Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν είχε γίνει ρήξη σάκου θα χε πόνους κ θα χε ξεκινήσει τοκετός.

Οπότε έχει τρυπίτσα....αυτό παλεύεται, το χω ξανακούσει.

Ολα καλά θα πάνε.

Πράγματι αξιοθαύμαστη η στάση της ζουνίτσας.

Τέτοιοι χαρακτήρες γίνονται ψύχραιμοι, λογικοί και σταθεροί γονείς!

Δες το και από τη....χαζή πλευρά....κάνε ξάπλες τώρα γιατί μετά θα τρέχεις!

Εγώ πήρα σήμερα το χαρτί της άδειας κύησης απτο ικα, αύριο θα το πάει ο άντρας μου στον εργοδότη και μετά κάποια μερα θα πάω να πάρω τα λεφτά....ΑΜΗΝ εχουμε λογαριασμούς λέμε!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι ειναι μελακι καποιοι ειναι γεννημενοι για αυτο! και η ζουνιτσα ανηκει σε αυτους!!!

της βγαζω το καπελο!!

αντε και εγω μαλλον θα το παω αυριο αλλα για να δω ποτε θα το παρω απο εκει!!

χαχα! ειναι λιγο πως να το πω..αργα τα ζα....

Μαριλενα κανω ακομα εμετους και φυσικα με ολα τα επακολουθα απο μερια πονων....

τωρα ή αυριο ή μεθαυριο θα παω γιατρο αναλογως αν θα προλαβω...γιατι αυριο εχουμε ενημερωση γονεων στο σχολειο και πρεπει να παω και στον εργοδοτη να αφησω τα χαρτια για την ΠΗΤ να δω ποτε θα μου τα ετοιμασει...

εσυ κοριτσακι μου καλα?

αντε να περασουν αυτες οι μερες να βρεθουμε μωρε.

Δεν μας φτανουν τα υπόλοιπα εχουμε και την χαρτούρα..

Και γω πρεπει να παω αυτην την εβδομαδα να πληρωθω για την ανναρωτικη. Δεν μπορουν να σου τα ετοιμασουν αμεσως? Δεν ειναι και πολλα σιγα το πραγμα... Ειναι αναγκη να σε ταλαιπωρουν? Στειλε τον αντρα σου αν ειναι..

Εγω δεν εχω εμετους, εχω ομως και γω συνεχεια ποναλακια και σημερα εχω και πολλες καουρες!!! Σπαστικες ειναι και δεν περνανε κιολας!!!

Και γω θελω να βρεθούμε αλλα φοβαμαι μην σε κολλησω. Ακομα ειμαι αρρωστη!!! Μου εχει μεινει βηχας και μυτη!!! Δυο βδομαδες τωρα ρε γαμωτο..

Μπραβο Μαριλενα μου να και κατι ευχαριστο!!! τωρα οσο περνανε οι μερες αντι για 200 γρ ανα εβδομαδα παιρνεις 300 μην αγχωνεσαι θα μεγαλωσει οσο χρειαζεται!! φιλακια και στην δικη σου την κοιλιτσα!!

Καλα εμας περνει μονο 100 γραμμαρια την εβδομαδα αλλα ελπιζω να παρει τα πανω του σιγα-σιγα!!!

Σ'ευχαριστω πολυ και σε σενα στελνουμε φιλακια!!! :-P

Μαριλενάκι όλα καλά πάνε, είδες..... κορίτσια μην αγχώνεστε για τίποτα!!!! δεν αξίζει τίποτε άλλο εκτός από τα μωράκια μας..... το βίωσα και το βιώνω πολύ έντονα. κάθε ευχαριστη στιγμή δική μας δέκα των μωρών μας!!!!΄στεέλνω σε όλες τις ευχές μου και σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας!!!!!!!

Σ'ευχαριστουμε που μας εμψυχωνεις Ζουνιτσα!!! Στελνουμε εγω και ο μπεμπης θετικη ενεργεια και φιλια στην μπεμπα σου!!! :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Μαριλενα ευχαριστω για το πμ!!

