κάνει το sling γιατί το πλήρωσα 90 ευρώ!!

Γιατι τοσο ακριβα? εγω το πηρα 50?

Η μπουμπου εφτασε τα 2600 γρ, η μαμα ειναι +18 κιλα με εκραξε ο γιατρος αλλα ευτυχως το σακχαρο μου και το μωρο ειναι μια χαρα. την επομενη βδομαδα θα κανω nst και απο την μεθεπομενη θα με βλεπει 2 φορες την εβδομαδα. Αν δεν προκειψει καποια επιπλοκη απο το σακχαρο θα γεννησω 24-25 Νοεμβριου! Πωπω αιωνας μου φαινεται!!!! δεν μπορω να κουνηθω και να κοιμηθω απο τωρα, τι θα κανω για αλλο εναν μηνα???

Αγκελικη εσυ ποσα κιλα εισαι συν? δεν ρωτω τις υπολοιπες γιατι θυμαμαι εχουν γραψει κατω απο 10 και θα πεσω σε μελαγχολια!

... Αν δεν προκειψει καποια επιπλοκη απο το σακχαρο θα γεννησω 24-25 Νοεμβριου! Πωπω αιωνας μου φαινεται!!!! ....

Christy, ο γιατρός σου σου είπε λόγω Δ.Τ. θα πάτε για τοκετό απο τη 38η βδομάδα?

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Christy, ο γιατρός σου σου είπε λόγω Δ.Τ. θα πάτε για τοκετό απο τη 38η βδομάδα?

Ακριβως, μολις κλεισω την 38η συγκεκριμενα! Λογω ΔΤ και η συχνη παρακολουθηση απο εδω και στο εξης!

Τον ΔΤ τον ελέγχεις με διατροφή ή κάνεις και ενέσεις ινσουλίνης? Συγνώμη που ρωτώ, αλλά και εμένα ο γιατρός μου είπε 38η εβδομάδα λόγω ΔΤ. Και αναρωτιέμαι αν είναι τελικά τόσο απόλυτα τα πράγματα.

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...