Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οσο για τα βλαστοκυτταρα εχω εναν προβληματισμο επειδη εγω θα χρειαστει να χειρουργηθω αμεσως μετα τον τοκετο αν ειναι φυσιολογικος σκεφτομαι να μην φορτωσω τον γιατρο με επιπλεον πραγματα γιατι απο οσο διαβασα στο site της Δημοσιας τραπεζας εχει μια διαδικασια, λετε να σκεφτομαι με λαθος τροπο ποια ειναι η γνωμη σας ειλικρινα θα ηθελα την αποψη σας!!

Η διαδικασία συλλογής απότι θυμάμαι ήταν πολύ γρήγορη...μαζι με τη μαία το έκανε.

Καλό είναι να τον ρωτήσεις από τώρα, να σου πει.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο για τα βλαστοκυτταρα εχω εναν προβληματισμο επειδη εγω θα χρειαστει να χειρουργηθω αμεσως μετα τον τοκετο αν ειναι φυσιολογικος σκεφτομαι να μην φορτωσω τον γιατρο με επιπλεον πραγματα γιατι απο οσο διαβασα στο site της Δημοσιας τραπεζας εχει μια διαδικασια, λετε να σκεφτομαι με λαθος τροπο ποια ειναι η γνωμη σας ειλικρινα θα ηθελα την αποψη σας!!

Δεν νομιζω οτι του ειναι κοπος, αφου θα περιμενει καποια λεπτα μεχρι να πεσει ο πλακουντας. Εξαλλου τοσα λεφτα θα παρει δεν μπορει να παρει το αιμα απο τον ομφαλιο λωρο και να κοψει ενα κομματακι του? Σιγα την διαδικασια. Μην διστασεις να το ζητησεις... Η γνωμη μου παντα

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Purelan είναι η καλύτερη.

Αλλά απόσο ξέρω δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τίποτα στο στήθος τώρα.

Εγώ παρόλο που σχεδόν 4 μήνες αντλούσα όοοοολη μέρα ποτέ δε πόνεσα ή ερεθίστηκε θηλή, ή πρήστηκε ή πόνεσε στήθος....τίποτα. Μια χαρά.

Οσο για το περίνεο, ο σκοπός του μασάζ κ του αμυγδαλέλαιου είναι να αποκτήσει κάποια καλύτερη ελαστικότητα ώστε να αποφύγεις αν γίνεται το σκίσιμο. Και επισκληρίδιο να κάνεις μπορεί να μη πονέσεις τόσο, τα ράμματα όμως θα τα φας...

Εξάλλου δεν υπάρχει νομίζω έλλην γιατρός που να μη κόβει ούτως ή άλλως εκεί...το χουν στάνταρ...ακόμα κ αν ίσως δε χρειάζεται...σου λέει κ καλά καλύτερα να κόψω εγώ παρά να σκιστείς...

Τεσπά...μεγάλο θέμα...

Εμένα κ με έκοψε και σκίστικα πλαγίως κιολας γιατι η μικρή βγήκε με το χέρι στο κεφάλι και το πήρε ξώφαλτσα...

Αλλά το μετά δεν είναι και τίποτα...οκ λίγος πόνος, τίποτα τρομερό...

Συνέχεια πλύσιμο από κάτω και όλα καλά.

Ευχαριστω πολυ πραγματικα με βοηθας Μελακι μου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ξερω γω...

Νομίζω είναι πολύ υποκειμενικό θέμα...πρέπει να δεις πως θα σε πάει.

Αν μέχρι να φύγεις για σχολή έχει εδραιωθεί ο θηλασμός κ η παραγωγή σου (που εννοείται θα έχει εδραιωθεί αν θηλάζεις καλά και αποκλειστικά), μπορεί να μη χρειάζεσαι νοσοκομειακό. Να βγάζεις μπαμ μπαμ με ένα απλό.

Περίμενε κ θα δεις.

Αν χτύπα ξύλο δε σου κάτσει ο θηλασμός από νωρίς, ούτως ή άλλως θα χρειαστείς το νοσοκομειακό. Με τα απλά αποκλείεται να εδραιώσεις παραγωγή.

Οποτε...βλέπεις πως πας κ κάνεις.

Το νοσοκομειακό κ να το χρειαστείς παίρνεις τηλ κ την ίδια μέρα στο φέρνουν.

Σκεφτομουν μεχρι να φυγω για την σχολη να εχω κανει ενα αποθεμα στην καταψυξη. Ειμαι πολυ οργανωτικη και αν στηριχτω στις αντλησεις τις τελευταιας στιγμης θα αγχωθω πολυ το ξερω!

Δεν νομιζω οτι του ειναι κοπος, αφου θα περιμενει καποια λεπτα μεχρι να πεσει ο πλακουντας. Εξαλλου τοσα λεφτα θα παρει δεν μπορει να παρει το αιμα απο τον ομφαλιο λωρο και να κοψει ενα κομματακι του? Σιγα την διαδικασια. Μην διστασεις να το ζητησεις... Η γνωμη μου παντα

Μα για να ακουσω την γνωμη σας ρωταω και να αποφασισω και ευχαριστω πολυ που μου λετε την αποψη σας!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ πραγματικα με βοηθας Μελακι μου!!

