Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια μου με συγκινίσατε!!!!! αν ήμουν μόνη στο δωμάτιο θα με έπερναν τα ζουμιά συγκίνησης. όσο για την ψυχραιμία που λέτε, να ξέρετε οτι σε τέτοιες καταστάσεις βρίσκουμε την δύναμη μέσα μας..... σκέφτομαι οτι είναι καλό για την κορούλα μας και έτσι προχωράμε με το κεφάλι ψηλά!!!!!! δεν γίνεται διαφορετικα.....

κάναμε υπέρηχο και είμαστε καλά. βάρος έχει περιπου 1700 γρ μπορεί και παραπάνω γιατί δεν είναι πολύ ακριβής ο υπέρυχος και ικανοποιητικά υγρά ακόμα. δεν ξέρετε πόσο ηρέμησα!!!!

γαρουφάκι δεν κλενει η τρύπα απλά υπάρχει περ'ιπτωση το μωρό με τη θέση που πέρνει να την κλείνει προσωρινά αλλά όταν ξανακουνηθεί ανοίγει πάλι.

Αγγελικούλα μου καλύτερα να είμαστε έτοιμες και ας μην χρειαστεί ποτέ. σαφώς είναι το τελευταίο αλλά.... και να ξέρετε οτι αυτές τι μέρες με έτρωγε κάτι να ετοιμάσω τη βαλίτσα......

σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αύριο παλι!!!! και με το χαμόγελο στα χείλη!!!!!!

Ζουνίτσα μου η αισιοδόξια τον άνθρωπο τον φτάνει πολύ ψηλά!! Έτσι μπράβο εγώ σε χαίρομαι! Δεν πειράζει και στην 34η εβδομάδα σούπερ θα ειναι και πάλι δίκιο έχεις απλά θέλει ξεκούραση και ακινησία όσο γίνεται και πολύ υπομονή όμως με την βοήθεια του θεού όλα μα όλα γίνονται μην το ξεχνάς!!!

Σχετικά με την βαλίτσα ειναι κάτι μέρες που με τρώει και μένα βρε λές? Θα την ετοιμάσω!

Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη έτσι σε θέλω κούκλα μου!!!

ζουζουνιτσα σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια και μια μεγαλη αγκαλια!!!

Μην επηρεαζεσαι απο αυτα που θα βλεπεις γυρω σου στο νοσοκομειο... εχω νοσηλευτει στο ισογειο και ξερω... θα κατσεις εκει μεχρι να γεννησεις? αν ναι βλεπω να σε προλαβαινω μιας και θα γεννησω πιο νωρις λογω του σακχαρου.

δεν κοιμαμαι πλεον τα βραδια, χθες μονο σε ημικαθιστη θεση και αυτο για 3 ωρες!!! απο το απογευμα και μετα εχω και τρομερο καψιμο στο στομαχι! οχι καουρες, καψιμο, τρομερο καψιμο.... το ειχε καμια αλλη κοπελα? κατα διαστηματα ποναω και χαμηλα....

εγω την βαλιτσα την εχω φτιαξει απο τον 7ο μηνα, ειμαι τοσο αγχωτικη που δεν μπορουσα να κοιμηθω την νυχτα ξερωντας οτι δεν την εχω φτιαξει. την εφτιαξα μολις ηρθαν τα επιπλα και πριν καν τελειωσω τα ψωνια για το μωρο!

Αγγελικουλα αν δεν σου κανει κοπο πες μου απο που πηρες τα ραφακια του δωματιου του μπεμπη? εχει σε εκρου/ζαχαρι?

Ύπνος ειναι πλέον πονεμένη ιστορία..κοιμάμαι 3 ώρες σερί και μετά αρχίζω τα γύρω γύρω όλοι...το ενα δεν το μπορώ...το αλλο μ ενοχλεί...τελοσπάντων ειδικά τα βράδυα δεν κοιμάμαι καθόλου καλά, το μεσημέρι οταν πεσω να κοιμηθώ καμιά ώρα ξερένομαι εντελώς!!

Καούρες το τελευταίο 15νθήμερο σε καθημερινή βάση και στάνταρντ ώρες παρακαλώ..τώρα αυτό τι σημαίνει ουδείς γνωρίζει! ώρες ώρες με καίει τόσο πολύ που το κάψιμο φτάνει μέχρι πίσω απο τον λαιμο!!!

Χίλια συγνώμμη βρε Christie μου ξέχασα να σου απαντήσω η τρελλή.. τα ραφάκια τα πήρα απο το ΙΚΕΑ και μάλιστα πόλύ σούπερ τιμή!! Χμ..να σου πώ την αλήθεια νομίζω οτι είχε ζαχαρί αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη κοίτα στον κατάλογο τα lack ειναι.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα!

Ζουνίτσα πάτε καλά! Πολύ καλά! Μπράβο και συνεχίστε έτσι και οι δυο σας, μαμά και κόρη. Καλά που έχεις λάπτοπ, θα χαμε φρικάρει.

Αντε φτιάξαμε όλες τη βαλίτσα τώρα! Συμπλήρωσα και τα έντυπα των βλαστοκυττάρων για τη Τράπεζα, τα βαλα μέσα...όλα έτοιμα!!

Πρωί πρωί έσκασε με το κεφάλι κάτω η μικρή μου...κοψοχολιάστηκα....αυτά τα πεσίματα παναγία μου, έχουμε ήδη φάει μπόλικα, πήρα το γιατρό, όλα καλά....ουφ!!

Τα Lack δε βγαίνουν ζαχαρί....μη σας πάρω στο λαιμό μου γιατί απέχω και 1 χρόνο....αλλά στη γκάμα δεν υπάρχει γενικά ζαχαρί....μπορώ να ρωτήσω.

