Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια μου τι κανετε? Εγω δοξα το θεο προς το παρον ειμαι καλα.

Το απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρο στις 7. Ελπιζω να ειναι ολα καλα με τον μπεμπη μου και το αμνιακο.. Μετραω τις μερες σαν το φανταρο!!! Σημερα ειμαι 33+3..

Και μενα εχει ο υπερηχος μια εβδομαδα διαφορα αλλα παντα υπολογιζουμε συμφωνα με την περιοδο..

Χτες πηγα και πηρα εσωρουχακια και φορμακια για το μπεμπη και ψωνησα και για μενα νυχτικακι και παντοφλες και εσωρουχα για το μαιεευτηριο...

Τωρα πρεπει να τα πλυνω και να ετοιμασω την βαλιτσα. Να σας ρωτησω κατι? Θα παρω το προδερμ για να τα πλυνω. Μαλακτικο εσεις βαλατε? Λεει η μαμα μου καλυτερα να μην βαλω για να μην μυριζουν πολλα-πολλα...

Οσο αφορα τον θηλασμο, εγω εβαλα στην λιστα το ηλεκτρικο θήλαστρο της Avent...

Η αδερφη μου ειχε το απλο θηλαστρο και δεν την βολεψε. Πηρα και τον αποστειρωτη της Avent αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει τι μπουκαλια να παρω.. Σκεφτομουνα και γω τα dr Brown αλλα μου φαινονται λιγο μπιζιλα. Και τα μεγαλα του μπουκαλια δεν ειναι γυαλινα ειναι πλαστικα. Γενικα εχω μπερδευτει με το θεμα των μπουκαλιων!!!

Να ρωτησω και κατι αλλο...Εχω αγορασει 2 πιπιλες... Λετε οτι θα χρειαστω και αλλες στην αρχη?

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!

Ρε Αγγελικη τοσα πολλα πηρες παιδι μου?!!

απιστευτο! τι μισθο παιρνεις? γιατι απο οτι ξερω βαση αυτου βγαινει το επιδομα....

αν θες μας λες....

εγω θα τα παρω αρχες Νοεμβρη.

οσο για τα χαλια εγω δεν θα τα εστρωνα στην θεση σου.....οχι μονο για το θεμα της βροχης αλλα και τοσα ατομα ολο και και θα λερωσουν.

εγω βρηκα τελικα γυναικα με 6 ευρω την ωρα και θα την παρω να στρωσουμε και γενικη καθαριοτητα.

Καλημερα Μαρια μου...

Δεν σε εχω ξεχασει με την γυναικα που σου ειπα, απλα ακομα δεν εχω βρει το τηλεφωνο της..Να μαθω η θα παρεις την αλλη γυναικα? Θα προσπαθησω μεχρι το απογευμα να το εχω μαθει και θα σου το στειλω με μηνυμα αν ειναι...

Οσο αφορα τα λεφτα σου λεω αν ειναι και γω ποσα πηρα. Πηρα 1530 ? και ο μισθος μου ειναι 1072? περιπου το μηνα. Η βλακια ειναι δεν μου εχουν περασει το επιδομα γαμου οποτε εχασα καποια χρηματα...

Αν καταλαβα καλα, για το επιδομα κυοφοριας περνουμε περιπου 1.5 μισθο απο τον κανονικο μας. Αν δηλαδη ειναι 800? περιπου το μηνιατικο σου θα παρεις περιπου 1200 ?. Αραγε τα λεφτα που παιρνουμε μετα που θα γεννησουμε ειναι περισσοτερα?...

cfcIp3.png

Καλημέρα κοριτσια μου τι κανετε? Εγω δοξα το θεο προς το παρον ειμαι καλα.

Το απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρο στις 7. Ελπιζω να ειναι ολα καλα με τον μπεμπη μου και το αμνιακο.. Μετραω τις μερες σαν το φανταρο!!! Σημερα ειμαι 33+3..

Και μενα εχει ο υπερηχος μια εβδομαδα διαφορα αλλα παντα υπολογιζουμε συμφωνα με την περιοδο..