Δυστυχως εχω ενα θεμα με την δουλεια και αν δεν παω εγω δουλεια δεν κανω...

πρεπει εγω να στειλω στον λογιστη το φαξ να μου τα συμπληρωσει οταν μπορεσει και μετα να τα γυρισει για να τα υπογραψει το boss....

ασε τρελη ταλαιπωρεια....αλλα ειναι η τελευταια!!!

Την έφτιαξα και γω τη βαλίτσα.

Ακουσα τη συμβουλή της ζουνίτσας....λες και η βαλίτσα είνα το πρόβλημα βέβαια...αλλά λες ότι κάτι έκανες!

Μόνο ρουχάκια εξόδου του μωρού δεν έβαλα, δεν έχω αποφασίσει....θα δω! Ολα μου φαίνονται τόσο μικρά...θεούλη μου και τη Ζωή έπλεαν...μιλάμε δε θυμάμαι τίποτα και έχουν περάσει μόλις 14 μήνες....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια είχα να μπώ 2 μέρες και έγινε χαμός..!!!

Ζουνίτσα μου δεν μπορείς να φανταστείς πώς έκανα όταν διάβασα τα νέα σου.. Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη!!! Μέχρι να διαβάσω την εξέλιξη έτρεμαν τα χέρια μου αλλά δόξα το θεό απ'ότι βλέπω η κατάσταση είναι ελεγχόμενη!! Θέλω λοιπόν να σου πώ οτι μια φίλη μου το είχε πάθει αυτό απο τον 7ο μήνα και κατάφερε να γεννήσει στον 9ο!! Απο μια ουρολοίμωξη είχε τρυπήσει ο αμνιακός σάκος και έτρεχε λίγο λίγο, ο γιατρός της είχε πει να είναι τέζα στο κρεββάτι και τα κατάφερε μια χαρά, λίγη υπομονή θέλει και όλα θα πάνε καλά κοριτσάρα μου! Είσαι ενα ζωντανό παράδειγμα ψύχραιμης και αισιόδοξης μανούλας και γι'αυτό όλα θα σου πάνε καλά θα δείς κουκλίτσα μου! Εγώ απο την μεριά μου σου στέλνω όλη την αγάπη και την θετική ενέργεια του κόσμου και να ξέρεις οτι σε έχω διαρκώς στην σκέψη και την προσευχή μου!

Είσαι όντως σε πολύ καλά χέρια και να μην ανησυχείς άλλωστε η μπεμπούλα σου είναι προχωρημένη και δεν μασάει είναι σαν την μανούλα της μαχήτρια!

Θα είμαστε συνέχεια στο πλευρό σου να το θυμάσαι αυτό!!!

Όσο για την βαλίτσα....πίστεψε με αύριο το πρωί την φτιάχνω τέλος η αναβλητικότητα σ'αυτό το θέμα.. σήμερα μου έλεγε ο άντρας μου οτι έχω φτιάξει όλη την προίκα του μπέμπη κ ακόμα να φτιάξω την βαλίτσα..τώρα μου λες κ εσύ αυτό.. Ε τέλος θα φτιαχτεί αύριο!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

κορίτσια μου με συγκινίσατε!!!!! αν ήμουν μόνη στο δωμάτιο θα με έπερναν τα ζουμιά συγκίνησης. όσο για την ψυχραιμία που λέτε, να ξέρετε οτι σε τέτοιες καταστάσεις βρίσκουμε την δύναμη μέσα μας..... σκέφτομαι οτι είναι καλό για την κορούλα μας και έτσι προχωράμε με το κεφάλι ψηλά!!!!!! δεν γίνεται διαφορετικα.....

κάναμε υπέρηχο και είμαστε καλά. βάρος έχει περιπου 1700 γρ μπορεί και παραπάνω γιατί δεν είναι πολύ ακριβής ο υπέρυχος και ικανοποιητικά υγρά ακόμα. δεν ξέρετε πόσο ηρέμησα!!!!

γαρουφάκι δεν κλενει η τρύπα απλά υπάρχει περ'ιπτωση το μωρό με τη θέση που πέρνει να την κλείνει προσωρινά αλλά όταν ξανακουνηθεί ανοίγει πάλι.