Υπνος? Ποιός ύπνος??

Α!!!

Σημερα το καφέ Αυγούστου 2009 έχει τη πρώτη "δεύτερη" γέννα! Ακολουθεί άλλη μια κοπέλα....και μετά εγώ....γκλουπ....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημερούδια κι από εμένα.

Zounitsa χαίρομαι που τα πάτε καλά με τη ζουζουνίτσα σου. Με το καλό να πάνε ακόμα καλύτερα.

Honey τι σου είναι αυτά τα πιτσιρίκια...παιδιά λάστιχο.

Εγώ περιμένω να τελειώσει αυτή η εβδομάδα για να ξεκινήσει η άδειά μου, για να μπορέσω να ασχοληθώ με το παιδικό δωμάτιο, τη βαλίτσα κλπ. Προς το παρόν μόνο έχουμε βάψει και έχουμε παραγγείλει την κούνια. Ελπίζω να προλάβω...

Διαφημίσεις

Πρωί πρωί έσκασε με το κεφάλι κάτω η μικρή μου...κοψοχολιάστηκα....αυτά τα πεσίματα παναγία μου, έχουμε ήδη φάει μπόλικα, πήρα το γιατρό, όλα καλά....ουφ!!

Παλι καλα Μελακι μου ο Θεος τα φιλαει τα μωρακια!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Βρε ζουνιτσα μου, δεν ειχα μπει καθολου αυτες τις μερες και τρελαθηκα μολις διαβασα την περιπετεια σου! Ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου, και το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα! Να μας ενημερωνεις!

5NEXp2.png

Που είσαι βρε Νικελάκι.

Φτιάχνεις δωμάτια, βαλίτσες, γκαρνταρόμπα κλπ??:D

Ασε μελακι μου, τρεχω και δεν φτανω! Και δεν εχω τελειωσει ακομα. Μου λειπει η καλαθουνα, το μπανακι, μπιμπερο πετσετες και αλλα πολλαααα.

Οσο για τη βαλιτσα του μαιευτηριου δεν εχω πυτζαμες, σουτιεν θηλασμου και πρεπει να παω για ψωνια! Αλλα το θεμα ειναι οτι μολις βγω απο σπιτι πρεπει να εχω σιγουρα τουαλετα κοντα μου γιατι η μικρη ειναι χαμηλα και με πιεζει συνεχεια...

Εχουμε αρχισει ομως να γεμιζουμε το δωματιο και καθε φορα που μπαινω μεσα με πιανει μια συγκινηση...!!

Εσενα η Ζωιτσα σου τι κανει; Να τρως καλα, το χρειαζεσαι τωρα να εχεις δυναμεις!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Νικελάκι σε 2-3 μαγαζιά πήγαινε και τελείωσες μωρέ.

Εγώ πάω μαζεμένα Αλίμου και Τιτάνων : τζάμπο, Λητώ, mothercare, HΡA και καθαρίζω.

Και όλα έχουν τουαλέτα Pregnant friendly!

Κοριτσια μολις μετρησα την πιεση μου γιατι δεν ενιωθα καλα και ειχα 10 με 4,5 συνηθως εχω 10 με 6-7 εσεις ποσο εχετε περιπου? λετε να πρεπει να παρω τον γιατρο να το πω? το κακο ειναι οτι νιωθω καπως.... τρεμω δεν ξερω ειμαι καπως!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μαργιούλα μήπως έχεις καμιά υπογλυκαιμία?

Εφαγες κάτι?

Φάε, πιες κάτι και κάτσε να ηρεμήσεις, δε θα ναι κατι, το παθαίνω συνέχεια.

Πέφτει λίγο η πίεση, ανεβαίνουν οι παλμοί....αν φας κ ξαπλώσεις θα σαι οκ.

Εχεις χαμηλή μικρή, κάτι τέτοιο θα ναι.

Οταν συνέλθεις τηλ και στο γιατρό βέβαια.

Και όχι παλικαριές τώρα και λιποθυμήσεις.

Εγώ την έχω πατήσει έτσι 3-4 φορές....μπουμ κάτω.

κορίτσια μου δεν μπήκα το πρωί γιατί δεν θέλω όλη την ώρα να είμαι με το ασυρματο ιντερνετ. κάναμε υπέρηχο είμαστε γύρω στο 1700 γρ και με ολιγάμνιο όχι τρομερά ανησυχιτικό. ναι, θα κάτσω μέχρι να γεννήσω γιατί μπορεί ανα πάσα ώρα και στιγμή να με πιάσουν πόνοι. το οτι έχουμε αυτό το βάρος είναι πολύ καλό. μου είπαν οτι το βάρος ασφαλείας είνα 1900-2000 γρ. αυτά τα μωρά είναι καλύτερα.

επειδή δε λίγο θα πάρω μαστερ εδώ μέσα, οταν ξαπλώνετε είναι λογικό να σας κόβεται η αναπνοή γιατί πιέζεται το διάφραγμα, οι καούρες είναι από τα γαστρικά υγρά του στομαχιού που πάλλονται. οταν σας πιάνουν πόνοι περιόδου να ειδοποιήτε αμέσως τον γιατρό σας, γιατί μπορεί να είναι αρχή πονων τοκετού. επίσης κάποιο κόψιμο έντονο κατά μήκος της κοιλιας στο ύψος του στομαχιού, μπορεί να είναι σύσπαση της μήτρας στο επανω μέρος.

δεν θυμάμαι τι άλλο να σας πω..... κάποια κοπέλα είπε οτι μπορεί να με προλάβει, είμαι στο θάλαμο 3 στο ισόγειο.

σας φιλώ......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...