Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα που λέω θηλασμό.. Έκλεισα ενα σεμινάριο που κοστίζει 50 ευρώ και κρατάει περίπου 3 ώρες με μια σύμβουλο θηλασμού απο το IBLC για τις 5 Νοεμβρίου, θα σας ενημερώσω ανάλογα.

Για πες λεπτομεριες, με ενδιαφερει κι εμενα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για πες λεπτομεριες, με ενδιαφερει κι εμενα!

Καλημέρα κοριτσάκι :P κοίτα να δείς ο διαβητολόγος που πηγαίνω στο Ν. Ψυχικό έχει παντρευτει μια Καναδέζα η οποία είναι η εξής: Lauri-Ann Robertson, International Board Certified Lactation Consultant Holistic Health Coach, www.familywellness.gr και το εμαιλ της ειναι [email protected]. Έτσι λοιπόν επειδή ο χώρος αυτός είναι κάτω απο το ιατρείο του διαβητολόγου μου το είχα δεί και τον ρώτησα. Είναι ενα πολύ καλό σεμινάριο θηλασμού και μου είπε οτι με το που το παρακολουθήσεις επειδή δεν ειναι και δωρεάν κοστίζει 50 ευρώ οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα σου παρουσιαστεί στην πορεία του θηλασμού σου μπορείς να μιλήσεις μαζί της και να σε βοηθήσει απιστευτα! Ακόμα μου είπε οτι αναλόγως αν μένεις κοντά θα μπορεί να έρθει και στο σπίτι σου ή να πας εσύ εκεί με το παιδί και να δει επιτόπου τι πρόβλημα υπάρχει έτσι ώστε να βρεθεί λύση. Το επόμενο σεμινάριο ειναι 5 Νοεμβρίου και μου έκλεισαν αυτό γιατί μετά το επόμενο θα γίνει αφού έχουμε γεννήσει. Αν σε ενδιαφέρει να σου δώσω το τηλέφωνο του διαβητολόγου μου, η γραμματέας που σηκώνει το τηλέφωνο εκει θα ζητήσει το εμαιλ σου και θα σου στείλει η ίδια μια φόρμα που θα πρέπει να συμπληρώσεις και να στείλεις ηλεκτρονικά. Το σεμινάριο κρατάει περίπου 3 ώρες και μπορεις να φέρεις τον άντρα σου μαζί, εμένα επειδή δουλέυει και ειναι στις 11.00 το πρώι θα έρθω με την μαμά μου.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσάκια τράβηξα και κάτι φωτογραφίες αλλά με το κινητό μου οπότε αν δεν φαίνεται πολύ καλά θα ξαναστείλω όταν βάλω μπαταρίες στην φωτογραφική μου :tongue: Περιμένω την γνώμη σας!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Αγγελική πάρα πολύ ωραίο το δωμάτιό σας και τυχερό το μωράκι που θα κοιμάται εκεί! Πρέπει να το φτιάξατε με πολύ μεράκι!

Και μου αρέσουν και πάρα πολύ οι κουρτίνες σας. Για λέγε από που τις πήρατε?

Καλημέρα σας!

Αγγελική πάρα πολύ ωραίο το δωμάτιό σας και τυχερό το μωράκι που θα κοιμάται εκεί! Πρέπει να το φτιάξατε με πολύ μεράκι!

Και μου αρέσουν και πάρα πολύ οι κουρτίνες σας. Για λέγε από που τις πήρατε?

΄

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου τυχερά είναι όλα τα μωράκια αυτής της παρέας δεν το συζητώ καθόλου χαΧαΧαΧα :P γιατί πολύ απλά είμαστε όλες απίστευτες χαζομαμάδες!! Η αλήθεια είναι οτι είμαι λιγάκι μαμούνι κ το ψάχνω κ το ψάχνω κ πάει λέγοντας!! Λοιπόν τις κουρτίνες της πήρα απο τον ΔΗΜΑ όμως νομίζω οτι μπορείς να της βρείς κ αλλού γιατί η εταιρεία που της φτιάχνει λέγεται ΟΝΕΙΡΑ και το συγκεκριμένο μοντέλο κουρτίνας λέγεται Play. Ελπίζω να σε βοηθήσα μπορείς να ρωτήσεις κ στο ΛΗΤΩ πιθανότατα να της φέρνει. :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Μα που είστε όλες σήμερα σας πλάκωσε το πάπλωμα?? :tongue::tongue::tongue:

Αχ εμένα σήμερα με εχει πίάσει μια βαρεμάρα άλλο πράγμα σας λέω.. και πρέπει σιγά σιγά να κάνω προετοιμασία για το αυριανό τραπέζι..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...