Αγγελικούλα μου καλύτερα να είμαστε έτοιμες και ας μην χρειαστεί ποτέ. σαφώς είναι το τελευταίο αλλά.... και να ξέρετε οτι αυτές τι μέρες με έτρωγε κάτι να ετοιμάσω τη βαλίτσα......

σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αύριο παλι!!!! και με το χαμόγελο στα χείλη!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

κρίστυ μου δεν ήξερα οτι μονάδα εδώ γιατί εγώ που ρώτησα μου είπαν οτι έρχεται ομάδα παιδιάτρων από το παίδων και το πέρνουν κατευθείαν. αυτή η Ιακωβίδου τι είναι??

το απόγευμα θα κάνουμε υπέρηχο να δούμε πρόοδο και πόσο υγρό ακόμα έχω. θα σας ενημερώσω.

Εχει νεογνολογικη μοναδα, η Ιακωβιδου ειναι η καθηγητρια νεογνολογιας υποδιευθυντρια της μοναδας, ειναι μια μελαχρινη με σγουρα μαλλια με κυπριακη προφορα . Απλα καταπληκτικη! Ειναι καθηγητρια μου!

Νομιζω οτι απλα δεν κρατουν τα διασωληνωμενα μωρακια, τα διασωληνωνουν και τα στελνουν στις μοναδες εντατικης νεογνων (στο Αττικο και στο Παιδων) Αυτα ισχυουν γιατα πολυ πρωωρα και ελλειποβαρη μωρα ομως. Αυτα που ειδα να παιρνουν ηταν περιπου 1 κιλο και γυρω στις 26-27 εβδομαδες.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

ζουζουνιτσα σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια και μια μεγαλη αγκαλια!!!

Μην επηρεαζεσαι απο αυτα που θα βλεπεις γυρω σου στο νοσοκομειο... εχω νοσηλευτει στο ισογειο και ξερω... θα κατσεις εκει μεχρι να γεννησεις? αν ναι βλεπω να σε προλαβαινω μιας και θα γεννησω πιο νωρις λογω του σακχαρου.

δεν κοιμαμαι πλεον τα βραδια, χθες μονο σε ημικαθιστη θεση και αυτο για 3 ωρες!!! απο το απογευμα και μετα εχω και τρομερο καψιμο στο στομαχι! οχι καουρες, καψιμο, τρομερο καψιμο.... το ειχε καμια αλλη κοπελα? κατα διαστηματα ποναω και χαμηλα....

εγω την βαλιτσα την εχω φτιαξει απο τον 7ο μηνα, ειμαι τοσο αγχωτικη που δεν μπορουσα να κοιμηθω την νυχτα ξερωντας οτι δεν την εχω φτιαξει. την εφτιαξα μολις ηρθαν τα επιπλα και πριν καν τελειωσω τα ψωνια για το μωρο!

Αγγελικουλα αν δεν σου κανει κοπο πες μου απο που πηρες τα ραφακια του δωματιου του μπεμπη? εχει σε εκρου/ζαχαρι?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια μου με εχετε συγκινήσει πολύ..... σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! μιλήσαμε με έναν ειδικευόμενο κι μου είπε οτι δεν έχει ανοιξει ο σάκος τελείως, αλλά έχει μια τρύπα που φεύγουν τα υγρα. αν κρατηθεί 4 εβδομάδες το πολύ θα είναι το ιδανικότερο....

κρίστυ μου δεν ήξερα οτι μονάδα εδώ γιατί εγώ που ρώτησα μου είπαν οτι έρχεται ομάδα παιδιάτρων από το παίδων και το πέρνουν κατευθείαν. αυτή η Ιακωβίδου τι είναι??

το απόγευμα θα κάνουμε υπέρηχο να δούμε πρόοδο και πόσο υγρό ακόμα έχω. θα σας ενημερώσω.