Χτες πηγα και πηρα εσωρουχακια και φορμακια για το μπεμπη και ψωνησα και για μενα νυχτικακι και παντοφλες και εσωρουχα για το μαιεευτηριο...

Τωρα πρεπει να τα πλυνω και να ετοιμασω την βαλιτσα. Να σας ρωτησω κατι? Θα παρω το προδερμ για να τα πλυνω. Μαλακτικο εσεις βαλατε? Λεει η μαμα μου καλυτερα να μην βαλω για να μην μυριζουν πολλα-πολλα...

Η αδερφη μου ειχε το απλο θηλαστρο και δεν την βολεψε. Πηρα και τον αποστειρωτη της Avent αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει τι μπουκαλια να παρω.. Σκεφτομουνα και γω τα dr Brown αλλα μου φαινονται λιγο μπιζιλα. Και τα μεγαλα του μπουκαλια δεν ειναι γυαλινα ειναι πλαστικα. Γενικα εχω μπερδευτει με το θεμα των μπουκαλιων!!!

Να ρωτησω και κατι αλλο...Εχω αγορασει 2 πιπιλες... Λετε οτι θα χρειαστω και αλλες στην αρχη?

Καλημερα Μαριλενα μου!! με το καλο να δεις τον μπεμπακο και να δεις που θα ειναι ολα καλα!!

ο υπερηχος ειναι μια εβδομαδα πισω ή μια εβδομαδα μπροστα?

με γεια σας τα ψωνια με το μαλακο με τη βαλιτσα ε!! εγω εβαλα μαλακτικο το προδερμ γιατι ουσιαστικα το μαλακτικο ξεβγαζει το απορρυπαντικο που ειναι πολυ ποιο αλλεργιογονο!!

Θηλαστρο θελουμε σιγουρα ηλεκτρονικο γιατι τα χειροκινητα δεν κανουν τιποτα!! τζαμπα λεφτα..

για τα μπουκαλια εγω μεχρι στιγμης εχω παρει τα απλα δεν το εχω πολυ ψαξει και μαλλον θα πρεπει να το δω!!

κοιτα εγω πηρα με μπουκαλια της avent 4 αλλα μπορει να χρειαστουμε 1-2 για αρχη!! μετα οσο θα μεγαλωνει το μπεμπακι δεν θα του κανουνε πια με μικρη ροη θα θελει ποιο μεγαλης ροης!!

Τα κοριτσακια που εχουνε ηδη μπεμπακια τα ξερουν καλυτερα...

Εμεις σημερα περιμενουμε τα επιπλα απο τα Ηρα να δουμε ποτε θα τα φερουνε!!!!!!:mad::-x:-x

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αληθεια Αγγελικουλα τι ωρα περιπου σου ειχαν ερθει αυτοι απο τα Ηρα? ειμαστε απο τις 8 το πρωι και περιμενουμε καραουλι και δεν ειναι θεμα ταλαιπωριας αλλα τρελης αγωνιας!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα Μαριλενα μου!! με το καλο να δεις τον μπεμπακο και να δεις που θα ειναι ολα καλα!!

ο υπερηχος ειναι μια εβδομαδα πισω ή μια εβδομαδα μπροστα?

με γεια σας τα ψωνια με το μαλακο με τη βαλιτσα ε!! εγω εβαλα μαλακτικο το προδερμ γιατι ουσιαστικα το μαλακτικο ξεβγαζει το απορρυπαντικο που ειναι πολυ ποιο αλλεργιογονο!!

Θηλαστρο θελουμε σιγουρα ηλεκτρονικο γιατι τα χειροκινητα δεν κανουν τιποτα!! τζαμπα λεφτα..

για τα μπουκαλια εγω μεχρι στιγμης εχω παρει τα απλα δεν το εχω πολυ ψαξει και μαλλον θα πρεπει να το δω!!

κοιτα εγω πηρα με μπουκαλια της avent 4 αλλα μπορει να χρειαστουμε 1-2 για αρχη!! μετα οσο θα μεγαλωνει το μπεμπακι δεν θα του κανουνε πια με μικρη ροη θα θελει ποιο μεγαλης ροης!!

