Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!

εγω προχτες ημουν χαλια απο εμετους και ανακατοσουρες και χτες μετα το ΙΚΑ ξεραθηκα στον υπνο.Αφησα και την μικρη στην πεθερα μου και ξυπνησα σημερα το πρωι μην γελασετε!!εε!

μεχρι και ο αντρας μου ανυσηχησε και ερχοταν και μου μιλαγε ανα διαστηματα για να δει αν ειμαι καλα...εγω και ο υπνος δεν ειμαστε κ κολλητοι αλλωστε.

Αγγελικη μου ξετρελαθηκα με το δωματιο! πανεμορφο ουδετερο ηρεμα χρωματα και με πολυ πολυ γουστο!!

Μαργιουλα μου πολυ χαρουμενο το δικο σας δωματιο!! φανταστικο!!

Μπραβο κοριτσια μου με το καλο!!!

Λενα μου εχεις καιρο γλυκεια μου να ετοιμασεις τα πραγματα για το μωρακι σου εχεις 2 παιδακια που πρεπει και αυτα να τακτοποιηθουν μην εχεις τυψεις καλε!!

και σας θελω σταθερες στις αποψεις σας ..και εγω ζοριστηκα πολυ αλλα τελικα τα καταφερα σε πολλα θεματα με την Εφη μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες μου καλημερα!!! χαιρομαι που σας αρεσει, χθες εφτιαξα και καποια αλλα πραγματα σημερα θα καθησει ο μπαμπας της μπεμπας να βαλει το φωτιστικο, μια κρεμαστρα και κατι αλλα ψιλα!! αληθεια εσεις ποτε σκεφτεστε να ετοιμασετε την βαλιτσα?

Λενακι μου οταν εχεις ηδη 2 παιδια ξερεις τι ειναι σημαντικο για αυτα!!

Μελακι θα περασουν τα δυσκολα με την μικρη σου!! εσυ κοιτα να τρως καλα και ολα θα πανε τελεια!!

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κοριτσια γεια σας!!! πολύ ωραία τα δωμάτιά σας..... με το καλό!!! Μαργιούλα μεγάλο θέμα ανοίγεις με τη βαλίτσα και ηθελα να σας μιλήσω γι'αυτό....

Τα δικά μας νέα είναι λίγο άσχημα και λιγο καλά.... την παρασκευή το απόγευμα σπάσανε τα νερά μου και νοσηλεύομαι στο Αρεταίειο...... και φυσικά χωρίς βαλίτσα έτοιμη.

Τα αποτελέσματα είναι ότι όσο δεν έχω πόνους πάμε καλά. όσο μπορούμε να το τρενάρουμε έστω και για 3 εβδομάδες το πολύ, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι!!! οπότε απλά περιμένουμε....

ετοιμαστείτε και ας μείνουν τα πρ'αγματα για 2 μήνες στη βαλίτσα......

θα ξαναμπώ αύριο γιατί τώρα μου έφεραν το laptop.

σας φιλώ....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Τι λες βρε zounitsa?

Τι συνέβη? Εκανες κάτι, σου είπαν γιατί συνέβη?

Ελπίζω και εύχομαι να πάνε ολα πολύ πολύ καλά, να γεννήσεις όσο αργότερα γίνεται ένα μικρούλι και δυνατό μωράκι.

Να κάνεις ότι σου λένε ε?

Στα αβγά σου.

Λέγε μας νέα σου όταν μπορείς....θα έχουμε πολύ αγωνία.

Να ξέρεις βέβαια ότι όπως έχουμε ξαναπεί όταν είναι ελεγχόμενη η κατάσταση όλα καλά πάνε, και σεις οι 2 τώρα είστε σε καλά χέρια.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Zounitsa εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς ούτε εσύ ούτε το μωράκι σου. Σίγουρα το μαιευτήριο είναι το καλύτερο μέρος που μπορείς να είσαι τώρα αφού έχεις δίπλα σου όλη τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Να ξέρεις ότι οι ευχές όλων μας είναι μαζί σου.

Φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας!!! πολύ ωραία τα δωμάτιά σας..... με το καλό!!! Μαργιούλα μεγάλο θέμα ανοίγεις με τη βαλίτσα και ηθελα να σας μιλήσω γι'αυτό....

Τα δικά μας νέα είναι λίγο άσχημα και λιγο καλά.... την παρασκευή το απόγευμα σπάσανε τα νερά μου και νοσηλεύομαι στο Αρεταίειο...... και φυσικά χωρίς βαλίτσα έτοιμη.

Τα αποτελέσματα είναι ότι όσο δεν έχω πόνους πάμε καλά. όσο μπορούμε να το τρενάρουμε έστω και για 3 εβδομάδες το πολύ, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι!!! οπότε απλά περιμένουμε....

ετοιμαστείτε και ας μείνουν τα πρ'αγματα για 2 μήνες στη βαλίτσα......

θα ξαναμπώ αύριο γιατί τώρα μου έφεραν το laptop.

σας φιλώ....

Ζουνιτσα μου πως εισαι κοριτσακι μου??? πως εγινε???

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

ζΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!

κοριτσακι μου πως εισαι??

σε σκεφτομαι και προσευχομαι για σενα και το μωρακι σου!

ολα θα πανε καλα αφου εισαι στην κλινικη αυτο να σκεφτεσαι!

Ζουνιτσα μου ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσακι μου!!! να συνεχισεις να μην εχεις πονους και να καθηστερησει οσο το δυνατον περισσοτερο ο τοκετος!! ειναι σιγουρο οτι εισαι σε καλα χερια!!! οποτε μπορεις μπες να μας πεις νεα θα περιμενουμε και προσεχε!!!! φιλακια πολλα ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου απλα μαλλον η μπεμπουλα σου βιαζεται να βγει λιγακι!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κοριτσάκια μου καλημέρα και σας ευχαριστώ. δεν έκανα τίποτα, δεν κουράστηκα, ήταν τυχαίο. όσο μένουμε μέσα στην κοιλίτσα είναι και καλύτερα. όσο πιο μακριά πάει τόσο καλύτερα. όσο δεν έχω πόνους και αίμα είμαστε καλα. χάνω βέβαια υγρά αλλά φυσιολογικό γιατί είναι σπασμένα τα νερά οπότε φυσιολογικό. θα σας ενημερώσω γιατί θα κάνουμε εξετάσεις σήμρα...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ναι μελάκι μου έχω διαρροή πότε μικρή πότε μεγάλη και γι'αυτό σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα. είναι φυσιολογικό να χάνονται γιατί είναι σπασμένα τα νερά. απλά να ξέρετε οτι τα νερά είναι πολλά και δεν είναι αυτά που θα χάστε και τέλος. εγώ λέρωσα 3 παντελόνια. άστε που νόμιζα οτι κατουρήθηκα και δεν το καταλαβα. αλλά πήγαινα τοαλέτα και δεν έκανα τίποτα, σηκωνόμουνα όρθια και τρέχανε.... και το κατάλαβα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

μαράκια είναι σπασμένος ο σάκος απλά ο οργανισμός αναπαράγει ακόμα υγρά, όχι βέβαια πολλά, λίγα αλλά όπως είπα είναι πολλά τα υγρά και δεν φεύγουν με τη μία. πρέπει να είμαι ψύχραιμη!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...