Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αφου αναπαραγει ακομα μια χαρα δεν το συζητω!!

ακομα και 1 ωρα να μεινει περισσοτερο εμσα καλο θα του κανει!

εκανες κορτιζονη?

φυσικα και να εισαι ψυχραιμη! το νιωθει και το κοριτσακι σου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζουνιτσα εισαι καλα χερια! υπομονη καθε μερα που παιρναει ειναι υπερ σου! αν και να γεννηθει μην φοβηθεις καθολου εχεις την καλυτερη νεογνολογικη υποστηριξη στο Αρεταιειο. Η Ιακωβιδου οσο νοσηλευομουν στο Αρεταιειο ειχε καταφερει μωρακια που ειχαν γεννηθει ακομη και την 25η εβδομαδα να τους προσφερει τετοια φροντιδα που οι γονεις μετα απο καποιο καιρο νοσηλειας σε νεογνολογικες μοναδες τα επαιρναν σπιτι υγιεστατα! Ειναι κορυφη στο ειδος της! Ειναι ο λογος που θα γεννησω στο Αρεταιειο γιατι ειχα την επιλογη να παω και σε ιδιωτικο με τον ιδιο γιατρο, αλλα η Ιακωβιδου ειναι μονο στο Αρεταιειο!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κοριτσια γεια σας!!! πολύ ωραία τα δωμάτιά σας..... με το καλό!!! Μαργιούλα μεγάλο θέμα ανοίγεις με τη βαλίτσα και ηθελα να σας μιλήσω γι'αυτό....

Τα δικά μας νέα είναι λίγο άσχημα και λιγο καλά.... την παρασκευή το απόγευμα σπάσανε τα νερά μου και νοσηλεύομαι στο Αρεταίειο...... και φυσικά χωρίς βαλίτσα έτοιμη.

Τα αποτελέσματα είναι ότι όσο δεν έχω πόνους πάμε καλά. όσο μπορούμε να το τρενάρουμε έστω και για 3 εβδομάδες το πολύ, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι!!! οπότε απλά περιμένουμε....

ετοιμαστείτε και ας μείνουν τα πρ'αγματα για 2 μήνες στη βαλίτσα......

θα ξαναμπώ αύριο γιατί τώρα μου έφεραν το laptop.

σας φιλώ....

Καλημέρα Ζουνίτσα μου!!! Εχω μεινει εκπληκτη βρε κοπέλα μου..

Μην ανησυχεις για την βαλίτσα. Με αυτα θα ασχοληθούν οι δικοί σου.

Εσυ να προσεχεις και να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα!!!

Το καλο ειναι οτι εισαι στο νοσοκομειο οποτε εκει θα εχεις την καλυτερη φροντιδα και αντιμετωπιση...

Θα σε σκεφτομαι και γω και θα προσευχομαι για σενα και το νινακι σου!!!

Ολα θα πανε καλα. Το πολυ-πολυ να εχουμε μικρουλια μωρακια!!!

Οπως λεει και ο γιατρος μου δεν θα μας ζορισουν...

Φιλια πολλα και ευχομαι τα καλυτερα!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κανετε? Εγω δοξα το θεο ειμαι καλα. Δεν μπορουσα να μπω 2 μερες στο forum. Ειχε κολλησει η σελιδα και μου εβγαζε κατι περιεργα με αποκλεισμο..

Εμεις πήγαμε την Πεμπτη στο γιατρο. Το ιδιο ειναι το αμνιακο. Συνεχιζουμε την παρακολουθηση και βλέπουμε. Την Τεταρτη ειναι το επομενο ραντεβου. Ο μπεμπης ηταν την Πεμπτη 1800 γραμμάρια περιπου. Ελπίζω απο δω και περα να παρει λιγο βαρος... Εγω τρωω σαν μοσχαρακι αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν εχει να κανει η διατροφη μου... Την μια μερα ειναι πολυ ζωηρος και την επομενη ειναι ησυχος! Τι να πω μαλλον αναλογα τα κεφια του!!!

Ευχομαι να εχουμε ολες μια πολυ καλη εβδομαδα!!! Φιλια...

cfcIp3.png

καλημερα!!

εγω προχτες ημουν χαλια απο εμετους και ανακατοσουρες και χτες μετα το ΙΚΑ ξεραθηκα στον υπνο.Αφησα και την μικρη στην πεθερα μου και ξυπνησα σημερα το πρωι μην γελασετε!!εε!

μεχρι και ο αντρας μου ανυσηχησε και ερχοταν και μου μιλαγε ανα διαστηματα για να δει αν ειμαι καλα...εγω και ο υπνος δεν ειμαστε κ κολλητοι αλλωστε.

.

Μαρια εσυ πως εισαι τωρα? Περασαν οι στομαχικες διαταραχες? Ολα καλα?..

cfcIp3.png

Μαριλενα κανω ακομα εμετους και φυσικα με ολα τα επακολουθα απο μερια πονων....

τωρα ή αυριο ή μεθαυριο θα παω γιατρο αναλογως αν θα προλαβω...γιατι αυριο εχουμε ενημερωση γονεων στο σχολειο και πρεπει να παω και στον εργοδοτη να αφησω τα χαρτια για την ΠΗΤ να δω ποτε θα μου τα ετοιμασει...

εσυ κοριτσακι μου καλα?

αντε να περασουν αυτες οι μερες να βρεθουμε μωρε.

μαράκια είναι σπασμένος ο σάκος απλά ο οργανισμός αναπαράγει ακόμα υγρά, όχι βέβαια πολλά, λίγα αλλά όπως είπα είναι πολλά τα υγρά και δεν φεύγουν με τη μία. πρέπει να είμαι ψύχραιμη!!!!!!