Τα κοριτσακια που εχουνε ηδη μπεμπακια τα ξερουν καλυτερα...

Εμεις σημερα περιμενουμε τα επιπλα απο τα Ηρα να δουμε ποτε θα τα φερουνε!!!!!!:mad::-x:-x

Σ'αυχαριστω πολυ Μαργιουλα!!! Θα σας ενημερωσω το απογευμα για τον γιατρο..

Με το μαλακο τα ψωνια αλλα δεν κρατιεσαι ρε γαμωτο!!! Ειδικα αν ειναι το πρωτο δεν κρατιεσαι!!!

Της Avent εχω και γω 4 μπουκαλια. Δυο μικρα και 2 μεγαλα. Ηταν μαζι με τον αποστειρωτη. Χωρις pba αλλα ειναι πλαστικα...Να κρατησω λες αυτα για αρχη η να παρω γυαλινα??? Εχω σαλταρει με τοσες αποριες!!! :confused:

Συμφωνα με το υπερηχο, το μωρο ειναι μια εβδομαδα μικροτερο. Απο την αρχη βγαινει αυτη η διαφορα...

Με το καλο τα επιπλακια σας!!! Αχ ποσο πολυ σας ζηλευω!!! Με την καλη πλευρα παντα ε!!! :-P

Τα κρεβατακια θα τα φτιαξετε απο τωρα δηλαδη? Η θα περιμενετε μετα την γεννα? Εγω θα παρω της αδερφης μου και αυτη τη στιγμη βρισκεται στο πατρικο μου, στο δωματιο μου. Λετε να το φερω να το βαλω και γω απο τωρα??? :-P

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες!

πηγα ΙΚΑ αυριο παλι η συνεχεια...

αντε Μαριλενα μου ολα καλα θα πανε!!! βρηκα και αλλη μια γυναικα θα την παρω αυριο τηλ να δω τιο θα μου πει....

οσο για το θηλαστρο ειχα παρει χειροκινητο τα πιο πετα μενα λεφτα τιποτα δεν εκανε...ηλεκτρικο κ παλι ηλεκτρικο.Οσο για τα μπυκαλια ψηφιζω μεγαλα ακομα και οταν το μωρο θελει μεγαλυτερη ροη απλα αλλαζεις θηλη οχι μπουκαλι!

τα γυαλινα ειναι καλα αλλα θελουν προσοχη περισσοτερη γιατι σπανε.Η καθε μια οτι βολευτει.Εγω στη αρχη ειχα παρει γυαλινα και μετα πηρα της chicco αυτα που μειωνουν τους κολικους.

εγω δεν εβαλα μαλακτικο, μονο αρκαδι. Δεν μυριζουν καθολου, αλλα καλυτερα να μην μυριζουν παρα να παθει καμια αλλεργια το μωρο ή να δυσανασχετει με την μυρωδια. Καθαρα να ειναι τις μυρωδιες θα τις μαθει αργοτερα.

Τι ειναι τα "μπιζιλα"?

Μαγαλα μπουκαλια γυαλινα υπαρχουν και στα ΛΗΤΩ και στα Mothercare. Δες εδω

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=2129317

Εγω θα παρω 4 τετοια μεγαλα γυαλινα και 2 πλαστικες προστατευτικες θηκες για να μην σπασουν (αυτες τις βρηκα στον καταλογο του mothercare) συν την βουρτσα καθαρισμου. Οσοι τα εχουν χρησιμοποιησει εχουν δει μεγαλη διαφορα στους κολικους.

Αν θηλασεις οι πιπιλες δεν χρειαζονται μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος, δηλαδη τουλαχιστον 2 μηνες γιατι θα παθει το μωρο "συγχιση θηλης" και θα μειωθει η παραγωγη σου.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Αληθεια Αγγελικουλα τι ωρα περιπου σου ειχαν ερθει αυτοι απο τα Ηρα? ειμαστε απο τις 8 το πρωι και περιμενουμε καραουλι και δεν ειναι θεμα ταλαιπωριας αλλα τρελης αγωνιας!!!!!

