Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και μεις αυτό το ΣΚ πιστεύω να αξιωθούμε να τελειώσουμε το δωμάτιο της μικρούλας.

Ξεχώρισα και κάποια μωρουδιακά παιχνιδάκια της Ζωής να μεταβιβαστούν στη Δανάη...έκανα γενικό ξακαθάρισμα και τακτοποίημα παιχνιδιών...μιλάμε Ο χαμός. Αν τα πουλήσω όλα αυτά θα γίνω πλούσια.

Που είστε όλες σήμερα?

Νικελάκι όλα καλά?????

Το βράδυ θα πάρω τα αποτλέσματα των εξετάσεων...περιμένω ναναι χάλια γιατί δεν ειμαι εντάξει...τρώω βλακείες...και δε νιώθω και καλά.

Εκτός και αν όπως ξαναπα όλα είναι λόγω της ταλαιώρίας με τη Ζωή.

Την οποία θα καρυδώσω....δε τρώει τίποτα....όλο στριγγλίζει....σα κακομαθημένο....με έχει φρικάρει τελείως τελευταία....αλίμονό μας αν το πάει έτσι μεγαλώνοντας.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!! τι κάνετε??? εμείς καλά.... μπήκαμε στην 30η εβδομάδα και εμείς!!!!

Αγγελικούλα καλορίζικο το δωμάτιό σας, πάρα πολύ ωραίο!!! μπράβο σας!!!

Μελάκι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις, εγώ πιστεύω πως δεν έχεις κάτι, είναι από την ταλαιπωρία και την εγκυμοσύνη. εγώ πια δεν μπορώ να περπατήσω ούτε 5 μέτρα χωρίς να λαχανιάζω και ζαλίζομαι αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Φιλάκια σε όλες!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αγγελική είναι πανέμορφο!

Μπράβο!

Γλυκό και ήρεμο!

Με το καλό!

Μελάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!! Να σου πώ την αλήθεια αυτό ακριβώς ήθελα να πετύχω να μην είναι πολύ έντονο το αποτέλεσμα οπότε χαίρομαι πάρααααααα πολύυυυυυυυ που μου λες οτι το πέτυχα !!! Με το καλό και στο δικό σου το κοριτσάκι!

Και μεις αυτό το ΣΚ πιστεύω να αξιωθούμε να τελειώσουμε το δωμάτιο της μικρούλας.

Ξεχώρισα και κάποια μωρουδιακά παιχνιδάκια της Ζωής να μεταβιβαστούν στη Δανάη...έκανα γενικό ξακαθάρισμα και τακτοποίημα παιχνιδιών...μιλάμε Ο χαμός. Αν τα πουλήσω όλα αυτά θα γίνω πλούσια.

Που είστε όλες σήμερα?

Νικελάκι όλα καλά?????

Το βράδυ θα πάρω τα αποτλέσματα των εξετάσεων...περιμένω ναναι χάλια γιατί δεν ειμαι εντάξει...τρώω βλακείες...και δε νιώθω και καλά.

Εκτός και αν όπως ξαναπα όλα είναι λόγω της ταλαιώρίας με τη Ζωή.

Την οποία θα καρυδώσω....δε τρώει τίποτα....όλο στριγγλίζει....σα κακομαθημένο....με έχει φρικάρει τελείως τελευταία....αλίμονό μας αν το πάει έτσι μεγαλώνοντας.

ΧΑΧαχ έτσι είναι βρε κορίτσι μου στο πρώτο παιδάκι πέρνουμε οτιδήποτε δεν το συζητώ..ακόμα και πράγματα που πιθανών να μην χρειαστούν καθόλου μας πιάνει μια απίστευτη μανία! Μην αγχώνεσαι θα τελειώσει κ το δωματιάκι της μικρης.

Εσύ τι εννοείς δεν είσαι καλά? Τι νιώθεις δηλαδή? Δεν τρώς καλά?

Η μικρή ειναι στα πολύ δυσκολά της φαίνεται κ αυτό σε επηρεάζει και ειναι λογικό. Εγώ πιστεύω οτι περνάει μια φάση ανάπτυξης και φυσικά αυτό ειναι παροδικό απο την άλλη σε καταλαβαίνω γιατί όσο υπομονή και να εχεις κάποια στιγμή δοκιμάζονται τα ορια σου απλά θα σου πώ οτι σύντομα θα συνέλθει και αποκλείεται να είναι θέμα χαρακτήρα.

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!! τι κάνετε??? εμείς καλά.... μπήκαμε στην 30η εβδομάδα και εμείς!!!!