Τίποτες.

Μακάρι να πάνε σε όλες μας τόσο εύκολα όσο μου πήγαν εμένα στη πρώτη μου γέννα. Πραγματικά εύκολα και καλά.

Σκεφτομουν μεχρι να φυγω για την σχολη να εχω κανει ενα αποθεμα στην καταψυξη. Ειμαι πολυ οργανωτικη και αν στηριχτω στις αντλησεις τις τελευταιας στιγμης θα αγχωθω πολυ το ξερω!

Καταλαβαίνω...αλλά το θέμα θηλασμός...ξέρω γω...δε προγραμματίζεται.

Αν σου βγει δε θα χεις κανένα πρόβλημα.

Κάνε την ερώτηση στο πάρεντς να σου πουν οι πιο ψαγμένες! Τι θα χάσεις?

Τίποτες.

Μακάρι να πάνε σε όλες μας τόσο εύκολα όσο μου πήγαν εμένα στη πρώτη μου γέννα. Πραγματικά εύκολα και καλά.

Απο οσο εχω διαβασει η δευτερη φορα χρειαζεται τον μισο χρονο σχεδον απο την πρωτη!! μακαρι να μας παει καλα!!

Καταλαβαίνω...αλλά το θέμα θηλασμός...ξέρω γω...δε προγραμματίζεται.

Αν σου βγει δε θα χεις κανένα πρόβλημα.

Κάνε την ερώτηση στο πάρεντς να σου πουν οι πιο ψαγμένες! Τι θα χάσεις?

Θα συμφωνησω μαζι σου νομιζω οτι υπαρχει και μια μαια απο τον μητρικο θηλασμο που απανταει!!

εγω κανονισα 29 Νοεμβριου ξεκιναμε μαθηματα ανωδυνου τοκετου και θηλασμου στο Ελενα δεν εβρισκα ποιο κοντα εκει σκεφτομαι να ρωτησω και να αποφασισω τελευταια στιγμη για θηλαστρο!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα σας κορίτσια!

...αν με θυμάστε...

Cristy28 καταρχήν αυτό πυ θα σου δώσουν από τη Δημόσια Τράπεζα είναι ένα σακουλάκι με ένα σωληνάκι σε ένα φάκελο αεροφόλ!Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προσοχή!

Αργότερα το δείγμα εμένα ο άντρας μου το πήγε μέσα σε ένα ισοθερμικό τσαντάκι της κόκα κόλα με 3 παγοκύστες μέσα.

Όσο για θήλαστρο εννοείτε πως ότι καλύτερο είναι το νοσοκομειακό θήλαστρο και αυτό το λέω και από εμπειρία.Μιμείται καλύτερα από ότι έχει βγει μέχρι τώρα τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού και δεν προκαλεί πόνο στη μανούλα.Και από οικονομικής απόψεως συμφέρει πάντα περισσότερο από ότι να αγόραζες γάλα.

Όσο για τις θηλές που σε εμένα τουλάχιστον μάτωναν τον πρώτο μήνα,το καλύτερο ανακουφιστικό για μένα ήταν να πιέζω το στήθος λίγο και με το γαλατάκι που έβγαινε να αλείφω τις θηλές και να το αφήνα εκεί να ξεραθεί!

Πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες σας!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

Φυσικα και σε θυμομαστε!! Καλημερα!

Ευχαριστω για τις συμβολους. Το τσαντακι και τις παγοκυστες πρεπει να τις παρω μαζι μου απο το σπιτι οταν θα παω να γεννησω? Δεν θα ζεσταθουν?

Οσο για το γαλα που εβαζες στις θηλες ηξερα οτι ειναι το καλυτερο αντιμικροβιακο αλλα δεν ηξερα οτι επουλωνει και τις πληγες! Τι ειναι η φυση ε?

Ποιο νοσοκομειακο χρησιμοποιουσες εσυ? Αν δεν σου κανει κοπο μου μπορεις να μου πεις και που αποθηκευες το γαλα? σκεφτομαι να παραγγειλω τα ειδικα σακουλακια απο το αμαζον.

Καλημερα κοριτσακια μου! :D

Χαθηκα αυτες τις μερες γιατι αρχισαμε να γεμιζουμε το δωματιο της μικρης...θελει ομως αρκετη δουλεια ακομη κι εμενα οι δυναμεις μου εχουν αρχισει να με εγκαταλειπουν.

Ελεγα να παω σημερα να παρω αυτοκολλητα αλλα δεν το βλεπω να κουνιεμαι τελικα...

Εσεις τι κανετε?

5NEXp2.png

Καλημέρες.

Που είστε εξαφανισμένες μαμάδες??

Νικελάκιιιιι ψύχραιμα, έχεις καιρό, κοίτα μη πέσεις κάτω...

Εμείς εδώ καλά, πήγα για εξετάσεις αίματος σήμερα, είχα πολύυυυυ καιρό να κάνω, δε πολυνιώθω καλά, ωχ ωχ ωχ. Μπορεί βέβαια να είμαι και έτσι λόγω των καψονιών της Ζωής. Ε ρε μάνα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...