Καλημέρα Μαργιούλα μου! Εμένα είχαν έρθει στις 2.00 περίπου αλλά είχαν πάρει τηλέφωνο πριν και νομίζω οτι έτσι το συνηθίζουν, δηλάδή πέρνουν πρώτα τηλέφωνο. Με το καλό να τα υποδεχτείς!! Μου άρεσαν πάρα πολύ και τα έπιπλα και η προίκα! Εγώ δεν εχω προλάβει να γράψω γιατί ετοιμάζω το δωματιάκι με όλες τις λεπτομέρειες, κοντέυει! Μάκια πολλάααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσακια τιποτα ακομα!! μας πηραν τηλεφωνο για να ρωτησουν πως θα ερθουν αμαν απο τις 8 το πρωι τους περιμενουμε!!

ευχαριστω Μαριλενακι μου αντε περιμενουμε καλα νεα!!

Κριστυ μια χαρα μου φαινεται η τιμη αφου ειναι και τοσο αποτελεσματικα θα παρω και εγω σιγουρα, μιλαμε για τρελο προβλημα οι κολικοι γιατι να το ζησουμε αφου υπαρχει τροπος!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια τιποτα ακομα!! μας πηραν τηλεφωνο για να ρωτησουν πως θα ερθουν αμαν απο τις 8 το πρωι τους περιμενουμε!!

ευχαριστω Μαριλενακι μου αντε περιμενουμε καλα νεα!!

Κριστυ μια χαρα μου φαινεται η τιμη αφου ειναι και τοσο αποτελεσματικα θα παρω και εγω σιγουρα, μιλαμε για τρελο προβλημα οι κολικοι γιατι να το ζησουμε αφου υπαρχει τροπος!

Αφού σε πήραν τηλέφωνο να τους περιμένεις περίπου στο μισάωρο πάνω!! Μπες κάποια στιγμή να μου πεις εντυπώσεις οκ? μακιααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαργιούλα μου! Εμένα είχαν έρθει στις 2.00 περίπου αλλά είχαν πάρει τηλέφωνο πριν και νομίζω οτι έτσι το συνηθίζουν, δηλάδή πέρνουν πρώτα τηλέφωνο. Με το καλό να τα υποδεχτείς!! Μου άρεσαν πάρα πολύ και τα έπιπλα και η προίκα! Εγώ δεν εχω προλάβει να γράψω γιατί ετοιμάζω το δωματιάκι με όλες τις λεπτομέρειες, κοντέυει! Μάκια πολλάααααααα

Οποτε μαλλον κοντευουμε και εμεις να παραλαβουμε!

τα επιπλακια σας ειναι υπεροχα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελεια!! φανταζομαι πρεπει να πεφτει πολυ δουλεια αλλα ειναι τοσο ομορφα!!!

αντε καλη συνεχεια θα μπω να σας πω νεα!! ευχαριστω πολυ Αγγελικουλα μου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Με το καλό τα νεα επιπλάκια!

Εσάς Αγγελική μυρίζουν?

Εμένα καλύτερα είναι αλλά ακόμα έχει μια εσάνς....τα ΝΕΥΡΑ μου. Απαράδεκτο!

Εμένα το μαλακτικό προδερμ δε μου μυρίζει πάντως....βάζω 2 ξεβγάλματα κ οκ.

Για μπουκάλια που λετε...εμένα η Ζωή εντέλει τα Avent δεχτηκε. ΑΛλάζεις τις θηλές μετά μόνο δε χρειάζεται να πάρεις κιάλλα.

Για τα doctor Brown πάντως λένε τα καλύτερα λόγια.

Τέτοια λέω να πάρω τώρα.

Εντέλει θα πάρω καινούργια μωρέ για τη νέα μπέμπα...

Της Ζωής θα φάνε σουτ.

Εξάλλου μόνο 2 μπιμπερό χρησιμοποιεί πια, τα μεγάλα των 330μλ.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Οποτε μαλλον κοντευουμε και εμεις να παραλαβουμε!