Αγγελικούλα καλορίζικο το δωμάτιό σας, πάρα πολύ ωραίο!!! μπράβο σας!!!

Μελάκι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις, εγώ πιστεύω πως δεν έχεις κάτι, είναι από την ταλαιπωρία και την εγκυμοσύνη. εγώ πια δεν μπορώ να περπατήσω ούτε 5 μέτρα χωρίς να λαχανιάζω και ζαλίζομαι αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Φιλάκια σε όλες!!!!

Ζουνίτσα μου με το καλό κορίτσι μου 10 εβδομάδες έμειναν!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για το δωμάτιο χαίρομαι μωρέ γιατί προσπάθησα αρκετά και θέλω να του αρέσει του μπεμπη! Ελπίζω να μου λέτε την αλήθεια έ? Μην εχω κάνει καμιά χαζομάρα κ ντρεπόσαστε..

Περπάτημα? πλάκα μου κάνεις? νιώθω σαν αρκούδα τπτ άλλο...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εμένα το δωμάτιο μου αρέσει πάρα πολύ πραγματικά.

Είναι ήρεμο, βρεφικό, χωρίς πολλά πολλά λαλαλαλα, ξεφεύγει και από τα καθαρά "αγορίστικα" δωμάτια. Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων και ατμόσφαιρας.

Το ριλάξ βέβαια δε θα μείνει εκεί ε!

Οσο για μένα, δε τρώω καθόλου καλά, το χω παρατήσει...και η αλήθεια είναι με έχει πάρει από κάτω η φάση με τη μικρή, έχω αγχωθεί και για το πως θα είναι όταν έρθει και το νέο μωρό...γενικά τα χω ψιλοπαίξει...

Τεσπά...φάση είναι θα περάσει...

Απλά αυτές οι φάσεις είναι (σε μας τουλάχιστον) σχετικά συχνές και κρατάνε πολύ.

Αγγελικούλα μου γιατί καλή μου να σου πούμε ψέμματα???? Αντιθέτως είναι πάρα πολύ ωραίο!!!! Αχχχ ναι δεκα εβδομάδες το πολύ!!!! πως περνάει ο καιρός τελικά.... η αλήθεια είναι οτι εμένα μου έχει φανεί λίγο βουνό γιατί ψιλοταλαιπωρήθηκα σε όλη τη διάρκεια.... αλλά ας μην είμαι γκρινιάρα γιατί πάντα υπάρχουν χειρότερα!

Μελάκι κοριτσάκι προσπάθησε λίγο τουλάχιστον να τρως γιατί από ξεκούραση... είναι λίγο δύσκολο το ξέρω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εμένα το δωμάτιο μου αρέσει πάρα πολύ πραγματικά.

Είναι ήρεμο, βρεφικό, χωρίς πολλά πολλά λαλαλαλα, ξεφεύγει και από τα καθαρά "αγορίστικα" δωμάτια. Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων και ατμόσφαιρας.

Το ριλάξ βέβαια δε θα μείνει εκεί ε!

Οσο για μένα, δε τρώω καθόλου καλά, το χω παρατήσει...και η αλήθεια είναι με έχει πάρει από κάτω η φάση με τη μικρή, έχω αγχωθεί και για το πως θα είναι όταν έρθει και το νέο μωρό...γενικά τα χω ψιλοπαίξει...

Τεσπά...φάση είναι θα περάσει...

Απλά αυτές οι φάσεις είναι (σε μας τουλάχιστον) σχετικά συχνές και κρατάνε πολύ.

ΧΑχαΧ το ριλάξ οχι καλέ δεν θα μείνει εκεί απλώς ήθελα να το βάλω τώρα πρωσωρινά για εκείνη την γωνιά θέλω να πάρω απο τα ΙΚΕΑ ενα τραπέζακι δραστηριότητων και καρεκλίτσα απλά δεν το έκανα ακόμα ;)

Σ ευχαριστώ ειλικρινά για την γνώμη σου και για τα καλά σου λόγια!!!