Κοριτσαρα μου αφου κανατε και τις ενεσουλες και οπως λες και εσυ τα νερα δεν φευγουν αμεσως ολα καλα θα πανε προσεχε πολυ και μην στεναχωριεσαι!! θα δεις θα περασει και θα ειστε και οι δυο καλα!! να πεις στον αντρουλη σου να σου δωσει γλυκα φιλακια στην μπεμπουλα σας απο εμας (μιας και εσυ δεν φτανεις)!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κανετε? Εγω δοξα το θεο ειμαι καλα. Δεν μπορουσα να μπω 2 μερες στο forum. Ειχε κολλησει η σελιδα και μου εβγαζε κατι περιεργα με αποκλεισμο..

Εμεις πήγαμε την Πεμπτη στο γιατρο. Το ιδιο ειναι το αμνιακο. Συνεχιζουμε την παρακολουθηση και βλέπουμε. Την Τεταρτη ειναι το επομενο ραντεβου. Ο μπεμπης ηταν την Πεμπτη 1800 γραμμάρια περιπου. Ελπίζω απο δω και περα να παρει λιγο βαρος... Εγω τρωω σαν μοσχαρακι αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν εχει να κανει η διατροφη μου... Την μια μερα ειναι πολυ ζωηρος και την επομενη ειναι ησυχος! Τι να πω μαλλον αναλογα τα κεφια του!!!

Ευχομαι να εχουμε ολες μια πολυ καλη εβδομαδα!!! Φιλια...

Μπραβο Μαριλενα μου να και κατι ευχαριστο!!! τωρα οσο περνανε οι μερες αντι για 200 γρ ανα εβδομαδα παιρνεις 300 μην αγχωνεσαι θα μεγαλωσει οσο χρειαζεται!! φιλακια και στην δικη σου την κοιλιτσα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μαριλενα κανω ακομα εμετους και φυσικα με ολα τα επακολουθα απο μερια πονων....

τωρα ή αυριο ή μεθαυριο θα παω γιατρο αναλογως αν θα προλαβω...γιατι αυριο εχουμε ενημερωση γονεων στο σχολειο και πρεπει να παω και στον εργοδοτη να αφησω τα χαρτια για την ΠΗΤ να δω ποτε θα μου τα ετοιμασει...

εσυ κοριτσακι μου καλα?

αντε να περασουν αυτες οι μερες να βρεθουμε μωρε.

Οχ βρε μαναρι μου!! εσυ εχεις και υποχρεωσεις με την Εφουλα σου!! παντως εγω εμετους κανω Μαρακι μου, εχει δυσκολιες το τελευταιο τριμηνο!! την Παρασκευη εχω ραντευου με τον γιατρο εχω να δω την μπεμπουλα μου εναν ολοκληρο μηνα εχω να την δω και περιμενω πως και πως!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

εχω υποχρεωσεις μπολικες και σχολικη γιορτη και ξανα ΙΚΑ και αστα βραστα...

σημερα που οδηγουσα κιολας ζοριστηκα ενιωθα πολυ πιεση χαμηλα...

αφου λεω να μου πει ο γιατρος οτι πρεπει να σταματησω την οδηγηση μπας και κανει και τιποτα ο προκομενος μου...

απο την αλλη ομως ειμαστε και σε χωριο εξω απο το Ηρακλειο και αν θελω κατι τι θα κανω? προβλημα αυτο ενω εγκυος στην Εφη ειμασταν σε αλλο σπιτι μια χαρα ολα διπλα τα ειχα.

Εσυ την Παρασκευη εε? αντε δουμε τα μπεμπεδακια μας!

και εγω εχω αγωνια...και εγω πριν κανα μηνα την ειδα τελευταια φορα....

κορίτσια μου με εχετε συγκινήσει πολύ..... σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! μιλήσαμε με έναν ειδικευόμενο κι μου είπε οτι δεν έχει ανοιξει ο σάκος τελείως, αλλά έχει μια τρύπα που φεύγουν τα υγρα. αν κρατηθεί 4 εβδομάδες το πολύ θα είναι το ιδανικότερο....

κρίστυ μου δεν ήξερα οτι μονάδα εδώ γιατί εγώ που ρώτησα μου είπαν οτι έρχεται ομάδα παιδιάτρων από το παίδων και το πέρνουν κατευθείαν. αυτή η Ιακωβίδου τι είναι??

το απόγευμα θα κάνουμε υπέρηχο να δούμε πρόοδο και πόσο υγρό ακόμα έχω. θα σας ενημερώσω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαριλενάκι όλα καλά πάνε, είδες..... κορίτσια μην αγχώνεστε για τίποτα!!!! δεν αξίζει τίποτε άλλο εκτός από τα μωράκια μας..... το βίωσα και το βιώνω πολύ έντονα. κάθε ευχαριστη στιγμή δική μας δέκα των μωρών μας!!!!΄στεέλνω σε όλες τις ευχές μου και σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Βρε zounitsa στα καλά καθούμενα?? Το αντιμετωπίζεις όμως πολύ ωραία, δεν σε έχει πάρει απο κάτω.

Φαντάζομαι θα σε έχουν ξάπλα. Σου είπανε αν αυτή η ρωγμή θα κλείσει, και πότε?

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Το πιο πιθανο ειναι να μην εχει γινει τελειως ριξη των υμενων ζουνιτσα αλλα αυτο που λεει και ο ειδικευομενος.Και το πολυ πολυ θετικο ειναι οτι αναπληρωνει!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα γεννησεις στο σωστο χρονο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...