Ζουνιτσα χαιρομαι που εισαι τοσο δυνατη!! να ξερεις οτι πανω απο ολα βοηθας το μωρακι σου ακομα και μια ωρα παραπανω να μεινει μεσα στην κοιλιτσα σου ειναι προς οφελος του!!! ακομα χαιρομαι παρα πολυ που η κατασταση σου ειναι σταθερη και η μπεμπουλα σου εχει ακομα αρκετα υγρα,ειμαι συγουρη οτι θα τα καταφερεται να περασετε το διαστημα που επιβαλλεται μην σου πω και ακομα περισσοτερο ολα καλα θα σας πανε!!! οσο για αυτη την γιατρο που λετε με την Κριστυ για να βρεις ραντεβου μαζι της στο παιδων πρεπει να κλεισεις απο τωρα για τον επωμενο Νοεμβριο ειναι φοβερη!!! η Κριστυ εχει απολυτο δικιο δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα εκει που εισαι!! σε φιλω γλυκα Μακια!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα!!

μπραβο βρε ζουνιτσα που ολα πανε καλα αν κ ημουν σιγουρη!!

Απο χτες εχω πονους χαμηλα και αναμεσα στα ποδια να μην συζητησω την μεση μου....

ο αντρας μου με ειδε και μου λεει βρε θα γεννησουμε? κοντεψα να του φερω το βαζο στο κεφαλι! λες κ θα το γεννησει αυτος...ασε που οτι λεει βγαινει συνηθως...

δεν κοιμαμαι πλεον τα βραδια, χθες μονο σε ημικαθιστη θεση και αυτο για 3 ωρες!!! απο το απογευμα και μετα εχω και τρομερο καψιμο στο στομαχι! οχι καουρες, καψιμο, τρομερο καψιμο.... το ειχε καμια αλλη κοπελα? κατα διαστηματα ποναω και χαμηλα....

Κριστυ μου και εγω αυτο που περιγραφεις νιωθω!! λενε οτι φταιει οτι το στομαχι ανεβαινει λογω την μετατοπισης των οργανων πολυ ψηλα με αποτελεσμα τα γαστρικα υγρα τα οποια ειναι (συνήθως όξινα) να φτανουν μεχρι τον οισοφαγο ετσι εξηγειται που νιωθουμε αυτο το καψιμο που περιγραφεις! εμενα ξεκιναει απο το πρωι με το που ξυπναω και ειναι πολυ ενοχλητικο, νιωθω να καιγομαι μεχρι την περιοχη του λαρυγγα αυτο που βοηθαει αρκετα ειναι ο υπνος σε ημικαθιστη θεση!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα!!

μπραβο βρε ζουνιτσα που ολα πανε καλα αν κ ημουν σιγουρη!!

Απο χτες εχω πονους χαμηλα και αναμεσα στα ποδια να μην συζητησω την μεση μου....

ο αντρας μου με ειδε και μου λεει βρε θα γεννησουμε? κοντεψα να του φερω το βαζο στο κεφαλι! λες κ θα το γεννησει αυτος...ασε που οτι λεει βγαινει συνηθως...

Καλημερα Μαρακι μου!!!!! χαχαχα μαλλον ανοιγουν σιγα σιγα τα οστα της λεκανης ωστε να μπορεσει να βγει το μωρουλι σου μπορει ακομα να φταιει η θεση που εχει παρει το μπεμπακι σου!!! μην φοβασαι εκτος αν πονας πολυ!! σε αυτην την περιπτωση ισως πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σου...

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Εγω παλι κοριτσακι οταν στεναχωριεμαι η μπεμπουλα παει και χωνεται ακριβως κατω απο το στομαχι μου και νιωθω να με τρυπανε μαχαιρια!! και πλεον εχουμε μαθει πως το αντιμετωπιζουμε γιατι σας λεω ποναει αφορητα, ερχεται ο αντρας και την χαϊδευει ωστε να την ηρεμησει και να φυγει απο εκει κατω και αμεσως πιανει ευτυχως Παναγια μου!!! χθες που το συζηταγα με την μαμα μου λεει ακριβως το ιδιο εκανες και εσυ κανενα μου αλλο παιδι(να σημειωσω οτι η μαμα εχει κανει 4 παιδια)!!κοριτσια μαλλον μου μοιαζει!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...