Δεν έχεις όρεξη για φαγητό δηλαδή ή τρως βλακείες? Πάντως οκ οταν ειναι το πρώτο σου παιδί σίγουρα όλα ειναι πολύ πιο έυκολα εσύ τώρα εχεις να σκέφτεσαι συνεχώς διάφορα απλά μην τα αφήσεις να σε παίρνουν απο κάτω γιατί ειναι κρίμα και για το νινάκι που έχεις στην κοίλίτσα σου και για την Ζωούλα. Είναι πολύ μικρή για να αντιληφθεί και πολλά με τον ερχομό της άλλης μπέμπας και αυτό ειναι υπερ σου! Γι αυτό να μην αγχώνεσαι οκ? Εγώ είμαι σίγουρη οτι μώλις ξεμπερδέψει το πουλάκι μου απο τους πόνους στα δόντια θα είναι όλα σούπερ θα δεις!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικούλα μου γιατί καλή μου να σου πούμε ψέμματα???? Αντιθέτως είναι πάρα πολύ ωραίο!!!! Αχχχ ναι δεκα εβδομάδες το πολύ!!!! πως περνάει ο καιρός τελικά.... η αλήθεια είναι οτι εμένα μου έχει φανεί λίγο βουνό γιατί ψιλοταλαιπωρήθηκα σε όλη τη διάρκεια.... αλλά ας μην είμαι γκρινιάρα γιατί πάντα υπάρχουν χειρότερα!

Μελάκι κοριτσάκι προσπάθησε λίγο τουλάχιστον να τρως γιατί από ξεκούραση... είναι λίγο δύσκολο το ξέρω.

Εγώ το είπα αυτό γιατί οκ μπορεί να θέλετε να είστε ευγενικές και για να μην στεναχωρηθώ κτλ κτλ αλλά καταβάθως ξέρω οτι θα μου πείτε την αλήθεια γι αυτό και έβαλα τις φωτός, στο φεις εννοείται οτι δεν θα βάλω!

Εννοείται οτι υπάρχουν και χειρότερα και μάλιστα κ πολύ χειρότερα γι αυτό να λέμε δόξα το θεό και να κάνουμε τον σταυρό μας ζουνίτσα μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικουλα μου υπεροχο, πανεμορφο!! εχει φτιαχτει με πολυ ορεξη και φαινεται!! ο μπεμπακος σου θα ειναι εκει μεσα τρισευτυχισμενος!! με το καλο κοριτσακι μου!!!

Σας στελνω και εγω να δειτε αλλα το δικο μας ακομα ειναι στην αρχη!! περιμενω γνωμες!! φιλακια κουκλες

p1010091a.th.jpgp1010095r.th.jpgp1010096as.th.jpgp1010099t.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αγγελικουλα μου υπεροχο, πανεμορφο!! εχει φτιαχτει με πολυ ορεξη και φαινεται!! ο μπεμπακος σου θα ειναι εκει μεσα τρισευτυχισμενος!! με το καλο κοριτσακι μου!!!

Σας στελνω και εγω να δειτε αλλα το δικο μας ακομα ειναι στην αρχη!! περιμενω γνωμες!! φιλακια κουκλες

http://img168.imageshack.us/img168/1130/p1010091v.jpg

http://img89.imageshack.us/img89/7955/p1010095a.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/3624/p1010096q.jpg

http://img838.imageshack.us/img838/8286/p1010099x.jpg

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου γερά και τρισευτυχισμένα να είναι όλα τα παιδάκια μας!!!

Μαργιούλα μου είναι ολοφάνερο οτι έχουμε το ίδιο γούστο!!!Ένα έχω να σου πώ... wow!!! είναι απίθανο το δωματιάκι σας και τι ακριβώς εννοείς είναι στην αρχή? Εγώ μια χαρά τελειωμένο το βλέπω|!!! Είναι φοβερό το σχέδιο που διάλεξες και ουδέτερο επίσης , όλα μα όλα ειναι πολύ πολύ όμορφα με το καλό να μπεί η πριγκιπησούλα σου μέσα και να το χαρεί κοριτσάκι μου!!! Επίσης πρόσεξα οτι έκανες κ εσύ την σωστή κίνηση με την συρταριέρα που γίνεται έτσι μεγάλη ;) Σωστήηηηηηηηηηηηηη

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Σε ευχαριστω πολυ!! χαιρομαι που σου αρεσει, ενταξει αρχη που λεει ο λογος τα βασικα μπηκανε! μενει μια πολυθρονα θηλασμου και ενα μπανακι αλλαξιερα και καποια αλλα διακοσμητικα οπως ραφακια, πολυθρωνακι μικρο,φωτιστικο, πορτατιφ, χαλι.. αυτα νομιζω!!

Σημερα πηγα σε ενα bebe καταστημα να παρουμε κατι πραγματακια και μας προτειναν ως παρα πολυ καλο ενα σιλικονουχο μπιμπερο λεγεται nuby και ειναι ετσι: nuby.png

ειναι κατω των κολικων και εχει γυρω στα 13 ευρω αν σας ενδιαφερει!! φιλακια πολλα σε ολες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Aγγελικη Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ψηνομαι να έρθω αν και θα προτιμούσαν να έβρισκα μια σύμβουλο κοντά στο σπίτι μου κ να μπορεί να έρχεται αν την χρειαστω.