τα επιπλακια σας ειναι υπεροχα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελεια!! φανταζομαι πρεπει να πεφτει πολυ δουλεια αλλα ειναι τοσο ομορφα!!!

αντε καλη συνεχεια θα μπω να σας πω νεα!! ευχαριστω πολυ Αγγελικουλα μου!!

Κοντέυω Μαργιούλα μου να το ολοκληρώσω κάποιες μικρές λεπτομέρειες έμειναν και θα βγάλω φωτό να σας δείξω! Πριν ανέβηκα στο παιδικό να πιώ το γάλα μου, είχα βάλει και μουσικούλα και σκεφτόμουν τον μπεμπάκο! Αχχχχχ

Με το καλό τα νεα επιπλάκια!

Εσάς Αγγελική μυρίζουν?

Εμένα καλύτερα είναι αλλά ακόμα έχει μια εσάνς....τα ΝΕΥΡΑ μου. Απαράδεκτο!

Εμένα το μαλακτικό προδερμ δε μου μυρίζει πάντως....βάζω 2 ξεβγάλματα κ οκ.

Για μπουκάλια που λετε...εμένα η Ζωή εντέλει τα Avent δεχτηκε. ΑΛλάζεις τις θηλές μετά μόνο δε χρειάζεται να πάρεις κιάλλα.

Για τα doctor Brown πάντως λένε τα καλύτερα λόγια.

Τέτοια λέω να πάρω τώρα.

Εντέλει θα πάρω καινούργια μωρέ για τη νέα μπέμπα...

Της Ζωής θα φάνε σουτ.

Εξάλλου μόνο 2 μπιμπερό χρησιμοποιεί πια, τα μεγάλα των 330μλ.

Honey μου δεν μπορώ να σου πώ οτι δεν μυρίζουν θα σου πώ ψέμματα.. Αφού τα έπλυνα με πανάκι και προδέρμ μετά έβαλα και ντετόλ και τα συρτάρια τα έχω απο την Δευτέρα ανοικτά γιατί μώλις τα κλείσω μου μυρίζει κ μένα κάτι.. Νομίζω όμως οτι όσο περνάνε οι μέρες ειναι καλύτερα η μυρωδιά, κάνε υπομονή σίγουρα μέχρι να έρθουν τα παιδάκια μας θα εχουν ξεμυρίσει εντελώς τι στο καλό!

Όσο για μπιμπερό εγώ πήρα τα καινούργια της Chicco που είναι και αντικολικά τώρα θα δείξει, πάντως πήρα και θηλές απο καουτσούκ και απο σιλικόνη καλού κακού γιατί όντως δεν ξέρεις ποτέ τι θα προτιμήσει. Φυσικά όλα αυτά με την λογική οτι θα τα χρειαστώ και μετά γιατι΄εχω βάλει καημό να θηλάσω!

Τώρα που λέω θηλασμό.. Έκλεισα ενα σεμινάριο που κοστίζει 50 ευρώ και κρατάει περίπου 3 ώρες με μια σύμβουλο θηλασμού απο το IBLC για τις 5 Νοεμβρίου, θα σας ενημερώσω ανάλογα.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

εγω που εχω απο την Εφη μεσα στα κουτια τους κ δεν τα εχω ανοιξει να τα χρησιμοιησω??

και εγω εβαλα μαλακτικο προδερμ κ 2 ξεβγαλματα φυσικα.....δεν νομιζω οτι και να ειμαστε πολυ υπερβολικες κανει καλο.Αλλωστε δεν θα τσ βαλουμε σε γυαλα ετσι δεν ειναι? ;)

Αγγελικη μου κ εγω θα θηλασω πρωτα ο Θεος αλλα τα μπουκαλια χρειαζονται..

και εγω αυτα της ciccho εχω με τον περιεργο λαιμο.Οταν ειχαν πρωτοβγει τα ειχα παρει στην Εφη (7 ευρω το ενα τα ειχα παρει τοτε) αλλα μου εμειναν και 5 αθικτα μεσα στην κουτα τους και λεω να τα χρησιμοποιησω τωρα....

εχω κ 1 κσινουργιο της avent γυαλινο .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...