Το δωμάτιο είναι τέλειο,Εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά. Φαίνεται ότι το Εχεις ψάξει πολύ! Από που πήρες τα ραφακια, θέλω να βάλω σε εκρου και μου άρεσε που δεν ήταν μονοκομματα.

Μαργιουλα κ το δικό σου είναι φανταστικό! Μου άρεσε πολύ το άσπρο με τις χρωματιστες πινελιές. Πήγαινε πολυ η προίκα αν δεν το είχες πει θα ήμουν σίγουρη ότι είναι σετ. Γιατί θα πάρεις μπανακι αλλαξιερα αφού Εχεις αλλαξιερα στο δωμάτιο;

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Τι έγινε βρε παιδιά??

2 υπέροχα δωμάτια σε μια μέρα??

Μπράβο!

Πάρα πολύ όμορφο Margioula!

Με το καλό η μπέμπα να το χαρεί!

Εεεεεε και η μαμά πιο πολύ το χαίρεται βασικά στην αρχή!!!:D

Φυσικα και σε θυμομαστε!! Καλημερα!

Ευχαριστω για τις συμβολους. Το τσαντακι και τις παγοκυστες πρεπει να τις παρω μαζι μου απο το σπιτι οταν θα παω να γεννησω? Δεν θα ζεσταθουν?

Οσο για το γαλα που εβαζες στις θηλες ηξερα οτι ειναι το καλυτερο αντιμικροβιακο αλλα δεν ηξερα οτι επουλωνει και τις πληγες! Τι ειναι η φυση ε?

Ποιο νοσοκομειακο χρησιμοποιουσες εσυ? Αν δεν σου κανει κοπο μου μπορεις να μου πεις και που αποθηκευες το γαλα? σκεφτομαι να παραγγειλω τα ειδικα σακουλακια απο το αμαζον.

Η αοθήκευση γινόταν σε σακουλάκια της medela που υπάρχουν και στο λητώ.Εγώ είχα το θήλαστρο medela επίσης.

Τις παγοκύστες και το τσαντάκι τα δώσαμε στις μαίες και εκείνες ανέλαβαν και τα έβαλαν σε μία κατάψυξη.

Καλέ τι ωραία δωμάτια,τι έπιπλα...μπράβο,μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Εγώ έχω μια κακή ίσως και βλακώδης σκέψη ότι η κούνια δεν θα είναι στημένη αν δεν έρθει το μωρό στο σπίτι.Έτσι λοιπόν και στα άλλα δύο μου παιδιά το έργο το ανέλαβε ο άντρας μου όσο ήμουν στο μαιευτήριο.Εξάλλου τον πρώτο καιρό 8-12 μήνες παίρνω το μωρό στο δωματιο μου κι έτσι η κούνια στήνεται εκεί.

Ευτυχώς που σας παρακολουθώ και εσείς θα με κάνεται να αφυπνιστώ λιγακι.

Το προηγούμενο Σκ άδειαζα πράγματα για να βρω αποθηκευμένα ρούχα για την 2χρονη κόρη μου.Ψώνισα για το γιο μου και την κόρη μου αρκετά,οπότε πλύσιμο σιδέρωμα και καταλαβαίνετε.Λέω ας τακτοποιήσουμε τα γεννημένα για να μην κρυώνουνε κι όλας και μετά να ασχοληθώ με το αγέννητο.

Βέβαια νοιώθω και τύψεις.Δεν 'εχω κάνει τ ί π ο τ α !

Honey υπομονή με τη μικρή,έχεις πέσει πάνω στην ηλικία, με ταυτοχρονη όμως έκρηξη των δικών σου ορμονών! Εγώ όταν είχα το γιο μου και γεννήθηκε η κόρη μου ο μικρός ήταν 4,5 χρονών και δεν είχαμε θέμα.Τώρα έτσι όπως βλέπω την μικρή λέω τι θα κάνω αν έρθει και το μωρό?Ουρλιάζει,χτυπιέται και βάζει ένα πείσμα ατελείωτο! Αλλά εγώ βράχος! Ξέρω ότι έχω μεγάλες πιθανότητες να της περάσει.Όλα μάλλον τα παιδάκια περνάνε την φάση αλλά σε λίγα μένει πολύ καιρό.

Χαιρετίσματα στις κοιλίτσες σας!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...